بهبود سئو سایت وردپرس برای افزایش ورودی از گوگل

بهبود سئو سایت وردپرس

به جرات می‌توان گفت که یکی از مهمترین دلایل استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس سادگی و عملکرد فوق‌العاده در بهبود سئو سایت است. این جمله بدان معناست که علاوه بر امکان طراحی یک سایت زیبا و کابر پسند، با رعایت چند نکته کاربردی و مهم قادر به بهبود سئو سایت و افزایش ورودی گوگل خواهید بود. به همین خاطر ما در این مقاله از همیاروردپرس قصد داریم مهمترین و کاربردی ترین نکات بهبود سئو سایت وردپرس را به شما معرفی کنیم. حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

بهبود سئو سایت وردپرس

آنچه به اختصار در این مقاله خواهید خواند:

  • با مفهوم بهبود سئو سایت وردپرس بیشتر آشنا شوید
  • بهترین و کاربردی‌ترین راه‌های افزایش سئو سایت وردپرس

با مفهوم بهبود سئو سایت وردپرس بیشتر آشنا شوید

با وجود آنکه کدنویسی هسته اصلی وردپرس و توسعه آن همیشه به شکلی است که بهترین سازگاری را با موتورهای جستجو به خصوص گوگل داشته است، اما این موضوع اصلا بدان معنا نیست که صرفا با طراحی سایت به کمک وردپرس شما از گوگل ورودی دریافت خواهید کرد! بلکه نیاز است شما مجموعه‌ای از اقدامات را برای بهبود سئو سایتتان انجام دهید تا ورودی شما از گوگل افزایش پیدا کند و کسب‌وکار اینترنتی شما رونق یابد.

خوب است بدانید که این اقدامات نیاز به دانش فنی و تخصصی بالایی ندارد و هر فردی که اندک آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس داشته باشید به راحتی می‌تواند با انجام این اقدامات رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود دهد. در ادامه به بررسی بهترین و کاربردی‌ترین راه‌های افزایش سئو سایت وردپرس خواهیم پرداخت.

۱. یک سرویس میزبانی (هاست) قابل اعتماد انتخاب کنید!

پیش از انجام هر کاری شما باید مطمئن شوید که از یک سرویس میزبانی قوی و قابل اعتماد استفاده می‌کنید. چراکه این هاست شماست که تاثیر بسیار زیادی در تامین امنیت و سرعت بالای سایت شما دارد.

از طرفی دیگر سرعت سایت تأثیر مستقیمی بر بهبود سئو سایت وردپرسی شما داد و شما باید بدانید که بدون داشتن یک هاست قدرتمند و قابل اعتماد بهبود سئو سایت به خوبی انجام نخواهد شد!

پس حتما در انتخاب آن نهایت دقت را به خرج دهید و وسوسه نشوید که دنبال ارزانترین گزینه بروید، زیرا اغلب هاست‌های ارزان قیمت از مشکلات متعددی رنج می‌برند. برعکس دنبال بهترین هاست وردپرس باشید.

۲. یک قالب (پوسته) بهینه برای سئو انتخاب کنید!

در حاضر چندین هزار قالب‌های رایگان و پولی برای وردپرس تهیه شده است و شما باید قالبی را انتخاب کنید که علاوه بر داشتن امکانات موردنیاز شما از لحاظ سئو نیز کاملا بهینه باشد.

در حالی که بسیاری توسعه‌دهندگان قالب ادعا می‌کنند که قالبشان کاملا برای سئو بهینه شده است، اما معمولا این قالب‌ها دارای اسکریپت‌ها و افزونه‌هایی می‌باشند که ممکن است هیچگاه از آنها استفاده نشود و این باعث کاهش عملکرد سایت شما می شود. پس حتما اگر از قابلیتی استفاده نمی‌کنید آن را در تنظیمات قالب غیرفعال یا حذف کنید.

همچنین شما می‌توانید مطابق شکل زیر، پیش از تهیه و نصب یک قالب، نسخه نمایشی (دمو) آن را از طریق ابزار web.dev تست و بررسی نمایید تا از عملکرد بالقوه و مسائل مربوط به SEO اطلاعاتی کسب کنید.

ابزار web.dev
ابزار web.dev

۳. یک افزونه بهبود سئو سایت وردپرس نصب کنید!

