
از آنجایی که افراد به سمت مشاغل آنلاین تمایل پیدا کردند، کسب و کارهای بسیاری موجود است که دایره آنها هر روز در حال گسترش و بزرگ شدن است. اما واقعیت اینجاست که تمامی این مشاغل شما را به درآمدهای بسیار عالی و بالا نخواهند رساند. پس اگر به دنبال کسب درآمدهای بالایی هستید، قطعا باید بهترین شغل آنلاین با درآمد بالا را بشناسید که هم مناسب شما باشد و هم در ایران جایگاهی برای رشد داشته باشد. با کمی جستجو تصمیم گرفتیم این پست را به چنین مقالهای اختصاص دهیم. میدانیم که بیشتر شما با هیجان خاصی منتظر شنیدن این خبر خوش هستید.
شغل اینترنتی پردرآمد
شغل اینترنتی دقیقا نوعی کسب و کار یا شغل است که نیاز به مکان و زمان خاصی برای انجام ندارد. شما در هر جایی که باشید در هر ساعت از شبانه روز میتوانید به آن مشغول شوید. اتفاقا همین ویژگی جذاب آن باعث شده تا طرفداران بسیاری پیدا کند. مگر میشود در خانه نشست و به پول رسید؟ چنین چیزی در قدیم دور از ذهن بود اما الان به راحتی آب خوردن است! شما تنها با داشتن اینترنت، یک دستگاه کامپیوتر یا لپتاپ و گوشی موبایل و از همه مهمتر مهارت موردنظر میتوانید کار خود را آغاز کنید.
در این بین مشاغل بسیاری وجود دارند که قبلا نیز برایتان نام برده و شرح دادیم. اما سوال اینجاست که در بین این مشاغل کدام پولسازتر است و ما را به درآمد بالایی میرساند. افرادی که به عنوان شغل اصلی به آن نگاه میکنند، مسلما به دنبال ایدهای هستند تا بتوانند درآمد کاملی از آن کسب کنند و خوشبختانه چنین چیزی از شغل آنلاین انتظار میرود. در ادامه برخی از این مشاغل را با هم بررسی میکنیم:
1. ساخت یک کانال یوتیوب
واقعا ساخت یک کانال در شبکه ویدیویی یوتیوب چطور میتواند تا این حد پولساز باشد؟ به دلیل درآمد دلاری که به ما میدهد! کمی خلاقیت و ساخت ویدیوهایی باکیفیت و جذاب کار را برایتان تمام میکند. شما باید بطور مستمر با کیفیت خوب، ویدیو بسازید و آن را آپلود کنید. مطابق با قوانین یوتیوب به آن میزان سایسکرایب، بازدید و … برسید، روی ویدیوهای شما تبلیغاتی توسط یوتیوب قرار میگیرد. با دیده شدن این تبلیغات شما میتوانید درآمد دلاری کسب کنید.
همین حالا بسیاری از بلاگرها در فضای یوتیوب به درآمدهای عالی دست مییابد و یک حقوق عالی ماهانه دارند که زندگی خود را براساس آن ساختهاند.
حتما بخوانید: راه های کسب درامد از یوتیوب
2. طراحی سایت
یک شغل آنلاین که این روزها نیاز برای آن زیاد شده، طراحی سایت است. همه کسانی که تمایل به راهاندازی کسب و کار اینترنتی دارند، روزی تصمیم میگیرند که سایت یک پایگاه رسمی و معتبر برای آنهاست. از این رو تمام آنها خودشان نمیتوانند سایتی بسازند پس به طراحان مراجعه میکنند. شما با قبول سفارش طراحی و ساخت وبسایت بطور استاندارد و حرفهای با کمک وردپرس میتوانید پروژههای متعددی گرفته و کسب درآمد خوبی داشته باشید. برای رسیدن به درآمد بالا بهتر است تیمسازی کنید و با کمک چند نفر پروژههای بیشتری دریافت کرده و انجام دهید. در این مسیر مهارت و تخصص حرف اول را میزند.
3. برنامه نویسی
برنامه نویسی نیز مانند طراحی سایت نیاز روز بوده و با توجه به برنامهای که خلق میکنید درآمدهای متفاوتی خواهید داشت. برنامه نویسی در حوزه وب، موبایل و … میتواند با توجه به میزان تقاضا شما را به درآمدهای عالی برساند. باز هم امکان تیمسازی در آن وجود داشته و میتوان با کمک آن درآمد را به میزان بسیار زیادی افزایش داد و علاوه بر این میتوانید دورههای آموزش برنامه نویسی نیز راهاندازی کنید.
4. بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ
کسب و کارها برای دیده شدن و بهتر است بگوییم برای تبلیغ شدن، نیاز به عملیات دیجیتال مارکتینگ دارند. شما به عنوان فردی که چنین مهارتی دارد میتوانید بصورت پاره وقت با شرکتهایی کار کرده یا بصورت فریلنسر پروژه بگیرید و هزینه موردنظر را دریافت کنید. از طرفی میتوانید یک آژانس دیجیتال مارکتینگ راهاندازی کرده و به کمک چند نیروی حرفهای درآمدها را افزایش دهید. قطعا برای رسیدن به این جایگاه عالی باید مهارتهای لازم در حوزه بازاریابی آنلاین مانند بازاریابی محتوایی، سئو، تبلیغات دیجیتال، بازاریابی ایمیلی و رسانههای اجتماعی را بلد باشید.
5. سئوی سایت
سئو یا SEO یک فرآیند عالی و ضروری برای بیزینسهاست. برای دیده شدن در موتورهای جستجو در کسب و کاری به عملیات بهینهسازی نیاز دارد و اگر شا یک متخصص در این زمینه باشید، قطعا میتوانید بصورت یک کارشناس، فریلنسر و یک تیم خدمات سئو مشغول به فعالیت شده و کسب درآمد کنید. معمولا پروژههای سئو گرانقیمت بوده و میتوان با کمک آنها به درآمدهای بالایی دست یافت؛ مخصوصا اگر بصورت تیمی کار کنید. برای این منظور باید فاکتورهای سئو را کاملا بشناسید و تخصص کسب کنید تا بتوانید در حوزههای فروش خدمات سئو، تولید محتوا، بهینهسازی سایت و گاهی خرید و فروش سایت فعالیت کنید.
6. ادمین شبکه های اجتماعی
یک شغل آنلاین جذاب برای افراد، ادمینی شبکههای اجتماعی است. به عنوان یک مدیر وظایفی از جمله ساخت پستهای شبکههای اجتماعی و زمانبندی برای اشتراکگذاری آنها، طراحی گرافیک برای این پستها، پاسخگویی به نظرها و سؤالهای مخاطبان در شبکههای اجتماعی، نظارت بر عملکرد سازمان در شبکههای مجازی و برنامهریزی و اجرای کمپینهای بازاریابی شبکههای اجتماعی برعهده دارید که کم و زیاد شدن این وظایف بسته به مدیر کسب و کار است. این کار نیز از مشاغل پولساز بوده و میتوان با گرفتن دو الی سه پروژه درآمد عالی داشت و با تیمسازی نیز شرایط را بهبود بخشید.
به عنوان مثال در حال حاضر ادمینی اینستاگرام یکی از مشاغلی است که کاملا جاافتاده و بسیاری از بیزینسها به دنبال شخصی به عنوان ادمین برای تمامی بخشهای اینستاگرام یا یک بخش مشخص هستند.
7. امور گرافیکی
شاید شنیده باشید که گرافیستها معمولا هیچوقت فرصت ندارند و همیشه هم بابت پروژههای خود هزینههای زیادی دریافت میکنند. البته این در اینصورت است که کارشان واقعا حرفهای و عالی باشد! پس چرا شما که مهارتش را دارید برای خودتان شغل آنلاین گرافیک راه اندازی نکنید؟ در این زمانه همه کسب و کارها برای طراحی کاور، لوگو، کارت ویزیت، بنرهای مختلف تبلیغاتی و غیر تبلیغاتی و … نیازمند یک گرافیست هستند تا کارها را دقیقا همانگونه که دوست دارند، طراحی و اجرا کند. شاید شما همان گرافیست موردنظر باشید!
8. تولید محتوا
تولید محتوا خود یک تنه میتواند به عنوان یک بیزینس سودمند باشد اما باید قدرت بالا در تولید داشته باشید و بتواند پروژه شرکتهای بزرگی را دریافت کرده و آنها را برای مدت زمان طولانی نگه دارید. این کار را هم بصورت قراردادی، هم فریلنسری و هم با تاسیس یک آژانس تولید محتوا میتوان اجرایی کرد. تولید محتوا برای سایت، شبکههای اجتماعی و … و انواع محتوا نظیر متنی، ویدیویی و پادکست! اگر در کنار آن خدمات سئو نیز ارائه شود که دیگر کار تمام است و میتوان افزایش درآمد داشت.
9. وبلاگ نویسی و تبلیغات
هیچ میدانید یکی از بهترین راههای درآمدزایی تبلیغات است؟ اگر بتوانید پیج اینستاگرامی با محتوای جذاب یا سایتی با محتوای عالی و سازنده تولید کنید و بعدها از طریق تبلیغات کسب درآمد کنید، این درآمد ته ندارد. فقط باید آنقدر محتوای شما حرفهای، خلاقانه و جذاب باشد که مخاطب جذب شده و مدام به سراغ شما بیاید. برخی از بلاگرها را دیدهاید؟ دوست داریم همیشه سری به پیج آنها زده و محتوایشان را ببینیم. شما هم اگر توان اینگونه بودن را دارید حتما امتحان کنید.
