11 اشتباه در ایمیل مارکتینگ که نباید مرتکب شوید!

چندین بار در همیار وردپرس پیرامون ایمیل مارکتینگ و اهمیت آن برای داشتن یک کسب وکار موفق، صحبت کرده ایم. در این مقاله قصد داریم شما را با 11 اشتباه معمول در مورد ایمیل مارکتینگ در وب سایت های وردپرسی آشنا کنیم.

1- استفاده از وردپرس برای تنظیم لیست ایمیل یا ارسال خبرنامه

با وجود این که وردپرس یک پلتفرم قدرتمند است که توانایی داخلی لازم برای ارسال اعلان از طربق ایمیل را دارد، برای ارسال خبرنامه و کارهایی از این قبیل ساخته نشده است.

افزونه های وردپرسی متعددی وجود دارند که به شما امکان ارسال خبرنامه را می دهند بدون اینکه لازم باشد در سرویس های ایمیل مارکتینگ عضو شوید. اما این ایده جالب و کاربردی نیست به چند دلیل، از جمله این که سرویس هاستینگ شما این مورد را به عنوان استفاده ی نامناسب از خدمات و فضای ارائه شده لحاظ می کند و این روش دارای محدودیت هایی است مثل این که نمی توانید تمام ایمیل های خود را به صورت یک جا ارسال کنید. علاوه بر این بسیاری از کسانی که استراتژی ایمیل مارکتینگ خود را با افزونه های وردپرس یا اسکریپت های ارسال ایمیل آغاز می کنند، در نهایت مجبور به استفاده از خدمات یک سرویس ایمیل مارکتینگ مناسب می شوند. که این تغییر می تواند باعث بروز مشکل در روند ارتباطی با بعضی از مخاطب ها بشود.

اگر قصد دارید برای کسب و کار اینترنتی خود از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید، زمان آن رسیده که با عضویت در سرویس های ایمیل مارکتینگ معتبر، مدیریت بهتری روی این موضوع داشته باشید.

2- در نظر نگرفتن تفاوت بین ابزار اشتراک خبرنامه با لیست ایمیل

افزونه های مانند JetPack به شما اجازه می دهند که پست های وبلاگتان را از طریق ایمیل به مخاطبانتان ارسال کنید. اما این مورد را نمی توان داشتن لیست ایمیل در نظر گرفت، زیرا:

  • با استفاده از این ابزار نمی توانید خبرنامه های خصوصی به کاربران خود ارسال کنید.
  • مالکیت لیست ایمیل خود را ندارید
  • مدیریت تماس ها( تماس از طریق ایمیل)، آنالیز پیشرفته یا ویژگی های دیگر در دسترس شما نیست.
  • امکان استفاده ی موثر از این ابزار ها برای جذب مشترکین ایمیلی بیش تر وجود ندارد.

3- شروع نکردن ساخت لیست ایمیل از همین الان

استفاده از ایمیل مارکتینگ بسیار مهم و مقرون به صرفه است. حدود 75% از بازدید کننده هایی که از طریق موتورهای جستجو به وب سایت شما مراجعه می کنند، دوباره به وب سایت شما برنمی گردند. با ساختن لیست ایمیل می توانید به کاربرانتان دسترسی داشته باشید، آن ها را به وب سایت خود بر گردانید و در نتیجه فروش خود را ارتقاء بدهید.

4- عدم استفاده از نرم افزارهای Lead Generation

Lead Generation ، اصطلاحی است در بازاریابی که به معنی شروع علاقه مندی یا پرس و جوی مشتری در ارتباط با محصولات یا خدمات یک کسب و کار است.

بسیاری از کاربران از سرعت پایین رشد لیست ایمیل خود ناراضی هستند و از این موضوع که بازدیدکننده ها در وب سایت آن ها عضو نمی شوند، نگرانند. برای بهبود اوضاع می توان از نرم افزارهای Lead Generation استفاده کرد که از نمونه ی آن ها می توان OptionMonster را نام برد. نرم افزار هایی از این قبیل به شما کمک می کنند که بازدیدکننده ها را به مشترکین ایمیلی وب سایت خود تبدیل کنید.

5- استفاده کردن از تنها یک فرم عضویت

در خیلی از وب سایت ها تنها یک فرم عضویت داخل وب سایت قرار گرفته و به حال خود رها شده است. کاربر وب سایت شما دامنه ی توجه کم تری دارد و اگر وب سایت شما مشهور نباشد، ممکن است اصلاً متوجه فرم عضویت نشود.

شما باید از فرم هایی با امکانات مختلف در نقاط استراتژیک وب سایت خود استفاده کنید تا به این وسیله Lead Generation کسب و کار خود را ارتقاء بدهید. استفاده از امکاناتی مثل پاپ آپ هوشمند، گزینه های بعد از مطالعه ی پست و … که امکان مدیریت آن ها در نرم افزارهای Lead Generation وجود دارد، می تواند به شما کمک کند.

