آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل

تقریبا همه ما با وردپرس آشنا هستیم و در دنیای امروزی دوست داریم وبسایتی را برای کسب و کارمان با آن طراحی و ایجاد کنیم. مسلما برای ساخت یک وبسایت به فضایی به نام هاست نیازمندیم. یکی از سرویس‌هایی که برای نصب وردپرس مناسب بوده، لینوکس است و از طرفی یکی از بهترین پنل‌های لینوکسی، سی پنل است. امروز قصد داریم آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را داشته باشیم تا دوستان در صورت تهیه چنین هاستی قادر به نصب و راه اندازی وردپرس باشند.

هاست سی پنل چیست؟

هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره می‌شود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین پنل‌های مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت. 

نصب وردپرس روی سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل مراحلی دارد که سریع و آسان است. تنها باید دقت کرده و قدم به قدم با ما در این مسیر همراه شوید تا بتوانید در نهایت وبسایت خود را ایجاد کنید.

مرحله اول: دانلود جدیدترین نسخه وردپرس

در اولین گام باید جدیدترین نسخه وردپرس را از مخزن وردپرس به نشانی www.wordpress.org دانلود کرده و فایل آن را که یک فایل فشرده است روی سیستم خود ذخیره کنید.

مرحله اول : دانلود جدیدترین نسخه وردپرس

مرحله دوم: بارگذاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel

در این مرحله باید فایل فشرده وردپرس را روی هاست سایت خود در مسیر مشخصی آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:

۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت

در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور قبلا آدرس ورودی به هاست برایتان توسط شرکت هاستینگ ارسال شده. آدرس مورد نظر را در مرورگر وارد کنید.

۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری

در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست می‌شود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.

وارد کردن اطلاعات حساب کاربری

۳- رفتن به بخش File Manager

در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel خود به بخش  File Manager بروید.

رفتن به بخش File Manager

۴- رفتن به پوشه public_html

در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایل وردپرس خود را در این بخش که روت یا شاخه اصلی Cpanel است آپلود کنید. مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید. فایل زیپ را در این بخش آپلود کنید.

رفتن به پوشه public_html

در این مرحله می‌توانید فایل فشرده وردپرس را در مسیر public_html آپلود کنید و بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.

آپلود فایل وردپرسی

 مرحله سوم: ایجاد پایگاه داده در هاست

بعد از آپلود فایل‌های وردپرس روی هاست Cpanel نوبت به ایجاد پایگاه دادهبرای اتصال سایت به هاست می‌رسد. برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.

۱- به بخش MySQL در سی پنل بروید.

در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL مطابق شکل زیر کلیک کنید.

 

MySQL در سی پنل

۲- تعیین نام پایگاه داده

در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.

 

تعیین نام پایگاه داده

 

۳- تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده

در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید. برای این منظور در صفحه‌ای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور تعریف کرده و روی دکمه Create User در پایین صفحه کلیک کنید.

  جدیدترین راهنمای کامل حفظ امنیت وردپرس

 

تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده

 

البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور می‌توانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید. بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور، حتما آنها را به خاطر بسپارید.

۴- اختصاص مجوزها به کاربر برای دسترسی به پایگاه داده سایت

بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید به صورت پیشفرض ممکن است کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی نداشته باشد به همین دلیل باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود. برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:

  1. به بخش Add User To Database بروید.
  2. کاربر مورد نظر خود را از منو کشویی که شامل نام کل کاربرها است انتخاب کنید.
  3. پایگاه داده مورد نظر خود را در منوی کشویی Database انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید.
  4. در گام بعدی ، اختیارات و دسترسی های کاربر به پایگاه داده را تعیین کنید.
  5. بعد از اجرای مراحلی که بیان کردیم روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی های لازم به پایگاه داده در اختیار کاربر تعریف شده قرار بگیرد.

مرحله چهارم: پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی سی پنل

در ادامه آموزش نصب وردپرس روی سی پنل، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس می‌رسد. راه‌های زیر را برای این منظور طی می‌کنیم:

آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید و در صفحه باز شده زبان سایت خود را تعیین کنید برای این منظور باید در سایت‌های فارسی زبان سایت را فارسی انتخاب کنید.

 

انتخاب زبان

 

در گام بعدی به صفحه ای مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد که در این مرحله نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط کافی است روی دکمه “بزن بریم” یا “lets go” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

 

بزن بریم

 

در گام بعدی باید در صفحه‌ای مطابق تصویر زیر اطلاعات مربوط به پایگاه داده سایت خود را وارد کنید. (همان اطلاعاتی که موقع ساخت پایگاه داده داشتیم.) همانطور که مشاهده می‌کنید در این بخش باید اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و سپس روی دکمه فرستادن یا submit در پایین صفحه کلیک کنید.

