آموزش کامل انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

یکی از مهمترین‌ راه‌های مدیریت بهتر سایت‌های وردپرسی، انتقال سایت از هاست به لوکال هاست می‌باشد. اینکار از دو جهت حائز اهمیت است. اول آنکه با انجام اینکار شما همیشه یک نسخه پشتیبان از سایت خود بر روی رایانه‌تان خواهید داشت پس امنیت سایت شما به خوبی افزایش خواهد یافت. دوم هم اینکه با انتقال سایت از هاست به لوکال هاست شما می‌توانید پیش از آنکه یک افزونه یا قالب را روی سایت خود نصب کنید، ابتدا بر روی لوکال هاست آن را تست نمایید تا از عدم تداخل آن با سایتتان یقین پیدا کرده و سپس بر روی سایتتان نصب کنید. بنابراین ما در این مقاله از همیاروردپرس قصد داریم به شما نحوه انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست را آموزش دهیم. حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

آنچه به اختصار در این مقاله خواهید خواند:

  • آماده‌سازی برای انتقال سایت از هاست به لوکال هاست
  • روش اول: انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست به کمک افزونه (پیشنهادی)
  • روش دوم: انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست به صورت دستی

آماده‌سازی برای انتقال سایت از هاست به لوکال هاست

در ابتدا بهتر است که از وبسایت‌تان یک نسخه پشتیبان تهیه نمایید. سپس شما باید یک محیط سرور محلی به نام لوکال هاست بر روی رایانه خودتان ایجاد کنید. اگر سیستم عامل رایانه شما ویندوز است می‌توانید از WAMP یا Xampp استفاده کنید و اگر در محیط مک کار می‌کنید می‌توانید از MAMP استفاده کنید. پس از نصب نرم افزار متناسب با سیستم عاملتان، حال وقت آن رسیده است که یک پایگاه داده جدید با استفاده از phpMyAdmin در لوکال هاست ایجاد کنید.

برای راه اندازی phpMyAdmin کافیست آدرس زیر را در مرورگر خود وارد نمایید:

http://localhost/phpmyadmin

سپس مطابق شکل زیر، باید روی برگه ” “Databases کلیک کنید و نام دیتابیس خود را وارد کرده و با زدن دکمه “Create” یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید. بعداً برای انتقال سایت از هاست به لوکال هاست به این پایگاه داده احتیاج دارید.

phpMyAdmin در لوکال هاست
phpMyAdmin در لوکال هاست

اکنون آماده انتقال سایت از هاست به لوکال هاست هستید. باید توجه داشته باشید که اینکار به دو روش صورت می‌گیرد که در ادامه این دو روش را شرح خواهید داد.

روش اول: انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست به کمک افزونه (پیشنهادی)

اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعال سازی افزونه Duplicator است. برای جزئیات بیشتر، به راهنمای گام‌به‌گام نحوه نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.

Duplicator به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی یک بسته کامل از تمامی محتوای سایتتان تهیه کنید و می‌تواند برای انتقال سایت وردپرس شما به یک هاست دیگر مورد استفاده قرار گیرد. البته همچنین این افزونه می‌تواند به عنوان یک افزونه پشتیبان سایت مورد استفاده قرار گیرد.

پس از نصب و فعالسازی این افزونه، مطابق شکل زیر، قسمتی جدید به نام Duplicator  در پیشخوان وردپرس برای شما اضافه خواهد شد. با کلیک بر روی آن به صفحه بسته‌های افزونه منتقل می‌شوید.

ساخت پکیج جدید در duplicator برای انتقال سایت از هاست به لوکال
ساخت پکیج جدید در duplicator برای انتقال سایت از هاست به لوکال

سپس برای ایجاد بسته جدید، مطابق شکل بالا باید روی دکمه Create New کلیک کنید. سپس مطابق تصویر زیر برای ادامه کار باید روی دکمه Next بزنید.

