دیدگاه ها در وردپرس

دیدگاه ها در وردپرس دیدگاه ها در وردپرس

یکی از مهمترین مسائلی که برای هر کسب وکاری بسیار اهمیت دارد برقراری تعامل و ارتباط سازنده با مخاطبین است و این موضوع برای کسب وکارهایی که صاحب سایت هستند هم بسیار مهم است. برای سایتهای وردپرسی یکی از رایجترین روشهای برقراری تعامل با مخاطبین استفاده از ویژگی دیدگاه ها در وردپرس است که در این محتوا در مورد آن صحبت خواهیم کرد.در ادامه این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس در مورد موضوع دیدگاه ها در وردپرس با شما صحبت خواهیم کرد و در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه توضیح خواهیم داد.

  • دیدگاه ها در وردپرس چیست؟
  • نحوه مدیریت دیدگاه ها در وردپرس
  • فیلتر دیدگاه های اسپم با استفاده از پلاگین Akismet وردپرس
  • غیرفعال کردن بخش دیدگاه ها در یک پست خاص
  • اجازه مدیریت دیدگاه ها به کاربران
  • تنظیمات بخش دیدگاه ها در وردپرس

دیدگاه ها در وردپرس چیست؟

مخاطبین از طریق بیان نظرات خود در بخش دیدگاه ها در وردپرس میتوانند نظرات خود را به مدیران سایت منتقل کنند ، با مدیران سایت و سایر مخاطبین آن ارتباط موثر برقرار کنند و سوالات خود را در مورد آن محتوا بپرسند.

بیشتر سایتهای وردپرسی به طور پیشفرض بخش دیدگاه ها یا همان Comments وجود دارد که معمولا در پایین صفحه یا محتوا قرار دارد و مخاطبین میتوانند به راحتی و با وارد کردن نام و ایمیل خود و البته بدون نیاز به احراز هویت نظرات خود را ثبت کنند. بخش دیدگاه ها در وردپرس میتواند شبیه به تصویر زیر باشد هرچند با توجه به قالب مورد استفاده در سایت و حوزه فعالیت آن سایت ، این بخش میتواند کمی متفاوت تر از شکل زیر باشد.

دیدگاه ها در وردپرس چیست؟

در سایتهای وردپرسی وقتی کاربری نظر خود را در بخش دیدگاه ها در وردپرس وارد کند پیشنمایش اولیه دیدگاه وی و پیامی مبنی بر ثبت دیدگاه یا ارسال آن به مدیر برای تایید نمایش داده میشود.

وقتی کاربری در بخش دیدگاه ها در وردپرس نظر خود را ثبت میکند با توجه به تنظیماتی که برای دیدگاه ها در سایت تعیین شده است ممکن است دیدگاه او بدون نیاز به تایید مدیر ثبت شود و یا نیاز به تایید توسط مدیر داشته باشد. در ادامه در مورد روشهای مدیریت دیدگاه ها در وردپرس با شما صحبت خواهیم کرد.

نحوه مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

برای مشاهده و مدیریت دیدگاه ها در وردپرس میتوانید در داشبورد وردپرس به منوی دیدگاه ها یا Comments مطابق شکل زیر مراجعه کنید.

نحوه مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

در این بخش از داشبورد وردپرس نظرات کاربران در 5 تب همه نظرات یا All ، مال من یا mine ، در انتظار تایید یا pending ، تایید شده یا Approved ، جفنگ یا spam و زباله دان یا trash تقسیم بندی شده اند که در بین آنها نظراتی که نیاز به تایید مدیر برای انتشار دارند در بخش pending یا همان در انتظار تایید قرار دارند.

برای تایید یک دیدگاه در بخش pending باید موس خود را روی آن دیدگاه ببرید و از بین پیوندهایی که ظاهر میشود گزینه تایید یا Approve را انتخاب کنید.

هر چند شما به عنوان مدیر سایت میتوانید با استفاده از گزینه trash یا زباله دان دیدگاه را حذف کنید یا با انتخاب گزینه edit یا ویرایش ، آن را اصلاح کنید و یا حتی با انتخاب جفنگ یا spam آن را به بخش دیدگاه های اسپم بفرستید.

