بهترین سایت های معتبر برای کسب درآمد اینترنتی

سایت های کسب درآمد اینترنتی

افراد همیشه به دنبال راه‌های بهتر و مطمئنی برای کسب درآمد بودند تا اینکه راه برای کسب درآمد آنلاین باز شد. از آن زمان به بعد نه تنها افراد بیشتر به این مسئله علاقه پیدا کردند بلکه دیگر نیاز نیست برای کسب درآمد مسیر طولانی را در بیرون از خانه طی کنند و این خود یک مزیت بزرگ و عالی است که قطعا هر کسی دوست دارد آن را امتحان کند. در واقع کسب درآمد اینترنتی، درآمدی است که از طریق اینترنت به دست می‌آورید. می‌توانید محصول بفروشید، خدمات ارائه دهید یا حتی محتوا تولید کنید. مثل این است که شغل داشته باشید، اما دفتر شما هر جا که لپ‌تاپ یا گوشی موبایلتان باشد، همان جاست. این برایتان جالب نیست؟ ولی جالب‌تر این است که بدانید سایت های کسب درآمد اینترنتی کدامند و چه خدماتی برایمان دارند.

سایت های کسب درآمد اینترنتی

در کنار تمامی فعالیت‌هایی که خودتان می‌توانید بصورت کاملا انفرادی در قالب یک سایت یا پیج اینستاگرام داشته باشید، سایت‌هایی نیز وجود دارند که به شما در رسیدن به درآمد آنلاین کمک شایانی می‌کنند. در این مقاله تصمیم گرفتیم این سایت‌های ایرانی و خارجی که در ایران امکان کار در آن‌ها وجود دارد را معرفی کنیم تا راهنمایی برای علاقه‌مندان باشد.

بهترین سایت های کسب درآمد در ایران

مسلما برای ما ایرانی‌ها داخل ایران، بهترین وبسایت‌ها که بتوانیم بدون دردسر و راحت به پول خود، کسب درآمد کنیم، وبسایت‌های کاملا ایرانی هستند که اتفاقا بسیار حرفه‌ای و استاندارد نیز هستند. همه چیز به شما و مهارتتان بستگی دارد! اینکه بخواهید در چه حوزه‌ای فعالیت کنید و کدام وبسایت به کارتان می‌آید.
دیگر وقت آن رسیده که بجای وقت هدر دادن در نت و گشت و گذار فکر کسب درآمد باشیم و در حال حاضر مسیر چنین کاری برایمان کاملا هموار است.

وبسایت بزرگ دیجی‌کالا

سایت های کسب درآمد اینترنتی- دیجی کالا

همه ما با دیجی کالا آشنا هستیم و شاید در طی ماه بارها انواع اقسام خرید خود را از طریق آن انجام می‌دهیم. اما آیا می‌دانستید که می‌توان به کمک دیجی کالا به درآمد هم رسید؟ ما به دو طریق در دیجی‌کالا می‌توانید کسب درآمد کنید. یکی به شکل کاملا شخصی با فروش محصول که مستلزم داشتن محصول از سمت شماست و دیگری از طریق همکاری در فروش. در قسمت همکاری در فروش شما با معرفی محصولات دیجی کالا و لینک اختصاصی محصولات در سایت یا شبکه‌های اجتماعی خود می‌توانید فروش را شکل داده و پورسانت خود را دریافت کنید. اینگونه می‌توانید درآمد آنلاین کسب کنید.

حتما بخوانید: کسب درآمد از اینترنت با 8 روش پولساز

وبسایت ایرانیکارت

وبسایت ایرانیکارت

ایرانیکارت چه سایتی است و چه می‌کند؟ تهیه اکانت پریمیوم یک وبسایت خارجی، خرید امکانات مختلف بازی‌های روز دنیا، استفاده از ابزارهای غیر رایگانی که برای مشاغل احتیاج داریم، گرفتن حق‌الزحمه از کارفرمای خارجی و… امکانی است که ایرانیکارت به ما می‌دهد تا از محدودیت‌ها جدا شویم. جالب است بدانید که ایرانیکارت دقیقا یک بستر همکاری در فروش است و برای همین منظور ایجاد شده است. شما با به اشتراک گذاری خدمات ایرانیکارت که مربوط به خدمات ارزی، گیفت‌کارت‌ها و کارت‌های این چنینی است، سود خود را کسب می‌کنید. تنها کافیست در این سایت عضو شده و کد معرف خود را بگیرید و برای هر محصول آن را با مخاطب به اشتراک بگذارید تا فروش اتفاق بیفتد و سود کنید.

