تنظیمات در وردپرس

تنظیمات در وردپرس تنظیمات در وردپرس

وقتی شروع به کار با وردپرس می‌کنید، احتمالا اولین کاری که می‌خواهید انجام دهید، تولید محتوا است. هرچند باید پیش از آن تنظیمات در وردپرس را پیکربندی کنید. زیرا این تنظیمات هستند که نحوه عملکرد سایت شما را تعیین می‌کنند. ما در این مقاله قصد داریم همه‌چیز درباره تنظیمات وردپرس را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

تنظیمات در وردپرس

هرآنچه در این مقاله خواهید خواند:

  • عمومی (General)
  • نوشتن (Writing)
  • خواندن (Reading)
  • گفت‌وگو (Discussion)
  • رسانه (Media)
  • پیوندهای یکتا (Permalinks)
  • حریم خصوصی (Privacy)

تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا با همه‌ی گزینه‌های مربوط به تنظیمات در وردپرس آشنا شوید. این آشنایی موجب می‌شود که بتوانید بیشترین بهره را از این پلتفرم ببرید. علاوه بر این، با یاد گرفتن پیکربندی تنظیمات، می‌توانید کاری کنید که سایت‌تان دقیقا مطابق خواسته و دلخواه شما عمل کند. در ادامه این مقاله ما بخش‌های مختلف تنظیمات را بررسی می‌کنیم و هرآنچه نیاز دارید را ذکر خواهیم کرد.

عمومی (General)

اولین بخش از تنظیمات وردپرس، سر راست‌ترین قسمت آن محسوب می‌شود. در این بخش شما می‌توانید اطلاعات مربوط به سایت را مشاهده کنید و در صورت لزوم آن‌ها را تغییر دهید. دو بخش اول Site Title و Tagline هستند.

عمومی (General)

به یاد داشته باشید که حتما بخش Tagline را شخصی‌سازی کنید. یک رویکرد هوشمند این است که از کلمات کلیدی مهم و اصلی در آن قسمت استفاده کنید. پس از این کار، دو بخش می‌بینید که به URL مربوط می‌شوند.

عمومی (General)

مورد اول که WordPress Address است، مربوط به آدرس سایت شما می‌شود. در حالی که Site Address بخشی است که در آن آدرسی را می‌بینید که بازدیدکنندگان از آن برای پیدا کردن سایت‌تان استفاده می‌کنند. بهش Site Address باید ساده باشد تا راحت‌تر توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد. به ندرت این بخش‌ها دست‌خوش تغییر می‌شوند. گاهی یکی از این بخش تغییر پیدا می‌کنند و برخی اوقات نیز هر دو قسمت اصلاح خواهند شد.

در ادامه به بخشی می‌رسیم که به آدرس ایمیل مدیر (Admin) مربوط می‌شود. درست بودن آدرس ایمیل اهمیت زیادی دارد، زیرا مهم‌ترین اطلاعات درمورد سایت به آن ایمیل ارسال می‌شود. در زیر این بخش بخشی تحت عنوان Membership را خواهید دید.

عمومی (General)

در مقابل این عنوان یک گزینه به نام Anyone Can Register را می‌بینید. اگر تیک این گزینه را بزنید، در واقع اجازه داده‌اید افرادی که از سایت شما بازدید می‌کنند، برای خود یک حساب کاربری بسازند. این موضوع به شما کمک می‌کند که به سادگی بتوانید سایت با قابلیت عضویت کاربران را به وجود آورید. در صورتی که این گزینه را تیک زدید، بهتر است به سراغ بخش New User Default Role بروید و آن را روی حالت Subscriber قرار دهید. این اقدام یعنی کاربرانی که در سایت حساب کاربری ایجاد می‌کنند، صرفا مجوزهای حداقلی را خواهند داشت.

باقی بخش عمومی تنظیمات در وردپرس، مربوط به گزینه‌هایی می‌شوند که سلیقه شخصی در انتخاب‌شان دخیل خواهد بود.

