امروزه راههای مختلفی برای بررسی اثربخشی یک کسب و کار اینترنتی وجود دارد، که در میان همه آنها نمایش آمار بازدید از سایت یکی از بهترینهاست. آمارها با شما سخن میگویند، به مسیر کسبوکارتان جهت میدهند و سبب رشد شما میشوند. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، افزونه آمار وردپرس تحلیل مناسبی از آمار بازدید سایتتان در اختیار شما قرار میدهد و شما میتوانید با بررسی آن به توسعه و رشد کسبوکارتان بپردازید. به همین خاطر ما در این مقاله از آموزش وردپرس قصد داریم به شما نحوه نمایش آمار بازدید سایت وردپرس را آموزش دهیم. حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
آمار بازدید سایت وردپرس
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- نحوه نصب و فعالسازی افزونه wp statistics
- بررسی قسمتهای مختلف افزونه آمار وردپرس
- مثالی از آمار بازدید سایت وردپرس به کمک افزونه wp statistics
نحوه نصب و فعالسازی افزونه wp statistics
افزونه آمار وردپرس (wp statistics) دارای بیش از 500 هزار نصب فعال بوده و برای نسخه وردپرس 5.7 و بالاتر مناسب است. شما به کمک این افزونه میتوانید آمار نسبتا دقیقی از بازدیدکنندگان و حاضرین سایتتان در تمام مدت شبانه روز دریافت کنید و آنها را تحلیل و بررسی نمایید.
در ابتدای کار برای نصب و فعالسازی این افزونه به پیشخوان وردپرس و بخش افزونهها رفته و بر روی افزودن کلیک نمایید. حال مطابق شکل زیر نام افزونه را در کادر مربوطه وارد کرده و آن را نصب و فعالسازی نمایید.
همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید، بعد از نصب و فعالسازی افزونه بخشی به نام آمار به پیشخوان وردپرس شما اضافه خواهد شد. در ادامه قسمتهای مختلف این بخش را بررسی خواهیم کرد.
بررسی قسمتهای مختلف افزونه آمار وردپرس
1. تنظیمات افزونه آمار وردپرس
قسمت تنظیمات افزونه آمار وردپرس که مربوط به پیکربندیهاست، دارای بخشهای مختلفی بوده که در ادامه آنها بررسی خواهیم کرد:
1.1 سربرگ عمومی
این بخش یکی از مهمترین بخشهای قسمت تنظیمات است و همانطور که از نامش پیداست تمامی پیکربندیهای کلی این افزونه در این قسمت صورت میگیرد. این پیکربندیها شامل:
- کاربران حاضر: در این بخش با زدن تیک گزینه کاربران آنلاین افزونه شروع به شمارش و ردیابی کاربران حاضر در سایت شما میکند. در قسمت بعدی باید تعیین نمایید که هر چند ثانیه تعداد بازدیدکنندگان سایت شما بررسی و بروزرسانی شود که به طور پیشفرض بر روی 120 ثانیه قرار دارد.
توجه داشته باشید که اگر این زمان را کمتر کنید منابع بیشتری از سرور شما درگیر شمارش و ردیابی خواهند شد و سرعت سایت کاهش پیدا خواهد کرد.
قسمت آخر این بخش نیز مربوط به ضبط تمام کاربران شامل رباتها و افراد مختلف است که توصیه میکنیم این گزینه را فقط در زمان عیبیابی فعال نمایید و در غیر اینصورت بگذارید غیرفعال باشد.
- بازدیدها: برای نمایش بازدیدهای برگه، این قسمت را فعال نمایید.
- بازدیدکنندگان: برای بررسی تعداد بازدیدکنندگان سایت، گزینه بازدیدکنندهها باید فعال باشد.
- برگهها و نوشتهها: در این قسمت میتوانید تعیین نمایید که آیا حضور کاربران در تمامی صفحات و برگهها (مانند صفحه جستجو و…) برای شمارش حساب شوند یا خیر؟ که با فعال کردن گزینه رهگیری همه برگهها (Track All Pages) این حالت فعال خواهد شد.
- افزونه کش: اگر از افزونههای کش برای سایت خود استفاده میکنید، این گزینه را فعال نمایید.