یکی از افزونه‌های بسیار مهم که حتما باید در هر سایتی نصب باشد، افزونه سئو وردپرس است. خوشبختانه در حال حاضر افزونه‌های قدرتمند زیادی وجود دارند که می‌توانند به شما در بهینه‌سازی وردپرس کمک کنند. برای مثال دو افزونه Yoast SEO و All in One SEO Pack از این جمله این افزونه‌ها هستند.

البته توجه‌ داشته باشید که صرفا نصب افزونه‌های سئو باعث بهبود سئو سایت شما نخواهد شد بلکه این افزونه‌ها با ارائه برخی نکات شما را در بهینه‌سازی سایتتان راهنمایی می‌کنند.

برای یادگیری نحوه بهینه سازی سایت به مقاله ” آموزش سئوی وردپرس با Yoast SEO “ مراجعه کنید.

۴. قابلیت نمایش برای موتورهای جستجو حتما باید فعال باشد!

در بخش تنظیمات وردپرس بخشی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد سایت‌های خود را برای نمایش در موتورهای جستجو فعال یا غیرفعال کنید. حتما مطابق شکل زیر به این بخش سر بزنید تا اطمینان حاصل کنید که سایت شما در موتورهای جستجو نمایش داده شود و این گزینه تیک نخورده باشد.

غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش برای موتورهای جستجو در وردپرس
غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش برای موتورهای جستجو در وردپرس

۵. پیوندهای یکتا سایت خود را بر روی حالت “نام نوشته” قرار دهید!

وردپرس گزینه‌های مختلفی را برای تعیین ساختار پیوندهای یکتا در اختیارتان قرار می‌دهد و شما باید مطمئن شوید که از مناسب ترین گزینه استفاده می‌کنید.

به طور پیش فرض، وردپرس از URL‌هایی مانند زیر استفاده می‌کند:

https://domain.com/?p=123

این URL‌ها برای موتورهای جستجو مناسب نیستند و هیچ راهی وجود ندارد که از روی آنها بفهمید که آن صفحه درباره چیست. به همین خاطر این نوع آدرسها برای سئو اصلا مناسب نیستند.

اما مطابق شکل زیر، یکی از بهترین ساختارهای بهینه برای سئو در پیوندهای یکتا حالت “نام نوشته” است.

پس اگر هنوز سایت خود را به طور کامل راه‌اندازی نکرده‌اید، به قسمت تنظیمات و پیوندهای یکتا بروید و حالت آن را بر روی نام نوشته قرار دهید.

نکته مهم: اگر سایت شما مدت زیادی است که با حالت پیشفرض پیوند یکتا یعنی حالت “ساده” کار می‌کند و الان تصمیم دارید آن را بر روی حالت “نام نوشته” قرار دهید، توصیه می‌کنیم پیش از انجام اینکار یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید که در صورت بروز مشکل ان را بازیابی نمایید.

ضمنا توجه داشته باشید ممکن است با تغییر حالت پیوندهای یکتا با کاهش رتبه در موتورهای جستجو مواجه شوید. هرچند این کاهش رتبه موقتی خواهد بود و صفحات شما پس از مدتی به رتبه‌های قبلی خود تقریبا باز خواهند گشت.

پیوندهای یکتا در وردپرس
پیوندهای یکتا در وردپرس

۶. سایتتان را برای سرچ کنسول گوگل معرفی کنید و نقشه سایت را در آن قرار دهید!

یکی از بهترین ابزارهای مناسب برای کمک به بهینه‌سازی سایت در موتورجستجوی گوگل، سرچ کنسول است. این ابزار دارای امکانات متنوع‌ای است که برای برای سئو بسیار کاربردی و ضروری می‌باشد.

از طرفی دیگر نیز یکی از امکانات بسیار موثر در بهتر ایندکس شدن صفحات در گوگل قرار دادن نقشه سایت در سرچ کنسول است. برای انجام اینکار کافیست مطابق آنچه در شکل زیر مشاهده می‌کنید به قسمت sitemap در سرچ کنسول گوگل بروید و نقشه سایتتان را با وارد کردن آدرس ذحیره نمایید. معمولا آدرس سایت مپ در وردپرس به صورت زیر است:

https://yourdomain.com/sitemap.xml

که به جای عبارت com.yourdomain باید آدرس سایت خود را قرار دهید.

افزودن نقشه سایت در سرچ کنسول برای بهبود سئو سایت وردپرس
افزودن نقشه سایت در سرچ کنسول

حال بعد از انجام این 6 اقدام اساسی در بهبود سئو سایت وردپرس، نوبت به برخی اقدامات پیشرفته‌تر برای افزایش ورودی از گوگل می‌رسد.

