اضافه شدن ویدیوی آموزشی در تاریخ 11 آذر 1396
در هر سایتی با موضوع مشخص، از قالبی متناسب با آن موضوع استفاده میشود و چنین قالبی باید توانایی رفع نیازهای سایت را داشته باشد. در سایتهای مختلف صفحات متعددی نیز طراحی میشوند که هریک از آنها میتواند کارآیی گوناگونی داشته باشد. یکی از مواردی که ممکن است برای شما نیز اتفاق افتاده باشد، استفاده از قالبی جداگانه یا صفحات فرود (Landing Page) در وردپرس است که ایجاد چنین صفحاتی با استفاده از کدنویسی کار آسانی نیست و نیازمند دانش کدنویسی است. افزونههای مختلفی در زمینه ایجاد صفحه موردنظر در وردپرس موجود است که هریک از آنها مزیتها و معایبی دارند. در این مقاله قصد داریم یکی از بهترین افزونههای ایجاد صفحات با قالب جداگانه را به شما کاربران وردپرسی معرفی کنیم.
صفحه موردنظر در وردپرس
افزونه Elementor Page Builder یک افزونه حرفهای و کاربردی در زمینه ایجاد انواع صفحه موردنظر در وردپرس یا همان صفحه ساز گرافیکی است که با استفاده از آن قادر به قرار دادن المانها و اجزای مختلف یک صفحه در کنار هم خواهید بود. این افزونه توانسته است از میان +300,000 نصب خود امتیاز 4/8 از 5 را به خود اختصاص دهد.
برخی از ویژگیهای افزونه
- قابلیت طراحی و ایجاد انواع صفحات در وردپرس
- قابلیت ایجاد صفحه موردنظر در وردپرس به صورت حرفهای
- بهینه بودن افزونه و سرعت بالای آن
- قابلیت طراحی به صورت زنده
- وجود چندین قالب آمادهی حرفهای
- قابلیت ایجاد انواع صفحات واکنشگرا و ریسپانسیو
- قابلیت تهیه نسخه پشتیبان از ویرایشهای قبلی
- قابلیت ایجاد صفحه در دست ساخت
- وجود 28 آیتم مختلف برای استفاده در صفحات
- و…
نصب و راهاندازی افزونه
برای استفاده از این افزونه، ابتدا از پایان همین مقاله اقدام به دانلود، نصب و فعالسازی افزونه در سایت وردپرسی خود کنید. پس از نصب بخشی به نام Elementor در وردپرس ظاهر میشود که تنظیمات مربوط به این افزونه از طریق آن در دسترس است.
General
این بخش مربوط به تنظیمات اصلی افزونه است.
Post Types: در این بخش میتوانید افزونه را برای نوشتهها، برگهها یا هردوی آنها فعال کنید.
Exclude Roles: در این بخش میتوانید برخی از نقشهای کاربری را از دسترسی به تنظیمات افزونه و صفحهسازی برگهها توسط افزونه منع کنید.
Disable Global Colors: با استفاده از این گزینه رنگبندیهای مورد استفاده در افزونه غیرفعال میشوند و رنگبندیها از قالب وردپرس شما فراخوانی میشوند.
Disable Global Fonts: با استفاده از این گزینه فونتهای پیشفرض موجود در افزونه غیرفعال میشوند و فونتهای مورد استفاده از قالب وردپرس شما فراخوانی میشوند.
Improve Elementor
با استفاده از این بخش میتوانید به پیشرفت و بهبود افزونه کمک کنید.
Usage Data Tracking: در این بخش برخی از اطلاعات مربوط به مصرف منابع سرور در دسترس است.
استایل
با استفاده از این بخش میتوانید تنظیمات مربوط به استایلدهی افزونه را اعمال کنید.
Default Generic Fonts: در این بخش باید نام فونت مورد استفاده خود برای ایجاد صفحه موردنظر در وردپرس را مشخص کنید.
Content Width: در این بخش میتوانید عرض محتویات خود در صفحات را مشخص کنید.
Space Between Widgets: با استفاده از این بخش میتوانید فاصله میان اجزا و ابزارکهای مورد استفاده در صفحات خود را تعیین کنید.
Stretched Section Fit To: با استفاده از این گزینه میتوانید سایز صفحات خود را به اندازه بخش Body قالب خود مشخص کنید.
