آموزش دیلیت اکانت سروش | نحوه حذف اکانت سروش

دیلیت اکانت سروش

سروش یکی از پیام‌رسان‌های داخلی است که موجب برقراری ارتباط بین افراد شده و امکانات مشخصی دارد. این اپلیکیشن مشابه تلگرام بوده و تنها مخصوص دستگاه‌های اندرویدی است. از سرعت و عملکرد خوبی برخوردار بوده و قابلیت گفتگوی متنی دو نفره یا گروهی، امکان ایجاد کانال، قابلیت برقراری تماس صوتی، قابلیت لایک کردن پست‌ مخاطبین، امکان ایجاد نظرسنجی، امکان اشتراک‌گذاری ویدئو، عکس و استیکر و … را برای مخاطبین فراهم می‌کند. حال کاربری بنا به هر دلیلی قصد دیلیت اکانت سروش را دارد و ما نیز در این مقاله به شما یاد می‌دهیم که چگونه این کار را انجام دهید.

نحوه حذف اکانت سروش

با حذف اکانت سروش تمامی اطلاعات موجود در آن حذف خواهد شد و دیگر دسترسی به آن‌ها ندارید و امکان بازیابی وجود ندارد. پس قبل از هر اقدامی این مسئله را بطور کامل درنظر بگیرید.

حذف اکانت با نرم افزار سروش

برای دیلیت اکانت سروش به اپلیکیشن در موبایل خود مراجعه کنید:

دیلیت اکانت سروش

حال سه خط بالا را باز کنید و گزینه تنظیمات را بیابید:

تنظیمات سروش

روی گزینه حساب کاربری کلیک کنید:

user accounts

حال در صفحه باز شده روی سه نقطه سمت راست کلیک کنید. حال روی گزینه غیر فعال سازی کاربر بزنید.

غیرفعال کردن اکانت

کار تمام است و حذف اکانت سروش با موفقیت انجام شد.

  لیست جامع اصطلاحات اینستاگرام به همراه توضیحات کامل

دیلیت اکانت سروش با گوگل

حذف اکانت سروش در وب همانند ایتا بوده و باید با نسخه وب سروش انجام شود. نسخه وب اپلیکیشن سروش، با عنوان سروش پلاس است که در ادامه با دیلیت اکانت سروش پلاس آشنا خواهیم شد.

  • برای حذف اکانت سروش در وب به آدرس web.splus.ir بروید.
  • سپس شماره تماس خود را وارد کرده تا کد ورود برایتان ارسال شود.
  • در ادامه کد را در بخش مشخص شده وارد کنید.
  • پس از ورود به حساب کاربری 3 خط بالای صفحه را بزنید.
  • و از منو نمایش داده شده ، گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.

نسخه وب سروش

  • در تنظیمات روی گزینه حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید.
  • سپس سه نقطه بالای صفحه را زده و گزینه حذف حساب کاربری را کلیک کنید.

حذف اکانت کاربری

  • در ادامه نکته های گفته شده را به دقت بخوانید
  • سپس روی گزینه ارسال کد به صورت پیامک بزنید
  • کد دریافتی را در بخش مشخص شده وارد کنید
  • و گزینه حذف حساب کاربری را بزنید.
  • و دیلیت اکانت سروش پلاس انجام شد.

جمع بندی

سروش نیز از دیگر پیام‌رسان‌های ایرانی است که تنها کاربران اندرویدی امکان استفاده از آن را دارند. اما اگر به هر دلیلی تصمیم به حذف این پیام‌رسان گرفتید به راحتی می‌توانید آن را به همراه تمامی اطلاعات درون آن حذف کنید.

سوالات متداول

هیچ تفاوتی میان حذف اکانت سروش با سروش پلاس وجود ندارد و با استفاده از روش های گفته شده می‌توانید به راحتی اکانت خود را دیلیت نمایید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.