با سلام خدمت شما کاربران وردپرسی!
سئو و بهینه سازی سایت یکی از موارد بسیار مهمی است که برای مدیران سایت و وبمستران اهمیت بسیاری زیادی دارد و باید برای آن اهمیت ویژهای قائل شد. بهینه سازی وردپرس برای موتورهای جستجو یا به اختصار SEO پایه و بنیان هر سایتی است که برای جذب مخاطب و افزایش فروش باید آن را به دست متخصص سپرد؛ اما باید دانست که فراگیری این تخصص میتواند شما را در ادامه راه یاری نماید و همچنین هزینههای جانبی مربوط به آن را کاهش دهد و با فراگیری آن میتوان خود را با الگوریتمهای جدید گوگل و سایر موتورهای جستجو جلو برد و در اینصورت دیگر نیازی به متخصص مربوط به آن نخواهید داشت.
بهینه سازی وردپرس
از طرفی باید بدانید یکی از مواردی که میتواند شما را در تنظیمات اولیه موتورهای جستجو نظیر تگ ها، عناوین، نگارش مطالب و… یاری نماید افزونه وردپرس میباشد که شما را در این زمینه یاری نماید. در این مقاله قصد داریم افزونه بهینه سازی وردپرس را خدمت شما کاربران وردپرسی ارائه نماییم که توسط آن قادر به سئو و بهینه سازی وردپرس خواهید بود.
سئو وردپرس با افزونه SEO SQUIRRLY
افزونه SEO SQUIRRLY یک افزونه حرفهای وردپرس میباشد که توسط آن قادر به انجام تنظیمات سئو و بهینه سازی وردپرس خواهید بود. این افزونه در مخزن وردپرس به نصب رسیده و توانسته است از میان +30,000 نصب امتیاز 4.7 از 5 را به خود اختصاص دهد که نشان از رضایت کاربران آن میباشد. در ادامه با ما و آموزش سئو و بهینه سازی وردپرس با افزونه SEO SQUIRRLY همراه باشید…
نصب و راه اندازی افزونه
برای استفاده از این افزونه ابتدا اقدام به نصب و فعال سازی آن از طریق لینک دانلود زیر اقدام نمایید.
پس از نصب و فعال سازی آن، بخش تنظیمات مربوط به آن از طریق بخش منوی پیشخوان قابل مشاهده است که میتوانید آن را تنظیم کنید. پس از نصب، افزونه از شما درخواست وارد کردن ایمیلی را میکند تا افزونه برای شما فعال شود که لازم است پس از وارد کردن ایمیل خود بر روی تایید قوانین و پس از آن روی Sign Up کلیک کنید تا افزونه فعال شود. با کلیک بر روی Sign Up پیغامی مبتنی بر تایید شدن ایمیل را مشاهده میکنید که میتوانید به تنظیمات افزونه دسترسی داشته باشید.
پس از تایید ایمیل، روی گزینه Start می زنید و سپس از طریق منوی پیشخوان و بخش Squirrly وارد Seo Setting شده تا تنظیمات را مشاهده نمایید. در بخش اول این تب میتوانید تنظیمات مربوط به Let Squirrly SEO optimize this blog را مشاهده کنید که تنظیمات اولیه این افزونه را شامل میشود.
گزینه های اول و دوم این بخش مربوط به تگ های سئو در بهینه سازی وردپرس میباشد که لازم است فعال باشد تا کیفیت بهینه سازی سایت را برای موتورهای جستجو افزایش دهد.
XML Sitemap: گزینه سوم این بخش از شما میخواهد تا اجازه فعال سازی سایت مپ توسط این افزونه را بدهید که با فعال سازی آن نقشه سایت شما فعال خواهد شد.
Feed style: با فعال سازی این گزینه خوراک سایت شما فعال میشود؛ خوراک یا Feed بخشی است که کاربران میتوانند در آن اشتراک خود را فعال نمایند و در صورت بروز شدن سایت از مطالب آن مطلع شوند.
favicon.ico: با فعال سازی این گزینه آیکن یا همان فاوآیکن برای کاربرانی که با موبایل یا تبلت وارد سایت میشوند فعال میشود.
Json-LD: این گزینه نیز یکی از متدهای سئو میباشد که بهتر است آن را فعال نمایید که به صورت پیشفرض نیز در افزونه فعال میباشد.
Google Analytics AMP: با فعال سازی این گزینه میتوانید از سرویس گوگل آنالیز در سایت خود بهرهمند شوید که البته با توجه به گفته افزونه این مورد تنها برای قالبهای طراحی شده توسط AMP قابل دسترس خواهد بود!
بخش Page Optimization
بخش دوم تنظیمات این افزونه را شامل میشود که شامل بهینه سازی صفحات وردپرس میباشد که مواردی نظیر عنوان، توضیحات و کلمات کلیدی را از شما میخواهد.
Title: در این بخش عنوان سایت خود را وارد کنید؛ سعی کنید پس از عنوان سایت، کلمات کلیدی اصلی را نیز به عنوان اضافه نمایید. در این بخش مجاز به افزودن 75 کاراکتر خواهید بود که این تعداد همان تعداد کاراکترهایی است که در گوگل نمایش داده میشود.