Page Title Selector: با استفاده از این گزینه میتوانید استایلی را برای عنوان صفحه ایجاد شده خود بنویسید.
Image Lightbox: با انتخاب این گزینه میتوانید برای تصاویر موجود در سایت وردپرسی خود Lightbox فعال کنید.
پیشرفته
این بخش مربوط به تنظیمات پیشرفته و حرفهای افزونه است.
CSS Print Method: در این بخش میتوانید نحوه فراخوانی CSS را انتخاب کنید. در این بخش قادر به استفاده از فایل استایل اصلی قالب یا فایل فرعی هستید.
Switch Editor Loader Method: با استفاده از این گزینه میتوانید حالت لودشونده را برای بخش ویرایش صفحه موردنظر در وردپرس فعال کنید.
پس از تنظیم موارد بالا بر روی Save کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شده ذخیره شوند. اکنون برای ایجاد صفحه با المانهای موردنظر خود وارد بخش ایجاد برگه در پیشخوان وردپرس شوید. در این صفحه بخشی به نام ویرایش با المنتور ظاهر میشود که با استفاده از آن میتوانید صفحه موردنظر در وردپرس را به صورت زنده طراحی و ایجاد کنید. پس از کلیک بر روی این بخش باید مدت زمانی را جهت آمادهسازی ابزارهای افزونه منتظر بمانید و پس از بارگذاری آنها وارد صفحه مربوطه خواهید شد.
با ورود به این بخش در ابتدا دو گزینه به نام افزودن بخش جدید و افزودن قالب نمایش داده میشود. برای استفاده از قالبهای آماده افزونه کافی است از میان قالبهای موجود یکی را انتخاب و اقدام به ویرایش آن کنید.
همچنین با کلیک بر روی افزودن بخش جدید میتوانید ساختار موردنظر خود را انتخاب کنید.
با کلیک بر روی ساختار موردنظر خود گزینههایی برای افزودن المان دلخواه خود به آن نمایان میشود که باید اجزای موردنیاز خود جهت استفاده در آن صفحه را از ابزارک سمت راست همین صفحه انتخاب کنید.
به طور مثال ما در این بخش ابزار سربرگ را به صورت Drag & Drop به یکی از بخشهای مربوط به ساختار صفحه میکشیم و اطلاعات آن را وارد میکنیم.
عنوان: در این بخش باید متنی را که نیاز به نمایش آن در بخش ساختار دارید وارد کنید.
پیوند: اگر نیاز به لینک دادن متن خود به صفحهای دیگر دارید، لینک موردنظر خود را در این بخش وارد کنید. با اینکار در صورت کلیک کاربر بر روی متن مورد استفاده، به صفحهای لینک آن در این بخش وارد شده باشد منتقل میشود.
اندازه: این بخش مربوط به سایز متن مورد استفاده شما است. با استفاده از آن میتوانید سایز متن خود را مشخص کنید و آن در حالت کوچک، متوسط یا بزرگ قرار دهید.
تگ HTML: اگر نیاز به نمایش محتویات متن خود در تگهای H دارید، کافی است نوع تگ H را از طریق این بخش وارد کنید.
ترازبندی: در این بخش باید راستچین، چپچین، وسطچین یا حالت مساوی را برای متن خود فعال کنید.
استایل
در این بخش میتوانید استایل بخش ایجاد شده را شخصیسازی کنید.
رنگ متن: این بخش مربوط به رنگ متن نوشته شده است.
تایپوگرافی: در این بخش میتوانید فونت، رنگ، سایز و… متن موردنظر خود را جهت نمایش در صفحه ایجاد شده انتخاب کنید.
Text Shadow: با استفاده از این گزینه میتوانید برای متن خود سایه ایجاد کنید.
در نهایت کافی است بر روی ذخیره کلیک کنید تا صفحه موردنظر در وردپرس موردنظر شما نمایش داده شود.
ویدیوی آموزشی
جمعبندی
استفاده از صفحات گوناگون با المانهای خاص با استفاده از کدنویسی ممکن است برای تمامی کاربران امکانپذیر نباشد. در این مقاله افزونه صفحهسازی را خدمت شما کاربران وردپرسی معرفی کردیم که با استفاده از آن قادر به ایجاد صفحه موردنظر در وردپرس خواهید بود.
دانلود نسخه حرفه ای