آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

در حال حاضر وردپرس محبوب‌ترین پلتفرم ساخت سایت و بلاگ در دنیا به حساب می‌آید و بیش از 30 درصد سایت‌های دیگر قدرتمند است. دلیل این محبوبیت نیز مشخص است: ساده بودن نصب این پلتفرم و راحت بودن استفاده از آن. اگر شما نیز از افرادی هستید که می‌خواهید استفاده از وردپرس را آغاز کنید، باید این مقاله را تا انتها بخوانید. ما در این مقاله قصد داریم آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین از مجموعه آموزش های وردپرس را به شما ارائه دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

همان‌طور که گفتیم وردپرس محبوبیت زیادی دارید و یکی از دلایل دیگر آن هم این است که دست کاربران را باز می‌گذارد. مثلا شما می‌توانید به لطف آن یک سایت کاری و حرفه‌ای، یک سایت شخصی یا هر نوع سایتی که دوست دارید را مدیریت کنید. وردپرس با زبان برنامه‌نویسی PHP ساخته شده و از  MySQL به عنوان سیستم مدیریت پایگاه داده استفاده می‌کند. شما می‌توانید در وردپرس افزونه‌های مختلفی نصب کنید و کارایی سایت خود را بالاتر ببرید. علاوه بر این، قالب‌های متنوعی برای این پلتفرم طراحی شده که هر یک از آن‌ها ظاهر ویژه‌ای به سایت‌تان خواهد داد. در مجموع هم باید بدانید که استفاده از آن ساده است و شما نیاز به هیچ دانش تخصصی‌ای ندارید. در ادامه ما به برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های وردپرس که می‌توانند شما را به نصب آن ترغیب کنند، اشاره می‌کنیم.

آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

ما در ادامه در چند مرحله نحوه نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را به شما آموزش می‌دهیم. اگر دامنه‌تان را از قبل به DirectAdmin اضافه کرده باشید، پشت سر گذاشتن این مراحل کمتر از 10 دقیقه به طول خواهد انجامید.

نحوه ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین برای وردپرس

ابتدا وارد دایرکت ادمین شوید و روی MySQL Management که در صفحه اصلی آن قرار دارد، کلیک کنید. سپس Create new database را بزنید.

        نحوه ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین برای وردپرس

در بخش‌هایDatabase Name ،Database Username  و Database Password به ترتیب نام پایگاه داده، نام کاربری دیتابیس و رمز عبور آن را وارد کنید. به یاد داشته باشید که باید یک کلمه عبور قدرتمند استفاده کنید. پس از پر کردن این موارد، گزینه Create را بزنید.

نحوه ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین برای وردپرس

نام کاربری و گذر واژه‌ای که انتخاب کرده‌اید را در یک فایل متنی یا داخل دفترچه یادداشت‌تان بنویسید، زیرا در مراحل بعدی به آن‌ها نیاز خواهید داشت. قابل ذکر است که پس از کلیک روی گزینه Create، رمز عبور دیگر نمایش داده نخواهد شد، به همین خاطر هم توصیه می‌کنیم پیش از آن حتما در جایی یادداشت‌اش کنید.

ساخت FTP Login برای وردپرس

 پیش از هر چیز باید بدانید که FTP یک پروتکل است که کار انتقال داده را ساده‌تر می‌کند. برای ساخت FTP Login در دایرکت ادمین باید به صفحه اصلی DirectAdmin رفته و روی FTP Management کلیک کنید. پس از آن گزینه Create FTP Acount را بزنید.

ساخت FTP Login برای وردپرس

در قسمت FTP Username نام کاربری دلخواه‌تان را وارد کنید و پس از آن باید دست به انتخاب یک کلمه عبور قدرتمند بزنید. البته می‌توانید روی Random نیز کلیک کنید تا به صورت خودکار یک گذر واژه قدرتمند برای‌تان نمایش داده شود. سپس روی Create کلیک کنید.

ساخت FTP Login برای وردپرس

آخرین نسخه Filezila و وردپرس را دانلود کنید

در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین، به Filezila نیاز خواهیم داشت. ما از این نرم افزار برای آپلود وردپرس روی هاستینگ سرور استفاده می‌کنیم. آخرین نسخه Filezila را از وب‌سایت رسمی آن که لینک‌اش اینجا قرار دارد، دانلود کنید. پس از اتمام فرآیند دانلود، نرم افزار را روی کامپیوترتان نصب کنید.

آخرین نسخه Filezila و وردپرس را دانلود کنید

برای دانلود آخرین نسخه وردپرس نیز باید به سایت رسمی آن بروید که ما لینک آن را در اینجا قرار داده‌ایم.