۷. تحقیق کلمات کلیدی (Keyword Research) را انجام دهید!

قطعا بدون تحقیق درباره کلمات کلیدی، شما نمی‌دانید که برای کدام عبارات و کلمات باید محتوای سایت خود را بهینه کنید. به همین خاطر تحقیق کلمات کلیدی باید در آغاز هر پروژه مورد بررسی قرار گیرد و مطابق آن برای سایتتان استراتژی و برنامه ریزی تعیین نمایید.

۸. از تگ‌های هدینگ به صورت بهینه و صحیح استفاده نمایید!

عنوان هر صفحه علاوه بر قرار گرفتن در پیوند یکتای آن صفحه، در تگ H1 شما نیز قرار داده می‌شود. به همین خاطر حتما باید عنوانی را انتحاب نمایید که علاوه بر جذاب بود دارای کلمه کلیدی شما نیز باشد.

معمولاً بهترین روش‌ برای نحوه استفاده از تگ‌های هدینگ بدین شکل است که از تگ H1 (برای عنوان) باید حتما فقط یکبار استفاده شود و تگ‌های دیگر نیز محدودیت برای استفاده ندارند اما بهتراست که بر اساس نیازتان آنها را اولویت بندی نمایید. یعنی ابتدا تگ  H2 (برای زیر عناوین) ،سپس H3 و… H6 استفاده نمایید.

این تگ‌ها به محتوای شما ساختار می‌بخشند و خواندن آن را آسان‌تر می‌کنند. برای مثال اگر H1 را عنوان یک کتاب در نظر بگیریم، تگهای H2 فصل‌های آن هستند و بقیه تگ‌ها نیز زیر فصلها و زیر بخشها می‌باشند.

توجه داشته باشید که استفاده از کلمات کلیدی در تگهای هدینگ می‌تواند یک نکته مثبتی باشد اما این بدان معنا نیست که در آن زیاده‌روی کنید و باعث اذیت کاربر در خواندن مقاله خود شوید. شما باید سعی کنید که از کلمات کلیدیتان در هدینگ‌ها به جا و مناسب استفاده کنید تا ضمن بهینه‌کردن مقاله برای سئو، خواندن آن را برای کاربران آسانتر کند.

  راه های بهینه سازی ویدیوها در وردپرس

۹. برای مقالات و صفحات خود توضیحات متا (Meta Descriptions) قرار دهید.

با وجود آنکه در حال حاضر نوشتن توضیحات متا دیگر به طور مستقیم بر روی سئو اثر گذاری چندانی ندارد اما بازهم بسیاری از کاربران با خواندن توضیحات یک صفحه وارد آن صفحه می‌شوند. به همین خاطر حتما برای همه مقالات و صفحات سایتتان توضیحات متا را قرار دهید.

مطابق شکل زیر، در افزونه یوست سئو ( در اقدام سوم به آن پرداختیم) قسمتی برای اینکار در نظرگرفته شده است، پس حتما آن را تکمیل نمایید.

باکس توضیحات متا
باکس توضیحات متا

۱۰. لینک‌سازی داخلی و خارجی را جدی بگیرید!

برای ایجاد ارتباط موضوعی موثر بین صفحات مختلف در سایتتان، باید از پیوند یا لینک سازی داخلی در محتوای خود استفاده کنید. از طرفی دیگر برای آنکه بتوانید یک مقاله جامع و کاربردی بنویسید نیاز است که کاربرانتان را به سایت‌های معتبر دیگر ارجاع بدهید.

علی‌رغم آنکه قراردادن پیوندهای داخلی به دیگر صفحات سایت در وردپرس واقعاً کار بسیار ساده‌ای است اما نیازمند رعایت برخی نکات کاربردی و مهم است. برای یادگیری این نکات به مقاله ” چرا برای سئو باید لینک داخلی استفاده کنیم؟” مراجعه نمایید.
از طرفی باید نکات مهمی را برای لینک های خارجی درنظر بگیرید.

۱۱. برای تصاویر موجود در مقاله یا صفحات سایتتان نام و ALT مناسب استفاده نمایید.

شما حتما باید پیش از بارگذاری تصاویر در کتابخانه رسانه وردپرس، مطمئن شوید که نام و ALT مناسب برای آنها انتخاب کرده‌اید.

برای مثال اگر تصویر شما مربوط به تخت خواب بزرگ برای یک سگ است به جای انتخاب نام image123.jpg ،  از large-dog-bed.jpg استفاده کنید. چراکه شما باید اطمینان حاصل کنید که نام فایل تصویر آنچه که در تصویر وجود دارد را کاملا منعکس می‌کند.

