آموزش جامع افزایش حجم آپلود در وردپرس

افزایش حجم آپلود در وردپرس افزایش حجم آپلود در وردپرس

اگر وبسایت خود را بر پایه‌ی وردپرس راه‌اندازی کرده‌اید قطعا با مشکل محدودیت حجم آپلود هنگام بارگذاری فایل‌ها در سایت وردپرسی خود روبرو شده‌اید، در این صورت باید با افزایش حجم آپلود در وردپرس این مشکل را حل کنید؛ البته لازم به ذکر است که وجود این مشکل به این سیستم مدیریت محتوای محبوب برنمی‌گردد و از سمت سرور شما نشات می‌گیرد که محدودیت‌هایی بر روی حجم بارگذاری فایل‌ها اعمال می‌کنند و شما دیگر قادر نیستید از طریق بخش بارگذاری رسانه فایلی با حجم بالاتر در وبسایت خود آپلود کنید و با خطا مواجه می‌شوید. اگر این مشکل برای شما نیز رخ داده و به دنبال راه‌حل آن هستید تا پایان این مقاله از سری مقاله‌های آموزش وردپرس با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه این مشکل را رفع و حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس را با چند روش کاملا ساده و کاربردی به راحتی افزایش دهید.

افزایش حجم آپلود در وردپرس

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • حداکثر حجم بارگیری فایل در وردپرس چقدر است؟
  • چگونه حجم فایل بارگذاری در وردپرس را افزایش دهیم؟

حداکثر حجم بارگیری فایل در وردپرس چقدر است؟

وردپرس به طور خودکار حداکثر حجم آپلود فایل در هنگام بارگذاری تصاویر یا رسانه به شما نشان می‌دهد که به طور پیشفرض حداکثر اندازه فایل‌ها برای بارگذاری 2 مگابایت می‌باشد. برای مشاهده‌ی آن می‌توانید به پنل مدیریتی وردپرس مراجعه و از بخش “رسانه”، گزینه‌ی “افزودن” را انتخاب کنید. مطابق تصویر زیر می‌توانید حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس را مشاهده کنید.

max upload size-افزایش حجم آپلود در وردپرس
حداکثر اندازه پرونده برای بارگذاری در وردپرس

چگونه حجم فایل بارگذاری در وردپرس را افزایش دهیم؟

علت اصلی مشکل محدودیت حجم آپلود در وردپرس مربوط به ارائه دهندگان خدمات میزبانی یا هاستینگ سایت شما می‌شوند، در ادامه راه‌حل‌های مناسبی جهت افزایش حجم آپلود در وردپرس به شما معرفی خواهیم کرد.

1. افزایش اندازه آپلود در سایت­‌های چندگانه

اگر در حال نصب سایت‌های چندگانه یا وردپرس شبکه هستید، فقط در صورت مجاز بودن تنظیمات سرور قادر خواهید بود حجم آپلود سایت خود را سفارشی سازی کنید، به عنوان مثال، اگر سرور شما روی 20 مگابایت تنظیم شده باشد، نمی‌توانید اندازه آپلود فایل وردپرس بیش از 20 مگابایت افزایش دهید. برای این کار از طریق تنظیمات پنل مدیریتی برای افزایش حجم آپلود در وردپرس اقدام کنید.

2. ایجاد یا ویرایش فایل php.ini در وردپرس

فایل php.ini مربوط به تنظیمات پیشفرض سرور سایت شما می‌باشد، برای دستیابی به این فایل از طریق FTP یا SFTP به پوشه اصلی سایت وردپرس خود مراجعه و یا از طریق برنامه مدیریت فایل به حساب کاربری هاست سی پنل خود دسترسی پیدا کنید، سپس یک فایل php.ini را باز یا ایجاد و کد زیر را به آن اضافه کنید. “دقت کنید که حتما از سایت خود قبل از انجام این کار بک آپ تهیه کنید”

upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300

3. ویرایش فایل htaccess.

با توجه به وجود برخی محدودیت‌ها در سرور ممکن است قادر نباشید به فایل php.ini دست پیدا کنید، روشی دیگری که می‌توان با استفاده از آن حجم آپلود فایل در وردپرس را افزایش داد ویرایش فایل htaccess. می‌باشد. فایل htaccess. شامل یک سری تنظیمات مختلف سایت می‌باشد که با افزودن قطعه کد زیر شاهد افزایش حجم آپلود در وردپرس خواهید بود. اگر از این روش استفاده می‌کنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!

php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

4. ویرایش فایل wp-config.php

روش دیگر برای افزایش حجم آپلود در وردپرس، ویرایش فایل wp-config.php است. شما باید با استفاده از FTP یا SSH به به دایرکتوری اصلی وردپرس خود دسترسی پیدا کنید و و فایل wp-config.php را برای ویرایش انتخاب نمایید و قطعه کد زیر را به آن بیفزائید. اگر از این روش استفاده می‌کنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!