- متفرقه: این قسمت مربوط به سایر تنظیمات مانند نمایش آمار در منو بار و فعال یا غیر فعال کردن اطلاعیهها است.
- موتورهای جستجو: این بخش برای فعال یا غیرفعال کردن نمایش تعداد بازدید کاربرانی است که از طریق موتورهای جستجو وارد سایت شما شده اند. به طور پیش فرض تعداد بازدید از طریق گوگل، یاهو، باندکس و بینگ برای شما نمایش داده میشود.
- نمودار: با فعال کردن این گزینه جمع کل به نمودار آمار ورودی از موتورهای جستجو اضافه خواهد شد.
2.1 آی پی کاربران
مطابق شکل زیر، در این قسمت آیپی شما نمایش داده شده است. در ادامه نیز موارد زیر نشان دهنده نوع دریافت آدرس آی پی در سرورهای مختلف که میتوانید حالت پیشفرض را تغییر ندهید.
3.1 حریم خصوصی
- نشانی آی پی ناشناس: براساس قوانین GDPR، IP بازدیدکنندگان را به طور دقیق ثبت نمیکند. به عنوان مثال، 888.888.888.888 را به 888.888.888.000 تبدیل خواهد کرد.
- هش کردن آدرس آی پی: با فعال کردن این گزینه، IP های کاربران در دیتابیس ذخیره نخواهد شد و به جای آن از هشهای مخصوصی استفاده میشود که برای جلوگیری از افشای IP بازدیدکنندگان کاربرد دارد. دقت کنید IP های ذخیره شده در دیتابیس بعد از فعال کردن این گزینه، از بین نخواهند رفت و از این به بعد، تنظیمات مربوطه اعمال خواهد شد.
- ذخیره تمامی مرورگرهای کاربر (Store Entire User Agent): اطلاعات دقیق مرورگر کاربران اعم از نوع، ورژن و… را در دیتابیس ذخیره میکند. این گزینه فقط باید فقط در حالت عیبیابی فعال شود.
4.1 اطلاعیهها
- تنظیمات متداول گزارش: در این بخش ایمیل خود را وارد کنید تا آمار و اطلاعات لازم را در ایمیلتان دریافت نمایید.
- بروزرسانی گزارش: با تیک زدن بخشهای دلخواه، زمانی که پایگاه دادههای مذکور یا خود افزونه آپدیت شدند، اطلاعیهای برای شما ایمیل میشود.
- گزارش آماری: با فعال کردن این گزینه، تنظیماتی برای شما پدیدار میشود که با استفاده از آنها میتوانید آمار بازدیدها، بازدیدکنندگان و … را در ایمیل خود مشاهده کنید. ابتدا از بخش زمانبندی، تعیین کنید که هر چند وقت یکبار میخواهید آمار بازدید در وردپرس برای شما ارسال شود. هر چه این بازه زمانی کوتاهتر باشد، مثل هر دقیقه، باعث مصرف بیش از حد منابع سرور شما خواهد شد. زمانبندی ماهانه میتواند گزینه مناسبی باشد. سپس از بخش بعدی نحوه ارسال را انتخاب میکنید. این مقدار به طور پیشفرض، ایمیل است. در صورت نیاز میتوانید با استفاده از افزونه ذکر شده در افزونه و خرید پنل پیامکی، آمار سایت را به صورت پیامک در تلفن همراه خود دریافت کنید. در بخش بدنه پیام، تعیین کنید تمایل به دریافت کدام نوع از آمار را دارید. زیر ویرایشگر، شورت کدهای مربوط به هر آمار را نوشته است و شما باید آنها را کپی کرده و در ویرایشگر بنویسید.
- اعلانهای مدیر: با تیک زدن این گزینه، تمامی اعلانهای مربوط به افزونه را در پنل مدیریت وردپرس خود مشاهده خواهید کرد.
5.1 پیشخوان
- ابزارکهای پیشخوان: با نصب آمار بازدید سایت وردپرس، در صفحه اصلی پیشخوان، بخشی برای مشاهده آخرین آمار به وجود میآید. اگر تمایل ندارید این بخش اضافه شود، این گزینه را فعال کنید.
- نقشه: در صفحه مرور کلی که آمار بازدید را نشان میدهد، نقشهای وجود دارد که کشور بازدیدکنندگان را نمایش میدهد. اگر تمایلی به نمایش نقشه ندارید، آن را از این بخش غیرفعال کنید.
