بهترین هاست رایگان
محبوبیت هاست رایگان در سالهای اخیر بسیار افزایش یافته است و دلیل آن نیز بسیار ساده است. همه ما چیزهای رایگان را دوست داریم و تا کلمهی رایگان به گوشمان میخورد نمیتوانیم جلوی خودمان را بگیریم. این طبیعت انسان است و دقیقا با توجه به همین غریزه دهها شرکت پدیدار شدهاند تا روی این غریزه سرمایهگذاری کنند. همانطور که میدانید ایجاد یک وبسایت، هزینههای مختلفی را به شما تحمیل میکند و چه چیزی بهتر از هاستهای رایگان میتواند برای افرادی با بودجهی اندک، وسوسه انگیز باشد. اگر شما نیز به دنبال ایجاد یک وبسایت رایگان میباشید از جای خود تکان نخورید. ما در این مقاله بهترین هاست رایگان را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین هاست رایگان 1400
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- معایب هاست رایگان
- بهترین هاستهای رایگان خارجی
- بهترین هاستهای رایگان ایرانی
- چند دلیل که استفاده از هاستهای رایگان، ایدهی بدی است!
- استفاده از لوکال هاست به جای هاستهای رایگان
معایب هاست رایگان
در ابتدا به اختصار، برخی معایب هاستهای رایگان را برایتان شرح میدهیم. اولین نکته که باید دقت داشته باشید این است که هاستهای رایگان همیشه آن چیزی نیستند که اعلام میکنند. محدودیت شدید این هاستها روی پهنای باند، ظرفیت ذخیرهسازی و سرعت سرور، عملا سایت شما را غیر قابل استفاده میسازد و همچنین تعهداتی که معمولا به یک اشتراک پولی تعلق میگیرد در هاستینگ رایگان وجود ندارد و شما در صورت روبرو شدن با مشکل از سمت پشتیبانی خدماتی دریافت نخواهید کرد و به حال خود رها خواهید شد.
این سرویسهای رایگان از ویژگیهای هاست مناسب وردپرس برخوردار نمیباشند و در امنیت این هاستها نیز شک و تردید بسیار وجود دارد. در واقع این موضوع یادآور ضربالمثل “هر چقدر پول بدهید همان قدر آش میخورید” میباشد.
بهترین هاست رایگان خارجی
در ابتدا ذکر این نکته خالی از لطف نیست که به هیچ عنوان بهترین هاست رایگان وجود ندارد ولی با این حال، هاستهای رایگانی که در ادامه معرفی میشوند بسیار مشهورند و محل خوبی برای کسب و کارهایی کوچک هستند تا وبسایت خود را راهاندازی کنند. در ضمن ما سعی کردیم هاستهایی را معرفی کنیم که برای کاربر ایرانی قابل دسترسی باشند. بسیاری از سایتهای خارجی که در زمینه هاستینگ رایگان فعالیت میکنند یا داخل ایران مسدود شدهاند و یا از دادن خدمات به کاربران ایرانی امتناع میورزند. خب اگر در کارتان جدی هستید و به دنبال بستر برای ایجاد وبسایت خود میگردید با یکی از این ارایه دهندههای هاستینگ رایگان زیر شروع کنید.
1. AwardSpace
AwardSpace با بیش از ۲.۵ میلیون مشتری و ۱۷ سال حضور در کسبوکار میزبانی وب، نام خود را به عنوان یکی از ارایه دهندگان خوب هاستینگ رایگان سر زبانها انداخته است.
برخی از بهترین ویژگیهای آن عبارتند از:
- صددرصد رایگان همراه با نمایش تبلیغ و دارابودن پایگاه داده MySQL
- پشتیبانی 24 ساعته و در هفت روز هفته از طریق چت زنده
- نصب سیستم های مدیریت محتوا با یک کلیک (وردپرس و جوملا)
- آپ تایم 99%
- امکان استفاده از زیر دامنه
- پهنایباند 5 گیگابایت
- یک گیگابایت فضای دیسک
- پشتیبانی از 4 عدد وبسایت
- پشتیبانی از 4 عدد حساب الکترونیکی
در نگاه اول همه چیز فوقالعاده به نظر میرسد نظر شما چیست؟
محدودیتها
اگرچه AwardSpace امکانات خوبی ارایه میکند اما چندین مسئله در مورد هاست رایگان آنها وجود دارد که مانع از خدمترسانی به عنوان یک گزینه عملی برای یک وبمستر جدی میشود.