@ini_set('upload_max_size','64M');
@ini_set('post_max_size','64M');
@ini_set('max_execution_time','300');

5. ویرایش فایل functions.php

اگر با هیچکدام از روش‌های فوق مشکل محدودیت حجم آپلود در وردپرس برطرف نشد، لازم است فایل function.php وردپرس خود را ویرایش کنید و قطعه کد زیر را در آن اضافه کنید. اگر از این روش استفاده می‌کنید، تهیه بک آپ از سایت فراموش نشود!

@ini_set('upload_max_size','64M');
@ini_set('post_max_size','64M');
@ini_set('max_execution_time','300');

6. افزایش حجم آپلود در وردپرس با افزونه Increase Max Upload File size

increase file size- افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس
افزونه Increase Maximum Upload File Size

یکی دیگر از راهکارهای افزایش حجم آپلود استفاده از افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس می‌باشد، اگر به هر دلیلی به نتیجه نرسیدید یا تمایلی به اعمال تغییرات دستی در تنظیمات سرور ندارید استفاده از افزونه Increase Max Upload File size برای شما بهترین گزینه است. افزونه رایگان Increase Max Upload File size با بیش از 80 هزار نصب فعال از مخزن وردپرس قابل نصب می‌باشد و با یک کلیک می‌توانید محدودیت حجم آپلود فایل در وردپرس را به سادگی برطرف کنید.

  آموزش افزودن کد منو به قالب وردپرس

پس از نصب و فعالسازی افزونه، از پنل مدیریتی وردپرس گزینه Increase Max Upload File size را انتخاب کنید تا مطابق تصویر زیر به تنظیمات افزونه وارد شوید، سپس مقدار اندازه آپلود فایل را تغییر دهید و ذخیره‌­ی تغییرات را انتخاب کنید.

Increase Max Upload File size setting menu
تنظیمات افزونه Increase Max Upload File size
دانلود افزونه Increase Maximum Upload File Size
دانلود افزونه Increase Maximum Upload File Size صفحه افزونه

6. تماس با ارائه دهنده هاستینگ

اگر در وردپرس خود با مشکل محدودیت آپلود فایل روبرو هستید اما نمی‌توانید مشکل را برطرف کنید می‌توانید همیشه با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید تا این کار را برای شما انجام دهد، در ضمن اگر دارای هاست اشتراکی هستید، ممکن است روش‌های فوق کارایی نداشته باشند، در این مواقع باید با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید و بخواهید که میزان محدودیت بارگذاری را برای وردپرس شما افزایش دهند.

آپلود فایل در وردپرس بدون محدودیت

وردپرس، این سیستم مدیریت محتوای محبوب به انعطاف پذیری معروف است و شما متناسب با نیازهای خود می‌توانید آن را سفارشی‌سازی کنید. مشکل محدودیت آپلود فایل نیز یکی از مشکلات اساسی وردپرس می‌باشد، در واقع آپلود فایل‌ها بدون محدودیت در وردپرس یک امکان فوق‌العاده برای مدیران و کاربران وردپرسی به شمار می‌آید. اگر با مشکل محدودیت بارگذاری فایل روبرو هستید در این مقاله چندین راهکار مناسب و آسان جهت افزایش حجم آپلود در وردپرس در اختیار شما قرار دادیم.

شما عزیزان می‌توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منبع: blog.templatetoaster