6.1 نقشها(Roles)
در این بخش مطابق شکل زیر میتوانید تعیین نمایید چه نقشهایی در سایت امکان مشاهده و یا تغییر در دادههای این افزونه (تعداد بازدید کاربران) را دارند؟
نکته: نقشها به صورت زیر تعریف شدهاند:
- مدیر شبکه = manage_network
- مدیر= manage_options
- ویرایشگر = edit_others_posts
- نویسنده = publish_posts
- مشارکتکننده = edit_posts
- همه افراد = read
7.1 استثنائات
این بخش مربوط به زمانی است که میخواهید در تعداد آمار بازدید سایت در وردپرس استثنائاتی قائل شوید.
- رکوردهای استثنا: وقتی این ویژگی را فعال کنید، در منوی آمار سمت راست پیشخوان، گزینهای به نام استثنائات ایجاد خواهد شد که در آن نموداری مشاهده خواهید کرد که آمار صفحههای خاص سایت شما اعم از صفحات 404 یا صفحه ورود و … را نشان میدهد. اما کاربرد آن چیست؟
فرض کنید بعد از مدتی آمار بازدید صفحه 404 سایت شما زیاد شود. این قضیه نشان میدهد لینکی از سایت شما در سایت های دیگر یا شبکههای اجتماعی به صورت اشتباه نوشته شده و کاربران با کلیک روی آن لینک، مدام صفحه 404 مشاهده میکنند. این ویژگی افزونه آمار وردپرس میتواند در مدیریت سایت و بهبود امنیت آن تاثیرگذار باشد.
با کلیک کردن روی نام هر صفحه، مانند تصویر بالا، نتایج آمار آن صفحه را از نمودار حذف کنید. با این کار راحت تر آمار بقیه صفحهها را بررسی خواهید کرد. با کلیک کردن دوباره، نتایج به نمودار باز میگردد.
- محروم کردن نقشهای کاربری: هر کدام از نقشهای کاربری موجود را انتخاب کنید، در صورتی که آنها از سایت شما بازدید کنند، بازدیدشان ثبت نخواهد شد. کاربرد این ویژگی ثبت آمار دقیق کاربران و مخاطبان سایت است؛ به عنوان مثال، شما مدیر سایت هستید و مدام صفحههای مختلف را جهت مدیریت، بازدید میکنید. به طبع، بازدید شما در آمارگیر ثبت خواهد شد. حال اگر میخواهید بازدید شما ثبت نشود، گزینه مدیر کل را علامت بزنید تا فقط بازدید کاربران سایتتان در آمارگیر وردپرس ثبت شود.
- لیست رباتها(Robot List): به صورت پیشفرض، لیستی از رباتها نوشته شدهاند. که در صورت بازدید آنها از سایت، بازدیدشان ثبت نخواهد شد؛ چون آنها کاربر حقیقی نیستند.
- بروزرسانی لیست رباتها پس از ارتقا (Force Robot List Updates ): با فعال کردن این گزینه، پس از آپدیت افزونه، لیست رباتها هم بروزرسانی خواهد شد. اما دقت داشته باشید با فعال بودن این گزینه، لیست رباتهایی که خودتان اضافه کردهاید، از بین خواهد رفت و باید دوباره آنها را اضافه کنید.
- آستانه سفر ربات (Robot Visti Threshold): حداقل تعداد بازدیدی که یک کاربر باید داشته باشد تا به عنوان ربات شناخته شود. این گزینه برای سایتهای بزرگ و پر ترافیک اصلا توصیه نمیشود.
- لیست آدرسهای آی پی محروم (Excluded Ip Address List): میتوانید لیستی از IPها را در این بخش وارد کنید تا اگر کاربری دارای آن IPها بود، بازدیدش از سایت ثبت نشود.
- استفاده از هانی پات: هانی پات (ظرف عسل) یک ابزار امنیتی است که نقش چشمگیری در تامین امنیت ایفا میکند. با فعال کردن این گزینه، رباتها توسط هانی پات شناسایی شده و آمار بازدید در وردپرس ثبت نخواهد شد. برای استفاده از این ویژگی باید صفحهای از سایتتان را به این افزونه اختصاص دهید. با تیک زدن گزینه “ایجاد یک صفحه تله ربات جدید” خود افزونه برگهای برای این کار میسازد.
