ارگانیک سرچ Organic Search چیست ؟

ارگانیک سرچ Organic Search چیست ؟ ارگانیک سرچ Organic Search چیست ؟

شاید نام جستجوی ارگانیک یا ارگانیک سرچ (Organic Search) را بارها شنیده باشید. اما آیا می‌دانید مفهوم آن چیست و چه اهمیتی دارد؟ طبق گزارشات Economic Impact Report از شرکت گوگل، ارگانیک سرچ پنج برابر از Google Ads ارزشمندتر است. به خاطر اهمیت این موضوع ما تصمیم گرفته‌ایم در این مقاله به طور کامل شما را با ارگانیک سرچ آشنا کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید. همیشه از Paid Search می‌توان به عنوان یک راه حل کوتاه مدت برای بازاریابی استفاده کرد؛ اما اگر می‌خواهید بازگشت سرمایه (ROI) بهتری داشته باشید و در بلند مدت عملکرد مناسب‌تری از خود به نمایش بگذارید، بهتر است تمرکز خود را روی ارگانیک سرچ بگذارید. این نکته را باید بدانید که شبکه‌های اجتماعی به برندسازی شما کمک زیادی می‌کنند، اما این ارگانیک سرچ است که می‌توانید بین شما و مشتریان مفیدتر، ارتباط برقرار کند. قابل ذکر است که ارگانیک سرچ تنها موجب بالا رفتن نرخ تبدیل و بیشتر شدن ترافیک سایت نمی‌شود، بلکه در مجموع به شناخته شدن برند شما کمک می‌کند و برای مشتریان درک بهتری از کسب و کار شما ایجاد می‌کند.

ارگانیک سرچ می‌تواند یک کسب و کار کوچک را به سرعت توسعه دهد. در واقع اگر می‌خواهید کسب و کارتان به سرعت رشد کرده و گسترش پیدا کند، بهتر است به این مورد توجه لازم را داشته باشید. مشخصا سئو در بهبود قابل توجه بازگشت سرمایه تاثیر بسیار زیادی دارد. گرچه با گسترش چشم‌گیر بازاریابی دیجیتالی در سالیان اخیر، گزینه‌ها و روش‌های متفاوت و تازه‌تری نیز در دسترس شما قرار گرفته‌اند. از همین رو هزینه‌های مربوط به مارکتینگ آنلاین در زمینه‌های مختلفی در حال صرف شدن هستند و کسب و کارها از رویکردهای متنوعی استفاده می‌کنند.

Paid Search دیگر صرفا PPC و نمایش تبلیغات نیست. در حال حاضر می‌توان بازاریابی مجدد (Remarketing) را نیز جزو این روش در نظر گرفت. Google Shopping Feeds و لیست‌های حمایت در موتورهای جستجوی عمودی (Vertical Search Engine) نیز از دیگر مواردی هستند که می‌توان آن‌ها را در دسته روش‌های مربوط به Paid Search جای داد. علاوه بر این، نمایش تبلیغات بر پایه DSP، تبلیغات محلی، تبلیغات ویدیویی، تبلیغات پادکستی و هدف‌گیری مجدد (Retargeting) نیز مواردی هستند که نیاز بود به آن‌ها نیز اشاره‌ای داشته باشیم. شبکه‌های اجتماعی به بهترین روش برای Pay-to-Play بدل شده‌اند و PR و ایمیل نیز همانند گذشته ارزشمند هستند.

بسترهای جدیدی نظیر Slack توانسته‌اند افق‌های تازه‌ای در بازاریابی جدید باز کنند و این موارد به کسب و کارها اجازه می‌دهند که رویکردهای مناسبی را در قبال ارتباط با مخاطبان‌شان پیش بگیرند. احتمالا همه شما می‌دانید که جدیدترین بازیگر این میدان اینفلوئنسرها هستند. در واقع اینفلوئنسر مارکتینگ توانسته به خوبی در سال‌های اخیر جای خود را در بازاریابی باز کند و به رویکردی تاثیرگذار و ارزشمند بدل شود.