سوالات متداول

وردپرس به طور خودکار حداکثر حجم آپلود فایل در هنگام بارگذاری تصاویر یا رسانه به شما نشان می‌دهد که به طور پیشفرض حداکثر اندازه فایل‌ها برای بارگذاری 2 مگابایت می‌باشد. برای مشاهده‌ی آن می‌توانید به پنل مدیریتی وردپرس مراجعه و از بخش “رسانه”، گزینه‌ی “افزودن” را انتخاب کنید. این محدودیت باعث بروز چنین خطایی می‌شود.
۱.افزایش اندازه آپلود ۲.ایجاد یا ویرایش فایل php.ini در وردپرس ۳.ویرایش فایل htaccess. ۴.ویرایش فایل wp-config.php ۵.ویرایش فایل functions.php ۶.افزایش حجم آپلود در وردپرس با افزونه Increase Max Upload File size ۷.تماس با ارائه دهنده هاستینگ
فایل php.ini مربوط به تنظیمات پیشفرض سرور سایت شما می‌باشد، برای دستیابی به این فایل از طریق FTP یا SFTP به پوشه اصلی سایت وردپرس خود مراجعه و یا از طریق برنامه مدیریت فایل به حساب کاربری هاست سی پنل خود دسترسی پیدا کنید، سپس یک فایل php.ini را باز یا ایجاد و کد زیر را به آن اضافه کنید. “دقت کنید که حتما از سایت خود قبل از انجام این کار بک آپ تهیه کنید: upload_max_filesize = 64M post_max_size = 64M max_execution_time = 300
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. با سلام من به دلیل محدودیت حجمی،فایل هارو خودم از طریق ftp آپلود کردم و لینکشون رو هم بدست آوردم اما وقتی در مرورگر وارد میکنم،میگه صفحه مورد نظر پیدا نشد.
    جالب اینجاست که یه فایل کمتر از ۸ مگ با همون فرمت از طریق وردپرس آپلود کردم و لینکش رو در مرورگز وارد کردم و فایل برای دانلود اومد،من هم اسم فایل رو از تهش پاک کردم و اسم یکی از فایل های قبلی رو که با ftp آپلود کرده بودم دوباره زدم اما بازم زد که فایل مورد نظر پیدا نشد چه کنم؟؟؟؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      مطمئن هستید که از طریق اف تی پی دقیقا در محلی آپ میشه که شما آدرس میدید؟

  2. با تشکر از مطالب مفید شما

    موفق باشید

  3. همیاروردپرس عزیز
    این آموزش شما مفید بود ولی
    این خط رو هم برای روش اول اضافه کنید
    که فایل PHP.ini رو خود کاربر باید تو پوشه WP-admin بسازه و این کد هارو داخلش قرار بده
    تمامی سرویس دهنده هاست از سیستم کلودلینوکس استفاده نمی کنند که به هر کاربر بتنونن PHP.ini بدن.
    فایل رو بسازند مشکل حل میشه.

  4. سلام
    در مورد بالا بردن زمان از ۳۰ ثانیه به ۳۰۰ ثانیه با دو تابع زیر
    php_value max_execution_time 300
    php_value max_input_time 300
    در جایی خوندم افزایش این زمان امنیت سایت رو به مخاطره میندازه و میشه بواسطه توابع حلقه ای به سایت نفوذ کرد
    آیا این حرف درسته و یا خیر؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      بله

  5. آغا حل نشد . من هر کاری که گفتین انجام دادم از هر ۳ روش به صورت همزمان و تکی تکی هم استفاده کردم ولی بیشتر از ۲۰ مگ نمیتونم آپلود کنم .

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خب دیگه این موضوع برمیگیرده به حجم هاستی که در اختیار دارید!

  6. 10 سال عضو همیار وردپرس

    من تمام این کارها رو انجام دادم ولی به ظاهر میگه حجم افزایش پیدا کرده ولی موقع اپلود از ۱۵ مگ که رد شد خطارو باز میده.با هاست هم تماس گرفتم حجم اپلود رو ۲۵ گذاشته.نمیدونم چیکارش کنم تمام افزونه هام تست زدم.please help me

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      شما اینکار رو باید خودتون انجام بدید. داخل پوشه ی wp-admin

  7. سلام
    من این کارها رو انجام دادم :
    فایل php.ini رو ندارم. درستش میکنم و اون چیزی که گفتید رو داخلش میریزم حجم هم به ظاهر افزایش پیدا میکنه یعنی میزنه که شما تا فلان مقدار میتونید آپلود کنید ولی بازم خطا میده.
    فایل .htaccess رو که دست میزنم ارور میده…!
    آخری هم که کار نمیکنه…
    لطفا راهنمایی کنید…

  8. مورد دوم در صورت  فعال بودن افزونه ووردپرس در سایت خطا میده !

  9. چگونه وقتی فایل را سیو میکنم بعد ادیتش میکنم بدون . میاد و نمی توانم آپلود کنم چه کنم

  10. مدت ها بود میخواستم حجم آپلود رو بالا ببرمممنون عالی بود