کاربران در این سیستم، محدودیت ۱ گیگابایت فضای دیسک و ۵ گیگابایت پهنای باند خواهند داشت. این محدودیت، درواقع سایت شما را شبیه به یک دموی ساده میکند. همچنین در قسمت قوانین سایت، بندی مبنی بر فروش دادههای سایت شما وجود دارد.
در صورت تمایل به استفاده از این سرویس رایگان وارد لینک زیر شوید:
سایت awardspace2. FreeHostia
FreeHostia نام منحصربه فردی برای پلن رایگان خود برگزیده که آن را نسبت به رقبا متمایز میکند (پلن شکلات؟!). علاوه بر این، آنها دارای خوشههای سرور متوازن هستند که امکان بارگزاری سریعتر را فراهم میکند .با این حال، این ویژگیها کمکی به بهبود میزبانی آنها نمیکند.
برخی ویژگیهای این سرویس رایگان:
- زیردامنه: صفر
- پهنای باند: 6 گیگابایت
- فضای دیسک :250 مگابایت
- پشتیبانی: از طریق تیکت
- تعداد وبسایت ها: 5
- تعداد حساب الکترونیکی: 3
- آپ تایم: بسیار ضعیف
محدودیتها
بزرگترین مشکل هاستینگ رایگان FreeHostia، محدودیتهایی میباشد که روی ظرفیت ذخیرهسازی و پهنایباند قرار داده است. با ۲۵۰ مگابایت حافظه ذخیره سازی و ۶ گیگابایت پهنایباند، حتی یک وبمستر حداقلی که درصدد ایجاد یک سایت با چند عکس و تعدادی مطلب باشد را حسابی به دردسر خواهد انداخت. با این حال آزاردهندهترین چیز، آپ تایم بسیار ضعیف و سرعت بارگزاری بسیار کند آن میباشد. Freehostia شاید برای یک تست ساده یا ایجاد یک وبلاگ کم بازدید گزینه بدی نباشد ولی به غیر از اینها برای کارهای جدیتر، به کلی آن را فراموش نمایید.
در صورت تمایل به استفاده از این سرویس رایگان وارد لینک زیر شوید:
سایت FreeHostia3. Googiehost
Googiehost یک هاست رایگان با امکانات نسبتا خوب که در هند تاسیس شده است. این وبسایت ایجاد شد تا نیاز کاربران به میزبانی مقرونبهصرفه را برآورده کند. GoogieHost، از آن زمان به یک سازمان غیر انتفاعی تبدیل شده است که بیشتر خدمات خود را رایگان عرضه میکند. این هاست جز معدود ارائه دهندههایی میباشد که از امکان Cpanel و cloudflare برخوردار است.
برخی ویژگیهای این سرویس رایگان:
- پهنای باند: نامحدود
- فضای دیسک : 1 گیگابایت
- زیردامنه: 2
- تعداد وبسایت ها: 1
- تعداد حساب الکترونیکی: 2
- حساب FTP: 2
- پایگاه داده MYSQL: 2
- SSL رایگان
در صورت تمایل به استفاده از این سرویس رایگان وارد لینک زیر شوید:
سایت freehostiaبهترین هاست رایگان ایرانی
همانند سایتهای خارجی معرفی شده، شرکتهایی نیز در ایران به ارائه هاستینک رایگان میپردازند که تعدادی از آنها امکانات خوبی برای کاربران فراهم کردهاند. در ادامه تعدادی از آنها را معرفی خواهیم کرد.
۱. هاست رایگان XZN
به گفته این شرکت، این هاست یکی از بهترین هاستهای رایگان مخصوص وردپرس و Html میباشد و لقب هاست رایگان همیشگی را روی این هاست قرار داده است. XZN سرویس هاست رایگان خود را در دو پلن مختلف ارایه میکند.
برخی ویژگیهای این سرویس رایگان:
- ۵۰۰۰۰ بازدید در روز
- ۱۰۰گیگابایت پهنای باند
- امکان تغییر نسخه php
- ۱۰۰۰مگابایت فضا
- ۱ عدد دامنه
- نصب کننده اتوماتیک اسکریپت
- و…
۲. هاست رایگان گیگفا هاست
یکی دیگر از ارائه دهنده های هاست رایگان که امکانات خوبی دارد گیگفا میباشد. برخی ویژگیهای این سرویس رایگان:
- 5 گیگابایت فضای دیسک
- 200 گیگابایت پهنای باند
- پشتیبانی تا حداکثر 50 دامنه
- پشتیبانی تا حداکثر 50 پایگاه داده
- کنترل پنل Vpanel
۳. هاست رایگان cpanel
از هاستهای رایگان که دارای پنل کاربری محبوب cpanel میباشد. برخی ویژگیهای این سرویس رایگان:
- ۱۰۰ مگابایت فضا
- ۱۰۰۰ مگابایت ترافیک ماهیانه
- آخرین نسخه سی پنل
- تعداد ۱ ایمیل POP3/SMTP
- تعداد ۲ ساب دامین
- تعداد ۱ بانک اطلاعاتی MySQL
- همخوان با وردپرس، جوملا و …
- بدون تفاوت با هاست معمولی
- بدون نیاز به قرار دادن تبلیغات خاص
۴. هاست رایگان پارسپک
پارسپک یکی دیگر از شرکت های میزبانی وب ایرانی است که پلن هاست رایگان نیز ارایه می کند و دارای امکانات زیر می باشد.