با وجود این همه رسانه مختلف که همگی ویژگی‌های مخصوصی دارند و می‌توانند توجه کسب و کارها را به خود جلب کنند، به آسانی خیلی از افراد سئو را از لیست اولویت‌های خود خارج می‌کنند؛ زیرا اثرات حاصل از سئو را نهایتا در بلندمدت خواهید دید و نمی‌توان از آن در بازه زمانی کوتاه انتظارات زیادی داشت. اما این رویکرد کاملا اشتباه است و می‌تواند نتایج منفی زیادی را به بار آورد. به این دلیل که سئو یک روش بسیار مهم، ارزشمند و قابل توجه است که می‌تواند بازگشت به سرمایه زیادی را نسیب‌تان کند و راه‌کاری بادوام‌تر به حساب می‌آید. علاوه بر این، این روش یکی از بهترین و کارآمدترین رویکردها در این صنعت به حساب می‌آید. نکته تنها این جا است که شما باید بدانید چطور باید بهترین استفاده را از آن ببرید.

ارگانیک سرچ چیست؟

ارگانیک سرچ زیرمجموعه‌ای از بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) محسوب می‌شود و هدف از آن، کسب نتایج مناسب بدون پرداخت هزینه است. جستجوی ارگانیک برخلاف تبلیغاتی که باید خریداری شوند، از نظر لگاریتمی رتبه‌بندی می‌شود. به طور کلی باید بدانید که اصطلاح ارگانیک سرچ برای Google Analytics خلق شده بود تا بتواند کانال ترافیک غیر هزینه‌ای (Unpaid) ساخته شده توسط جستجوکنندگانی که در لیست‌های ارگانیک گوگل حضور دارند را ارائه دهد. امروزه نیز این مفهوم تغییری نکرده است، اما در حال حاضر عموما ارگانیک سرچ را اصطلاحی مربوط به کلیت استراتژی جستجوی ارگانیک در نظر می‌گیرند و به همین دلیل هم این اصطلاح را با سئو، به جای هم به کار می‌برند. در حقیقت این استراتژی به این هدف به کار می‌رود که بتواند افراد مناسب را برای کسب و کارتان، از طریق پرسمان‌های (Query) جستجوی ارزشمند و مرتبط پیدا کند.

قابل ذکر است که این استراتژی، بازگشت سرمایه قابل توجهی را برای‌تان به ارمغان می‌آورد. بر طبق گزارشات منتشر شده از Economic Impact توسط گوگل، ارگانیک سرچ پنج برابر از Google Ads ارزشمندتر است. اما در عمل نیز چنین ادعایی ثابت شده است. برخی کسب و کارها که تقریبا 85 درصد درآمد خود را از طریق رسانه‌ها و با صرف هزینه به دست آورده‌اند، اعلام کرده‌اند که ارگانیک سرچ نسبت به Paid Search برای آن‌ها در عمل بهتر بوده است. کسب و کارهای قابل توجهی وجود دارند که توانسته‌اند با در اولویت قرار دادن ارگانیک سرچ، بازگشت سرمایه خود را افزایش دهند. اما چگونه چنین چیزی ممکن است؟ جالب است بدانید که 93 درصد کل ترافیک وب به موتورهای جستجو مربوط می‌شوند و 70 تا 80 درصد کاربران موتورهای جستجو تنها روی نتایج ارگانیک متمرکز هستند. البته باید بدانید که این آمار و ارقام به سرعت در حال افزایش هستند.

ارگانیک سرچ چیست؟

ارگانیک سرچ و بازگشت سرمایه

بر اساس مطالعات سفارشی انجام شده توسط Forrester Consulting، سئو در معیارهای اجرایی کسب و کارها نقش کلیدی ایفا می‌کند. گزارشات اعلام شده توسط Forrester Consulting در سال 2020 می‌گویند:

«یک استراتژی سئو که در کارکردهای مربوط به بازاریابی استفاده می‌شود، می‌تواند به شناخته شدن برند شما کمک کرده، نظرات منفی را کاهش دهد و موجب بیشتر شدن مشتریان وفادار شود.»

این مطالعات نشان داده مشتریانی که از طریق جستجوی ارگانیک جذب شده‌اند، به طرز زیادی وفادارتر و مفیدتر هستند و در نتیجه ارزش ماندگاری بیشتری دارند.

ارگانیک سرچ چگونه موجب بهتر شدن بازگشت سرمایه می‌شود؟

وقتی در حال تجربه یک بازی ویدیویی در گوشی هوشمندتان هستید و ناگهانی تبلیغاتی درباره کفش ورزشی برای‌تان به نمایش درمی‌آید، چه عکس‌العملی نشان می‌دهید؟ پاسخ به این سوال دشوار نیست. به احتمال قریب به یقین شما به بازی کردن ادامه خواهید داد. حال اگر در حین مطالعه یک مقاله بوده یا در حال گشت و گذار در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی باشید و با تبلیغاتی خاص روبه‌رو شوید، چه کاری انجام خواهید داد؟ قطعا به خواندن مقاله یا گشت و گذار در بستر مجازی ادامه می‌دهید.

