صحبت هایی از زبان قالب یک میلیون دلاری وردپرس
سلام؛
در دنیای وردپرس طراحان و برنامه نویسان بسیاری بودند که توانستند با خلاقیت هایی که داشتند به درآمد های خوبی دست پیدا کنند اما در میان آن ها جوانی با نام “فیل” که در نزدیک فیلادلفیا زندگی می کند توانست با ذوق بالا و خلاقیتی که دارد قالبی را طراحی کند که درامد یک میلیون دلاری در Envato را به خود اختصاص دهد!
این مطلب به قدری جالب بود که مصاحباتی با این طراح خلاق انجام شد که به بخش های مهمی از آن اشاره می کنیم تا شما نیز با روند پیشرفت و موفقیت فیل آشنا شوید.
فعالیت فیل قبل از آشنایی با Envato
فیل کارش را به عنوان یک برنامه نویس شروع کرده بود و هیچ وقت در تصورش نبود که به چنین موفقیتی دست یابد. او زمانی که قالب Salient را طراحی و منتشر کرد در شرکتی به عنوان توسعه دهنده فعالیت می کرد و می خواست درآمد خود را با طراحی این قالب و فروش آن افزایش دهد اما زمانی که با Envato آشنا شد همه چیز فرق کرد. او همیشه به دنبال چنین پلتفرمی بود که بتواند خلاقیت های خود را در آن آزادانه اجرا کند و مخاطب های بسیار زیادی را شامل شود.
فیل پس از اطلاع از موفقیت Envato به عنوان یک پروژه ی موفق، از کار کناره گیری می کند و تمامی تمرکز خود را بر سر این موضوع می گذارد و تصورش این بود که می تواند با فعالیت مداوم خود سرمایه گذاری خوبی برای زندگیش داشته باشد.
ادامه ی فعالیت ها پس از شناخت Envato
او پروژه ی قالب نکتار را به تنهایی تا اواسط راه پیش برد و سپس با اینکه همیشه ایمان دارد که کار طراحی را باید به تنهایی پیش ببرد، به این نتیجه رسید که برای ادامه بد نیست که از کارکنان پشتیبان استفاده کند و بعدها تیم خود را گسترش دهد.
شروع فعالیت ها به عنوان یک توسعه دهنده وردپرس
وی در سال 2010 میلادی شدیدا به توسعه ی وردپرس علاقه مند شد و از آن برای انجام پروژه های مشتریانش استفاده می کرد و با گذشت زمان بر مهارت های وی افزوده شد. او می گوید:
کشف این مسئله که وردپرس می تواند در چه موقعیت های مختلف و متنوعی استفاده شود واقعا جالب بود.
یک قالب وردپرسی با 20 هزار فروش و 5 ستاره!
برای طراحی قالب نکتار در روزهای اول فقط اولویت برای فیل کیفیت کار بود و اظهار داشت که نمی تواند چیزی را که از آن رضایتی ندارد و به آن افتخار نمی کند، منتشر نماید! به همین دلیل روزها و ساعت ها از زمان خود را گذاشت تا بتواند به تمامی جزئیات بپردازد. البته او در این مسیر از تمامی بازخوردهایی که مشتریان داشتند بهره مند شد.
انتخاب مسیر ساخت یک قالب عالی
برای تصمیم گیری و کار بر روی این پروژه وی تصمیم گرفت یک کار جدید را شروع کرده و به نحو احسنت آن را انجام دهد! پس با انتخاب یک ایده ی جدید، نحوه ی عملکرد قالب Salient را به کلی کنار گذاشت و همین امر باعث شد که در پروژه ی جدید خود بروز رسانی های متعددی ارائه دهد و مشتریان را کاملا راضی نگه دارد.
الهام بخش ترین نکته در توسعه ی وردپرس از نگاه فیل
او می گوید که موارد بسیار زیادی در توسعه ی وردپرس الهام بخش هستند اما از همه مهم تر و پر رنگ تر مسئله ی Open Source بودن این سیستم است که باعث انعطاف آن می شود.
توصیه ی فیل برای برنامه نویسان تازه کار
“هیچ وقت از انجام کاری که قلبا به آن ایمان داری نترس. اگر در توانایی های خود اعتماد به نفس دارید تا بتوانید محصول با ارزشی تولید کنید، اجازه ندهید ترس به موقعیت سرنوشت ساز زندگی تان آسیب بزند.”
توصیه ی فیل برای خلاق بودن
“روی مسئله ای تمرکز کنید که واقعا اهمیت دارد. از دست دادن تمرکز و حواس پرتی واقعا ساده است مخصوصا زمانی که اتاق کار شما در خانه باشد. باید هر روز برای انجام دادن کار های مشخصی برنامه ریزی کنید تا از مسیر اصلی منحرف نشوید.”
توسعه دهنده ی جوان با خلاقیت و پشتکار خوبی که داشت توانست در پروژه ای به نام نکتار که یک قالب وردپرس است موفق باشد و رکورد درامد یک میلیون دلاری قالب وردپرس رابه دست آورد!
متاسفانه این روز ها هم که خبر تحریم ایران توسط Envato باعث شده خیلی از دوستان و کاربران فعال در این حوزه دچار نگرانی هایی شوند که البته راه حل هایی ارائه شده که قبلا نیز خدمت کاربران محترم عرض کردیم و راه دیگری که همیار وردپرس در اختیار وردپرسی ها گذاشته، استفاده از مارکت وردپرس است.
برگرفته از: پارسیش
mimtpd
دمش گرم!