6- استفاده ی بیش از حد از امکانات و خراب کردن تجربه ی کاربری

در صورت استفاده از امکانات متعدد، باید توازن و تعادل را در این مورد رعایت کنید تا نتیجه ی عکس نگیرید. به عنوان مثال اگر فرم پاپ آپ، پیام خوش آمد به همراه فرم عضویت، و ارائه ی فرم به صورت اسلاید، همگی در یک صفحه مورد استفاده قرار بگیرند، باعث اذیت مخاطب شما می شوند. تجربه کاربری (UX) نامناسب، نه تنها باعث می شود که کاربر از ادامه ی جستجو در وب سایت شما منصرف شود، می تواند بر روی فروش و سئوی وب سایت شما هم تأثیر منفی بگذارد.

7- عدم ارتقاء Lead Generation با استفاده از تست و تحقیق

نباید پس از ایجاد و ارائه ی یک فرم عضویت، آن را رها کنید. در صورت نداشتن استراتژی مناسب برای تست کردن کارایی فرم، دچار رکود می شوید.

شما باید به صورت مداوم چک کنید که کدام یک از امکاناتی که در نظر گرفته اید، کارایی بیش تری دارند و همین طور می توانید از آزمون هایی نظیر A/B Test استفاده کنید.

A/B Test: در این آزمون ، دو نسخه از یک صفحه ی وب سایت با هم مقایسه می شوند تا مشخص شود کارایی کدام یک بهتر است. به این صورت که دو نسخه از یک صفحه ( نسخه ی A و نسخه B) که امکانات متفاوتی دارند، هم زمان به بازدید کننده های مشابه ، نمایش داده می شوند. هر کدام نرخ تبدیل بهتری داشت، برنده است!

8- عدم استفاده از RSS در ایمیل های ارسالی

جمع آوری ایمیل، به تنهایی تأثیری بر کسب و کار شما نخواهد داشت مگر این که با کاربران خود ارتباط برقرار کنید، رابطه را مستحکم کنید و به مرور وفاداری آن ها را نسبت به وب سایت خود افزایش دهید.

اتصال فید RSS به لیست ایمیل، این اجازه را به شما می دهد که هر زمان مطالب جدیدی در وب سایت خود داشتید، به کاربران خود اطلاع بدهید.

این موضوع به آن ها کمک می کند که محتوای جدید وب سایت شما را بررسی کنند و راجب محصولات یا خدمات شما، اطلاعات بیش تری کسب کنند. همینطور می توانید عملیات برند سازی خود را بین کاربرانتان، از این طریق انجام بدهید.

9- خرید لیست ایمیل

خرید لیست ایمیل بدترین کاری است که می توانید انجام بدهید و در واقع با این کار ایمیل مارکتینگ خود را نابود خواهید کرد. آن لیست ها واقعی نیستند یا حتی اگر بعضی از آدرس های ایمیل واقعی باشند، صاحبین آن ایمیل ها شما را نمی شناسند و هرگز تقاضای دریافت ایمیل از جانب شما را نداشته اند.

با ارسال ایمیل های ناخواسته، نام تجاری خود را در خطر لحاظ شدن در فیلتر اسپم، قرار می دهید. هم چنین امکان محروم یا جریمه شدن به وسیله ی سرویس های ارسال ایمیل وجود دارد. نکته ی مهم این که با صرف هزینه ی زیاد، نتیجه ی ناچیزی عاید شما خواهد شد.

10- صرف نظر کردن از گوگل آنالیتیکز برای ارتقاء روند عضویت کاربران

این ابزار گوگل به شما کمک می کند تا بر مبنای اطلاعات تصمیم بگیرید. بسیاری از صاحبان وب سایت ها از نحوه ی استفاده از این ابزار برای ساخت لیست ایمیل خود مطلع نیستند.

بعد از نصب گوگل آنالیتکیز در وردپرس، امکان دریافت گزارش ها و تجزیه و تحلیل آن ها وجود دارد.

11- ارسال ایمیل بیش از حد

همانطور که ارسال نکردن ایمیل به تعداد کافی یک اشتباه است، ارسال تعداد زیادی ایمیل، به همان اندازه مخرب خواهد بود.

زمانی که کاربران در وب سایت شما عضو می شوند، نسبت به تعداد ایمیل هایی که انتظار دارند از جانب شما دریافت کنند، آگاه هستند. حتی در بعضی از وب سایت ها، امکان انتخاب بازه ی زمانی ارسال ایمیل به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه یا سالانه در اختیار کاربر، قرار داده شده است.

اگر دوست ندارید از دسته بندی بالا استفاده کنید، بنابراین باید نقطه ی متعادل روند ارسال ایمیل را پیدا کنید که هم اثر بخش باشد و هم مخاطب اذیت نشود.

امیدوارم این مقاله برای شما دوستان عزیز مفید واقع شده باشد.

پاینده باشید!

منبع: WPBeginner

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.