  خطاهای RSS Feed در وردپرس + آموزش رفع این ارورها

آخرین نسخه Filezila و وردپرس را دانلود کنید

نحوه اتصال به سرور هاستینگ و آپلود فایل‌های وردپرس

در قدم اول باید برنامه Filezila را باز کنید. از قسمت File گزینه Site Manager را بزنید. در این مرحله از آموزش وردپرس باید اطلاعات زیر را وارد کنید:

  • Host: در اکثر مواقع همان نام دامنه است
  • User: در این قسمت باید همان FTP Username که قبلا انتخاب کرده بودید را وارد کنید
  • Password: در این بخش باید رمز FTP که قبلا وارد کرده بودید را بنویسید

نحوه اتصال به سرور هاستینگ و آپلود فایل‌های وردپرس

پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده، روی Connect کلیک کنید تا به سرورتان متصل شوید.

حال باید پوشهpublic  یا  public_htmlدر قسمت راست پنجره Filezila برای‌تان نمایش داده شده باشد. پنجره مربوط به برنامه Filezila را کوچک کرده و به گوشه صفحه نمایشگرتان ببرید و سپس در یک پنجره جدید، وارد پوشه فایل‌های دانلود شده‌تان شوید.

فایل‌های نصب وردپرس را که که در مرحله قبل دانلود کرده بودید، از حالت فشرده شده خارج کنید (اگر Winrar دارید، روی فایل Zip راست کلیک کرده و گزینه Extract را بزنید). سپس فایل‌های استخراج شده را انتخاب کرده و آن‌ها را کشیده و در پوشه public_html که در پنجره Filezila قرار دارد، رها کنید. فرآیند آپلود بسته به سرعت اینترنت شما، 2 الی 5 دقیقه طول خواهد کشید.

نحوه اتصال به سرور هاستینگ و آپلود فایل‌های وردپرس

شما باید پوشه‌هایwp-admin ، wp-content و چندین پوشه و فایل دیگر را در داخل پوشه public_html مشاهده کنید. اگر همه چیز مطابق تصویر زیر باشد، یعنی مسیر شما صحیح است.

نحوه اتصال به سرور هاستینگ و آپلود فایل‌های وردپرس

نحوه نصب وردپرس

در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین، می‌رسیم به آخرین قدمی که در این فرآیند باید طی کنید. در واقع این بخش ساده‌ترین و بی‌دردسرترین قسمت ماجرا است. مرورگر اینترنت‌تان را باز کرده و آدرس سایت را وارد کنید (همان دامنه‌ای که در دایرکت ادمین وارد کردید). نصب وردپرس به صورت خودکار آغاز می‌شود.

باید در این پنجره زبان دلخواه خود را انتخاب کرده و سپس روی گزینه Continue کلیک کنید. در ادامه گزینه Let’s go را بزنید.

نحوه نصب وردپرس

در بخش‌هایDatabase Name ،Database Username  و  Database Password به ترتیب نام پایگاه داده، نام کاربری دیتابیس و رمز عبور آن را وارد کنید و پس از آن روی گزینه Submit کلیک کنید. در انتها نیز Run the installation را بزنید.

نحوه نصب وردپرس

در مرحله بعد باید اطلاعات زیر را وارد کنید:

  • Site Title: در این قسمت باید نام سایت‌تان را وارد کنید. اگر از انتخاب نام دلخواه‌تان مطمئن نیستید، نگران نباشید، زیرا می‌توانید بعدا آن را تغییر دهید.
  • در قسمت Username و Password باید نام کاربری و کلمه عبور مورد نظر را بنویسید.
  • Your Email: در این قسمت باید آدرس ایمیل خود را وارد کنید که در صورت فراموش کردن اطلاعات ورود، این موارد به آن آدرس ارسال شوند. همچنین سایر پیام‌های مرتبط با سایت‌تان نیز به آن آدرس ارسال خواهند شد.

پس از وارد کردن اطلاعات فوق، روی گزینه Install WordPress کلیک کنید.

نحوه نصب وردپرس

حال می‌رسیم به انتهای آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین. شما حالا می‌توانید به راحتی از وردپرس استفاده کنید.

کلام آخر

استفاده از وردپرس مزایای زیادی دارد که در ابتدای مقاله به آن‌ها اشاره کردیم. به همین دلیل افراد زیادی هر روز به جمع کاربران آن اضافه می‌شوند. ما به شما نیز توصیه می‌کنیم که از این پلتفرم بهره ببرید. حتی اگر تخصصی در زمینه وب نداشته باشید نیز به سرعت کار کردن با وردپرس را یاد خواهید گرفت. در این مقاله ما تلاش کردیم که نصب این پلتفرم را آموزش دهیم تا در قدم اول کار با آن کمکی به شما کرده باشیم.

