پرهیز از قالب های قفل دار

سلام دوستای عزیز ،

گاهی وقتا انتخاب قالب هایی که انجام میدین و با شوق از آن استفاده می کنید ممکنه برای مدت ها بعد شما رو دچار دردسر کنه، برای جلوگیری از این مورد پیشنهاد میکنم این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

وردپرس این امکان رو به کاربران میده که با چند کلیک و به راحتی یک قالب رو برای وبسایت خودتون قرار بدید اما موردی که هست اینه که اگر شما از یک تم قفل دار استفاده نمایید دچار مشکلات زیادی خواهید شد.پس باید سعی کنید از تم هایی استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشه .
برخی از توسعه دهندگان وب قالب هایی رو طراحی می کنند که کاربران پس از استفاده از آنها بسیار دچار مشکل میشن و مجبور به تعویض اون میشن ، موضوع جالب تر اینه که تعویض اون هم کاربر رو دچار مشکلاتی میکنه که گاهی جبرانش غیر ممکنه.

قالب های رمز دار :

قالب هایی هستند که پس از مدتی کاربر با اینکه میخواد به اجبار و تلاش از اونها استفاده کنه اما امکان نداره و به مرور زمان حتی اطلاعات سایت هم از بین میره تا اینکه کاربر تصمیم به تعویض آن می گیرد.

اهداف قالب ها و افزونه ها :

قالب ها برای ارائه می باشند. فرض بر این است که آنها را کنترل کنید که چطوری ظاهر سایت رو نمایش بدند و چطور محتوای آن را به تصویر بکشند. افزونه ها برای قابلیت ها و داده مثل محتوا و تنظیمات سایت به کار می روند. حالا باید یک خط قرمز بین قالب ها و افزونه هایی که می توان از آنها استفاده کرد با بقیه بکشیم.
این موردی است که توسعه دهندگان می توانند آن را به خوبی تشخیص دهند.
در خط پایین هر آنچه شما به عنوان یک کاربر انتظار دارید را در این رابطه توضیح داده شده است:

بدترین موارد به صورت سناریو :

تصور کنید یک قالب وردپرسی را انتخاب کرده اید که شامل حوادث،کدهای کوتاه شده ، تنظیمات موتور جستجوگر، گوگل آنالیز و فرم تماس باشد.این قالب تمامی موارد را به سادگی و به راحتی در اختیار شما قرار می دهد. هر قالبی نیازمند افزونه می باشد.چنین قالبی بسیار خوب و با خصوصیات عالی در دسترس است.
حالا به سرعت رو به جلو حرکت می کنیم! مثلا یک یا دو سال دیگه رمانی که شما تصمیم به تعویض قالب خود می گیرید ،اینکار را انجام میدید اما متاسفانه متوجه میشید که تمامی اطلاعات شما از بین رفته است! مخصوصا مهم ترین بخش که مربوط به تنظیمات سئو می باشد همه به هم ریخته است.
بنابراین در چنین شرایطی شما دو وضعیت را پیش رو دارید ؛ ساعت ها، روزها یا هفته ها زمان برای ساخت مجدد وبسایت می گذارید یا ساده ترین راه را انتخاب می کند و آن هم بازگشت به قالب قدیمی می باشد و مجبورید تا ابد از آن استفاده کنید!

  خطای 429 Too Many Requests در وردپرس + رفع آن

بهترین موارد به صورت سناریو :

حال تصور کنید یک قالب وردپرسی انتخاب می کنید که از افزونه ها،حوادث و اخبار پشتیبانی می کند. در واقع با توجه به کارکرد عموم ساخته شده و خدمات سئو، فرم تماس و گوگل آنالیز را به صورت رایگان دارد.
پس از گذشت یک یا دو سال،تصمیم به تعویض آن می گیرید و به راحتی این کار را بدون هیچ مشکلی انجام می دهید و تمامی سایت شما فعال باقی می ماند و فقط به ظاهر جدید منتقل می شود!

چرا قالب های قفل دار وجود دارند؟

قالب های رایگان و تجاری بیش از دو هزار تا وجود دارد.قالب های رایگان بیشتر برای تمرین کردن بر روی آن ها مورد استفاده قرار می گیرند.
تعدادی قالب های توسعه دهندگان  از نظر استاندارد وردپرس ناشناخته است!
دیگر توسعه دهندگان از استانداردها با خبر هستند اما از آن نمی توانند پیروی کنند.
فروشگاه های وابسته به مرجع وردپرس تا حدی از این استانداردها پیروی می کنند.