عمومی (General)

زبان پیش‌فرض، منطقه زمانی، نحوه نمایش تاریخ و زمان از جمله بخش‌هایی هستند که در این قسمت باید تنظیم کنید. مورد آخر نیز مربوط به انتخاب اولین روز هفته است. یعنی مثلا اگر آن را روی دوشنبه قرار دهید، یعنی هفته شما از دوشنبه آغاز می‌شود و این بخش روی سایر بخش‌هایی که مربوط به تقویم می‌شوند، تاثیرگذار خواهد بود.

نوشتن (Writing)

همان‌طور که از تیترمان پیدا است، دومین بخشی که در تنظیمت وردپرس به آن اشاره می‌کنیم به نوشتن و تولید محتوا روی سایت مربوط می‌شود. در این قسمت گزینه‌های نه چندان زیادی وجود دارد که در ادامه آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

نوشتن (Writing)

اولین گزینه مربوط به انتخاب یک دسته‌بندی پیش‌فرض برای پست‌های بلاگ می‌شود. اگر تمامی محتوای‌تان مربوط به یک موضوع خاص می‌شود، این گزینه برای‌تان مفید واقع خواهد شد. اکثر کاربرا بخش دوم یعنی Default Post Format را روی گزینه Standard قرار می‌دهند. اما اگر محتوای شما بیشتر رسانه‌محور است تا متن‌محور، شاید بهتر باشد آن را روی گزینه‌ی دیگری قرار دهید.

در زیر این موارد از تنظیمات در وردپرس می‌توانید بخشی را مشاهده کنید که کمتر شناخته شده است. این قسمت مربوط به ساخت پست از طریق ایمیل و انتشار مستقیم آن در سایت است. اگر پست‌های شما شامل محتواهای ساده هستند و نمی‌خواهید هر بار وارد قسمت داشبورد وردپرس شوید، این گزینه می‌تواند برای‌تان کاربردی باشد.

سپس بخشی را خواهید دید که Update Services نام دارد.

نوشتن (Writing)

در این قسمت شما می‌توانید سرویس‌هایی را لیست کنی که با انتشار پست‌های شما، اعلام دریافت می‌کنند.

خواندن (Reading)

این بخش از تنظیمات وردپرس مربوط به نحوه نمایش پست‌ها برای خوانندگان می‌شود.

در قدم اول شما می‌توانید صفحه خانگی‌تان را تنظیم کنید. در حالت پیش‌فرض صفحه خانگی شما لیستی از آخرین پست‌های بلاگ‌تان است. این حالت برای بلاگ‌ها در وردپرس و سایت‌های خبری کاملا مناسب است. اما شاید بتوان گفت این چنین حالتی برای کسب و کارهای دیگر یا فروشگاه‌های آنلاین و مواردی از این قبیل ایده‌آل نخواهد بود. برای این گونه سایت‌ها بهتر است این گزینه را روی A static page قرار دهید.

خواندن (Reading)

این گزینه به شما اجازه می‌دهد که هر صفحه‌ای که دوست داشتید را به عنوان صفحه خانگی تنظیم کنید (اگر هنوز هیچ صفحه‌ای نساخته‌اید، باید اول دست به انجام این کار بزنید). همچنین از آن جایی که پست‌های شما نیز باید در قسمتی از سایت به نمایش درآیند، باید در قسمت Post Page، صفحه‌ای را برای این منظور در نظر بگیرید.

پس از آن می‌توانید مشخص کنید که چه تعداد پست در صفحه‌ی مربوطه به نمایش درآیند. همچنین مشخص کردن تعداد Feedها نیز لازم است. این بخش‌ها را می‌توانید هر چه قدر دوست دارید، کم یا زیاد، قرار دهید. بخش بعدی نیز مربوط به نحوه نمایش Feedها است. گزینه Full Text مربوط به نمایش تمام متن و گزینه Summery به نمایش خلاصه متن مربوط می‌شوند. در واقع این گزینه مشخص می‌کند که افرادی که از RSS Feed سایت شما استفاده می‌کنند، چگونه محتوای‌تان را خواهند دید.