اما در صورتی که بخواهید لباسی خاص بخرید و عبارت «لباس رسمی و اداری مردانه» را جستجو کنید و نتایجی را ببینید، چه کار خواهید کرد؟ قائدتا لباس مورد نظر را خواهید خرید.

با توجه به مثال‌های فوق‌الذکر می‌توانید ارزشمندی سئو در کسب بازگشت سرمایه فوق‌العاده را درک کنید. البته کسی نمی‌تواند مزایای تبلیغات را نادیده بگیرد. اما اگر از تبلیغات بیش از حد استفاده کنید، به تجربه کاربر آسیب زیادی خواهید زد. به طور کلی می‌تواند گفت آزاردهنده بودن تبلیغات روی بازخورد مخاطبان تاثیر منفی می‌گذارد و در نتیجه کارایی آن را پایین می‌آورد. اما در عوض، سئو به سرعت کاربر را به نتیجه دلخواه‌اش می‌رساند و از همین رو مخاطب می‌تواند تجربه بهتری از وب‌گردی داشته باشد.

ارگانیک سرچ بسیار ارزشمند است؛ در حدی که PetSmart قصد داشت Chewy.com را به خاطر عملکرد ارگانیک‌اش با قیمت 3.35 میلیارد دلار بخرد. در سال 2019 الکس وتر (Alex Vetter)، مدیر اجرایی و رئیس Cars.com، جستجوی ارگانیک را دلیل رشد سالانه 51 درصدی کسب و کار خود اعلام کرد. اما این شرکت تنها کسب و کاری نیست که روی سئو سرمایه‌گذاری کرده است. Lands’ End، Etsy، LendingTree، TripAdvisor و برندهای مطرح دیگری وجود دارند که گزارشات‌شان حاکی از عملکرد مشابهی است و با توجه به سود دهی سه ماهه‌شان که توسط سرمایه‌گذاران اعلام شده، می‌توان به ارزش جستجوی ارگانیک پی برد. برندهای شناخته شده و معروف از سئو نهایت بهره را می‌برند تا بازگشت سرمایه مارکتینگ خود را بهتر کنند؛ در نتیجه شما هم باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشید.

ارگانیک سرچ در برابر Paid Search

ارگانیک سرچ در برابر Paid Search

یکی از راه‌های دیگر برای به دست آوردن مخاطبان از طریق جستجو، روش Paid Search است. اما چرا وقتی می‌توانیم به راحتی جایگاه خیلی خوبی در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) به دست آوریم، باید باز هم روی رویکردی تمرکز داشته باشیم که بازده آن را در زمان طولانی‌تری خواهیم دید؟ در پاسخ باید پرسید که اگر پرداختی‌ها موجب افزایش بیش از حد هزینه کسب مشتری (CAC) شود چه؟ در صورتی که شما بودجه محدودی داشته باشید، آیا نتایج و فرصت‌های حاصل شده از این رویکردها یکسان خواهند بود؟ قطعا نه.

در واقع باید بدانید که Paid Search چند محدودیت اصلی دارد و هر یک از آن‌ها دارای دلیل مشخصی هستند. در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد:

  • حجم جستجو ثابت است و شما نمی‌توانید تغییری در آن به وجود آورید
  • نرخ کلیک (CTR) پولی به طرز وحشتناکی کم است (معمولا بین 3 تا 8 درصد)
  • نرخ کلیک برای موقعیت ارگانیک شماره یک به طور متوسط بین 20 تا 30 درصد است

بنابر این اگر حتی شما بودجه خود را به حداکثر برسانید، باز هم نمی‌توانید اعداد و ارقام ترافیک را در حد و اندازه‌های نتایج حاصله از ارگانیک سرچ نزدیک کنید. این یکی از دلایلی است که گوگل بر طبق آن گفته نتایج حاصل شده از جستجوی ارگانیک، پنج برابر نسبت به روش پرداختی ارزش بیشتری دارد. در مجموع باید بدانید که مزایای سئو چندین برابر بهتر از نرخ کلیک است.

  چگونه به تبلیغ گوگل خود شماره تماس ایران اضافه کنیم؟

وقتی در حال مقایسه سئو با PPC هستید، باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که Paid Search یک روش و راه حل کوتاه‌مدت است. برای مثال اگر صرف هزینه در زمینه PPC متوقف شود، بازگشت سرمایه نیز به سرعت قطع خواهد شد. در مقابل، سرمایه‌گذاری روی سئو نتایج بلندمدت خارق‌العاده‌ای به بار خواهد آورد و در آینده می‌تواند بازگشت سرمایه قابل توجهی را نسیب‌تان کند.