حتما بخوانید: 6 ایده برای تولید محتوا خلاقانه و پولساز
چطور شغل اینترنتی پیدا کنیم؟
در بالا مشاغل آنلاین را معرفی کردیم اما سوال بسیاری این است که حالا چگونه شغل اینترنتی موردنظر خود را پیدا کرده و مشغول شویم؟ این کار خیلی ساده هم نیست و تا شما به اولین پروژه و پروژههای بعدی برسید زمان نیاز دارد. اما راههایی در این بین هستند که مسیر را برایتان هموار میکنند که حتما باید اجرا کنید. در ادامه با هم به بررسی آنها در یافتن شغل آنلاین میپردازیم.
1. رزومه کاملی داشته باشید
قطعا در فضای آنلاین، مبنای اعتماد کارفرما و شناخت او از شما، یک رزومه عالی و نمونه کارهایتان است. یک زومهای که میتوانید بصورت یک سند تنظیم کرده و نمونه کارهایی که در قالب لینک سایتها یا فایلهایی برای او ارسال کنید. از طرفی پیشنهاد میکنیم حتما یک صفحه سایت یا لااقل پیج اینستاگرام برای خود زده و در حوزه مهارتی خود مشغول فعالیت شوید تا کارفرما بتواند از آن طریق بیشتر با شما و کارتان آشنا گردد.
2. خودتان به دنبال کار باشید
حال که زومه و پیج ساختید، منتظر نمانید افراد شما را پیدا کنند. خودتان در گوگل و سایتهای پروژه و کاریابی به دنبال کارفرما رفته و پیشنهاد دهید. فعال باشید تا شغل موردنظر را بدست آورید وگرنه ممکن است تا مدتهای طولانی کسی به سراغ شما نیامده و بیکار بمانید.
3. دنبال بهترین ها باشید
گاهی از سر نبود کار به سراغ پروژههایی میرویم که تماما با هدف ما یکی نیستند و ما را از مسیر درست منحرف میکنند. مراقب باشید! کمی صبوری کنید و دقیقا به دنبال پروژههایی بروید که هدف شما را تیک میزنند و بهترین گزینه هستند.
4. در سایت های کاریابی عضو شوید
حتما در یک سری سایتهای استاندارد کاریابی یا فریلنسری که قبلا هم معرفی کردیم عضو شوید. پروفایل خود را تکمیل کنید و از آنجا به دنبال پروژه و کار باشید. گاهی کارفرماها خودشان رزومه و شرایط شما را بررسی کرده و به دنبالتان میآیند و درخواست خود را ثبت میکنند.
اهمیت راه اندازی کسب و کار اینترنتی چیست؟
در حال حاضر بسیاری افراد به سمت شغل آنلاین آمده و بسیاری از متقاضیان نیز ترجیح میدهند از افرادی خدمات، محصولات و آموزش دریافت کنند که بر بستر آنلاین هستند. به همین علت روز به روز کسب و کارهای اینترنتی مهم و ارزشمند شدند. این کسب و کارها، رفتوآمدها و هدر رفت وقت را به میزان قابل توجهی کم کرد و با همین وجود سرعت کارها را افزایش داده و هزینهها را نیز معقول ساخت. برخی از این مزیا به شرح زیر است:
- نیازمند سرمایه اولیه بسیار کم یا صفر
- امکان اجرای ایدههای مختلف
- سرعت بالاتر در اجرا
- عدم محدودیت به زمان و مکان مشخص
- مقیاسپذیری بالاتری دارند
- و…
ویژگی های یک کسب و کار اینترنتی موفق
بد نیست بدانیم که کسب و کارمان برای اینکه به موفقیت برسد و آن چیزی شود که انتظار داشتیم دقیقا باید چه ویژگیهایی داشته باشد. در ادامه این ویژگیها را با هم بررسی میکنیم:
- دارای هدف یا اهداف کاملا مشخص و واضح
- دارای طرح استراتژی و پرسونای مخاطب
- دارای یک سایت موفق و پیج در شبکههای اجتماعی
- دوستی کامل با گوگل
- تبدیل مخاطب به مشتری وفادار
- سودآوری همیشگی و مستمر
- فعالیت مستمر
- رو به رشد بودن دارایی و فعالیتها
- دارای مزیت رقابتی
- تمرکز روی میزان درآمد رو به رشد
- برندسازی درست و اصولی
- متشکل از یک تیم قوی
- استفاده از هک رشد
جمع بندی
این روزها بازار کسب و کارهای اینترنتی بسیار داغ است و افراد در هر جایگاهی که هستند تمایل دارند در این حوزه فعالیت کنند. مسلما در قدم اول باید مهارتهای خود و جدیت کار را درنظر بگیرید و سپس با توجه به علاقه، میزان درآمد و مهارت اقدام به راهاندازی کسب و کار کنید. برخی مشاغل آنلاین نسبت به سایرین پولسازتر بوده و شما را به درآمد بالاتری میرسانند پس اگر دوست دارید پولسازی کنید حتما آنها را انتخاب کنید. لیستی از این مشاغل در مقاله امروز از همیار وردپرس گنجانده شده که میتواند راهنمای شما باشد.