آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل

تقریبا همه ما با وردپرس آشنا هستیم و در دنیای امروزی دوست داریم وبسایتی را برای کسب و کارمان با آن طراحی و ایجاد کنیم. مسلما برای ساخت یک وبسایت به فضایی به نام هاست نیازمندیم. یکی از سرویس‌هایی که برای نصب وردپرس مناسب بوده، لینوکس است و از طرفی یکی از بهترین پنل‌های لینوکسی، سی پنل است. امروز قصد داریم آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را داشته باشیم تا دوستان در صورت تهیه چنین هاستی قادر به نصب و راه اندازی وردپرس باشند.

هاست سی پنل چیست؟

هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره می‌شود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین پنل‌های مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت. 

نصب وردپرس روی سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل مراحلی دارد که سریع و آسان است. تنها باید دقت کرده و قدم به قدم با ما در این مسیر همراه شوید تا بتوانید در نهایت وبسایت خود را ایجاد کنید.

مرحله اول: دانلود جدیدترین نسخه وردپرس

در اولین گام باید جدیدترین نسخه وردپرس را از مخزن وردپرس به نشانی www.wordpress.org دانلود کرده و فایل آن را که یک فایل فشرده است روی سیستم خود ذخیره کنید.

مرحله اول : دانلود جدیدترین نسخه وردپرس

مرحله دوم: بارگذاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel

در این مرحله باید فایل فشرده وردپرس را روی هاست سایت خود در مسیر مشخصی آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:

۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت

در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور قبلا آدرس ورودی به هاست برایتان توسط شرکت هاستینگ ارسال شده. آدرس مورد نظر را در مرورگر وارد کنید.

۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری

در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست می‌شود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.

وارد کردن اطلاعات حساب کاربری

۳- رفتن به بخش File Manager

در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel خود به بخش  File Manager بروید.

رفتن به بخش File Manager

۴- رفتن به پوشه public_html

در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایل وردپرس خود را در این بخش که روت یا شاخه اصلی Cpanel است آپلود کنید. مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید. فایل زیپ را در این بخش آپلود کنید.

رفتن به پوشه public_html

در این مرحله می‌توانید فایل فشرده وردپرس را در مسیر public_html آپلود کنید و بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.

آپلود فایل وردپرسی

 مرحله سوم: ایجاد پایگاه داده در هاست

بعد از آپلود فایل‌های وردپرس روی هاست Cpanel نوبت به ایجاد پایگاه دادهبرای اتصال سایت به هاست می‌رسد. برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.

۱- به بخش MySQL در سی پنل بروید.

در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL مطابق شکل زیر کلیک کنید.

 

MySQL در سی پنل

۲- تعیین نام پایگاه داده

در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.

 

تعیین نام پایگاه داده

 

۳- تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده

در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید. برای این منظور در صفحه‌ای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور تعریف کرده و روی دکمه Create User در پایین صفحه کلیک کنید.

  جدیدترین راهنمای کامل حفظ امنیت وردپرس

 

تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده

 

البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور می‌توانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید. بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور، حتما آنها را به خاطر بسپارید.

۴- اختصاص مجوزها به کاربر برای دسترسی به پایگاه داده سایت

بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید به صورت پیشفرض ممکن است کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی نداشته باشد به همین دلیل باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود. برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:

  1. به بخش Add User To Database بروید.
  2. کاربر مورد نظر خود را از منو کشویی که شامل نام کل کاربرها است انتخاب کنید.
  3. پایگاه داده مورد نظر خود را در منوی کشویی Database انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید.
  4. در گام بعدی ، اختیارات و دسترسی های کاربر به پایگاه داده را تعیین کنید.
  5. بعد از اجرای مراحلی که بیان کردیم روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی های لازم به پایگاه داده در اختیار کاربر تعریف شده قرار بگیرد.

مرحله چهارم: پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی سی پنل

در ادامه آموزش نصب وردپرس روی سی پنل، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس می‌رسد. راه‌های زیر را برای این منظور طی می‌کنیم:

آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید و در صفحه باز شده زبان سایت خود را تعیین کنید برای این منظور باید در سایت‌های فارسی زبان سایت را فارسی انتخاب کنید.

 

انتخاب زبان

 

در گام بعدی به صفحه ای مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد که در این مرحله نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط کافی است روی دکمه “بزن بریم” یا “lets go” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

 

بزن بریم

 

در گام بعدی باید در صفحه‌ای مطابق تصویر زیر اطلاعات مربوط به پایگاه داده سایت خود را وارد کنید. (همان اطلاعاتی که موقع ساخت پایگاه داده داشتیم.) همانطور که مشاهده می‌کنید در این بخش باید اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و سپس روی دکمه فرستادن یا submit در پایین صفحه کلیک کنید.