- شناسایی مرورگرهای مشکوک به عنوان یک ربات (Treat Corrupt Browser Info as a Bot): بازدیدکنندگانی که از نظر افزونه مشکوک هستند، به عنوان مثال IP درستی ندارند، به عنوان ربات شناخته شده و بازدید آنها ثبت نخواهد شد.
- Geo IP با استثنائات: در این بخش دو کادر مشاهده میشود:
فیلد اول (Excluded Countries) لیست کشورهایی است که اگر کاربری با IP آن کشورها وارد سایت شود، بازدیدش لحاظ نخواهد شد. دقت کنید که لیست کشورها باید بر اساس ISO 3166 باشند (ایران: IR) و در هر خط، فقط یک کشور باید نوشته شود. میتوانید لیست کشورها به همراه حروف اختصاری ISO 3166 را ببینید.
فیلد دوم (Included Countries) لیست کشورهایی است که فقط بازدید آنها از سایت شما ثبت خواهد شد و باید مثل روش بالا وارد شود.
- محرومیت هاست: با وارد کردن آدرس هاست دلخواه، بازدید آن ثبت نشده و جزو موارد استثنا تلقی میشود.
- استثنائات آدرس: میتوانید صفحههای ذکر شده را از شمرده شدن آمار بازدید در وردپرس مستثنی کنید. در پایین هم میتوانید صفحات دلخواه سایتتان را وارد لیست استثنائات کنید.
8.1 خط فرمان (CLI)
خط فرمان در وردپرس ابزاری است که به کمک آن میتوانید سایت خود را به کمک نوشتن برخی دستورات مدیریت نمایید. اگر با این ابزار آشناییت ندارید این بخش را بدون تغییر رها کنید.
9.1 دیگر
- تنظیمات GeoIP:
با فعال کردن GeoIP Collection و GeoIP شهر، آمار کشور و شهر بازدیدکنندگان را دریافت خواهید کرد.
دو گزینه بعدی برای آپدیت پایگاه داده GeoIP است که در صورت تمایل میتوانید آنها را فعال کنید.
گزینه آخر مربوط به زمانی است که کاربری که از سایت شما بازدید میکند، دارای IP خصوصی باشد و افزونه نتواند شهر و کشور ایشان را شناسایی کند؛ اگر مقدار 000 را وارد کنید، کشور این بازدیدکنندگان Unknown ثبت خواهد شد.
- تنظیمات لیست سیاه هرزنامه های (Matomo Referrer Spam Blacklist)
Piwik، لیستی از سایتهایی که به سایت شما ربات میفرستند و اسپم هستند تهیه میکند تا آمار بازدید غیر واقعی آنها در آمار بازدید در وردپرس ثبت نشود. با زدن تیک این گزینه، این قابلیت در سایت شما فعال خواهد شد.
10.1 تعمیر و نگهداری:
- پاکسازی اطلاعات روزانه قدیمی: این گزینه تعداد روزهای نگهداری آمار بازدید در وردپرس را تعیین میکند. به عنوان مثال اگر روی عدد 365 تنظیم شده باشد، فقط اطلاعات 365 روز اخیر در دیتابیس نگهداری میشود و اطلاعات روزهای قبل از این بازه زمانی حذف خواهد شد.
- پاک کردن روزانه شمارش بازدیدکنندگان با کلیک بالا: اگر این ویژگی را فعال کنید، افزونه تعداد بازدید کاربرانی را که بیش از تعداد مشخصی بازدید داشتهاند را پاک کرده و در آمار سایتتان لحاظ نخواهد کرد. آستانه بازدید را میتوانید خودتان تغییر دهید.
11.1 بازگردانی
در این قسمت میتوانید با زدن تیک گزینه بازگردانی تمامی تنظیمات را به حال اولیه بازگردانی نمایید.
حال به سراغ قسمت دوم افزونه آمار بازدید سایت وردپرس یعنی بهینهسازی خواهیم رفت.
