6 قدم در طراحی سایت وردپرسی

سلام دوستان!خیلی از ما زمان شروع  یه پروژه (چه برای خودمون چه برای دیگران)با سردرگمی زیادی رو برو هستیم و یا زمان تحویل پروژه نمی تونیم  نظر کارفرما رو جلب کنیم.

حتی بعضی از ما از وردپرس به خاطر محدودیت هاش در زمان طراحی متنفر میشیم و…

من در این مقاله تکنیکی کلی رو در قالب 6 قدم میگم که میتونه زمان طراحی وبسایت کیفیت کار رو بالا ببره و محصول نهایی رو تبدیل به محصول مورد انتظار مشتری کنه.

قدم اول:دزدی

بله اشتباه نخوندید<نوشتم دزدی.

خیلی از ما محصوصا وقتی قصد داریم سایتی رو برای خودمون طراحی کنیم دنبال یه ایده ی ناب هستیم و فکر می کنیم که تمام ایده های پول ساز رو قبلا گرفتند و …

شما بدون اینکه تکراری  و بی اصالت باشید می ت وانید از ایده ی سایت های دیگه استفاده کنید.گوگل خیلی بعدتر از یاهو و آلتاویستا شروع به دادن خدمات جستجو کرد اما…!

اگر به 10 نفر بگیم که یه نقاشی درباره ی موضوعی واحد بکشند آیا واقعا نتیجه ی کارشون شبیه هم هست؟

از اینکه ایده ی شما ناب نیست نترسید مهم اینه که اصالت کاری خودتون رو حفظ کنید.

قدم دوم:پیش فرض

این نکته رو به یاد داشته باشید که مشتری با دیدن یه سایت زیبا و کاربردی راضی نمیشه!بلکه با دیدن سایتی که شبیه پیش فرض خودش هست راضی میشه.

عدم دقت به این نکته ی کوچک دردسرهای زیادی رو زمان تحویل نهایی به بار میاره,این خیلی بده که مشتری به ما بگه من برای شرکتم یه سایت میخوام و شما یه ماه بعد بهش یه سایت تجاری بدید.

شما باید در همون روز اول تصویر یه سایت تجاری رو به مشتری بدید!با مشتری یه جلسه بگذارید و کاملا تصور کنید که چه سایتی رو دوست داره بعد نسبت به اون تصویر پیش فرض قالب طراحی کنید و یا از افزونه ها استفاده کیند و …

در این صورت زمان تحویل پروژه وقت خیلی کمتری رو برای تصحیح کار صرف میکنید.

قدم سوم: ابزار

من همیشه از مرورگر متفاوتی برای طراحی سایت استفاده میکنم مرورگرش مهم نیست مهم اینه که کل سایت های مربوط به طراحی رو روش ست کردم و سایت های دیگه رو باهاش باز یا bookmark نمی کنم پس میز کارم تمیزه و همه چیز سرجاش.

حالا چه ابزار (یا بهتره بگیم سایت هایی) برای یه طراح کاربردیه.خب از یه لیست مشخص مثل دراپ باکس,گوگل وبمستر و ..کمی دور میشم و چند تا سایت نمونه رو میگم.

  آموزش افزودن لینک خروج کاربران به منوی وردپرس

placeit.net : در این سایت می توانید نمایش سایت خود را روی انواع دستگاه ها ببینید تا مطمئن بشید که کیفیت کار برای همه خوبه.

FONT AWESOME:مجموعه ای از ایکون های مقیاس پذیر رو به ما میده.

قدم چهارم:طراحی یا تغییر مسئله این است

دو راه اساسی وجود داره یا از قالب های آماده استفاده کنیم یا اینکه قالبی رو از پایه خودمون طراحی کنیم.

در یک کلام راه اول بسیار بهتره یعنی پوسته ای رو خریداری(یا دانلود)کنیم و بعد اون رو نسبت به چیزی که ما می خواهیم تغییر بدیم.با این کار چندین قدم جلوتر هستیم و در ضمن وجود پشتیبانی و انجمن مربوط به اون پوسته هم قابل چشم پوشی نیست.همچنین با انتخاب قالبی نزدیک به پیش فرض مشتری و تغییر اون قالب رو شخصی کردیم و دیگه تکراری نیست.

همین حالا هم برای قالب های فارسی هم مارکت هست برای خرید و هم قالب های فارسی رایگان برای دانلود وجود داره.