انتخاب نام برای پکیج در duplicator برای انتقال سایت از هاست به لوکال
انتخاب نام برای پکیج در duplicator

حال این افزونه وب سایت شما را اسکن کرده و برخی از بررسی‌ها را انجام می‌دهد. سپس خلاصه‌ای تجزیه و تحلیل خود را مطابق شکل زیر به شما ارائه می‌دهد. برای ادامه کار بر روی دکمه “Build” کلیک کنید.

تایید نهایی برای ساخت پکیج در duplicator
تایید نهایی برای ساخت پکیج در duplicator

بدین صورت Duplicator اکنون یک بسته کامل از وبسایت شما ایجاد می‌کند.

پس از اتمام آن مطابق شکل زیر، یک فایل zip که شامل تمامی داده‌های وبسایت شما است و یک فایل راه‌انداز (installer) مشاهده خواهید کرد. شما باید هر دو فایل را در رایانه خود دانلود و ذخیره کنید.

دانلود پکیج ساخته شده از افزونه duplicator برای انتقال سایت از هاست به لوکال
دانلود پکیج ساخته شده از افزونه duplicator

حال باید این دو فایل را در لوکال هاستتان راه‌اندازی کنید. برای انجام اینکار ابتدا باید یک پوشه جدید در پوشه اصلی لوکال هاست خود ایجاد نمایید. برای مثال اگر از Xampp استفاده می‌کنید پوشه اصلی لوکال هاست معمولا در مسیر زیر قرار دارد:

C:\xampp\htdocs

در داخل این پوشه، می‌توانید برای هر وبسایت جدیدی که می‌خواهید در لوکال هاست خود وارد کنید یک پوشه‌های جدید ایجاد نمایید. مطابق شکل زیر ما یک پوشته جدید به نام wordpress ایجاد کردیم.

ساخت پوشه wordpress در htdocs
ساخت پوشه wordpress در htdocs

پس از آن مطابق شکل زیر، شما باید وارد پوشه جدیدی که ایجاد کردید شوید و سپس هم فایل zip و هم فایل راه‌انداز را که قبلاً در رایانه‌تان ذخیره کرده‌اید را در این پوشه قراردهید.

فایل پکیج و فایل installer.php در لوکال هاست
فایل پکیج و فایل installer.php در لوکال هاست

برای راه‌اندازی فایل نصبی، باید اسکریپت installer.php را در مرورگر خود باز کنید. برای انجام اینکار در مرورگر آدرس زیر را وارد می‌کنیم:

http://localhost/wordpress/installer.php

توجه داشته باشید چون نام پوشه جدیدی که ما ایجاد کردیم wordpress بود در آدرس مرورگر نیز همین نام را وارد کردیم. اما شما اگر نام دیگری انتخاب کردید باید همان نام را در آن قسمت آدرس وارد نمایید.

اکنون اسکریپت نصب Duplicator را مانند شکل زیر در مرورگر خود مشاهده خواهید کرد:

صفحه نصب پکیج Duplicator
صفحه نصب پکیج Duplicator

حال تیک گزینه پذیرش قوانین را بزنید و سپس بر روی دکمه Next کلیک نمایید.

Duplicator اکنون مطابق شکل زیر، فایل zip را باز می‌کند و از شما می‌خواهد که اطلاعات پایگاه داده سایت محلی خود را وارد کنید. این همان پایگاه داده‌ای است که در مرحله آماده‌سازی آن را ایجاد کرده‌اید.

وارد کردن اطلاعات دیتابیس در Duplicator
وارد کردن اطلاعات دیتابیس در Duplicator

توجه داشته باشید نام سرور تقریباً همیشه localhost و نام کاربری root است. در اکثر موارد، هنگام نصب لوکال هاست رمز عبوری برای root تعیین نشده است، بنابراین می‌توانید آن را خالی بگذارید. ضمنا مطابق شکل زیر در پایین صفحه، دکمه ” Test Database” را مشاهده می‌کنید که می‌توانید برای اطمینان از صحت اطلاعات پایگاه داده خود از آن استفاده کنید. سپس برای ادامه کار بر روی دکمه “Next” کلیک کنید

بررسی اتصال دیتابیس به duplicator
بررسی اتصال دیتابیس به duplicator

Duplicator اکنون پایگاه داده وردپرس شما را وارد می‌کند. پس از آن، از شما می‌خواهد اطلاعات وبسایت جدیدی را که به طور خودکار شناسایی کرده است را دوباره بررسی کنید. بعد از بررسی مطابق شکل زیر، بر روی دکمه “Next” بزنید.