 

اطلاعات پایگاه داده

 

در تمام کادرهای بالا باید اطلاعاتی را که در هنگام ساخت دیتابیس ایجاد کردیم، وارد نمایید. پس از وارد کردن اطلاعات روی گزینه فرستادن کلیک کنید تا با صحنه جذاب زیر مواجه شوید:

 

انجام مراحل نصب

مرحله پنجم: تکمیل اطلاعات سایت

با کلیک روی دکمه راه اندازی نصب به بخشی منتقل می‌شوید که باید اطلاعات سایت را در آن وارد کنید:

 

اطلاعات سایت

 

حال روی گزینه راه اندازی وردپرس بزنید و کار نصب وردپرس روی سی پنل انجام می‌شود. کار تمام است! از سایت خود لذت ببرید.

جمع بندی محتوا

در این مقاله آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را به شما ارائه کردیم. با کمک این آموزش می‌توانید سایت خود را در کمترین زمان و بطور کاملا استاندارد روی سی‌پنل نصب کرده و به فعالیت روی آن بپردازید.
چنانچه در مسیر نصب مشکلی داشتید، حتما در بخش کامنت‌ها با ما درمیان بگذارید.

آموزش ویدیویی نصب وردپرس روی هاست سی پنل

سوالات متداول

شما اول هاست خود را تهیه می کنید. وردپرس با هاست لینوکسی بهتر کار می‌کند. هاست لینوکسی نیز دارای دو گزینه سی پنل و دایرک ادمین است.
هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره می‌شود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین پنل‌های مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت ۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری ۳- رفتن به بخش File Manager ۴- رفتن به پوشه public_html
برای آموزش نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین، مقاله نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را مطالعه نمایید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 5 سال عضو همیار وردپرس

    باسلام
    من در مرحله ای که باید نام کاربری و رمز عبور را در ورد پرس بزنیم اشکال دارم و حتی رمز عبور و نام کاربری را درست وارد می کنم اما دوباره پیغام خطا می دهد حتی در آن موقعی که پیغام خطا می دهد اسکرین شات گرفته ام اما نمی دانم به چه کسی بفرستم لطفا راهنمایی کنید

    • 5 سال عضو همیار وردپرس

      من تازه الان فهمیدم شما نباید آن یوزرنیم و پسوردی را بزنید که در مرحله ای که در مقاله بوده اید بزنید شما باید یوزر نیم و پسوردی را بزنید که همان اول وقتی که وارد cPanel می شوید را بزنید.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      چه خطایی میده؟ اسکرین شاتتون رو یک جایی آپلود کنید و لینک برام بفرستید

  2. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام ممنون از آموزش‌هاتون
    پس از نصب وردپرس بر روی هاست، همانطور که در لوکال فایل config-sample.php را تبدیل به config.php می‌کریدیم و مشخصات دیتابیس را درون آن وارد میکردیم اینجا هم یعنی در هاست اصلی هم باید این کار رو بکنیم؟

  3. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام من تو قسمت public_html در بخش اپلود فایل رو اپلود کردم اول حداکثر میزان فضا برای اپلود رو 2گیگ نوشته بود .ولی سایتم رو نتونستم بالا بیارم بخاطر همین فایلی که آپلود کرده بودم رو حذف کردم (بصورت کامل) بعد رفتم تا دوباره اپلود کنم دیدم میزان فضا برای اپلود کم شده بطوری که الان به 192.69مگابایت رسیده در حالی که من اون فایل رو که کلا 50 مگابایت حجمش بود رو دوبار آپلود کردم من مبتدی هستم ….ایا این قضیه(کم شدن میزان فضا برای اپلود) مشکلی ایجاد میکنه ؟؟ و اینکه چرا میزان فضا اینقدر زیاد کم شده …….با دوبار اپلود یه فایل پنجاه مگی فضا اپلود از 2گیگ به تقریبا 200 مگ رسیده ممنون میشم منو راهنمایی کنید ایا مشکلی وجود دارد ؟ و باید چکار کنم ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      باید بصورت کامل فایل‌های ایجاد شده رو خذف کنید. حتی باید از بخش دیتابیس، دیتابیس های قبلی رو حذف کنید تا پاکسازی صورت بگیره

  4. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام وقتتون بخیر من تقریبا تمام سایت های ایرانی رو گشتم ولی هیچکدوم اموزش انتقال از لوکال هاست زمپ به هاست پلسک رو نذاشتن امکان هست شما بزارید؟

  5. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام خدمت همه
    من و یکی از دوستان تصمیم به راه اندازی فروشگاه اینترنتی گرفیم . بعد از کلی تحقیق یه شرکت پیدا ردیم که اینکارو انجام میده.حالا احساس میکنیم که دسترسی زیادی به cpanel نداریم یعنی یه عکس رو بخوام لوگو بذارم باید دونه به دونه کارشو انجام بدم که ظاهرا wordpres راه های ساده تری برای اینکار داره.wordpres روی هاست ما نصب نیست با پشتیبانیش تماس داشتیم گفتن که امکان نصب wordpres نیست حالا میخوام بدونم یه همچین چیزی درسته؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین ( برنامه نویس هم نیستم )صرفا برای اینکه یه کار جدید راه بندازیم دست به این کار شدیم .