 

اطلاعات پایگاه داده

 

در تمام کادرهای بالا باید اطلاعاتی را که در هنگام ساخت دیتابیس ایجاد کردیم، وارد نمایید. پس از وارد کردن اطلاعات روی گزینه فرستادن کلیک کنید تا با صحنه جذاب زیر مواجه شوید:

 

انجام مراحل نصب

مرحله پنجم: تکمیل اطلاعات سایت

با کلیک روی دکمه راه اندازی نصب به بخشی منتقل می‌شوید که باید اطلاعات سایت را در آن وارد کنید:

 

اطلاعات سایت

 

حال روی گزینه راه اندازی وردپرس بزنید و کار نصب وردپرس روی سی پنل انجام می‌شود. کار تمام است! از سایت خود لذت ببرید.

جمع بندی محتوا

در این مقاله آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را به شما ارائه کردیم. با کمک این آموزش می‌توانید سایت خود را در کمترین زمان و بطور کاملا استاندارد روی سی‌پنل نصب کرده و به فعالیت روی آن بپردازید.
چنانچه در مسیر نصب مشکلی داشتید، حتما در بخش کامنت‌ها با ما درمیان بگذارید.

آموزش ویدیویی نصب وردپرس روی هاست سی پنل

سوالات متداول

شما اول هاست خود را تهیه می کنید. وردپرس با هاست لینوکسی بهتر کار می‌کند. هاست لینوکسی نیز دارای دو گزینه سی پنل و دایرک ادمین است.
هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره می‌شود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین پنل‌های مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت ۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری ۳- رفتن به بخش File Manager ۴- رفتن به پوشه public_html
برای آموزش نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین، مقاله نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را مطالعه نمایید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. با سپاس
    هاست من سی پنل هستش البته فرقشو با اون یکی نمی دونم . اگه لطف کنید بگید چطور فایلهارو از wordpressبه پوشه اصلی ببرم ممنون می شم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      داخل پوشه ی وردپرس برید و تمامی فایل ها رو select کنید و بر روی گزینه ی move کلیک کنید ، بعد از اون در پنجره ای که باز میشه آدرس فعلی رو تا کلمه ی public_html پاک کنید و OK رو بزنید
      همه ی فایل ها به اونجا منتقل میشن

  2. سلام با سپاس فراوان از زحمات شما
    در انتهای جلسه دوم فرموده بودید:
    توجه توجه : برای برداشتن /wordpress از آخر آدرس سایتتان :

    کافیست به قسمت تنظیمات / همگانی رفته در فیلدهای نشانی سایت و نشانی وردپرس /wordpress را حذف کنید و بعد ذخیره کنید تنظیمات را احتمالا بعد از ذخیره تغییرات با پیغام خطا مواجه شوید

    نگران نشوید و کاملا ریلکس یک نفس عمیق بکشید

    حالا به هاست خود رفته و فایل های وردپرس خود را از فولدر wordpress به قسمت اصلی منتقل نمایید

    جمله آخر که گفتید (حالا به هاست خود رفته و فایل های وردپرس خود را از فولدر wordpress به قسمت اصلی منتقل نمایید)
    قسمت اصلی کجاست؟
    طریقه منتقل کردن رو هم توضیح بدید ممنون می شم.

    من ۵ روز که با سایت خوبتون آشنا شدم و تصمیم گرفتم یه سایت طراحی کنم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام.شما از چه نوع سیستم هاستینگی استفاده می کنید؟Cpanel یا Dairect Admin?
      بصورت کلی هاست هم مثل پوشه های کامپیوترهست یه پوشه معمولا به اسم پوشه ی Public_html هست که میشه پوشه ی اصلی.فایل های شما بعد از اپلود توی پوشه ی وردپرس میادبرای همین اول باید فایل ها رو از پوشه وردپرس به پوشه ی اصلی ببردی که بسنه به نوع سیستم هاستینگ فرق داره.میتونید اموزش ویدئویی کامل نصب ومدیریب وردپرس رو تهیه کنید که دقیقا همه چیز توضیح داده شده:پکیج آموزشی کار با وردپرس

  3. درست شد،ممنون
    اشتباه از خودم بود.خخخ

  4. با سلام
    من دو تا سایت در یک هاست راه انداختم طبق آموزش شما هم پیش رفتم اما این پیغام برام میاد ‌:

    خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این خطا زمانی به شما داده میشه که اطلاعات فایل wp-sample.config.php اشتباه وارد شده باشه

  5. سلام …
    آموزش عالی بود و فقط قسمت آخرش رو متوجه نشدم “توجه توجه : برای برداشتن /wordpress از آخر آدرس سایتتان :” اگه امکانش هست یه خورده به زبان ساده تر توضیح بدید بسیار سپاسگذارم.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام.وقتی وردپرس رو روی هاست میریزید همه ی فایل ها در پوشه ی wordpress هست درحالی که باید در پوشه ی root باشه.به همین خاطر هرفایلی در پوشه ی وردپرس هسا رو cut می کنیم میاریم تو پوشه ی root (یعنی همونجایی که پوشه ی wordpress هم هست!)

  6. سلام خسته نباشید
    من این کاری که بابت حذف wordpress از اسم سایت بود رو انجام دادم ولی حالا سایتم رو نشون نمیده و محیط وردپرسم انگلیسی شده چیکار باید بکنم؟؟؟
    توروخدا کمک کنید دیگه سایتمو نشون نمیده چیکار باید بکنم؟؟؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      به هیچ وجه نباید پسوند وردپرس رو از تنظیمات همگانی بردارید! حالا که این اتفاق افتاده باید به بخش phpmyadmin مراجعه کنید و نام جدول رو دوباره با پسوند wordpress بذارید تا ساین درست بشه و بعد برای برداشتن وردپرس به هاست برید و تمامی اطلاعات رو به پوشه ی روت هاست منتقل کنید

  7. من دقیقا کار آموزشو انجام دادم در آخر جلسه دوم گفته شده برم تنظیمات و اونارو حذف کنم
    بهرحال اون نشد
    روش شما هم نشد
    بااینکه تست کرده بودم بازم چون تاکیید کرده بودین بازم انجام دادم
    ولی دیگه باز نمیشه سایت

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      موردی که گفتم خیلی ساده است
      وقتی اینکار رو انجام بدید اصلا به هیچ وجه نباید مشکلی باشه

  8. کامل ترین آموزش!!!!!!
    خدا خیرتون بده
    واقعا ممنون

  9. با سلام و خسته نباشید
    ببخشید من اصلا در ساخت و طراحی سایت تجربه ندارم
    ولی شروع کردم به کمک شما دوستان و این سایت عالی
    —-
    حالا من دامین و هاست ساختم و خریدم
    الان آمادست . فقط هرچی خوندم نفهمیدم سی پنل و اون محیط فایل منیجر و دیتابیس کجاست یا با چه نرم افزاریه
    —-
    توو نظر یکی از بچه ها گفته بودین از همون سایتی که هاست خریدین باید استفاده کنین
    ولی رفتم چیزی نبود

    من از http://www.netafraz.com دامین و هاست خریدم
    توروخدا کمکم کنید

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      باید اول ببینید هاستی که خریدید لینوکس هست یا ویندوز
      بعد در مرحله ی بعدی باید ببینید نوعش چیه ؟ اگه لینوکسی باشه دایرکت ادمینه یا سی پنل ! اگه ویندوزه وب سایت پنل یا …
      این موارد رو مشخص کنید و به من اطلاع بدید تا راهنماییتون کنم

    • سلام
      مرسی از جوابت و اهمیتی که قائل شدی
      ممنونم راه افتادم به کمک مطالب مفیدتون
      تا این مرحله جلو رفتم و خداروشکر مشکلی نداشتم
      فقط تنها مشکلم اینه که
      نمیتونم وردپرس رو از اول سایت حذف کنم
      توی تنظیمات همگانی سایت و هم وردپرس /wordpressرو حذف میکنم و محتویات داخل پوشه روهم کامل میارم داخل public_htmlمیریزم
      بعدش دیگه ارور میده
      ممنون میشم راهنماییم کنین

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خب اشتباه شما اینه که به تنظیمات همگانی دست میزنید!
      اصلا کاری با اون بخش نداشته باشید
      فقط و فقط محتویات پوشه ی وردپرس رو به روت منتقل کنید

  10. با سلام
    و تشکر از سایت فوق العاده تون
    فقط اگر لطف کنید و تو مراحل نصب، بعد از Extract کردن، انتقال فایل های ورد پرس به روت رو قرار بدید دیگه مشکلی رو که من و خیلی از کاربرا موقع نصب با هاش مواجه میشن ( حذف wordpress از انتهای سایت) رو نخواهند داشت.
    با تشکر