نمایش اطلاعات وبسایت
نمایش اطلاعات وبسایت

بدین شکل انتقال سایت از هاست به لوکال هاست به کمک افزونه به پایان رسید.

حالا مطابق شکل زیر بر روی دکمه “Admin Login” کلیک کرده و از همان نام کاربری و رمز عبور وردپرس هاست اصلی‌تان استفاده کنید تا وارد سایتتان بر روی لوکال هاست شوید.

ورود به پیشخوان وردپرس
ورود به پیشخوان وردپرس

دانلود افزونه Duplicator

دانلود افزونه Duplicator صفحه افزونه

روش دوم: انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست به صورت دستی

درصورتی که برای انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست تمایلی به استفاده از افزونه نداشته می‌توانید به صورت دستی اینکار را انجام دهید. هرچند که روش اول آسان تر به نظر می‌رسد. این روش را از آن جهت روش دستی می‌نامیم چراکه شما باید به صورت دستی و مستقیم از هاست اصلی‌تان یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

برای انتقال سایت از هاست به لوکال هاست به صورت دستی باید مراحل زیر را انجام دهید:

1. از بایگاه‌داده (دیتابیس) و فایل‌های وردپرسی (پوشه pubic_html) خود یک نسخه پشتبیان تهیه کنید!

برای یادگیری نحوه تهیه نسخه پشتیبان یا اصطلاحا برون‌بری از بایگاه‌داده و فایلهای وردپرسی می‌توانید براساس پنل مدیریتی هاستتان (دایرکت ادمین یا سی پتل) په مقاله آموزش مرتبط با آن در سایت همیاروردپرس سری بزنید.

2. دیتابیس و فایل‌های وردپرسی سایتتان را در لوکال هاست درون‌ریزی کنید!

پس از بارگیری فایل‌های وردپرس خود، باید همانند روش اول پوشه‌ای جدید را در لوکال هاست خود ایجاد کرده و فایلهای وردپرسی سایتتان را در آنجا قراردهید. برای مثال اگر از Xampp استفاده می‌کنید پوشه اصلی لوکال هاست معمولا در مسیر زیر قرار دارد:

C:\xampp\htdocs

در داخل این پوشه، مطابق شکل زیر یک پوشه جدید مثلا با نام  wordpress یا هر نامی که مد نظر دارید، ایجاد کنید. سپس فایلهای وردپرسی که در گام اول از هاست اصلی تا تهیه کرده اید در این پوشه جدید جایگذاری نمایید.

ساخت پوشه wordpress در htdocs
ساخت پوشه wordpress در htdocs

سپس باید دیتابیسی در لوکال هاستتان بسازید تا محتویات نسخه پشتیبان دیتابیس سایتتان را در آن قرار دهید. برای انجام اینکار اگر از Xampp استفاده می‌کنید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد نمایید.

http://localhost/phpmyadmin/

سپس بر روی گزینه import مطابق شکل زیر کلیک کنید.

سربرگ import در phpmyadmin
سربرگ import در phpmyadmin

حال برای انتخاب و بارگذاری فایل پایگاه داده که در مرحله اول بارگیری کرده‌اید، بر روی دکمه “Choose File” کلیک کنید. پس از آن ، بر روی دکمه “Go”  که مطابق شکل بالا در پایین صفحه می‌باشد کلیک کنید.

PhpMyAdmin اکنون پایگاه داده وردپرس شما را از حالت فشرده خارج کرده و درون‌ریزی می‌کند.