می‌توان این دو رویکرد را به صورت دیگری نیز درک کرد؛ در واقع می‌توان گفت که با PPC شما مکانی را اجاره می‌کنید و با سئو مالکیت آن را به صورت کامل به دست می‌آورید. علاوه بر این، PPC با توجه به کوری بنری (Banner Blindness) مقرون به صرفه نیست. این یعنی کاربران مواردی را که توسط رویکرد هزینه‌ای به نمایش درمی‌آیند، نادیده می‌گیرند؛ زیرا بیشتر به نتایج ارگانیک سرچ اعتماد دارند. جهانی که ما در آن زندگی می‌کنیم از تبلیغات اشباع شده و به همین دلیل هم بسیاری از افراد، حتی در صفحات نتایج موتورهای جستجو نیز دیگر به تبلیغات توجهی ندارند.

ترافیک ارگانیک سرچ در برابر ترافیک شبکه‌های اجتماعی

حال بیایید با هم بازگشت سرمایه ارگانیک سرچ را با یکی دیگر از منابع ترافیک، یعنی شبکه‌های اجتماعی مقایسه کنیم. شبکه‌های اجتماعی برای برند سازی مزایای بی‌نظیری دارند. اما رابطه آن با درآمد مستقیم چنگی به دل نمی‌زند. ما پیش‌تر در مثالی که زدیم، به این موضوع اشاره کوتاهی داشتیم. همان‌طور که گفتیم، اگر کاربری در حین گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی تبلیغاتی را ببینید، معمولا به آن توجهی نکرده و به کار خود ادامه خواهد داد. در نتیجه این روش آن چنان هم تاثیرگذار نخواهد بود و احتمال کمی وجود دارد که کسی از این راه به سمت کسب و کار شما بیاید.

همچنین باید به خاطر بسپارید که ترافیک حاصل شده از شبکه‌های اجتماعی، بسیار کمتر از ارگانیک سرچ است. بر اساس یکی از تحقیقات انجام شده، جستجوی ارگانیک به طور متوسط ترافیکی 10 برابر بیشتر را برای شما به ارمغان می‌آورد. حال در مواقعی نیز این میزان در بخش‌های خاص به 20 برابر خواهد رسید.

با توجه به این اختلاف بسیار زیاد در حجم ترافیک که به آن اشاره کردیم، مشخصا معقول‌تر است که کسب و کارها برای بیشتر کردن بازگشت سرمایه‌شان، به سمت ارگانیک سرچ بروند. علاوه بر این، باید در نظر داشته باشید که شبکه‌های اجتماعی برای افراد عادی ساخته شده‌اند، نه برای کسب و کارها. شاید بهتر باشد بگوییم که این بستر ساخته شده که برای کاربران عادی رایگان باشد و این موضوع برای کسب و کارها صدق نمی‌کند. در واقع کسب و کارهای جریان درآمد را برای رایگان ماندن پلتفرم‌ها برای کاربران‌شان تامین می‌کنند. از همین رو شبکه‌های اجتماعی انگیزه زیادی دارند که مطمئن شوند کسب و کارها برای ارتباط مستقیم با مخاطبان هدف‌شان، هزینه پرداخت می‌کنند. در کل باید بدانید که برای تمامی اهداف و مقاصد، استراتژی‌های شبکه‌های اجتماعی را باید در رده‌ی استراتژی‌های پولی دسته‌بندی کرد. در نتیجه بازگشت سرمایه آن‌ها نیز تحت تاثیر این رویکرد قرار می‌گیرد.

چگونه می‌توان رتبه‌بندی موتورهای جستجوی ارگانیک را بهبود بخشید؟

چگونه می‌توان رتبه‌بندی موتورهای جستجوی ارگانیک را بهبود بخشید؟

اگر می‌خواهید بازگشت سرمایه بهتری داشته باشید، باید بتوانید به بهترین شکل ممکن سئو سایت‌تان را ارتقا دهید. در ابتدا باید یک استراتژی سئوی خوب خلق کنید که بتواند عناصر مهم ارگانیک سرچ را هدف قرار دهد.