نکته جالب این است که در این بخش حتی میتوانید با استفاده از گزینه پاسخ یا Reply به دیدگاه مخاطبین خود پاسخ دهید.

شاید این سوال برای شما ایجاد شده باشد که چطور میتوان دیدگاه های هرزنامه ، جفنگ یا همان spam را شناسایی کرد برای این منظور میتوانید معیارها و شاخصهای زیر را در نظر داشته باشید:

  • دیدگاه ها با کاراکترهای عجیب ، لینکهای متعدد به سایر سایتها و کلمات کلیدی خاص به احتمال زیاد اسپم هستند.
  • دیدگاههایی که با نام جعلی و به نوعی تبلیغاتی ایجاد شده اند به احتمال زیاد اسپم هستند مثلا دیدگاهی با نام “بهترین سایت فروش لباس ورزشی” احتمال یک کامنت تبلیغاتی و اسپم است.
  • بسیاری از نظرات اسپم برای دور زدن فیلترها معمولا از عبارات عامیانه و عمومی مثل “متشکرم” ، “مقاله عالی بود” و موارد این چنین استفاده میکنند که این نوع کامنتها هم میتوانند اسپم باشند.

فیلتر دیدگاه های اسپم با استفاده از پلاگین Akismet وردپرس

یکی از مواردی که برای مدیریت دیدگاه ها در وردپرس بسیار اهمیت دارد فیلتر کردن دیدگاه های اسپم است.

یکی از روشهای فیلتر دیدگاه های اسپم در وردپرس استفاده ار پلاگین Akismet

است که توسط تیم Automattic توسعه داده شده است.

اگر از این پلاگین در سایت وردپرسی خود استفاده کنید وقتی یک دیدگاه را به عنوان اسپم علامت گذاری کنید پلاگین Akismet با شناسایی ساختار آن دیدگاه اسپم ، در آینده تمامی نظرات مشابه را به عنوان اسپم تلقی میکند و آنها را به بخش دیدگاههای اسپم منتقل میکند.

فیلتر دیدگاه های اسپم با استفاده از پلاگین Akismet وردپرس

با استفاده از پلاگین Akismet وردپرس به راحتی و به صورت خودکار میتوانید دیدگاه ها در وردپرس را مدیریت کنید و به صورت خودکار و بدون اینکه نیاز به صرف وقت باشد دیدگاه ها اسپم به بخش اسپم یا جفنگ منتقل خواهند شد.

 عملکرد پلاگین Akismet هم بدون خطا نیست و ممکن است دیدگاهی بدون اینکه اسپم باشد توسط این پلاگین وردپرس به بخش اسپمها منتقل شود که در این موارد باید به بخش دیدگاهای اسپم سایت خود در داشبورد وردپرس مراجعه کنید و مطابق شکل زیر با انتخاب دیدگاه مورد نظر ، لینک “اسپم نیست” یا “not spam” را انتخاب کنید تا دیدگاه از حالت اسپم یا هرزنامه خارج شود.

فیلتر دیدگاه های اسپم با استفاده از پلاگین Akismet وردپرس

اگر میخواهید نظری را به طور کامل حذف کنید میتوانید در بخش دیدگاه ها در وردپرس با موس روی دیدگاه بروید و با کلیک روی گزینه زباله دان یا همان trash ، آن را به زباله دان منتقل کنید تا حذف شود.

نظراتی که به زباله دان منتقل میشوند تا 30 روز در آن باقی میمانند و بعد از 30 روز به طور خودکار حذف میشوند. اگر دیدگاهی را به اشتباه به زباله دان منتقل کرده اید میتوانید قبل از اینکه به طور کامل توسط وردپرس حذف شود مطابق شکل زیر به بخش زباله دان یا trash بروید و با انتخاب آن دیدگاه ، روی بخش بازیابی یا Restore کلیک کنید تا دیدگاه دوباره به بخش دیدگاه ها در وردپرس منتقل شود.

  چگونه پست ها با بیشترین دیدگاه در وردپرس را  نمایش دهیم؟

فیلتر دیدگاه های اسپم با استفاده از پلاگین Akismet وردپرس

غیرفعال کردن بخش دیدگاه ها در وردپرس در یک پست

در برخی موارد ممکن است به دنبال غیرفعال کردن دیدگاه ها در وردپرس برای یک پست خاص باشید که میتوانید از طریق داشبورد وردپرس به راحتی این کار را انجام دهید.