حال که پایگاه داده شما کاملاً تنظیم شده است، شما باید URL های موجود در پایگاه داده وردپرس خود را بروز کنید.

برای انجام این کار باید به سراغ اضافه کردن چندین خط کد در کوئری‌های SQL در phpMyAdmin بروید. در آنجا مطابق شکل زیر دیتابیس موردنظرتان را انتخاب کرده و سپس بر روی SQL کلیک کنید.

سربرگ SQL در phpmyadmin
سربرگ SQL در phpmyadmin

در صفحه  SQL بخش phpMyAdmin کدهای زیر را جایگذاری کنید و بجای oldurl.com آدرس سایتتان (مثلا hamyarwp.com) را قرار دهید و به جای newurl.com نیز آدرس سایت در لوکال هاست (مثلا: localhost/wordpres ) را قرار دهید.

UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'oldurl.com', 'newurl.com') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl';UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'oldurl.com','newurl.com');UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'oldurl.com', 'newurl.com');

UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'oldurl.com','newurl.com');

 

3. پرونده wp-config.php را به روز کنید.

گام آخر بروزرسانی پرونده wp-config.php در لوکال هاست شماست. این فایل شامل تنظیمات وردپرس از جمله نحوه اتصال به پایگاه داده وردپرس است.

برای انجام اینکار مطابق شکل زیر به پوشه‌ای جدیدی که در لوکال هاست خود ایجاد کردید بروید. سپس پرونده wp-config.php را در یک ویرایشگر متن مانند Notepad باز کنید.

بروزرسانی فایل wp-config.php
بروزرسانی فایل wp-config.php

حال در بخشی از آن کدهای زیر را جستجو کنید.

/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'database_name_here');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'username_here'); 
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'password_here');

 

مقادیر ‘database_name_here’، ‘username_here و ‘password_here را به ترتیب نام دیتابیس مورنظر، root و پسورد را هم خالی بگذارید.

یعنی:

/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'mylocalsite');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'root'); 
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', '');

 

بعد از اعمال تغییرات این فایل را سیو کنید.

اکنون می توانید با وارد کردن آدرس زیر در مرورگرتان سایتتان را بر روی لوکال هاست مشاهده کنید.

http://localhost/wordpress/

آموزش ویدیویی انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

آموزش کامل انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

همانطور که گفتیم، یکی از مهمترین‌ راه‌های مدیریت بهتر سایتهای وردپرسی، انتقال سایت از هاست به لوکال هاست می‌باشد. ما در این مقاله به طور کامل دو روش را برای انجام اینکار به شما آموزش دادیم. حال تصمیم با خودتان است که از کدام یک از روش‌ها استفاده کنید. هرچند همانطور که اشاره کردیم استفاده از روش اول آسانتر و سریعتر به نظر می‌رسد. در نهایت از توجه شما به این مقاله سپاسگزاریم. لطفا سوالات و نظرات خود را در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: wpbeginner.com

سوالات متداول

هاستی که شما روی کامپیوتر خود بطور کاملا محلی نصب کرده و می توانید سایتتان را روی آن نصب کنید و بصورت تستی مورد بررسی قرار دهید.
روش اول: انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست به کمک افزونه روش دوم: انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست به صورت دستی
اینکار از دو جهت حائز اهمیت است. اول آنکه با انجام اینکار شما همیشه یک نسخه پشتیبان از سایت خود بر روی رایانه‌تان خواهید داشت پس امنیت سایت شما به خوبی افزایش خواهد یافت. دوم هم اینکه با انتقال سایت از هاست به لوکال هاست شما می‌توانید پیش از آنکه یک افزونه یا قالب را روی سایت خود نصب کنید، ابتدا بر روی لوکال هاست آن را تست نمایید تا از عدم تداخل آن با سایتتان یقین پیدا کرده و سپس بر روی سایتتان نصب کنید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 11 ماه عضو همیار وردپرس