قدم پنجم:استفاده از افزونه ها

شاید به نظر بیاد که افزونه چیزی اضافی هست یعنی وجودش خوبه اما نبودش مشکلی نیست.خب اگه اینطور فکر میکنید اصلا اینطور نیست افزونه دقیقا همون چیزی هست که ما رو از یه سایت یا وبلاگ معمولی جدا میکنه و به ما یه سایت پر از امکانات میده و جالب اینجاست که بیشتر افزونه ها رایگان هستند.برای اینکه سایت بهتری داشته باشید به افزونه های معروف دلنبندید و افزونه های جدید رو هم اول امتحان کنید و اگه جالب بود به کار بگیرید اینطوری متفاوت تر هستید.

قدم ششم:کمک به ایجاد محتوا

خیلی از طراحان زمانی که سایت رو تحویل میدهند دیگه حتی به سایت سر نمیزنند که ببینند چه به سر اون سایت اومده.اما نمی دونند با این کار آینده شغلی خودشون رو به خطر می اندازند.

فرض کنید من مشتری شمام اگه سایتی که طراحی کردید برای من در نهایت به یه سایت موفق تبدیل نشه دیگه قید سایت داشتن رو میزنم یا حداقل دیگه قید کار با شما رو میزنم اما اگه برعکس سایت من به نتیجه برسه…!

به مشتری کمک کنید که از سایت درست استفاده کنه و درست مطلب بزاره بهش کمک کنید تا رتبه ی خوبی به دست بیاره یادتون باشه که یه سایت خوب میتونه نمونه کار و تبلیغ شما باشه.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 9 سال عضو همیار وردپرس

    مرسی اقای رحیمی! (عالی بود. عالی ) مرسی خیلی مفید و کاربردی بود.

  2. واقعا به نکات تجربی خوبی اشاره کردی مخصوصا اینکه بعد طراحی سایت نباید مشتری و سایتش رو بسپاریم به امان خدا

  3. دمت گرم ..خیلی مفید و کاربردی بود 

  4. سلام.من یه سایت دارم که 4 ماهش هست. بعد 2 ماه اول سایت خیلی خوب بود و هفته سوم سال جدید بازدید کنده مون 5 هزار نفر بود. اما دقیقا روز بعد بازدید اومد روی هزار نفر و همینطور کمتر و کمتر شد تا الن 500 نفره. مشکلشم اینه که تو گوگل محو شدیم. ولی 2 ماهه اول وتوی گول خیلی عالی بودیم اما الان صفخه آخر گوگل هم نیستی. حالا میگم این پکیج مشکل کارو حل میکنه؟ http://tuts.hamyarwp.com/%D9%BE%D8%B1%DA%86%D9%85-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%A8%DA%A9%D9%88%D8%A8%DB%8C/

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام پک اموزش سئو دقیقا برای همین کار هست.لطفا پرسش هاتون رو در باره هر مطلبی دقیقا در همون مطلب ذکر کنید.

  5. واقعا عالی بود !
    حال کردم !

  6. سلام . ببخشید من یک مشکل با افزونه آماره وردپرس دارم . لطفا پاسخ بدهید چون خیلی ضروریه . من پس از این که افزونه را نصب کردم بعد از آن که تنظیمات رو درست کردم به قسمت شخصی سازی قالب رفتم . وقتی که ابزارک آماره را اضافه کردم هر تغیری در نام آن یا هر تغیری در مواردی که نشان بدهد یا ندهد ، می دادم ( بازدید امروز ، دیروز و … ) خطای روبرو را می داد : ” خطایی رخ داد. لطفا صفحه را دوباره بارگزاری کنید و سپس دوباره سعی کنید. ” مشکل از چی هست ؟ تنظیمات هم نگاه کردم که شاید اشتباهی صورت گرفته باشد ولی تفاوتی نکرد . ممنون

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      آماره وردپرس خودش دارای بخش مجزایی از تنظیمات هست. یک بار دیگه افزونه رو حذف و دوباره نصب کنید

      با احترام

  7. عالی بود ممنون

  8. مثل همیشه عالی فقط این 6 مورد راه و قدم نبودن یه جور نکته بودن

  9. ممنون . خیلی چیز دبشی بود . آقا شما این قسمت ورود را درست نکردید . صفحه اصلی قسمت ورودش کار نمی کند . با تشکر