چطور از این گونه قالب ها پرهیز کنیم؟

این موضوع سخته که بگیم چطور یک قالب وردپرسی به این موضوع وابسته است یا خیر! اما یک سری مواردی هست که میتونه بهترین کمک رو برای شناسایی این موارد به شما بگه :

گونه های نوشته
طبقه بندی ها
زمینه های دلخواه
کدهای کوتاه شده
تنظیمات سئو
فرم تماس با
گوگل آنالیز
باید از این موارد پشتیبانی کند.

در پایان پیشنهاد میکنم همیشه از جدید ترین قالب های استاندارد استفاده کنید تا با چنین مشکلاتی رو به رو نشوید.

موفق و سربلند باشید

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام بهاره جون خوبی اول اینکه خیلی دوست دارم .

    دوم اینکه این متن مقاله ی شما ی چیز کم داره و اون اینه که چطوری بفهمیم از ابتدا یک قالب مشکل داره ؟و چنین مشکلی براش پیش میاد.

  2. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    قالب های قفل دار چی هستند اصلا؟
    من نفهمیدم!
    قفل دار بودن ی جور اصطلاح هست؟؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      قالب هایی که توسط توسعه دهنده شخصی سازی میشه و کد نویسی اون به صورت استاندارد نیست و شمای نویی که میخواهید استفاده کنید دچار مشکل خواهید شد

  3. سلام
    عذر میخوام ولی متاسفانه مطلب خیلی گنگه و فقط یک ترجمه غیر حرفه ای از روی یک مطلب انگلیسی هست !! بطور مثال معنی قالب رمز دار (قالبی که اطلاعات سایت را از بین می بره )؟ احتمالا کلمه رمز دار اشتباه ترجمه شده !!
    موفق باشید

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      ممنون از انتقاد شما
      ولی هیچ مقاله ای اینجا ترجمه نمیشه بلکه با توجه به اطلاعاتی که از مقاله به دست میاد برای سایت نوشته میشه
      با احترام

  4. سلامپوسته http://www.yootheme.com/demo/wordpress/sync  رمز داره؟از ابزارک پشتیبانی میکنه ولی شورت کد ندارهپوسته هم رایگان نیست، خریداری شده

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خیر

  5. سلام والا خوب متوجه نشدم! یعنی چی که مثلا اگر قالب از فرم تماس پشتیبانی نکنه و ما قالب رو عوض کنیم به مشکل برمیخوریم؟! قالب اگر از فرم تماس پشتیبانی نکنه که بهتره آدم راحت میتونه بین کلی افزونه که وجود داره هر کدوم رو که دوست داره انتخاب کنه اما اگر فرم تماس داشته باشه خب مجبوریم از همون استفاده کنیم یا اینکه بی استفاده رهاش کنیم!حالا فرم تماس یه مثال بود همه شون همینطورن..اگر این طور که میگم نیست پس کلا متوجه منظورتون نشدم

  6. واقعاً عالی بود! من همیشه پست های جنابعالی و علی آقا رو با دقت می خونم!

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      ممنونم از لطف شما دوست عزیز ، خوشحالم که مفید هستش براتون

      با احترام

  7. با سلام . ممنون از ارسال مطالب خوبتون . جدیدا کم تر مطالب مورد استقبال قرار می گیرد ! من نظرم اینه که در صورت کمبود وقت یا هر چیز دیگر یک برنامه کلی بریزید تا وضعیت این جوری نماند . من با سایتتون تازه آشنا شدم و پیشنهاد می کنم مثلا آموزش های قسمتی اضافه کنید . خیلی هم مفید خواهد بود و هم بازدید می رود بالا تر ! در کل این رو یک پیشنهاد بدانید و نظر خودتون بزرگه . با تشکر

  8. سلام , ممنون از مطلبتون , ولی این یکی خیلی منو نگران کرد . من از کجا باید بفهمم که قالبم رمزدار هست یا نه ؟ یا اینکه این مشکلاتی که شما بهشون اشاره کردید در آینده واسش پیش میاد؟ منتظر پاسختون هستم

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      موارد شناسایی اون رو گفتم ، اگه قالب شما از این موارد پشتیبانی نکنه یعنی از قالب های رمز داره و اگه پشتیبانی کنه پس موردی نداره، یکی از بزرگترین راه هایی که مشخص میکنه فعال بودن و پشتیبانی از ابزارک هاست

      با احترام