    سلام من تمامی مراحل انتقال دستی رو انجام دادم اما وقتی آدرس لوکال هاست رو میزنم این پیغام در صفحه مرورگر میاد
    This site can’t be reached
    localhost refused to connect.
    Try:

    Checking the connection
    Checking the proxy and the firewall
    ERR_CONNECTION_REFUSED

  2. 3 سال عضو همیار وردپرس

    سلام خدا قوت
    من مجبور شده ام از روش دستی کارمو انتقال بدم.
    تمامی مراحل بدون هیچ ارور و با دقت انجام شده.
    اما لینک های داخلی سایتم شناخته نشده و ارور میدهند!!!
    (Not Found
    The requested URL was not found on this server.
    Apache/2.4.53 (Win64) OpenSSL/1.1.1n PHP/8.1.6 Server at localhost Port 80)
    تنها چیزیم که فکر میکنم گفتنش مهم باشه اینکه تو هاست قبلیم برای امنیت بیشتر یتابیسم wp- را تغییر داده ام
    (ولی در روند اجرای انتقال تغییرات لازم اینمورد را به دستی انجام داده ام)

  3. 1 سال عضو همیار وردپرس

    سلام وقت بخیر، من از روش دوم استفاده کردم و تمامی موارد را دقیقا انجام دادم اما سایتم رو لوکال هاست بالا نمیاد و فقط هدر و فوتر سایت نمایش داده میشه و مینویسه برگه پیدا نشد، همچنین وارد پنل وردپرس هم نمیتونم بشم.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از قسمت تنظیمات آدرس سایت رو تنظیم کنید

  4. 1 سال عضو همیار وردپرس

    سلام وقت بخیر.. بخاطر محدودیت های افزونه من از روش دستی برای انتقال سایت استفاده کردم اما سایت کامل بالا نمیاد و صفحه سایت بهم ریخته است و ارور 404 میاد

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از قسمت تنظیمات آدرس ها رو دقیق وارد کنید و بخش پیوند یکتا رو ذخیره کنید

  5. 2 سال عضو همیار وردپرس

    سلام برای بنده این ارور میاد
    UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, ‘alista85.ir’, ‘localhost/newalista85.ir’) WHERE option_name = ‘home’ OR option_name = ‘siteurl’

  6. 3 سال عضو همیار وردپرس

    سلام وقت بخیر من تمام مراحل انتقال اطلاعات به صورت دستی رو انجام دادم ولی در اخر که ادرس رو تایپ می کنم لودنگ میده و وارد صفحه سایت نمیشه

  7. 3 سال عضو همیار وردپرس

    سلام. من می خوام با افزونه این کار رو انجام بدم اما اون فایل archive مشکل داره. فایلی که بم میده با یه همچین اسمیه: modem_705134078898edba1485_20210818195501_archive.daf که فرمتش هم zip نیست بعد که می خوام نصبش کنم نصب شد اما وقتی می خوام سایت یا پیشخوان رو تو لوکال باز کنم بم ارور داد. خودم هم فایل archive رو add to archive زدم تا فرمتش zip بشه. موقع نصب میگه فایل archive رو پیدا نمیکنه. حجمشم حدودا 100 مگه. باید افزونرو به پرمیوم ارتقا بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

    • 7 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگر هاست شما cpanel باشه فرمت زیپ نمیده. اگر شما همین فایل رو ببرید جای دیگه نصب کنید، نباید مشکلی براتون به وجود بیاد.

  8. 3 سال عضو همیار وردپرس

    سلام لطفا یه راهی معرفی کنید که بشه دیتابیس سایت وردپرسی رو از هاست جدا کرد و توی یه هاست دیگه گذاشت یعنی دیتابس سایت از هاست جدا باشه .

    • 7 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      تا الان اینو تست نکردم به شخصه ولی فکر کنم امکان پذیر باشه. شکا اطلاعات دیتابیس رو بک آپ بگیرید و انتقال بدید و سپس اطلاعات دیتابیس جدید رو در فایل wp-config قرار بدید. البته قبل انجام این کار حتما بک آپ تهیه کنید.