وبسایت فریلنسری پونیشا

وبسایت فریلنسری پونیشا

اگر مهارت خاصی دارید و علاقه به کار فریلنسری یا آزادکاری دارید، حتما با وبسایت‌هایی مانند پونیشا باید کار کنید. این سایت‌ها کاملا براساس نیاز کارفرما و فریلنسرها تاسیس شده و خدمات خود را بر این اساس ارائه می‌دهد. در واقع یک فریلنسر را به کارفرما می‌رساند تا نیازش را تامین کند.
کارفرماها در حوزه‌های مختلف مانند برنامه‌نویسی، تولید محتوا، گرافیک، طراحی و … در پونیشا پروژه تعریف کرده و برای آن قیمت مشخصی را تعیین می‌کنند. فریلنسرهایی که امکان انجام این پروژه را دارند، آن را انتخاب کرده و انجام می‌دهند و حق‌الزمه خود را دریافت می‌کنند. پونیشا نیز درصد موردنظر خود را از هر پروژه می‌گیرد.

وبسایت کارلسنر

وبسایت کارلسنر

یکی دیگر از وبسایت‌های موفق در زمینه اجرای پروژه‌های فریلنسری کارلسنر است که در حوزه‌های تایپ، تولید محتوا، ترجمه زبان‌های مختلف، طراحی گرافیک، عکاسی، ویرایش تصاویر و فیلم‌ها، برنامه‌نویسی، طراحی وب‌سایت، دستیاری مجازی، آهنگسازی، ویرایش صدا، معماری، کشیدن نقشه، مدل‌سازی و… فعالیت می‌کند. این نوع وبسایت‌ها فضایی مجازی را بین کارفرما و فریلنسر ایجاد می‌کنند تا به دور از دردسرهای حضوری کار خود را پیش برده و به نتیجه برسند.

وبسایت ژاکت

وبسایت ژاکت

ژاکت یک بستر استاندارد و یکی از سایت های کسب درآمد اینترنتی است که برای فروش محصولات دیجیتال قالب و افزونه وردپرس ساخته شده است. بسیاری فروشنده دارد که روزانه به تعداد بالایی محصول خود را در آن به فروش می‌رسانند. برای فعالیت در این سایت قطعا باید کار با وردپرس، طراحی و فارسی‌سازی قالب وردپرس و ساخت افزونه‌ها را کاملا بلد باشید و مطابق با قوانین ژاکت آن را در پلتفرم بارگذاری کنید. هر یک موردی که از محصول شما فروش برود، شما به درآمد می‌رسید.

حتما بخوانید: 13 ایده ناب برای کسب درامد از اینترنت بدون سرمایه اولیه

وبسایت آپارات

وبسایت آپارات

آپارات یک منبع ویدیویی ایرانی است که تقریبا مشابه با یوتیوب ایجاد شده است. شما برای استفاده از آن نیاز به فیلترشکن دارید و به راحتی می‌توانید در آن کانال مخصوص به خود را ساخته و در حوزه موردنظر مشغول بارگذاری ویدیو شوید. پس از آن بابت بازدیدها، دنبال کننده‌ها و … تبلیغاتی روی ویدیوهای شما قرار می‌گیرد که بابت آن‌ها پول دریافت می‌کنید. اگر فعالیت مستمر داشته باشید به درآمد آنلاین خوبی خواهید رسید.

وبسایت باسلام

وبسایت باسلام

این پلتفرم مکان مناسبی برای افرادی است که به کارهای دستی و هنری مشغولند. این دست افراد با عضویت در باسلام می‌توانند محصولات خانگی، محلی و سنتی خود را در این سایت قرار داده و به فروش برسانند. در واقع هر فروشنده در باسلام یک غرفه آنلاین دارد که می‌توانند مانند نمایشگاه آن‌ها را به فروش برساند. محصولات خوراکی مانند خشکبار یا محصولات دستی و … . هر آنچه شما در یک نمایشگاه می‌بینید را می‌توانید بصورت آنلاین در باسلام نیز مشاهده و خریداری کنید.