2. بهینهسازی در تنظیمات افزونه آمار وردپرس
مطابق این بخش خود شامل چند قسمت میباشد که بعضی از قسمتها را در بخش تنظیمات بررسی کردیم و فقط دو قسمت جدید در این بخش وجود دارد:
- منابع
- استخراج
در ادامه این قسمتها را بررسی خواهیم کرد.
1.2 منابع
مطابق شکل زیر، این قسمت مانند قسمت اطلاعات در بخش سلامت پیشخوان وردپرس است و اطلاعاتی در مورد سایت وردپرسی شما در اختیارتان قرار میدهد.
1.2 استخراج
مطابق آنچه در شکل زیر مشاهده میکنید، در این بخش میتوانید از دادههای این افزونه برونبری انجام دهید و در یک سایت دیگر درون ریزی نمایید.
مثالی از آمار بازدید سایت وردپرس به کمک افزونه wp statistics
در این بخش مثالی از نحوه نمایش آمار بازدید به صورت خلاصه در افزونه آمار وردپرس به شما نمایش داده میشود.
در نمودار بالا میتوانید آخرین بازدیدها و بازدیدکنندگان 20 روز پیش را مشاهده کنید. همچنین تعداد افراد آنلاین در هر لحظه را میتوانید در سمت چپ این صفحه مشاهده کنید. با کلیک کردن روی دکمه بهروز رسانی در هر بخش، اطلاعات آمار آن بخش بروز میشود. همانطور که گفتیم، در این صفحه خلاصه ای از آمار را مشاهده میکنید؛ اگر میخواهید هر کدام از این آمار را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهید، باید از منوی آمار سمت راست پیشخوان، آمار مد نظرتان را انتخاب کرده و به بررسی آن بپردازید. به عنوان مثال ما روی گزینه “بازدیدها” کلیک میکنیم.
همانطور که مشاهده میکنید، این بخش، آمار بازدید ها و بازدیدکنندگان سایت را به صورت اختصاصی نشان میدهد. علاوه بر آمار 20 روز گذشته که در صفحه مرور کلی موجود بود، میتوانید زمانبندیهای دلخواه خود را اعمال کنید. حتی میتوانید تاریخ دلخواه برای نمایش آمار را از سمت چپ اعمال نمایید.
آموزش نمایش آمار بازدید سایت وردپرس با افزونه آمار وردپرس
همانطور که در ابتدای این مقاله آموزشی اشاره کردیم، آمارها با شما سخن میگویند! به مسیر کسبوکارتان جهت میدهند و سبب رشد شما میشوند. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، افزونه آمار وردپرس تحلیل مناسبی از آمار بازدید سایتتان در اختیار شما قرار میدهد و شما میتوانید با بررسی آن به توسعه و رشد کسبوکارتان بپردازید. ما در این مقاله تمامی بخشهای این افزونه را به طور کامل معرفی کردیم. حال نوبت شماست که با بکارگیری آن به رشد و توسعه کسبوکارتان بپردازید. در نهایت از توجه شما به این مقاله سپاسگزاریم. لطفا و سوالات و نظرات خود را در بخش دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید.
آرش آریایی 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من هم از این افزونه هم افزونه فاری خود سایت وردپرس استفاده کردم اما هر جفتش انگلیسی میاد..مشکل چیه؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این افزونه دقیقا شبیه تصویر هستش. و ربطی به مخزن و سایت نداره همه جا تنظیماتش یکیه. ببینید با افزونه تداخل نداشته باشه
moradi.usc 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من این افزونه رو نصب کردم، ولی آمار اون بالا نمیاد، تصویر زیر رو ببینید:
http://s8.picofile.com/file/8340005068/ammar.png
اخیرا مشکلی براش پیش اومده؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
آخرین نسخه رو نصب کنید لطفا
moradi.usc 9 سال عضو همیار وردپرس
آخرین نسخه هست (نگارش 12.4.3) اصلا از ابتدا توسط بخش افزودن افزونه، مستقیم از مخزن وردپرس دریافت اش کردم نه سایت شما!