از طرفی دیگر استفاده از متن جایگزین یا ALT نیز برای موتورهای جستجو بسیار بااهمیت است و شما باید برای هر تصویر که در مقاله خود قرار می‌دهید، یک متن جایگزین متناسب با آن تصویر در نظر بگیرید.

امروزه افزونه‌های مختلفی برای بهینه‌سازی تصاویر وجود دارند برای مثال افزونه Smush یکی از آنهاست.

۱۲. حتما از یک افزونه کش استفاده نمایید!

همانطور که در اقدامات اولیه بهبود سئو سایت وردپرس اشاره کردیم، یکی از عوامل مهم افزایش سئو سایت، سرعت سایت است. استفاده از افزونه کش می‌تواند سرعت بارگذاری صفحات سایت را بشدت افزایش دهد و این موضوع خود باعث رضایت بیشتر کاربران شده و سئو سایت شما را بهبود می‌بخشد.

۱۳. صفحات سایتتان را با استفاده از اسکیما بهبود ببخشید!

نشانه گذاری طرح یا اصطلاحا اسکیما، می‌تواند به گوگل کمک کند تا محتوای شما را به صورت یکپارچه‌تر بفهمد و آن را به روشهای مختلف و مفیدی به کاربران ارائه دهد تا باعث افزایش ورودی به سایت شما شود. پس حتما از اسکیما در سایت خود استفاده نمایید.

خوشبختانه، از نسخه 11 در افزونه یوست سئو، نمودار کاملی از داده‌های ساختار یافته (Structured Data) برای قرار دادن در هر پست یا صفحه‌ی سایت شما ساخته شده است و می‌توانید از این قابلیت افزونه یوست سئو برای ساخت اسکیما استفاده کنید.

۱۴. استفاده از برچسب و دسته

برچسب‌ها و دسته بندی‌ها به شما این امکان را می‌دهند که صفحات وبسایت و پست‌های وبلاگ خود را به ترتیب در گروه‌های خاص و گسترده جدا کنید. این امر سئوی سایت را بهبود می‌بخشد زیرا موتورهای جستجو را قادر می‌سازد ساختار و محتوای وبسایت شما را درک کنند. خبر خوب این است که بسیاری از اصلاحات سئوی وردپرس نیز به بهبود تجربه کاربر کمک می‌کنند. برچسب‌ها و دسته‌ها همچنین تجربه کاربری وب‌سایت شما را بهبود می‌بخشند و به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهند به سرعت محتوایی را که جستجو می‌کنند پیدا کنند و مدیریت تمام محتوای وب‌سایت را برای شما آسان‌تر کنند.

برچسب‌ها: برچسب‌ها مانند کلمات کلیدی هستند که می‌توانید از آنها برای توصیف موضوع یک صفحه یا پست خاص استفاده کنید. برای مثال، اگر به وب‌سایت یک کافه کتاب‌فروشی فکر کنیم، برچسب‌های یکی از صفحات شما ممکن است شامل «کتاب»، «نوشیدنی» و «غذا» باشد. برای افزودن یک تگ جدید یا مشاهده تگ‌های فعلی خود، به داشبورد وردپرس خود رفته و روی «نوشته‌ها» و «برچسب‌ها» کلیک کنید.

دسته‌ها: دسته‌ها نحوه گروه بندی گسترده پست‌ها و صفحات خود هستند. در مورد کافه کتابفروشی، دسته‌های شما ممکن است شامل «کافه» و «کتاب‌فروشی» باشند. برای ایجاد یک دسته، به “تنظیمات” وردپرس خود بروید و روی “نوشتن” کلیک کنید. در اینجا دسته بندی‌های فعلی خود و همچنین دکمه “افزودن دسته جدید” را خواهید دید.

۱۵. استفاده از SSL

گواهینامه SSL یا لایه پروتکل‌های امن یک فناوری امنیتی استاندارد است که سرور رمزگذاری شده و پیوند مرورگر را مدیریت می‌کند. با SSL، می‌توانید مطمئن باشید که اطلاعات به اشتراک گذاشته شده بین وبسایت و بازدیدکنندگان امن باقی می‌ماند. برای مثال، فرض کنید شخصی فرم سفارش شما را تکمیل کرده و تمام اطلاعات کارت اعتباری خود را فهرست می‌کند. در این صورت، SSL نحوه اطمینان کسب و کارها از عدم رهگیری اطلاعات توسط یک هکر در طول مسیر است.
SSL سئوی سایت شما را بهبود می‌بخشد زیرا موتورهای جستجو مانند گوگل هنگام تعیین رتبه وبسایت به دنبال اتصالات “ایمن و رمزگذاری شده” هستند. بنابراین، اگر دو سایت یکسان وجود داشت، اما یکی SSL داشت و دیگری نداشت، گوگل به احتمال زیاد سایت را با SSL رتبه‌بندی می‌کند.