برای این منظور کافی است در داشبورد وردپرس به بخش ویرایش پست مورد نظر خود بروید و از بخش گفتگو در سمت راست صفحه ویرایش پست ، تیک گزینه “پذیرفتن دیدگاه” یا “Allow comments” را بردارید.

غیرفعال کردن بخش دیدگاه ها در وردپرس در یک پست

علاوه بر روش بالا برای غیرفعالسازی دیدگاه ها در وردپرس برای یک پست معین ، میتوانید از بخش همه پستها یا “All Posts” هم پست مورد نظر را انتخاب کرده و با کلیک روی گزینه ویرایش سریع یا “quick edit” مطابق تصویر زیر تیک گزینه “پذیرفتن دیدگاه” یا “Allow Comments” را بردارید.

غیرفعال کردن بخش دیدگاه ها در وردپرس در یک پست

اجازه مدیریت دیدگاه ها در وردپرس به کاربران

اگر شما مدیر یک سایت وردپرسی هستید که هر روز تعداد زیادی دیدگاه در آن ثبت میشود و خودتان به تنهایی امکان مدیریت این دیدگاهها را ندارید این موضوع میتواند برای شما چالش برانگیز باشد.

برای حل مشکلی که در بالا به آن اشاره کردیم یک راه حل بسیار ساده وجود دارد و آن این است که برای این کار از یک فرد دیگر بگیرید.

ولی ممکن است شما نخواهید دسترسی نامحدود به کاربر دیگری دهید که برای این منظور میتوانید یک مدیر دیدگاهها با سطح دسترسی محدود ، فقط در حد مدیریت دیدگاهها برای سایت خود تعریف کنید.

در بین نقشهای پیشفرض موجود در وردپرس برای کاربران ، نقشی برای فقط مدیریت دیدگاهها وجود ندارد ولی برای ایجاد این نوع نقش کاربری برای کاربران باید از پلاگین Comment Moderation Role استفاده کنید.

با نصب و فعالسازی این پلاگین وردپرس میتوانید کاربری با نقش مدیر نظرات و با سطح دسترسی محدود به مدیریت دیدگاههای موجود در سایت مطابق شکل زیر ایجاد کنید.

اجازه مدیریت دیدگاه ها در وردپرس به کاربران

 تنظیمات بخش دیدگاه ها در وردپرس

در این بخش در مورد پیکربندی تنظیمات مربوط به بخش دیدگاه ها در وردپرس صحبت خواهیم کرد برای این منظور باید در داشبورد وردپرس مطابق تصویر زیر از منو تنظیمات یا Settings روی گزینه گفتگو یا Discussion کلیک کنید.

 تنظیمات بخش دیدگاه ها در وردپرس

همانطور که در تصویر بالا میبینید این صفحه به بخشهای مختلفی تقسیم شده است که در این بخش به معرفی هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

بخش تنظیمات پیش فرض نوشته یا default post setting

بخش اول این صفحه بخش مربوط به تنظیمات پیشفرض نوشته است که شامل موارد زیر است.

با زدن تیک اولین گزینه در این بخش اگر در وبلاگ خود به سایت یا وبلاگ دیگری لینک بدهید آن وبلاگ را مطلع میکند که البته فعالسازی این بخش میتواند سایت شما را کند کند.

  فعالسازی گزینه دوم باعث میشود اگر سایر وبلاگها به وبلاگ شما لینک دهند بتوانند شما را از این موضوع مطلع کنند که این مورد هم باعث دریافت تعداد زیادی دیدگاه اسپم برای سایت شما خواهد شد.

به دو بخش بالا پینگ بک و ترک بک میگویند و با وجود تاثیر نامطلوبی کمی که دارند توصیه میکنیم آنها را فعال کنید.

با فعالسازی گزینه سوم در این بخش هم امکان ارسال نظر برای پستهای جدید برای همه کاربران فراهم میشود.

دیگر تنظیمات دیدگاه ها یا other comment settings

در این بخش هم همانطور که در تصویر زیر قابل مشاهده است برخی دیگر از تنظیمات دیدگاه ها در وردپرس قابل تنظیم است.