وبسایت تایپیران

 

تایپیران

بعضی دوستان مهارت کافی در حوزه تایپ دارند و ما در فعالیت‌های خود گاهی واقعا به چنین افرادی نیز نیاز داریم. با عضویت در تایپیرام که یکی از سایت های کسب درآمد اینترنتی است، می‌توانید به عنوان فریلنسر تایپ، ترجمه، تایپ فایل صوتی و … عضو شده و توسط کارفرماها پروژه دریافت کرده و انجام دهید. در این سایت نیز می‌توانید با کسر مبلغ سود توسط تایپیران، کسب درآمد کنید.

وبسایت شبکه مترجمین

اگر مترجم هستید و به دنبال کسب و کار آنلاین می‌گردید، همین حالا به پلتفرم شبکه مترجمین ملحق شوید. بسیاری هستند که برای خدمات ترجمه به دنبال فرد مناسب می‌گردند و پروژه ترجمه خود را به او می‌سپارند. چرا آن شخص شما نباشید؟! شما در این پلتفرم بطور کاملا غیرمستقیم با مشتری در ارتباط بوده و تقاضاهای آن‌ها را از پلتفرم مربوطه دریافت و تحویل می‌دهید. این نکته را باید بدانید که ترجمه‌ها تنها محدود به زبان انگلیسی نبوده و در تمامی زبان‌ها موجود است. شما در این پلتفرم‌ فعالیت کرده و مستقیما پول خود را از همین سایت دریافت می‌کنید. مانند شخصی که کارمند جایی است!

وبسایت تبلیغات کلیکی مدیااد

وبسایت تبلیغات کلیکی مدیااد

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد آنلاین، درآمد کلیکی است که در حوزه تبلیغات انجام می‌شود. سایت مدیااد به دنبال آخرین تغییرات در حوزه تبلیغات هستند که یک تیم از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پشت آن بوده و مشغول به فعالیتند. اگر شما به کسب درآمد کلیکی علاقه‌مند هستید، می‌توانید این سایت را امتحان کنید.

وبسایت تبلیغات کلیکی نوین

وب‌سایت نوین نیز یکی از منابع بزرگ تبلیغات کلیکی در ایران محسوب می‌شود. این سایت تبلیغات سایر سایت‌ها را در صفحات اول مرورگرها و اپلیکیشن‌ها نمایش می‌دهد و موجب کسب درآمد می‌شود. به افرادی که تازه به جمع آن‌ها ملحق شود، 20درصد تخفیف بصورت شارژ هدیه اعطا می‌کند.

حتما بخوانید: 9 ایده درآمدزایی از یوتیوب

بهترین سایت های کسب درآمد دلاری

مسلما کسب درآمد از سایت‌های داخلی برای ما بسیار راحت‌تر است اما با توجه به ارزش دلار، قطعا کسب درآمد دلاری بسیار به نفع بوده و می‌تواند ما را به درآمد‌های بالاتری برساند. از این رو در ادامه شما را با سایت های کسب درآمد اینترنتی بصورت دلاری آشنا خواهیم کرد.

وبسایت Amazon

وبسایت Amazon

حتما نام آمازون را شنیده‌اید و می‌دانید که یک سایت جهانی عالی برای فروش هر نوع محصولی در کل جهان است. ما در ایران دیجی‌کالا داریم که فعالیتی مشابه به آمازون را در ابعادی بسیار محدود رقم می‌زند. شما می‌توانید با فروشنده شدن در آمازون کسب درآمد کنید. در واقع اگر محصولی دارید که به کار جهانیان می‌آید با این کار می‌توانید آن را به فروش برسانید.
اگر چنین امکانی ندارید، اشکالی ندارد! کافیست همکاری در فروش را امتحان کنید. به عنوان افیلیت مارکتر در آمازون عضو شده و شروع به تبلیغ محصولات مشخصی در سایت یا شبکه‌های اجتماعی خود کنید. هر محصولی که با لینک شما به فروش برسد، درصد مشخصی سود و پورسانت برایتان به ارمغان خواهد آورد.