این بود آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع:

How to install WordPress using DirectAdmin (imakewebsites.work)

Install WordPress on DirectAdmin Using Installatron – Interserver Tips

ویدئوی آموزشی نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

سوالات متداول

دایرکت ادمین در واقع پنل لینوکسی است که به عنوان فضای هاست ارائه می‌شود. شما می‌توانید برای نصب وردپرس از این نوع پنل ادمین استفاده کنید زیرا به راحت‌ترین شکل ممکن وردپرس روی آن نصب می‌شود. این پنل ادمین بعد از سی پنل از بهترین گزینه‌ها برای سایت‌های وردپرسی است.
۱- ابتدا وارد دایرکت ادمین شوید و روی MySQL Management که در صفحه اصلی آن قرار دارد، کلیک کنید. سپس Create new database را بزنید دیتابیس را بسازید. ۲- حال فایل وردپرس خود را در مسیر public_html بارگذاری کنید. ۳- اطلاعات دیتابیس را در فایل wp.config-sample.php وارد کنید.
هر دو پنل هاست لینوکسی بوده و برای نصب وردپرس جزء بهترین‌ها هستند. اما در حال حاضر بیشتر هاستینگ‌ها پنل دایرکت ادمین ارائه می‌کنند. پس نگران نباشید! این دو تفاوتی با هم ندارند و امکان نصب وردپرس برای شما روی هر کدام فراهم است.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. توی ورژن جدید mysql  چطور میشه دیتابیس جدید ساخت

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      من این کار رو انجام ندادم ولی حتما تنظیماش باید مشابه باشه

  2. سلام
     وقتی روی install wordpress کلیک میکنم Error 404 میده
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام.مراحل رو یکبار دیگه انجام بدید شاید فایل ها خوب بارگزاری نشده اند.

  3. خیلی ممنون مطالبتون بسیار مفیده

  4. سلام من محتویات پوشه فایل منیجر دایرکت ادمین رو پاک کردم چه جوری باید بازیابیش کنم ؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگه بک آپ داشته باشید قابل بازیابی است ، از قسمت Create/Restore backup یک منوی کشویی وجود داره .بک آپ مورد نظر رو انتخاب کنید و Restore کنید

  5. Ali Ye Doneie

  6. موقعی که میخوام فایل های درون پوشه وردپرس رو به public_htm اخطار میده و انجام نمیشه ، علت چیست

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگه دقیقا همه مراحل رو انجام بدید ارور دادن معنی نداره ، من نمیدونم الان دقیقا شما در چه مرحله ای هستید تا بتونم راهنمایی کنم

    • در مرحله ی extract دقیقا فایل ها باید در چه مسیری extract شوند؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      روت سایت که مثلا توی سی پنل public_html هستش

    • درست شد !ممنون

  7. سلام
    من نصب کردم منتهی با باز کردن سایت با این پیام مواجه میشم.

    علات چیست و چگونه باید رفع شودممنون

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      کدوم پیام ؟

  8. سلام من نصب کردم وردپرس هم به دیتابیس وصل شد و داخل پیشخوانم هم میتونم برم ( یعنی آدرس mysite.com/wp-admin ) کار میکند ولی هنوز وقتی آدرس سایتم رو میزنم این ارور را میدهد :
    To change this page, upload your website into the public_html directory
    در ضمن فایل های وردپرس رو هم تو public_html نصب کردم .

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      مشخصه که شما تمامی پوشه ی wordpress رو به public_html منتقل نکردید!
      پس از extract کردن فایل زیپ وردپرس کل فایل ها رو از داخل پوشه ی وردپرس باید به public_html منتقل کنید

    • ممنون حل شد ! 2تا ایندکس داشتم ، یکی html و یکی php … اولی رو پاک کردم درست شد.

  9. سلام. میشه بگید که تو قسمت نام پایگاه داده و نام کاربری و رمز عبور چی باید بنویسم؟ من هر کاری میکنم تو قدم بعدی  بهم خطا میده. باید wp-config-sample رو  به wp-config  تغییر بدم؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اول از همه داخل هاست دیتابیس خودتون رو ایجاد کنید ( نام دیتابیس ، نام کاربری و پسورد)
      بعد این تغییر نام فایل رو اعمال کنید و سپس داخل آن این قسمت ها رو تغییر بدید :
      database name ، username، password و ذخیره

  10. سلام،من تا مرحله ساخت دیتابیس رفتم ولی تو مرحله نصب وردپرس،اونجا که گفتین”
    با رفتن به آدرس سایتتان مراحل نصب آغاز می‌شود.”سایت من بالا نمیاد،ببخشید که هی سوال میپرسم آخه تازه کارم،پیشاپیش خیلی ممنون

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      پس از نصب زمپ باید تمامی فایل های وردپرس رو داخل پوشه ی htdocs وارد کنید و فایل wp-config-sample.php رو به نام wp-config.php تغییر بدید و سپس وارد بشید و نام دیتابیس و نام کاربر رو وارد کنید
      سپس آدرس رو بزنید

    • خیلی ممنون بابت پاسخ ولی من روی دامینم میخوام نصب کنم نه لوکال هاست 🙁

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام اموزش نصب روی دامین هم در مدرسه موجود هست.