خواندن (Reading)

گزینه آخر که تحت عنوان Search Engine Visibility آن را در تنظیمات وردپرس خواهید دید، مهم‌ترین بخش در این صفحه است. زدن تیک این گزینه به موتورهای جستجویی نظیر گوگل می‌گوید که سایت شما را نادیده بگیرد، در حالی که اگر تیک آن را نزدید (یعنی حالت معمول همه سایت‌ها)، سایت شما توسط آن‌ها ایندکس (Index) می‌شود.

  آموزش ساخت وبسایت آژانس مسافرتی در وردپرس (راهنمای قدم به قدم)

در 99 درصد موارد تیک این گزینه زده نمی‌شود. قائدتا موتورهای جستجو یک منبع قابل توجه برای سرازیر کردن ترافیک به سایت‌ها هستند و در نتیجه کسی نمی‌خواهد سایت‌اش توسط آن‌ها نادیده گرفته شود. معمولا تنها کسانی این گزینه را می‌زنند که می‌خواهند یک سایت شخصی داشته باشند. همچنین اگر در حال ساخت و طراحی سایت هستید، بد نیست برای مدتی محدود تیک این گزینه را بزنید. در این شرایط موتورهای جستجو سایت شما را که کامل نیست، ایندکس نمی‌کنند و از همین رو شاید این تصمیم هوشمندانه باشد.

گفت‌وگو (Discussion)

این بخش از تنظیمات در وردپرس کاملا درمورد قسمت نظرات سایت است.

گفت‌وگو (Discussion)

ما قصد ندارید اکثر گزینه‌های ابتدایی را به صورت مفصل شرح دهیم، زیرا اکثر آن‌ها سلیقه‌ای هستند و خودتان باید برای‌شان تصمیم‌گیری کنید. اما گزینه Allow link notifications from other blogs (pingbacks and trackbacks) on new articles نیاز به کمی توضیح دارد. اگر با اصطلاحاتی از این قبیل آشنا نباشید، این گزینه می‌تواند برای‌تان گیج‌کننده باشد.

اگر کسی محتوایی نوشته باشد و آن را به مطلب شما لینک کرده باشد، این اقدام از طریق یک پینگ بک (Pingback) به شما اطلاع داده می‌شود. از سوی دیگر ترک بک (Trackback) راهی است که دیگر نویسندگان از آن استفاده می‌کنند تا به شما اعلام کنند که مطلبی مرتبط با محتوای شما نوشته‌اند، حتی اگر به سایت شما لینکی نداده باشند.

در این قسمت از تنظیمات وردپرس گزینه‌های مختلفی وجود دارند که برای کنترل اسپم‌های مربوط به کامنت‌ها بسیار مهم هستند. مثلا شما می‌توانید در باکس مربوط به Comment Moderation، لینک‌ها و واژه‌های خاصی را وارد کنید. اگر نظراتی حاوی لینک‌ها و کلماتی این چنینی باشند، ابتدا در بخش بازبینی قرار می‌گیرند تا خودتان به صورت دستی اجازه نمایش‌شان را بدهید.

گفت‌وگو (Discussion)

در بخش بعدی باکس مربوط به Comment Blacklist را خواهید دید. در این باکس می‌توانید واژه‌ها و عباراتی را وارد کنید که اگر کامنت‌ها حاوی آن بودند، مسدود شوند.

در انتهای این بخش نیز می‌توانید تصمیم‌گیری کنید که آیا کسانی که کامنت می‌گذارند، می‌توانند از آواتار استفاده کنند یا نه. همچنین تنظیمات ریزتر را در بخش‌های پس از آن خواهید دید.

گفت‌وگو (Discussion)

حالا که این تنظیمات را نیز اعمال کردید، باید به سراغ بخش بعدی برویم.

رسانه (Media)

مهم نیست چه نوع سایتی را مدیریت می‌کنید، تصویر در همه‌ی سایت‌ها یک مولفه اساسی محسوب می‌شود. این یعنی در همه‌ی سایت‌ها فایل‌های زیادی به Media Library منتقل می‌شوند.

بخش رسانه در تنظیمات وردپرس به شما اجازه می‌دهد که بتوانید اندازه تصاویری که به کتابخانه‌تان منتقل می‌شوند را تعیین کنید.