وبسایت Fiverr

وبسایت Fiverr 

Fiverr یک مرجع بین‌المللی برای فعالیت‌های فریلنسری است. شما به کمک این وبسایت می‌توانید از کل جهان، پروژه دریافت کرده، انجام دهید و درآمد دلاری کسب کنید. اگر در هر کدام از تخصص‌های نظیر طراحی گرافیک و وب‌سایت، بازاریابی دیجیتال و سئو، نویسندگی و ترجمه، تولید محتوا، برنامه‌نویسی و توسعه نرم‌افزار و خدمات مشتری و پشتیبانی فنی مهارت دارید همین حالا در Fiverr عضو شده و به کسب درآمد دلاری بپردازید.

وبسایت Alibaba

وبسایت Alibaba

یکی دیگر از وبسایت‌های عالی و استاندارد برای رسیدن به درآمد دلاری، علی بابا است. در واقع این وبسایت یک پلتفرم تجارت الکترونیک B2B در جهان است که تعداد بی‌شماری محصول و تامین کننده داشته و فرصت‌های کسب درآمد داری مانند دراپ شیپینگ را در اختیار افراد قرار می‌دهد. دراپ‌شیپینگ روشی در تجارت آنلاین است که شما تنها واسطه‌ای بین مشتری و فروشگاه هستید و محصول را برای او پرزنت می‌کنید. پس از خرید محصول، نه محصول در انبار شما موجود است نه قرار است شما ارسال داشته باشید. همه کار توسط تامین کننده انجام می‌شود. البته کسب درآمد در علی بابا به دو صورت انجام می‌شود:

  • فروش مستقیم محصولات که شما به عنوان فروشنده در سایت عضو شده و مشغول به فروش محصول خود می‌شوید.
  • فروش بصورت دراپ شیپینگ که در بالا کاملا توضیح داده شد.

وبسایت Freelancer

یکی دیگر از سایت های کسب درآمد اینترنتی که به تخصص شما بسته است، Freelancer است. این سایت نیز همانطور که از نامش پیداست، کارفرما را به فریلنسر پیوند می‌زند تا پروژه انجام شود. این سایت طیف وسیعی از پروژه‌ها در حوزه‌های مختلفی ازجمله طراحی گرافیک، برنامه‌نویسی، بازاریابی دیجیتال، ترجمه و پشتیبانی و… را پوشش می‌دهد و اگر در هر زمینه‌ای تخصص داشته باشید، قطعا می‌توانید به درآمد خوبی دست یابید.

وبسایت eBay

قطعا نام eBay را شنیده‌اید. در واقع این سایت، یک حراجی آنلاین و فروشگاه اینترنتی است که بستری را برای   خرید و فروش کالاها ازجمله کالاهای نو و دست دوم، عتیقه‌جات، لوازم جانبی، خودرو و … به‌صورت آنلاین فراهم می‌کند. اما ما چگونه می‌توانید از طریق آن به درآمد برسیم؟

  • فروش کالاهای نو
  • فروش کالاهای دست دوم
  • فروش کالاهای نایاب یا عتیقه‌جات
  • فروش لوازم جانبی خودرو
  • دراپ‌شیپینگ

وبسایت یوتیوب

در قسمت وبسایت‌های ایرانی، از آپارات نام بردیم که یک پلتفرم ویدیویی است. در اینجا یوتیوب نیز یک پلتفرم ویدیویی است که در واقع به یک موتور جستجوی ویدیویی معروف است. شما می‌توانید همانند آپارات داخل این پلتفرم نیز کانال بسازید، ویدیویی آپلود کنید و اینبار زمانی که به استاندارد موردنظر از نظر یوتیوب رسیدید، درآمد دلاری کسب کنید. بسیاری از افراد داخل ایران از این پلتفرم به درآمدهای بسیار عالی دست یافتند پس شما هم می‌توانید.

سخن پایانی

در این مقاله راه‌هایی را برای رسیدن به درآمد آنلاین شرح دادیم، سایت‌های ایرانی و خارجی که جزء بهترین گزینه‌های تست شده بودند را نام بردیم. انتخاب با شماست! درآمد ریالی یا دلاری. استفاده از وبسایت‌های ایرانی یا خارجی یا هر دو. مهم تصمیم در این زمینه بوده و کسب درآمد از اینترنت که تصمیمی ارزشمند و عالی است.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.