Description: در این بخش میتوانید توضیحات مربوط به سایت خود را وارد نمایید تا در صورت نمایش سایت شما در نتایج جستجو، در زیر عنوان کاربران بتوانند توضیحات مربوط به سایت شما را مشاهده نمایند.
Keywords: در این بخش میتوانید کلمات کلیدی سایت خود را وارد کنید تا به ارتقا رتبه سایت شما در موتور های جستجو یاری رساند؛ البته ناگفته نماند در الگوریتم های اخیر گوگل این مورد بی اهمیت برشمرده شده است.
بخش XML Sitemap for Google
بخش نقشه سایت یا همان نقشه XML یکی از مهم ترین بخشهای هر سایتی میباشد که اهمیت آن به قدری زیاد است که عدم وجود آن باعث شکست سایت از نظر موتورهای جستجو خواهد بود؛ زیرا تمامی فعالیتهای سایت شما از طریق نقشه سایت مورد بررسی موتورهای جستجو نظیر گوگل مورد بررسی قرار میگیرد.
Ping your sitemap to Google and Bing when a new post is published: با فعال سازی این گزینه نقشه سایت برای نمایش به موتور های جستجو نظیر گوگل و بینگ در صورت انتشار مطلب جدید نمایش داده میشود.
Build Sitemaps for: این گزینه از شما میخواهد تعیین کنید که نقشه سایت برای چه بخشهایی ساخته شود؛ توجه کنید که ساخت نقشه سایت برای بخش مطالب و برگه ها ضروری میباشد.
Include in Sitemaps: از طریق این بخش میتوانید تصاویر و ویدئوهای مطالب خود را در نقشه سایت قرار دهید.
How often do you update your site: این گزینه از شما میپرسد که هر چند وقت سایت خود را بروز میکنید تا سایتمپ شما را در همان مدت آپدیت نماید که این مورد روی ایندکسهای موتور جستجو تاثیر خواهد گذاشت و در نتیجه بر روی بهینه سازی وردپرس موثر است.
بخش Change the Website Icon
این بخش مربوط به آیکن سایت میباشد که ممکن است از لحاظ موتور جستجو اهمیت چندانی نداشته باشد اما از لحاظ رابط کاربری برای کاربران سایت مهم است؛ میتوانید آیکنی را برای سایت خود در نظر بگیرید و از طریق این بخش آپلود نمایید.
بخش JSON-LD for Semantic SEO
این بخش یکی از امکانات گوگل به نام Json را نمایش میدهد که اگر سایت شما تجاری است میتوانید اطلاعات سایت یا شرکت خود را وارد کنید تا با جستجوی کاربران در گوگل نمایش داده شود. در این بخش باید اطلاعات خود را وارد نمایید.
Your site type: از طریق این بخش نوع فعالیت سایت خود را که شامل تجاری/ شخصی است وارد نمایید.
Your Organization Name: در این بخش باید نام شرکت یا مجموعه خود را وارد کنید؛ میتوانید نام سایت خود را نیز وارد کنید!
Logo Url: آدرس لوگوی خود را جهت نمایش اطلاعات در موتورهای جستجو وارد نمایید.
Contact Phone: در این بخش شماره تماس خود را وارد کنید تا در موتور جستجوی گوگل به نمایش درآید.
Contact Type: از طریق این بخش میتوانید نوع شماره تماس خود نظیر شماره تماس بخش فروش، پشتیبانی و… را مشخص کنید.
Short Description: توضیحی در مورد فعالیت سایت، مجموعه یا شرکت خود وارد کنید تا در گوگل به نمایان شود.
بخش Social Media Accounts
این بخش نیز یکی از بخشهای کاربردی افزونه میباشد که از طریق آن میتوانید دسترسیهای شبکه اجتماعی خود را وارد کنید. این بخش شامل شبکه های اجتماعی توییتر، گوگل، فیسبوک، لینکدین، پینترست و اینستاگرام میشود که بیشترین اهمیت را در میان شبکههای اجتماعی دارند.
بخش Tracking Tools
این بخش نیز شامل فعالیتهای آماری و تجاری سایت میشوند که میتوانید با وارد کردن اطلاعات از سرویس های ارائه شده توسط آنها بهره ببرید. به طول مثال توسط گوگل آنالیتیکس میتوانید آمار و بازدید سایت خود را بررسی کنید تا از ریزش یا افزایش ترافیک خود اطلاع داشته باشید.
پس از انجام تنظیمات بالا بر روی گزینه Save Seo کلیک کنید تا تنظیمات بهینه سازی وردپرس انجام شده ذخیره شود.
نتیجه گیری
تنظیمات سئو و بهینه سازی وردپرس یکی از مهم ترین مواردی است که مدیران سایتها اهمیت ویژهای به آن میدهند تا در افزایش ترافیک سایت و افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو به آنها یاری رساند و در پیمودن نیمی از راه کمک کند.