رسانه (Media)

شما در این قسمت می‌توانید اندازه‌های پیش‌فرض مختلفی را تنظیم کنید. پس از تنظیم آن‌ها اگر بخواهید در پست یا صفحه‌ای تصویری اضافه کنید، می‌توانید یکی از اندازه‌های مشخص شده در حالت پیش‌فرض را انتخاب کنید.

پیوندهای یکتا (Permalinks)

پیوندهای یکتا در واقع URLهایی هستند برای هر یک از پست‌های وردپرس. برای تغییر ساختار و ظاهر این URLها باید به این بخش از تنظیمات در وردپرس مراجعه کنید.

پیوندهای یکتا (Permalinks)

معمولا این URLها تغییر نمی‌کنند. در این بخش ما می‌توانید ساختار پیش‌فرض این لینک‌ها را مشخص کنید. جالب است بدانید که وردپرس به شما اجازه می‌دهد پیکربندی URL سفارشی را برای آرشیو خود بسازید.

در پایین عنوان Common Settings بخش‌های مختلفی می‌بینید که در ادامه آن‌ها را شرح خواهیم داد.

  • Plain: این مدل به شرح مقابل است: http://www.mypersonalweb.com/?p=123
  • Day and name: این مدل شامل تاریخ انتشار پست و نام مطلب می‌شود. مثال: http://www.mypersonalweb.com/2022/01/01/sampleXYZpost/
  • Month and name: این مدل که نام مطلب و ماه و سال را در خود دارد نیز می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. نمونه: http://www.mypersonalweb.com/2022/01/sampleXYZpost/
  • Numeric: این حالت آدرس را به صورت عددی نمایش می‌دهد: http://www.myperosnalweb.com/archives/123
  • Post name: در این مدل باید نام مطلب به عنوان آدرس در نظر گرفته می‌شود: http://www.mypersonalweb.com/sampleXYZpost
  • Custom Structure: این گزینه به شما اجازه می‌دهد که URL دلخواه خود را بسازید.

پس از تنظیم گزینه‌های دلخواه، روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا تغییرات اعمال شوند.

حریم خصوصی (Privacy)

این بخش از تنظیمات وردپرس نسبت به موارد فوق جدیدتر است و در نسخه 4.9.6 بود که برای اولین بار در دسترس قرار گرفت. همان‌طور که از نام این بخش پیدا است، این تنظیمات به سیاست‌ها و قوانین حریم خصوصی سایت مربوط می‌شود.

برای ساخت صفحه مربوط به حریم خصوصی شما دو انتخاب دارید. در واقع شما می‌توانید از صفحات موجود یکی را به عنوان صفحه حریم خصوصی معین کنید یا برای این کار می‌توانید یک صفحه جدید را به وجود آورید. در پایین صفحه عبارت Change your Privacy Policy page را می‌بینید. اگر می‌خواهید از صفحات موجود استفاده کنید، باید از طریق منوی آبشاری یکی از موارد را انتخاب کرده و گزینه Use This Page را بزنید. اما اگر قصدتان ساخت یک صفحه جدید است، باید روی گزینه Create New Page کلیک کنید. در هر دو حالت یک فرم نیمه‌پر شده برای‌تان به نمایش درمی‌آید که باید آن را کامل کنید.

حریم خصوصی (Privacy)

کلام آخر

برای شروع کار با وردپرس باید ابتدا به سراغ تنظیمات بروید. در همان اول کار سعی کنید تغییرات دلخواه را اعمال کنید تا سایت‌تان به صورتی که دوست دارید برای کاربران به نمایش درآید. ما در این مقاله شما را با تنظیمات در وردپرس آشنا کردیم تا بتوانید خیال خود را از این بخش راحت کنید. تمامی موارد مورد بحث ما مهم بودند و باید برای ارائه یک سایت خوب، آن‌ها را مدنظر قرار دهید.