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
افزونه رو بررسی میکنم اگه تغییراتی داشته باشه در همین پست بروزرسانی میشه
askplove 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام بهاره خانوم
افزونه نصب میشه اما فعال نمیشه
ارور
Fatal error: Class ‘WP_Statistics_Admin’ not found in /home/askploir/domains/academyzooze.com/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/class-wp-statistics.php on line 216
نسخه جدید هم نصب کردم این ارور
Fatal error: Class ‘WP_Statistics_Admin’ not found in /home/askploir/domains/academyzooze.com/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/class-wp-statistics.php on line72
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
فایل افزونه رو به صورت دستی از پنل هاست یا با کمک FTP وارد کنید.
babak
سلام
فک میکنم ک این افزونه مشکل داشته باشه یا اینکه من زیاد سر در نمیارم ازش!
لطفا عکس های زیر رو برسی کنید
http://s9.picofile.com/file/8337799750/Capture.PNG
http://s8.picofile.com/file/8337799768/%D8%AB%D9%81.PNG
http://s8.picofile.com/file/8337799776/%D9%81%D8%BA%D8%B9.PNG
http://s8.picofile.com/file/8337799792/%D9%81%D8%BA.PNG
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز افزونه خوبی هستش اما اینکه همیشه آمار درستی ارائه بده، اینطور نیست. به همین دلیل ما همیشه پیشنهاد میکنیم از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.
محسن
سلام ، چه طوری میتونم نتایج آمار رو در یک برگه منتشر کنم ، تو اینجا فقط نوشته تو ابزارک ها منتشر میشه ؟؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از شورت کد [wpstatistics stat=xxx time=xxxx provider=xxxx format=xxxxxx id=xxx]
میتونید استفاده کنید. به جای x باید اطلاعات را وارد کنید. برای اطلاعات بیشتر به وبسایت https://wp-statistics.com/2017/05/26/shortcodes/ مراجعه کنید.
پویا سناتور
هربار یه صفحه و باگوشی میبینم میام بیرون واس اون محصول5بازدید ثبت میکنه
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
واقعیت اینه که این افزونه برای بعضی وبسایتها خوب عمل میکنه و بعضی وقت ها آمار دقیق و درستی نمیده. برای این منظور پیشنهاد میکنم هرگز گوگل آنالیتیکس رو فراموش نکنید چون دقیق ترین آمار رو در اختیار شما قرار میده.
پویا سناتور
سلام عزیز بنده این افزونه نصب کردم ولی فک مینم همش اماری که میده غلطه چون اولم ورود از هر مرورگر و 0نمایش میده وبا هرموتور جستوجو وارد میشم باز صفرع یه اماره بازدید کنندهگان فک کنم درست باشه بازدیمهر صفحه میرم و میاد5ت10بازدید ثبت میکنه میشه بگیداین افزونه کاملا دقیق هستش یا خیر و اگه نیست از کجا میشه اصل اشو که امار دقیق بده وتهیه کرد مشکلی نداره پولی باشه یا رایگان
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز این افزونه با اینکه طرفدارای زیادی داره اما متاسفانه بعضی وقت ها درست عمل نمیکنه و آمارهای دقیقی ارائه نمیده. برای این منظور حتما گوگل آنالیتیکس رو در نظر داشته باشید و طبق آمار اون تصمیم بگیرید.
IT MAN
سلام دوستان وقتی سایت و افزونه کلیکی (clicky) هست که نه فشار به سرور میاره نه وردپرس و هزار مزیت دیگر چرا افزونه های سنگین مثل این رو نصب می کنید و سایتتون رو با مشکل مواجه می کنید واقعا علت اش رو نمی فهمم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاهین
نت از این افزونه استفاده می کردم و مشکلی نداشتم باهاش تا اینکه پلاگین دیگری به نام wp rocket که برای کش کردن هست نصب کردم و از اون لحظه پلاگین wp-statistics امار رو نشون نمیده
باید چه کار کنم؟
اگر راهی نداره پلاگین جایگزین برای wp-statistics معرفی کنید
سپاس
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
جدیدترین نسخه افزونه wp statistics رو نصب کنید
محمد
سلام
من توی افزونه آمار وردپرس یه تیکی زدم که مکان بازدیدکننده ها رو ثبت کنه.
حالا میخام غیرفعالش کنم ولی اون قسمت رو توی افزونه پیدا نمیکنم.
آرمین
سلام در بخش لیست ربات ها googlebot وجود دارد. آیا نام این ربات را از این بخش حذف کنم؟آیا ممکنه در webmastertools تاثیر داشته باشد؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
نه مشکلی نداره