
آیا در ورود به وردپرس مشکل دارید؟ این مشکل همیشه از سمت افراد دیده میشود. در طول این سالها، ما به کاربران بیشماری کمک کردهایم تا به داشبورد وردپرس خود بازگرداند. در حالی که دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد که چرا صفحه ورود شما مدام رفرش میشود، راهحلها معمولاً ساده هستند. در این مقاله میخواهیم آموزش رفع مشکل رفرش و ریدایرکت صفحه لاگین وردپرس را با هم بررسی میکنیم.
آموزش رفع مشکل رفرش و تغییر مسیر صفحه ورود به وردپرس
مشکلات ورود به سیستم همچنین میتواند ناشی از خطاهای مختلف وردپرس، مانند خطای ایجاد اتصال به پایگاه داده، خطای داخلی سرور یا صفحه سفید مرگ باشد. با توجه به این موضوع، بیایید مشکل تغییر مسیر و رفرش صفحه ورود به سیستم وردپرس را عیبیابی و برطرف کنیم:
- روش ۱: پاک کردن کوکیها برای حل مشکلات ورود به سیستم
- روش ۲: بهروزرسانی تنظیمات URL وردپرس
- روش ۳: بازیابی فایل htaccess
- روش ۴: غیرفعال کردن افزونهها
- روش ۵: بازگشت به قالب پیشفرض
- روش ۶: نصب مجدد هسته وردپرس
- روش نهایی: تماس با هاستینگ
روش ۱: پاک کردن کوکیها برای حل مشکلات ورود به سیستم
وردپرس از کوکیها برای احراز هویت ورود به سیستم استفاده میکند، بنابراین اولین قدم برای عیبیابی مشکلات ورود به سیستم وردپرس، سادهترین قدم است. شما باید کوکیها و حافظه پنهان مرورگر خود را پاک کنید. در گوگل کروم، کافیست روی منوی تنظیمات مرورگر کلیک کنید و سپس More Tools » Clear Browsing Data را انتخاب کنید.
این کار صفحه تنظیمات کروم را با پنجره «Clear Browsing Data» که روی صفحه نمایش داده میشود، باز میکند. از اینجا، باید گزینههای «Clear cookies and other site data» و «Cached images and files» را انتخاب کنید.
سپس، روی دکمه «Clear data» کلیک کنید تا گوگل کروم حافظه پنهان مرورگر را پاک کند. همچنین، مطمئن شوید که کوکیها در مرورگر شما فعال هستند. پس از انجام این کار، مرورگر خود را مجدداً راهاندازی کنید و سپس سعی کنید وارد سیستم شوید. این روش باید مشکل اکثر افراد را حل کند.
حتما بخوانید: آموزش ریدایرکت در وردپرس با افزونه و بدون افزونه
روش ۲: بهروزرسانی تنظیمات URL وردپرس
وردپرس تنظیماتی برای آدرس وبسایت و آدرس نصب وردپرس شما دارد. اگر به ناحیه مدیریت وردپرس خود دسترسی دارید، میتوانید این گزینه را در صفحه تنظیمات » عمومی مشاهده کنید.
اگر این آدرسها نادرست باشند، وردپرس شما را به صفحه ورود هدایت میکند. از آنجایی که نمیتوانید به قسمت مدیریت وردپرس دسترسی پیدا کنید، برای رفع این مشکل باید فایل wp-config.php را ویرایش کنید. فایل wp-config.php یک فایل ویژه در وردپرس است که حاوی تنظیمات مهم وردپرس شماست. میتوانید با استفاده از یک کلاینت FTP یا از طریق برنامه File Manager در داشبورد حساب میزبانی وردپرس خود به آن دسترسی پیدا کنید.
فایل wp-config.php را در پوشه روت سایت خود پیدا خواهید کرد. کافیست فایل را ویرایش کنید و خطوط کد زیر را درست قبل از عبارت «’That’s all, stop editing! Happy publishing’» قرار دهید.
define(‘WP_HOME’,’https://www.example.com’);
define(‘WP_SITEURL’,’https://www.example.com’);
فراموش نکنید که «example.com» را با نام دامنه خود جایگزین کنید. پس از آن، تغییرات خود را ذخیره کرده و فایل را دوباره در وبسایت خود بارگذاری کنید. اکنون میتوانید از وبسایت وردپرس خود دیدن کنید و سعی کنید وارد سیستم شوید. امیدواریم که این مشکل را برای شما حل کرده باشد. اگر اینطور نشد، برای مراحل عیبیابی بیشتر به خواندن ادامه دهید.