این بود هرآنچه باید درباره تنظیمات وردپرس می‌دانستید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع:

Beginner’s Guide to WordPress Settings: How to Configure Your Site (themeisle.com)

Guide on How to Change and Customize WordPress Settings (firstsiteguide.com)

سوالات متداول

شما می توانید برای تنظیم کردن وردپرس و دیدن بخش‌های مختلف، به پیشخوان وردپرس رفته از در نوار کناری ری گزینه تنظیمات کلیک کنید.
عمومی (General) نوشتن (Writing) خواندن (Reading) گفت‌وگو (Discussion) رسانه (Media) پیوندهای یکتا (Permalinks) حریم خصوصی (Privacy)
این بخش مربوط به تنظیمات محتوایی سایت برمیگردد. اگر تمامی محتوای‌تان مربوط به یک موضوع خاص می‌شود، این گزینه برای‌تان مفید واقع خواهد شد. اکثر کاربرا بخش دوم یعنی Default Post Format را روی گزینه Standard قرار می‌دهند. اما اگر محتوای شما بیشتر رسانه‌محور است تا متن‌محور، شاید بهتر باشد آن را روی گزینه‌ی دیگری قرار دهید. در زیر این موارد از تنظیمات در وردپرس می‌توانید بخشی را مشاهده کنید که کمتر شناخته شده است. این قسمت مربوط به ساخت پست از طریق ایمیل و انتشار مستقیم آن در سایت است. اگر پست‌های شما شامل محتواهای ساده هستند و نمی‌خواهید هر بار وارد قسمت داشبورد وردپرس شوید، این گزینه می‌تواند برای‌تان کاربردی باشد. سپس بخشی را خواهید دید که Update Services نام دارد.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. با سلام
    سوالی داشتم، در سایت ما، نمی تونیم در صفحه home page برگه مورد نظر خودمون رو نمایش بدیم. منظورم اینه که تو فهرست بالای سایت لینک صفحه اصلی یک عکس خانه است و برگه نیست که بشه تو اون برگه مطالب مورد نظرمون رو بذاریم. باید چه کار کرد؟ آیا نیاز به کد نویسی داره؟
    با تشکر
    آدرس سلیت: http://www.rahe-shayestegan.com
    نام کاربری: ayt
    رمز: googoola

    • با سلام و عرض معذرت
      سوال بنده منتفی است.
      با تشکر

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      داداش رمزتو بردار
      الان به راحتی میتونن سو استفاده کنن

  2. سلام
    من وقتی وارد سایت میشم اندازه کادر سایت بصورت یک ستون دراز ونیز سربرگ به اندازه همان ستون در بالای ستون قرار گرفته وهر بار که وارد سایت میشم بصورت یک ستون باریک درمنتهی راست پس زمینه دیده میشود .برای اینکه صفحه بصورت بزرگ وفراگیرشود چکار باید کرد؟ با تشکر از خدمات خوب شما.

  3. سلام من پیوند یکتای نوشته ها رو روی حالت نام گذاشتم ولی وقتی روی ادامه مطلب کلیک میکنم میگه Not Found

    The requested URL /wordpress/دوربین-دو/ was not found on this server.
    و فقط وقتی پیوندهای یکتا روی حالت پیش فرض میذارم درست میشه !! چاره چیه؟ ایراد از کجاس؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      به احتمال زیاد فایل htaccess. حذف شده. این فایل رو در نوت پد ایجاد کنید و در هاست بارگذاری کنید.

  4. با سلام و تشکر از آموزش خوبتون
    ی سوال پیوند یکتا برای چی استفاده می شود؟
    با تشکر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      پیوند یکتا همان ادرس صفحه است.