دیگر تنظیمات دیدگاه ها یا other comment settings

اگر تیک گزینه اول را بزنید کاربر برای ثبت دیدگاه باید نام و ایمیل خود را حتما وارد کند.

اگر تیک گزینه دوم را در این بخش بزنید کاربر برای ارسال دیدگاه خود حتما باید در سایت ثبت نام کند که البته این مورد برای بسیاری از سایتها ضروری نیست.

در بخش سوم هم میتوانید بگویید که بعد از چند روز دیدگاه توسط وردپرس بسته شود که این ویژگی برای مقابله با نظرات اسپم میتواند بسیار مفید باشد.

در بخش نظرات تودرتو هم میتوانید عمق پاسخهای تودرتو به کامنتها را تعیین کنید و بگویید تا چند سطح میتوان برای کامنتها ، نظر داد.

با استفاده از بخش ششم این بخش از تنظیمات هم میتوانید تعداد کامنتهای موجود در یک صفحه از نظرات را تعیین کنید تا اگر تعداد کامنتهای یک پست خیلی زیاد شد بتوانید آنها را به چند صفحه تقسیم کنید.

بخش Email me whenever

از این بخش میتوانید مواردی که میخواهید ایمیل دریافت کنید را تعیین کنید با زدن تیک گزینه اول هنگامی که کاربری دیدگاه جدیدی در سایت شما ثبت کرد برایتان ایمیل ارسال میشود و با زدن تیک گزینه دوم هم اگر کامنتی نیازمند بررسی بود به شما ایمیل ارسال میشود.

بخش Before a comment appears settings

از این بخش میتوانید تنظیمات مربوط به قبل از انتشار دیدگاه را تعیین کنید با زدن تیک گزینه اول این بخش باید حتما دیدگاه توسط مدیر سایت تایید شود تا منتشر شود ولی فعالسازی گزینه دوم باعث میشود که اگر کاربر یک دیدگاه تاییدشده در سایت داشت بدون نیاز به تایید مدیر سایت ، سایر دیدگاههای او تایید شوند.

بخش Before a comment appears settings

بخش Comment Moderation

اگر در تنظیمات انتشار دیدگاهها ، همه کامنتها به صورت خودکار تایید و منتشر میشوند از این بخش از تنظیمات میتوانید برای مدیریت دیدگاههای اسپم یا هر دیدگاه با مشخصات خاصی استفاده کنید.

با وارد کردن یک عدد در فیلد اول این بخش ، دیدگاههایی که بیش از آن تعداد لینک در خود داشته باشند به بخش بررسی مدیر ارسال میشوند تا مطمئن شوید اسپم نیستند.

در بخش کادر متنی هم میتوانید هر عبارتی که میخواهید در هنگام وجود در کامنت ، توسط مدیر بررسی شود را وارد کنید.

بخش Comment Moderation

بخش avatar

بخش آخر مربوط به تنظیمات avatar است که به وسیله آن میتوانید تصاویر کنار نام نویسنده در بخش نظرات سایت خود را تعیین کنید.

بخش avatar

نتیجه گیری

در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس در مورد دیدگاه ها در وردپرس با شما عزیزان صحبت کردیم و ضمن بیان کاربردهای آن ، مهمترین بخشهای تنظیمات دیدگاه ها در وردپرس را به شما آموزش دادیم.

منبع : https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/beginners-guide-on-how-to-moderate-comments-in-wordpress/

سوالات متداول

بخشی در وردپرس وجود دارد به نام دیدگاه! در این قسمت کاربران شما می توانند برایتان کامنت بگذارند و سوالاتشان را بپرسند. در واقع یکی از بخش‌های تعاملی در سایت است.
برای مشاهده دیدگاه ها در وردپرس کافیست بر روی گزینه دیدگاه ها در پیشخوان وردپرس کلیک کنید تا تمامی دیدگاه های ثبت شده را مشاهده کنید.
شما می توانید به دیدگاه ها پاسخ دهید، آن ها را بصورت اسپم کنید یا بطور کامل به زباله دان انتقال دهید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام
    من سایتم بخش نظرات نداره چجوری این قسمت رو اضافه کنم تا کاربرها بتونن نظر بدن؟