روش ۳: بازیابی فایل htaccess
گاهی اوقات، فایل htaccess میتواند خراب شود که این امر میتواند منجر به خطاهای داخلی سرور یا خطای رفرش صفحه ورود شود. به سادگی با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا از طریق برنامه مدیریت فایل در داشبورد ارائه دهنده هاست به وبسایت خود دسترسی پیدا کنید. پس از اتصال، فایل htaccess را در فهرست اصلی وبسایت خود پیدا کنید و آن را به عنوان پشتیبان در رایانه خود دانلود کنید. اگر نمیتوانید فایل htaccess خود را پیدا کنید قبلا درمورد نحوه ایجاد فایل htaccess توضیح دادهایم.
پس از آن، فایل htaccess را از وبسایت خود حذف کنید. سپس، پوشه wp-admin را باز کنید و اگر فایل htaccess در آنجا وجود دارد، آن را نیز حذف کنید. اکنون میتوانید سعی کنید وارد وبسایت وردپرس خود شوید. اگر موفق شدید، به این معنی است که فایل htaccess شما مانع ورود شما به وردپرس میشد. پس از ورود به سیستم، کافیست به صفحه تنظیمات » پیوندهای یکتا در پنل مدیریت وردپرس بروید و بدون ایجاد هیچ تغییری، روی دکمه «ذخیره» کلیک کنید. این کار یک فایل htaccess جدید برای وبسایت شما ایجاد میکند.
روش ۴: غیرفعال کردن افزونهها
گاهی اوقات، افزونههای وردپرس میتوانند باعث این مشکل شوند، به خصوص اگر بین دو افزونه تداخل وجود داشته باشد. برای غیرفعال کردن آسان همه افزونههای وردپرس خود، با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا از طریق برنامه مدیریت فایل در داشبورد حساب میزبانی وب خود به وبسایت خود متصل شوید. پس از اتصال، به پوشه /wp-content/ بروید. در داخل آن، پوشهای به نام «plugins» خواهید دید. وردپرس تمام افزونههای شما را در اینجا نصب میکند.
به سادگی نام پوشه افزونهها را به «plugins_backup» تغییر دهید. این کار تمام افزونههای وردپرس نصب شده در وبسایت شما را غیرفعال میکند. پس از غیرفعال کردن تمام افزونهها، سعی کنید به سایت وردپرس خود وارد شوید. اگر موفق شدید، به این معنی است که یکی از افزونههای شما باعث ایجاد مشکل شده است.
حتما بخوانید: بهترین افزونه های جستجوی وردپرس
روش ۵: بازگشت به قالب پیشفرض
قالبهای وردپرس همچنین میتوانند پس از ارتقا به نسخه جدیدتر وردپرس یا خود قالب، باعث ایجاد تداخل شوند. برای فهمیدن اینکه آیا مشکل از قالب شماست یا خیر، باید آن را غیرفعال کنید. این فرآیند مشابه غیرفعال کردن افزونهها است. با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP به وبسایت خود متصل شوید. سپس، باید به دایرکتوری /wp-content/themes/ بروید و نام دایرکتوری قالب فعلی خود را به «themes_backup» تغییر دهید.
پس از انجام این کار، دوباره سعی کنید وارد سیستم شوید. اگر موفق شدید، به این معنی است که قالب شما باعث ایجاد مشکل شده است.
اکنون میتوانید یک نسخه جدید از قالب خود را دوباره نصب کنید تا ببینید آیا این مشکل را حل میکند یا خیر. اگر مشکل دوباره ظاهر شد، باید با پشتیبانی قالب خود تماس بگیرید یا به یک قالب وردپرس دیگر تغییر دهید.