  5. 9 سال عضو همیار وردپرس

    آقای رحیمی عزیز روزتون به خیر
    میخواستم یه سوال دیگه بکنم در حاله حاضر بنده از opencart برای فروشگاهم استفاده میکنم اما تصمیم به تغیر اون به ووکامرس گرفتم اما سوالم اینه که الان وردپرس رو در http://cskin.ir/ftpfileاین آدرس نصب کردم تا بتونم هم محصولاتم رو بهش اضافه کنم و تغیرات در قالب رو اعمال کنم تا آماده به کار بشه،حالا فرض که الان اماده شده،حالا فولدر ftpfile رو که وردپرس داخلش هست رو محتویاتشو زیپ میکنم بعدش به شاخه اصلی انتقال میدم و قبل از اکسترک کردن،فایل های مربوط به اپن کارت رو زیپ میکنم و به پوشه ای انتقال میدم و حالا وردپرس رو با همه تنظیماتی که اعمال کردهبودم اکسترک میکنم تا با زدن ادرس سایت وردپرس بیاد بالا به جای اپن کارت،حالا مسئله اینجاست که به نظرم لینکهایی که قبلا در گوگل از سایت من بود غیر فعال خواهند شد،امکانش هست که همون لینک هارو به همون محصول در وردپرس جدیدم ریدایرکت یا هر رو ش دیگه انجام بدم تا اون ها از بین نرن،چون تلاش کردم و به صفحه اول گوگل اومدم نمیخوام دوباره از صفر شروع کنم و حالا اصلا اگرم بخواد از بین برن و با لینکهای خود وردپرس بخوام شروع بکنم آیا با انتقالش از پوشه ftpfile بهع شاخه اصلی برای لینکاش اتفاقی که نمیوفته؟؟؟
    ببخشید که طولانی شد.
    ممنون

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      شما فرض کنید ادرس یکی از محصولات شما x.com/1p باشد. حالا در پوشه محصولات جدید در قسمت ویرایش هر محصول ادرس رو به شکل x.com/ftpfile/1p
      دراورید. بعد از اتمام تمام کار ها قبل از انتقال از بخش تنظیمات > همگانی ادرس رو از x.com/ftpfile به x.com تغییر بدید. بعد دیگه سایت بالا نمیاد و حالا می تونید جابجایی رو انجام بدید.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      دوست عزیز چجوری میشه لینک هر محصول جدید رو تغیر داد؟؟خود محصول به طور پیشفرض یه لینکی نشون میده که حالا از داخل تنظیمات یه تغیرات جزئی میشه داخلش ایجاد کرد اما این که به این صورت قابله تغیر باشه رو من نمیدونم چجوری عوض کنم؟؟؟
      حالا اگر راهش فرمودید اینم بفرمایید که برای برگه ها هم باید هیمن کارارو انجام بدم درسته؟؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      برای هر نوع محتوایی در قسمت ویرایش لینک صفحه نوشته شده، می توان روی ویرایش لینک کلیک کرد و ان را تغییر داد.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      من با ورژن قدیمی تر وردپرس کار کرده بودم و این همه تنظیمات برای پیوند ها نداشت اما خوب حالا از اینجا چطور میتونم تغیر بدم یعنی برای محصولاتم و برگه هام کدام گزینه و به چه نامی تغیرش بدم؟
      در ضمن این رو هم بگم که سایتم به صورت دو قسمتی نیست که یه صفحه اصلی داشته باشه و یه فروشگاه،من برگه اول رو روی فروشگاه قرار دادم گفتم شاید گفتنش ضروری باشه چون باعث یه تغیر کوچیک در لینک ها میشه

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      معمولا به صورت نام نوشته بهترین گزینه هستش

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      ببخشید هر دفعه که پاسخ شما رو میخونم یاد یه سوال جدید تر میوفتم من لینک ها رو از داخل وردپرس باید تغیر بدم یا از داخله اپن کارت؟؟؟
      و اینکه بعد از آماده سایزی وردپرس برای جا به جایی من میخوام دیگه اون اپن کارته بالا نیاد پس کل فایل هاشو زیپ میکنم و به یه پوشه انتقال میدم یا اصلا حذفش میکنم در اینصورت لینک ها بازم کار میکند؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اینکار درسته اما ممکنه بعضی لینک ها یا حتی تصاویر نمایش داده نشن، که شما باید از افزونه های بازگردانی لینک های شکسته شده استفاده کنید