بهینه‌سازی موتور جستجوی ارگانیک

ابتدا کمی در حوزه مارکتینگ خود تحقیق کنید و سعی کنید به دنبال کلمات کلیدی مناسب بگردید تا در نهایت بتوانید کلید واژه‌های منحصر به فرد و فوق‌العاده‌ای را پیدا کنید. سپس بر آن اساس اولویت‌بندی و طبقه‌بندی سایت را انجام دهید. از اختصاص دادن کلید واژه‌هایی که با هم به صورت قابل توجهی هم‌پوشانی دارند، اجتناب کنید تا صفحات مجزایی داشته باشید. اگر برای پیدا کردن کلمات کلیدی منحصر به فرد برای یک صفحه به مشکل خورده‌اید، زیرا آن صفحه شباهت زیادی به صفحه‌ای دارد که از قبل وجود داشته است؛ این مشکل می‌توان نشانه‌ای از این باشد که شما نیازی به صفحه اضافی ندارید.

در قدم بعدی، طراحی و ساختار سایت خود را ارزیابی کنید تا مطمئن شوید که سایت‌تان از کلیات گرفته تا جزئیات، وضعیت خوبی دارد. آیا صفحات دارای اولویت بالای خود را نزدیک به راس رتبه‌بندی سلسله مراتبی سایت قرار داده‌اید و از منوی اصلی به آن‌ها لینک داده‌اید؟ استراتژی بهینه‌سازی کلمات کلیدی به جریان صفحه سازما‌ندهی شده و اطلاعاتی که هم‌پوشانی ندارند، بستگی دارد.

پس از اختصاص دادن کلمات کلیدی، هر صفحه را از طریق محتوا و فراداده (Metadata) برای کلید واژه‌های هدف، بهینه‌سازی کنید. مطمئن شوید که همه صفحات جلب توجه می‌کنند و تا حد امکان کاربر پسند هستند. همچنین سعی کنید با استفاده از لینک‌دهی داخلی، بین متن‌های صفحات مختلف ارتباط برقرار کنید.

بهینه‌سازی موتور جستجوی تکنیکال

بهینه‌سازی داخلی (On-Page) را می‌توان یکی از مهم‌ترین موارد در استراتژی سئو قلمداد کرد. اما به روز رسانی‌های انجام شده در صورتی که خزنده‌های (Crawler) موتورهای جستجو نتوانند در قدم اول سایت‌تان را بررسی کنند، هیچ تغییری را در نرخ بازگشت سرمایه به وجود نخواهند آورد. به روز رسانی‌های اعمال شده روی سئوی تکنیکال شما، موجب حذف موانع مهم Crawl شدن سایت می‌شود، مشکلات ناشی از محتوای تکراری را از بین می‌برد و در نهایت داده‌های ساختار یافته (Structured Data) را تنظیم می‌کند. این موارد نشان می‌دهد که سایت شما چگونه در SERPها نمایش داده می‌شود.

سئوی تکنیکال برای سایت‌ها اهمیت زیادی دارد و باید به آن توجه ویژه داشته باشید. بعد از Crawl کردن و حساب‌رسی (Auditing) کردن سایت، ممکن است به برخی از مشکلات زیر برخورد کنید:

  • مشکلات در Redirect
  • خطاهای مربوط به صفحات
  • مشکلات صفحات Canonicalize شده
  • مشکلات جاوا اسکریپت
  • مشکلات نقشه سایت
  • صفحات مسدود شده
  • صفحه‌بندی نامناسب
  • محتوای تکراری
  • مشکلات رندرینگ
  • مشکلات در ایندکس
  • مشکلات HTTPS یا SSL
  • زیر دامنه‌ها و زیر پوشه‌ها
  • مشکلات صفحه AMP
  • کم بودن سرعت سایت

اگر خوش‌شانس باشید، مشکلات فنی به سادگی و با سرعت بالا حل می‌شوند. اما متاسفانه مشکلات معمولا پیچیده هستند و برای حل آن‌ها باید از توسعه‌دهندگان ماهر سایت‌های مختلف کمک بگیرید.

استراتژی محتوا برای ارگانیک سرچ

اطلاعات باکیفیت و مرتبط موجب جذب و افزایش ترافیک می‌شود. استراتژی محتوایی شما باید شامل پست‌های بلاگ، راهنماها و سایر منابع مرتبط با نیازهای مخاطبین باشد. به طور کلی باید محتوایی داشته باشید که کاملا منطقی باشند و خواسته‌های کاربران را پوشش دهند. علاوه بر این، هر بخش از محتوا فرصتی به شما می‌دهد که با استفاده از عبارات جستجوی ارزشمند، بتوانید رتبه خوبی به دست آورید. منظور ما صرفا کلمات کلیدی رقابتی با حجم جستجوی زیاد نیست؛ بلکه شما می‌توانید اغلب ترافیک بالایی را برای یک صفحه خاص، با استفاده از کلمات کلیدی طولانی (Long-Tail Keyword) کسب کنید.