یه چندتا قالب ازش بزارین واس دانلود اقلا 🙂
یوسف
یک مطلب فوقالعاده دیگه.. ممنون خانوم کوهستانی
محمئ
یعنی واقعا این شاخ ترین قالبه واسه وردپرس!؟ یجورایی باورش سخته ، اونم تو محیط وردپرس که نمی شه که هیچ محصولی گفت صد درصد عالی یا حتی بهترین در بین رقیباش …
مهدی
البته قالبش خیلی جذاب و «هنریه» ولی برای بیشتر شغل ها مناسب نیست. به نظر میاد که خیلی سنگین و پرحجم باشه و به خصوص روی موبایل ها لود شدنش یا خیلی طول بکشه یا ترافیک زیادی مصرف کنه. واسه بعضی از شغل ها مثل اونایی که با «مد» سر و کار دارن جالبه ولی در مورد بیشتر شغل ها، کاربرا به سایت میان که اطلاعات بگیرن نه اینکه دیزاین سایت رو تماشا کنن. ما این اشتباه رو تو شرکت طراحی وبمان می کردیم و حالا متوجه شدیم که بیشتر کاربرا دنبال محتوان.
عجیبه! حالا که بیشتر کسایی که قبلاً ایرانو تحریم کرده بودن بعد از توافق هسته ای دارن دست از کاراشون بر می دارن، بعضیا تازه یادشون اومده که ما رو تحریم کنن!!!
موسوی
بسم الله الرحمن الرحیم
این مطلب باعث شد که من به عنوان یک طراح وردپرس یه توصیه ای به دوستان بکنم.
ببینید دوستان عزیز ، ما باید خیلی حرفه ای فکر بکنیم .
سعی کنیم در یک پله نمانیم و واقعا به معنای کلمه حرفه ای باشیم.
سعی کنیم کمتر مصرف کننده باشیم و بیشتر تولید کننده باشیم.
چرا نباید یک روز وقتی که در حال چک کردن ایمیلتون هستید ، متوجه بشید که یک ایمیل از فلان کمپانی بزرگ برای شما ارسال شده که مضمونش دعوت از شما به عنوان زیر مجموعه اون کمپانی می بود! …
آیا این اهداف دست نیافتنی هستند ؟!
نه
کافیست با توکل به خدا و رفع موانع روزی 6 ساعت کار مفید تخصصی کرد.
توصیه من به افرادی بود که زیر 20 سال هستند.
چون سن فوق العاده خوبی برای اغاز یک مسیر موفقیت آمیز میباشد.
باتشکر از سایت خوب همیار وردپرس که واقعا تلاش در خور ستایشی دارد.
کوچیک شما موسوی
Alireza
تو ایران همه دنبال قالب های قدیمی سه ستونه ان!!
« به امید پیشرفت دوستان وردپرسی » محمد
محسن
تو ایران به اون صورت جواب نمیده. چند نفر را در ایران می شناسید که واقعاً واقعاً طراح و برنامه نویس وب و توسعه دهنده ی وردپرس باشند؟ کسایی که به صورت حرفه ای هم کار می کنند در ایران به این صورت هم نمی توانند قالبی حرفه ای یا فوق حرفه ای مانند btheme طراحی و پیاده سازی کنند.
مهدی
تو ایرانم افراد حرفه ای کم نیستن ولی اینکه معمولاً اسمی ازشون نمی شنویم به خاطر اینه که مشکل اصلی اینه که تو ایران معمولاً مصرف کننده، دلیلی برای پول پرداخت کردن نداره و کمتر کسی هم می تونه داوطلبانه کار کنه و محصولشو رایگان در اختیار بقیه قرار بده! نه قانون کپی رایت درست و حسابی وجود داره نه کسایی که واقعاً نیاز به وب سایت دارن، چیزی از این مقولات سر در میارن و باعث میشه که سود جوها هر نوع آشغالیو با قیمتای گزاف به خوردشون بدن. اونایی هم که با تکنولوژی آشنا هستن یا خودشون کارشون رو انجام میدن یا اینکه از محصولات رایگان استفاده می کنن. با وجود پیشرفت و ورود تکنولوژی به ایران در سال های اخیر، باز هم عالم تکنولوژی در ایران در دوران نوزادی خودش به سر می بره و خیلی طول می کشه تا به کشورای پیشرفته برسیم.
مجتبی
نکاتی که میشه یاد گرفت :
1-ثبات قدم ( 5 سال)
2-نیاز سنجی و تولید محصولی که افراد به اون نیاز دارند
3-بالا نگه داشتن کیفیت
4-گرفتن بازخورد و بهتر کردن کیفیت
5-تشخیص پایان عمر محصول قبلی و خلق محصول جدید
مهدی
ای کاش واقعاً تو ایرانم این روحیاتو پیدا می کردیم تا بتونیم کشورمونو بهتر و سریع تر بسازیم و پیشرفت بدیم.
محمد
واقعا ممنون از مطلب خوبتون
به امید پیشرفت دوستان وردپرسی
عرفان زادبود
این نشونه اینه که برای طراح و هنر ارزش قائل اند توی ایران متاسفانه ردی از این کارا نیست…
البته من آخرین بار دیده بودم حدود 3 میلیون دلار فروش کرده بود قالب avada
علی
آوادا که من اخرین بار چک کردم از 4 میلوین هم گذشته بود . فروش قالب از 1000 تا رد بشه انواتو 70% میده به طراح که اونجوری اوادا فکنم از 5 میلیون دلار هم رد شده . قالب هایی مثل انفولد و … هم همینجور
عجیبه اینیکی اینقدر اسم در کرده از این شاختر و پر فروشتر ریخته تو تم فارست این شاید جز 10 یا 50 تا برتر باشه .