۱۶. از لینک های خارجی Nofollow استفاده کنید

هنگامی که به صورت داخلی به صفحات سایت خود لینک می‌دهید، به خود اختیار می‌دهید. وقتی به منابع یا سایر محتوای خود پیوند خارجی می‌دهید که فکر می‌کنید بازدیدکنندگان شما باید بخوانند یا تجربه کنند، به آنها کمک می‌کنید تا قدرت کسب کنند یا به آن وب‌سایت‌ها «link juice» می‌دهید. پیوند خارجی چیز خوبی برای سئوی شماست، اما سئوی صفحاتی را که در وبسایت خود ذکر می‌کنید نیز بهبود می‌بخشد.

پیونندهای خارجی اهداف متعددی را دنبال می کنند. برای شروع، آنها از ارسال هرزنامه محتوا در وبسایت وردپرسی جلوگیری می‌کنند، اما همچنین از موتورهای جستجو جلوگیری می‌کنند که بتوانند آن URLها را به سایت‌هایی که در وبسایت خود به آنها پیوند می‌دهید دنبال کنند. در نتیجه، شما فقط رتبه وبسایت وردپرسی را بهبود می‌بخشید. می‌توانید به صورت دستی یک لینک Nofollow را به سایت وردپرس خود اضافه کرده یا به سادگی “nofollow” را در قسمت فرم “Link Relationship” اضافه کنید.

۱۷. امنیت سایت را مدیریت کنید

همانطور که در این بحث در مورد گواهینامه‌های SSL صحبت شد، موتورهای جستجو عاشق وب‌سایت‌های ایمن هستند – بنابراین می‌توانید برای بهبود امنیت وب‌سایت خود، روی اعتبار و رتبه وب‌سایت خود حساب کنید. برای این منظور می‌توانید افزونه‌ای مانند Wordfence Security یا iThemes Security استفاده کنید تا محافظت از سایت خود را به عمل آورید.

۱۸. کامنت‌ ها را بهینه کنید

کامنت‌ها روی پست‌ها روشی عالی برای افزایش تعامل در وبسایت شما است. تعامل معمولاً به معنای ترافیک بیشتر، به اشتراک گذاری لینک و تعامل و در نتیجه بهبود سئو است. با این حال، اسپم‌ها در نظرات می‌تواند سئو و رتبه شما را خراب کند. به همین دلیل است که باید اطمینان حاصل کنید که فقط نظرات افراد واقعی را دریافت می‌کنید. افزونه های وردپرس مانند All In One WordPress Security & Firewall and Spam Protection، Anti Spam، Firewall by CleanTalk نظرات حاوی هرزنامه را مسدود کرده و سایر اشکال اسپم را متوقف می‌کنند. بسیاری از این افزونه‌ها همچنین دارای ویژگی‌هایی هستند که به طور کامل اسپمرهای شناخته شده را مسدود می‌کنند، بنابراین آنها نمی‌توانند دوباره به سایت شما بازگردند.

بهبود سئو سایت وردپرس برای افزایش ورودی از گوگل

همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم، یکی از مهمترین دلایل استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس سادگی و عملکرد فوق‌العاده در بهبود سئو سایت است. این جمله بدان معناست که علاوه بر امکان طراحی یک سایت زیبا و کابر پسند، با رعایت چند نکته کاربردی و مهم قادر به بهبود سئو سایت و افزایش ورودی گوگل خواهید بود. در این مقاله آموزشی ما 13 نکته کاربردی و مهم برای بهبود سئو سایت را معرفی کردیم. حال نوبت شماست که با بکارگیری این نکات باعث بهبود رتبه سایتتان در موتورهای جستجو شوید. در نهایت از توجه شما به این مقاله سپاسگزاریم. لطفا سوالات و نظرات خود را در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