لینک‌سازی برای ارگانیگ سرچ

آیا می‌دانید یکی از موثرترین راه‌های فهماندن میزان محبوبیت و معتمد بودن سایت‌تان به گوگل چیست؟ برای این کار باید از سایر سایت‌های معتبر، لینک دریافت کنید. لینک‌های دریافتی به گوگل می‌فهماند که صفحات وب شما ارزشمند هستند. اگر تنها لینک‌های اسپم و با اعتبار کم داشته باشید، به گوگل این سیگنال را می‌دهید که دارید به شکلی نادرست، روی این رویکرد متمرکز می‌شوید.

بک لینک‌های (Backlink) باکیفیت هنوز هم یکی از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه‌بندی در گوگل هستند و امروزه تمرکز موتورهای جستجو روی این موارد بسیار زیاد است. استراتژی لینک‌سازی حول محور گسترش بلاگ و PR می‌چرخد. شما باید برای پیدا کردن اهدافی که به دست آوردن بازگشت سرمایه قابل توجهی ختم می‌شوند، مخاطب‌ها، اعتبار دامنه و مرتبط بودن را مد نظر قرار دهید. فعالیت‌های مربوط به سئوی خارجی (Off-Page) نظیر بازسازی لینک‌های مشکل‌دار، بررسی ارجاع‌های بدون لینک، لینک‌دهی منابع، مقالات مشترک و بازاریابی محتوای سنتی نیز باید مورد توجه قرار بگیرند.

برای این که بخواهید لینک‌دهی را در مقیاس گسترده انجام دهید، باید از ابزار مفید و ارزشمندی استفاده کنید که بتوانند اطلاعات را برای ناشران هدف، به صورت خودکار سازماندهی کنند. این موضوع به شما کمک می‌کند که پایگاه داده‌ی باکیفیت و به روزی داشته باشید.

شاخص کلیدی عملکرد (KPI)، بررسی و گزارشات مربوط به ارگانیک سرچ

شاخص کلیدی عملکرد (KPI)، بررسی و گزارشات مربوط به ارگانیک سرچ

Google Analytics در کنار Google Search Console می‌تواند ترکیب خوبی برای بررسی نتایج ارگانیک باشد. از دیگر ابزاری که می‌توانند در این راه به شما کمک کنند، می‌توان به Ahrefs، Moz Pro، SEMRush، STAT،Serpstat و Searchmetrics اشاره کرد. سعی کنید داشبوردهای سفارشی را برای تحت نظر گرفتن KPIهایی که می‌خواهید تنظیم کنید؛ سپس به صورت ماهانه گزارشات مربوطه را بررسی کنید. برای این کار می‌توانید از نرم‌افزارهایی نظیر Google Data Studio، Domo، Grow،Klipfolio و DashThis استفاده کنید.

KPIهای اصلی برای عملکرد ارگانیک شامل موارد زیر می‌شوند:

  • ترافیک ارگانیک
  • درآمد ارگانیک
  • سهم بازار (Market Share)
  • هزینه جذب مشتری (CAC)
  • برترین صفحات لندینگ ارگانیک
  • نرخ تبدیل
  • Assisted Conversions
  • تکمیل اهداف (Goal Completions)
  • ایمپرشن‌های جستجو از GSC
  • نرخ کلیکی از SERP

عملکرد ارگانیک خود را ماهانه بررسی کنید و در تلاش باشید تا بتوانید ترافیک را در بالاترین سطح ممکن نگه دارید. در مجموع بهتر است به بهبود کسب و کار خود نگاه بلند مدت داشته باشید.

کلام آخر

ما در این مقاله سعی کردیم شما را به طور کامل با مفهوم ارگانیک سرچ آشنا کنیم و از مزایای آن بگوییم. اگر به جستجوی ارگانیک اهمیت دهید، می‌توانید ترافیک بیشتری جذب کنید و برندتان شناخته‌تر خواهد شد. تمام این‌ها به جذب مشتریان دائمی و وفادار و همچنین ارتقا کسب و کارتان منتهی می‌شوند. این بود هرآنچه باید درباره ارگانیک سرچ می‌دانستید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع : تراکت

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.