5 اشتباه رایج که در سئوی صفحه “درباره ما” رخ می دهد

صفحه “درباره ما”

سلام؛

اگر شما هم صاحب سایت هستید حتما می دانید که باید به سئو و بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجو اهمیت دهید تا رتبه کسب کنید و وضعیت خود را در بین سایر سایت ها ارتقا دهید.
یکی از بخش هایی که در وبسایت باید به آن توجه شود صفحه ی “درباره ما” یا همان معرفی شما و فعالیت ها می باشد که البته بهینه سازی این صفحه نیز بسیار ساده است. با این حال همیشه خطاهایی در آن مشاهده می شود. با اینکه توجه به سئوی این صفحه بسیار حائز اهمیت است اما کوچکترین غفلت باعث خارج شدن از خط مستقیم و درست عملکردی در بخش سئوی سایت شما خواهد شد.
در وردپرس نیز چنین چیزی صادق است و اتفاقا چون از افزونه های سئو استفاده می شود، دوستان تصور می کنند برای صفحه ی “درباره ما” در یک وبسایت وردپرسی استفاده از افزونه های سئو کار را تمام می کند و امکان ندارد که آن ها خطا کنند! خیر اینطور نیست.
در مقاله ی امروز می خواهیم با هم بررسی 5 اشتباه رایجی که در سئوی صفحه ی “درباره ما” رخ می دهد بپردازیم و مشکل را رفع کنیم.

خطای 1- اعتقاد نداشتن به صفحه ی “درباره ما”

about us hamyarwp

یک اشتباه بسیار بزرگ که بسیاری از کاربران مرتکب می شوند، نساختن صفحه ای به نام “درباره ما” در وبسایت است!زمانی که کاربری این صفحه را نادیده می گیرد شاید به صورت محسوس مشکلی در موتورهای جستجو برایش پیش نیاید اما قدرت به اشتراک گذاشتن ایده های سایت،اهداف و ارزش هایی که قرار است برای کاربران خود در نظر بگیرد، کاهش می یابد یا اصلا مشخص نخواهد شد.پس اگر تا امروز به ساخت صفحه ی “درباره ما” معتقد نبودید، از امروز سعی کنید با ساخت آن پتانسیل سایت خود را برای کاربران و مشتریان سایت یا تجارت خود افزایش دهید.
در واقع می توان گفت وجود چنین صفحه ای می تواند چهره ی اصلی سایت و تجارت واقعی شما را به کاربران و مشتریان معرفی و نشان دهد.

خطای 2- متمرکز شدن بر خود و عدم توجه به کاربران

صفحه ی “درباره ما” نباید فقط بر شما متمرکز باشد.جدا از اینکه پیرامون هویت، اهداف کسب و کار، مهارت ها و داستان موفقیت خود می نویسید باید یک یا دو تفکری که برای مخاطبین خود دارید را حتما ذکر کنید.هر کسی به عنوان یک کاربر دوست دارد که در مورد خدماتی که قرار است به او داده شود بداند.پس سعی کنید در چند جمله ی کوتاه مزیت تجارت خود را برای مخاطب شرح دهید.
این باعث می شود که افراد خاص و با مهارت های مشخصی که به شما و کار شما محدود می شوند را به سمت خود جذب کنید!

  سئو سایت وردپرس و بهبود آن برای افزایش ورودی از گوگل

خطای 3- عدم ایجاد لینک در صفحه ی “درباره ما”

links hamyarwp

استفاده از لینک در صفحات امری بسیار مهم جهت بهینه سازی در موتورهای جستجو به شمار می رود و این راز از هیچکس پوشیده نیست! اگر شما صفحاتی دارید که در مورد آن ها در صفحه ی “درباره ما” صحبت کردید، پس بهتر است که آن ها را در صفحه ی “درباره ما” لینک کنید. زیرا این صفحه مهم ترین بخشی است که شما در وبسایت خود دارید. پس لینک ها را به هیچ وجه فراموش نکنید!

خطای 4- ضعف در کلمه کلیدی

اگر شما کلمه ی کلیدی را در نظر نگیرید یعنی راه بد و نادرستی را انتخاب کرده اید که ضررات آن به سمت شماست! اگر شما از کلمه ی کلیدی سالم و درستی استفاده کنید مطمئن باشید که به صفحه ی “درباره ما” بهبود می بخشید.
توجه کنید که استفاده بیش از حد از کلمه ی کلیدی می تواند مضر باشد پس با دقت زیادی کلمه ی کلیدی مناسب برای صفحه ی “درباره ما” را انتخاب کنید.

خطای 5- عدم استفاده از فایل های چند رسانه ای

بی شک استفاده از فایل های چند رسانه ای مانند تصاویر، ویدئو و… می تواند بسیار موثر بوده و جلوه ی بیشتری به متن شما دهد علاوه بر این بر سئوی محتوای شما اثر فوق العاده ای خواهد گذاشت. مثلا استفاده از یک ویدئوی کوتاه در مورد معرفی تجارت شما، تصویری از محل کار شما یا استفاده از یک اینفوگرافیک در مورد فعالیت های شما بسیار سودمند و برای کاربر دارای جذابیت بالایی است.
همچنین توجه کنید که کلمه ی کلیدی خود را به عنوان نام رسانه ها قرار دهید. این امر باعث می شود کلمه ی کلیدی شما بیشتر شناسایی شود و اهمیت آن آشکار شود.

جمع بندی!

تمام حرفی که در مقاله ی امروز زدیم، این بود که به صفحه ی معرفی در وبسایت خود که معمولا عنوان “درباره ما” به خود میگیرد، توجه کنید و خطاهایی که رایج هستند و مردم مدام به آن ها دچار می شوند را مرتکب نشوید. با توجه به این صفحه و کار بر روی آن بدانید که بیشتر مسیر را طی کرده اید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام
    من میخوام یه سایت فروشگاه با وردپرس ران کنم
    از یک شرکت هم هاست گرفتم
    متاسفانه سرعت لود خیلی پایینه
    شما میتونید شرکتی که ارائه دهنده هاست مناسب برای سایت من باشه معرفی کنید ؟
    حدودا حجم فایل ها اکسترکت شده 140 مگابایت هست
    ادرس semikala.ml

  2. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام من تازه عضو شدم.
    امتیازی که به ما تعلق گرفته به چه دردی میخوره؟ و چطور زیاد میشه؟؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این امتیاز به صورت خودکار برای سایت هست و اتفاقی نمیفته

    • 9 سال عضو همیار وردپرس

      در امکان جدید قادر هستید اونو به پول تبدیل کنید هر 1 امتیاز 10 تومان