  2. 7 سال عضو همیار وردپرس

    سلام.2 یا 3 روزه نمیتونم وارد قسمت /wp-admin/ بشم.سایت بالا میاد ولی میخوام وارد قسمت مدیریت سایت بشم یا صفحه سفید میمونه و یا میزنه server unavailable.
    مشکل از کجاس و چطور حللش کنم.
    مرسی

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      مشکل مربوط به سرویس دهنده شماست. هاست به راحتی باز میشه؟

  3. سلام
    ببخشید این بخش بازتاب چیست؟ در انتهای آموزش دقیقا برای منم میاد . نمیشه غیرفعالش کرد. آزار دهنده اعصاب آدم خورد میشه

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      بازتاب ها مربوط به لینک های داخلی سایت هستش. از بخش گفتگوها تنظیم کنید.

    • متوجه نشدم!!
      سایت من لینک داخلی نداره
      تو تنظیمات بخش گفتگو اون تیک بازتاب هم برداشتم ولی بازم توی دیدگاه ها بازتاب هم میاد.
      نمیدونم چکار کنم ؟
      میشه بیشتر توضیح بدید ؟
      ممنون میشم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      میشه منظورتونو با اسکرین شات برام بفرستید؟

  4. با سلام و خسته نباشید.
    سوال من اینه که :
    چگونه می شود برای یک برگه جدید دیدگاه ها رو فعال کرد؟
    در حال حاضر بخش دیدگاه ها در نوشته های جدید فعال است و کاربرها می تونن دیدگاه بزران .
    اما در برگه ای که جدید درست کردم امکانش نیست.
    لطفا راهنمایم کنید. تشکر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام. بخش تنظیمات صفحه میتونید دیدگاه ها رو فعال کنید.

  5. با سلام من یک مشکل دارم اینم که چند نویسنده برای وردپرس گرفتم و نقش انها رو ویرایشگر تایین کردم همه چیز خوبه جز یک چیز اونم اینکه مطالبی که ارسال میکنند امکان ارسال نظر وجود نداره باید چکار کنم که این مشکل برطرف بشه.
    با تشکر

  6. 8 سال عضو همیار وردپرس

    درود برشما
    آیا بازتاب هایی که بعد از پست کردن یک نوشته میگیریم برروی سئوی سایت چه تاثیری دارد؟؟؟؟

  7. 7 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    بسیار آموزنده بود.

  8. سلام من دیدگاه بعضی از نوشته های سایتم خود به خود بسته میشه دقت کنید بعضی مطالب در ضمن تیک قسمت گفتوگو ها هم غیر فعال بوده و هست . مشکل کجاست؟
    چند جا گشتم و در جواب گفته بودن که در phpmyadmin اینو اجرا کنم
    UPDATE wp_posts SET comment_status = “open” ;
    اما با اجرای این دستور ایرور
    SQL query:

    UPDATE wp_posts SET comment_status = “open”

    MySQL said: Documentation
    #1046 – No database selected
    داده میشه من الان باید چه کار کنم که این نوشته ها که بعضی مال دو روز پیش و برخی مال 3 ماه پیش هست باز بشه .

  9. سلام من از کد برای گذاشتن قسمت نظرات استفاده کردم و همه چی درسته اما وقتی تو یه پست نظر میفرستم تو همه پست ها اون نمایش داده میشه .
    اگه میشه زود تر جواب بدید ضروریه.
    ممنون

  10. سلام
    دیدگاهی توسط بیننده ثبت می شود، برای یک صفحه دیگه نشون داده میشه. یا حتی برای چند صفحه دیگه. مشکل چیه؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      متوجه صحبتتون نشدم !

    • وقتی خواننده یک متن برای اون صفحه کامنت میذاره، وقتی از طریق کنترل پنل وردپرس کامنت اون رو تایید میکنیم تا نمایش داده بشه، کامنت توی یه صفحه دیگه نمایش داده میشه، نه برای اون صفحه که خواننده کامنت گذاشته.
      گاهی برای چند تا صفحه اون کامنت نشون داده می شه.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از چه قالبی استفاده میکنید؟
      نباید چنین مشکلی باشه

    • ممنون
      با استفاده از کد در single.php حل شد

    • php wp_reset_query();
      با این تابع