  6. 9 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
    بنده به تازگی کار با ووکامرسو شروع کردم و یه جایی گیر کردم،من از یک سایتی قالبی برای ووکامرس دانلود کردم اما به صورت پکیج آماده شده بود تا دوستان تازه کار با آپلود اون فایل همزمان هم قالب،وردپرس،ووکامرس وافزونه ها با هم نصب بشه و همچنین تمامی تنظیمات پیشنمایش در این فایل اعمال شده است.خوب بعد از اینکه من اینارو آپلود کردم و نصب و انجام دادم،یک اکانت دیگه به نام خودم ایجاد کردم و به بخش کاربران رفتم تا اکانت های موجود رو حذف کنم(به خاطر امنیت)اما به یه گزینه اصلا توجه نکردم و اونم این بود که نوشته بود حذف همه اطلاعات یا انتقال اطلاعات به حساب….(دیگری) و من اشتباها روی حذف همه اطلاعات قرار دادم حالا ک سایتو لود میکنم منو ها هستن ولی اون همه محتوی همه پاک شدن و باید از بالای سایت حتما به برگه محصولات مراجعه کنم یا مثلا محصولات بیان طبق آموزش شما به بخش خواندن در تنظیمات رفتم ،همه گزینه ها به جز گزینه خواندن از برگه: موجود بودن و من با این شرایط نمیتونم از سایت استفاده کنم در ضمن به آخرین ورژن هم آپدیت کردم
    لطفا راهنمایی کنید

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      شما همه محتوا رو پاک کردید.چون اول کار هستید پیشنهاد میکنم همه چیز رو پاک کنید و از اول وردپرس رو نصب کنید.

  7. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    وقتی من در قسمت پیوند یکتا ساختار دلخواه خودم رو انتخاب میکنم یا هر ساختاری دیگه نه برگه ای رو نمایش میده نه نوشته یا دسته ای رو، ولی پیش نمایش سایت رو فقط نمایش میده، من فعلا روی لوکال وردپرس رو نصب کردم میشه راهنمایی کنین.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      در پوشه ای که وردپرس رو نصب کردید فایل .htaccess رو پاک کنید بعد تنظیمات پیوند یکتا رو تغییر بدید و تست کنید.

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      ولی وقتی از روی ساختار دلخواه ورش میداری دیگه به هیچ وجه چیزی نشون نمیده و فقط ۴۰۴ not found میزنه، فایل htaccess رو هم پاک کردم و از نو تنظیم کردم اما تغییری حاصل نشد…
      راهنمایی بیشتر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      به صورت کلی نباید فایل htaccess. از بین بره! شما پاک کنید ولی دوباره از نو بسازیدش و سپس تنظیمات را انجام دهید

  8. 9 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام
    چند روز پیش که در قسمت تنظیمات بودم ایتم “مخابره کنید “وجود داشت اما نتوانستم باهاش کار کنم اما بعدش که امدم باهاش کار کنم این گزینه در قسمت نوشتن وجود ندارد ، باید چکار کنم؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      باید از بخش ابزارها مخابره کنید را فعال کنید

  9. 10 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    خدا قوت
    من متاسفانه اشتباها آدرس سایت رو در قسمت تنظیمات عوض کردم و الان متاسفانه نمیتونم وارد قسمت مدیریت بشم … لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      وارد پنل هاست بخش phpmyadmin بشید و از بخش option آدرس رو به حالت اول برگردونید

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      میشه دقیقتر بفرمایید ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      آدرس هاست رو وارد کنید و داخل بشید، بخشی با نام phpmyadmin که مربوط به جداول پایگاه داده میباشد وجود داره ، وارد بشید و از جدول option نام سایت رو عوض کنید

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      من از اونجا آدرس سایتمو عوض کردم ولی الان که ادرس رو میزنم میگه با دیتا بیس ارتباط برقرار نمیشه ؟!!!!! و سایت بالا نمیاد

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از پی اچ پی مای ادمین همه موارد رو میتونید تغییر بدید چون غیر از اونجا دیگه وارد هیچ جا نمیشه شد

  10. متوجه نشدم یعنی تو گوگل چی بنویسم که این کدی که شما میگی بیاد

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      سرچ کنید: راه هایی برای عدم کپی کردن متون در وبسایت ها 🙂