با وجود آنکه کدنویسی هسته اصلی وردپرس و توسعه آن همیشه به شکلی است که بهترین سازگاری را با موتورهای جستجو به خصوص گوگل داشته است، اما این موضوع اصلا بدان معنا نیست که صرفا با طراحی سایت به کمک وردپرس شما از گوگل ورودی دریافت خواهید کرد! بلکه نیاز است شما مجموعه‌ای از اقدامات را برای بهبود سئو سایتتان انجام دهید تا ورودی شما از گوگل افزایش پیدا کند و کسب‌وکار اینترنتی شما رونق یابد. خوب است بدانید که این اقدامات نیاز به دانش فنی و تخصصی بالایی ندارد و هر فردی که اندک آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس داشته باشید به راحتی می‌تواند با انجام این اقدامات رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود دهد.
۱- یک سرویس میزبانی (هاست) قابل اعتماد انتخاب کنید! ۲- یک قالب (پوسته) بهینه برای سئو انتخاب کنید! ۳- یک افزونه بهبود سئو سایت وردپرس نصب کنید! ۴- قابلیت نمایش برای موتورهای جستجو حتما باید فعال باشد! ۵- پیوندهای یکتا سایت خود را بر روی حالت “نام نوشته” قرار دهید!
با مراجعه به بخش تنظیمات>> خواندن می توان عملیات تغییر پیوندهای یکتا را انجام داد.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام خانوم کوهستانی بیخشید واسه سوالات زیادم
    میخواستم بپرسم از هر سایتی که به طریقی میشه بک لینک گرفت . بگیریم؟
    از چه وبسایت هایی نباد بک لینک گرفت
    در مقاله ای میخواندم اگر از وب سایت های غیر مرتبط بک لینک بگیریم تاپیر منفی داره درسته؟
    ایا ممکن هست پنالتی بگیری واسه بک لینک ها
    چگونه میشه بک لینک های مخرب را شناسایی و بر طرف کرد

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      مسلما باید به مرتبط بودن سایت ها توجه کنید و از طرفی به هر سایتی هم نمیشه اعتماد کرد. باید از سایت‌های معتبر استفاده کنید.

  2. 5 سال عضو همیار وردپرس

    ساخت وبلاگ برای وبسایت خود
    یعنی بریم در وبسایت هایی ک اجازه وبلاگ نویسی میدن یک وبلاگ درباره مطلب خودمون بنویسیم؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      بعضی سایت ها امکان ایجاد پست مهمان رو به شما میدن. مثلا سایت ویرگول یکی از این سایت‌هاست. می‌تونید برخی محتواهای ویژه سایت خودتون رو داخل اون منتشر کنید و لینک بدید به سایت خودتون. اینطوری کاربران زیادی رو جذب می‌کنید.

  3. 5 سال عضو همیار وردپرس

    sculptorsچیست
    من این بخشو نفهمیدم
    کجا بیشتر دربارش بخوانم؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      sculptors یک الگوریتم گوگل است. ما دو نوع لینک follow و nofollow داریم که معمولا لینک‌هایی که نمی‌خواهیم گوگل از آن‌ها پیروی کند بصورت nofollow پیاده‌سازی می‌کنیم. اما این الگوریتم تمامی لینک‌های nofollow سایت را بررسی کرده و در بین آن‌ها جستجوی خود را انجام می‌دهد.

  4. 5 سال عضو همیار وردپرس

    جالبه اگر ما Sitemap تعریف نکنیم باز گوگل خودش صفحات رو بعد از مدتی میفهمه.سوالی که برام پیش میاد اینه که وقتی گوگل صفحات سایت ما رو فهمید و مدام داره Crawl میکنه ، چه نیازی به تعریف Sitemap هست؟

  5. سلام وقت بخیر .
    در رابطه با nofollow چه افزونه ای رو معرفی می کنید از نظر شما که با انواع قالب ها سازگار باشه . متاسفانه از قالب تیوا استفاده می کنم و این افزونه های پر مخاطب سه چهار تا شو که امتحان کردم جواب نداد و به صورتی بود که مطالب داخل پست nofollow می شد ، ولی لینک دانلود داخل باکس دانلود این مورد روش اعمال نمی شود .
    در مورد این مورد چاره ای است مشکل رو رفع کنم .
    متایفانه فروشنده قالب هم همش میگن نسخه جدید و تا الان مشکل رفع نکردند . و روی باکس دانلود هیچ اعمالی رو نکردند.
    و اگر‌ از طریق کد نویسی هم‌ اگر‌ بشه این امکان رو تعریف کرد خیلی عالی می شود .
    ممنون میشم . اگر اطلاعاتی در مورد این مشکل رو راهنمایی کنید یا یک پست در این زمینه منتشر کنید .

    تشکر .