- میزان فضا: 100 مگابایت
- پهنای باند: 1 گیگابایت در ماه
- میزان Ram: 128 مگابایت
- تعداد بازدید در لحظه: 5
- پردازشگر: 1 هسته
- سیستم عامل : لینوکس
- اسکریپت های قابل استفاده: php
۵- سرویس هاستینگ هاست ایران
هاست ایران به عنوان یکی از اولین شرکتهای میزبانی وب و ارائه دهنده سرویسهای میزبانی وب و دامنه با بیش از 20 سال سابقه، بدون شک یکی از بهترین انتخابها برای خرید هاست و سرور، هاستایران است. سرویسهای هاست ایران شامل انواع هاست اشتراکی، سرویس های ابری، انواع سرور مجازی (VPS) و سرور اختصاصی و …. است.
هاست رایگان هاست ایران
هاست ایران به عنوان یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای ارائه خدمات میزبانی وب در ایران، خدمات هاست رایگان را با ویژگیهای منحصر به فردی ارائه میکند. با وجود این ویژگیها میتوانید هر وبسایتی را روی هاست رایگان هاست ایران میزبانی کنید و از سرعت بالای وبسایتتان موقع بارگذاری لذت ببرید.
ویژگیهای هاست رایگانهاست ایران
- امکان استفاده از دامنه دلخواه
- سایت ساز رایگان
- اختصاص ۲۵۰ مگابایت فضا به کاربر
- امکان ارتقا هاست رایگان
- امکان ساخت ایمیل شرکتی بر روی ایمیل کاربر
چند دلیل که استفاده از هاستهای رایگان، ایدهی بدی است!
- این هاستها به دلیل اشتراکگزاری سرور بین همهی کاربران از سرعت بارگزاری پایینی برخوردارند.
- به منظور کسب درآمد، بخشی از امکانات را فقط در ازای پرداخت پول فعال میکنند.
- هر زمان اراده کنند وبسایت شما را از دسترس خارج و راهی نیز برای انتقال دادهها و یا ذخیره آنها نمیدهند.
- امکان دارد به منظور جبران هزینههایشان اطلاعات شما مثل آدرس ایمیل و شماره و تلفن و دادههای دیگر شمارا بفروشند و به دلیل شرایطی که در ابتدا با آن موافقت کردهاید امکان شکایت وجود ندارد و کاملا مصونیت قانونی دارند.
- بسیاری از این هاستهای رایگان یا به شما اجازه نصب وردپرس نمیدهند و یا قابلیت اجرای آن را به درستی ندارند و شمارا با خطاهای مختلفی روبرو خواهند کرد.
- پهنایباند و ظرفیت ذخیرهسازی بسیار محدودی دارند و امکان پشتیبانگیری نیز ندارند و درصورت خرابی راهی برای بازگرداندن دادهها وجود ندارد.
استفاده از لوکال هاست به جای هاست رایگان
اگر دنبال راهی برای نصب کردن وردپرس و امتحان کردن آن میباشید بهتر از به جای استفاده از هاستهای رایگان، آن را با استفاده ابزاریهای Wamp و یا Xampp به صورت لوکال هاست روی کامپیوتر شخصی خود نصب کنید. در صفحات زیر آموزش های انجام این کار قرار داده شده است.
نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp نصب وردپرس روی لوکال هاست wampبهترین هاست رایگان
در این مقاله سعی کردیم با وجود تمام کاستیهایی که هاستهای رایگان دارند و در مقاله به آن اشاره شد، بهترینها را از میان تعداد زیاد گلچین کرده و به شما معرفی کنیم. آیا شما تا الان تجربه کار با هاستهای رایگان را داشتهاید؟ اگر بله خوشحال میشویم تجربه خود را با ما و بقیه کاربران در بخش دیدگاهها به اشتراک بگذارید همچنین اگر هاست رایگان خوبی سراغ دارید که فکر میکنید ارزش معرفی کردن دارد برایمان دیدگاه بگذارید.