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      ممکنه سطوح دسترسی رو برای شما محدود کرده باشن

  6. 5 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام و تشکر بابت سایت خوب و بسسسسسیار مفیدتون.راستش من طبق اموزشی که دادید .توی سایت سی پنل یک هاست ارزان خریداری کردم و یک دامنه ای ار هم به ثبت رسوندم .و تمام مراحل را تا اخر نصب کردم ولی وقتی توی مرورگر اسم دامنه ام رو مینویسم چیزی باز نمیکنه و اون بالا اونجایی که ادرس رو تایپ میکنیم مینویسه(سرور پیدا نشد) لطفا خواهش میکنم راهنماییم بکنید.بد جوری قاطی کردم دیگه .متشکرم

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      دامنه روی هاست ست شده؟
      این موضوع رو با شرکت هاستینگ پیگیری کنید

  7. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام بعد از مراحل ثبت سی پنل … آدرس سایت رو وارد اچ تی ام ال کردم ارور بهم میده .
    ..سرویس‌دهنده‌ی شما نگارش PHP 5.3.29 را اجرا می‌کند در صورتی‌که وردپرس 5.2.1 نیاز به نگارش 5.6.20 و بالاتر از آن دارد.. چیکار کنم ؟؟؟؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      باید به سرویس دهنده هاست خودتون اطلاع بدید تا نسخه پی اچ پی رو افزایش بده

  8. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من وردپرس رو کاملا درست نصب می کنم و پایگاه داده رو می سازم و وارد سایتم میشم اما وقتی اطلاعات پایگاه داده رو وارد می کنم خطا می ده و وارد مرحله ی بعد نمیشه
    حتی تو هم wp-config.php هم نام ، یوزر و پسورد دیتابیس رو وارد کردم تا در سایت نخواد پایگاه رو بسازه و وارد تنظیمات سایت بشه اما باز هم خطا در برقراری با پایگاه داده می ده
    مشکل چیه؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اطلاعات رو باید وارد فایل wp-sample.config.php کنید. همین فایل منظورتونه؟

    • 7 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این مشکلی هست که بعضی از دوستان باهاش دست و پنجه نرم می کنند.
      بهتر است یک بار تمام اطلاعات هاست تون رو پاک کنید. از اول تمام مراحل این مقاله رو انجام بدید. تمام اطلاعات دیتابیس رو از طریق پنل به صورت مستقیم وارد فایل wp-config.php کنید. لطفا قبل از انجام این کار اسم فایل رو از wp-config-sample.php به wp-config.php تغییر بدید.
      بعد از ذخیره فایل به آدرس سایت خودتون وارد بشید و مرحله 5 دقیقه رو تا آخر ادامه بدید.

  9. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام عرض ادب و تبریک پیشاپیش عید باستانی نوروز
    من چندین بار تمام این مراحل رو تو چند روز انجام دادم هم دامنه فعاله هم هاست همیشه بایه خطای تکراری مواجه میشم
    ‏نشانی IP سرور nukala.ir پیدا نشد.
    منظورتان ‪ukala.ir/‬ بود؟
    ‏جستجوی nukala ir در Google
    ERR_NAME_NOT_RESOLVED
    لطفا کمک کنید واقعا ممنون میشم چند روز دنبالشم وبه جایی نرسیدم
    ممنون از کمک های بیدریغتون
    یاعلی

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      احتمالا این موضوع به دامنه شما برمیگرده. باید این مسئله رو با پشتیبانی هاست و دامنه مطرح کنید تا حل بشه.

  10. 6 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام

    بنده تمام مراحل رو که راهنمایی کردید رو انجام دادم ولی در مرحله ای که نوشته:
    “خب رفیق، تو این مرحله وردپرس می تونه با پایگاه داده شما ارتباط برقرار بکنه و …. ”
    روی اجرای نصب که کلیک میکنم، نصب فعال نمیشه و صفحه با پیغام زیر نمایش داده میشه:

    This page isn’t working
    gartalco.ir is currently unable to handle this request.
    HTTP ERROR 500

    لطفا بفرمایید مشکل از کجاست؟
    ممنون