روش ۶: نصب مجدد هسته وردپرس
در موارد نادر، مشکل رفرش مداوم صفحه ورود ممکن است ناشی از فایلهای خراب هسته وردپرس باشد. این فایلهای هسته، پایه و اساس وبسایت وردپرس شما هستند و عملکردهای اساسی را مدیریت میکنند. اگر این فایلها آسیب ببینند یا با کد نادرست رونویسی شوند، میتواند منجر به خطاهای مختلفی از جمله مشکلات ورود به سیستم شود. ابتدا، به WordPress.org بروید و آخرین نسخه نرمافزار را دانلود کنید. پس از دانلود، فایل را در رایانه خود از حالت فشرده خارج کنید. این کار پوشهای به نام «wordpress» ایجاد میکند که حاوی تمام فایلهای لازم برای نصب مجدد است.
در مرحله بعد، باید با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیر فایل ارائه شده توسط شرکت میزبان خود به وب سایت خود متصل شوید. پس از اتصال، به پوشه روت وبسایت خود بروید. این پوشه اصلی است که شامل پوشههایی مانند wp-admin، wp-content و wp-includes میشود.
در این مرحله، تمام فایلها را از پوشه «وردپرس» در رایانه خود بردارید و آنها را در دایرکتوری روت وبسایت خود آپلود کنید. سرویس گیرنده FTP شما از شما میخواهد که رونویسی فایلهای اصلی موجود را تأیید کنید.
از آنجایی که فایلهای اصلی وردپرس خراب را حذف کرده و آنها را با فایلهای جدید جایگزین میکنید، «Overwrite» را انتخاب کنید و گزینه «Always use this action» را انتخاب کنید تا از نیاز به تأیید جداگانه هر فایل جلوگیری شود.
در نهایت، برای شروع فرآیند آپلود، روی «OK» کلیک کنید. کلاینت FTP شما فایلهای اصلی وردپرس موجود در وبسایت شما را با فایلهای جدید از رایانهتان جایگزین خواهد کرد. پس از اتمام آپلود، از وبسایت خود بازدید کنید تا ببینید آیا خطا برطرف شده است یا خیر. اگر مشکل ورود به سیستم ناشی از فایل اصلی خراب یا بدافزار باشد، پیام خطا باید از بین رفته باشد و شما باید بتوانید با موفقیت وارد سیستم شوید.
روش نهایی: تماس با هاستینگ
اگر تمامی روشهای بالا کار نکرد همچنان مشکل پابرجا بود، دیگر وقت آن رسیده که با شرکتی که خدمات هاست از آن دریافت میکنید، تماس گرفته و مشکل را گزارش دهید. آنها پیگیر شده و مشکل را برطرف میکنند.
دلایل ایجاد مشکل رفرش و ریدایرکت شدن صفحه لاگین وردپرس
خطای بهروزرسانی و تغییر مسیر صفحه ورود وردپرس (که به آن حلقه تغییر مسیر ورود وردپرس نیز گفته میشود) معمولاً به دلیل تنظیمات نادرست URL وردپرس یا عدم تنظیم کوکیهای ورود ایجاد میشود. معمولاً هنگام ورود به سیستم، وردپرس نام کاربری و رمز عبور شما را تأیید میکند و سپس یک کوکی ورود به سیستم را در مرورگر شما تنظیم میکند. پس از آن، شما را به داشبورد وردپرس هدایت میکند. اگر وردپرس نتواند کوکی ورود به سیستم را به درستی تنظیم کند یا URL ناحیه مدیریت وردپرس شما نادرست باشد، به جای داشبورد مدیریت، به صفحه ورود به سیستم هدایت خواهید شد.
جمع بندی
زمانی که یک سایت از مرحله طراحی رد شده و به صورت آنلاین شروع به فعالیت میکند، ممکن است با مشکلات و خطاهای مختلفی مواجه شود. یکی از این خطاها، مشکل رفرش و ریدایرکت صفحه لاگین وردپرس است که موجب نگرانی صاحبان سایتها شده است. در این مقاله راههای مختلفی را برای حل این مشکل بررسی کردیم که درنهایت یکی از آنها میتوانند این خطا را برطرف نمایند.