آموزش افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست

افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست

زمانی که برای نخستین بار قصد دارید سایت خود را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیاده‌سازی کنید، ممکن است قبل از خرید هاست بخواهید برای طراحی، تست قسمت‌های مختلف، آزمایش قالب‌های دلخواه و افزونه‌های مورد نیاز از لوکال هاست برای مشاهده خروجی سایت خود استفاده کنید، اما یکی از مشکلاتی که در هنگام استفاده از لوکال هاست با آن روبرو می‌شوید پایین بودن سرعت لوکال هاست می‌باشد. اگر در محیط لوکال هاست کار می‌کنید و با مشکل افت سرعت مواجه هستید با ما تا آخر این مقاله همراه باشید تا نحوه افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست را به شما آموزش دهیم.

افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • روش‌­های افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست
  • حل مشکل سرعت در لوکال هاست زمپ
  • پاک‌­سازی قالب­‌های اضافه
  • پاک­‌سازی افزونه‌­های اضافه
  • حذف وردپرس‌­های نصب شده
  • مشکل در اسکریپت وردپرس
  • مشکل در قالب­‌های وردپرسی
  • مشکل در افزونه‌­های وردپرسی
  • مشکل در فراخوانی کتابخانه Jquery

روش­‌های افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست

در برخی اوقات احتمال دارد فضای موجود برای اجرا و نمایش سایت شما کافی نباشد و با افت سرعت بسیار شدید و یا با خطای کمبود حافظه مواجه شوید. در ادامه موارد و روش‌هایی که در حل مشکل سرعت در لوکال هاست تاثیرگذارند را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

حل مشکل سرعت در لوکال هاست زمپ

مشکل افت سرعت در زمپ
مشکل افت سرعت در زمپ

اگر به تازگی یادگیری آموزش طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس را شروع کرده‌­اید و در ابتدای کار قصد خرید هاست را ندارید بهترین روش نصب و استفاده از لوکال هاست و نرم افزار Xampp و Wamp و Laragon می­‌باشد که بدون هیچ هزینه‌­ای می­‌توانید با کمک آن­‌ها سایت خود را طراحی و نتیجه را مشاهده کنید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست Laragon آموزش نصب وردپرس در Xampp آموزش نصب وردپرس در Wamp

در بیشتر موارد کند بودن سرعت و خطای کمبود حافظه مربوط زمپ یا ومپ شما می‌باشد. برای حل این مشکل، زمپ را باز نموده و پس از راه‌اندازی آن، مطابق تصویر زیر با کلیک بر روی دکمه Config، گزینه (PHP(php.ini را انتخاب کنید.

php.ini در نرم افزار Xampp
php.ini در نرم افزار Xampp

روش دیگر دسترسی به فایل php مراجعه به درایو C و ورود به پوشه‌ی Xampp می‌باشد، سپس از بین فایل‌های موجود، فایل php.ini را جستجو کنید.

پوشه php.ini در کامپیوتر
پوشه php.ini در کامپیوتر
فایل php.ini در کامپیوتر
فایل php.ini در کامپیوتر

در مرحله بعد صفحه جدیدی مانند تصویر زیر در قالب نوت پد برای شما نمایش داده خواهد شد که می‌بایست عبارت memory-limit را در آن جستجو کنید.

جستجوی عبارت memory-limit در فایل php.ini
جستجوی عبارت memory-limit در فایل php.ini

سپس مانند تصویر فوق محدودیت حافظه را افزایش دهید و تغییرات را ذخیره کنید، سپس زمپ خود را یک بار دیگر در حالت Stop قرار دهید و مجددا start را کلیک کنید تا متوجه تغییرات ایجاد شده شوید.
توجه داشته باشید که انجام تنظیمات افزایش حافظه در تمام نرم افزارها به همین شکل می‌باشد و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

پاک­سازی قالب‌­های اضافه

یکی دیگر از دلایل اصلی افت سرعت در لوکال هاست نصب تعداد زیادی قالب بر روی وردپرس می‌باشد. به غیر از قالبی که بر روی سایت وردپرسی خود نصب کرده‌اید و از آن استفاده می‌کنید بهتر است کلیه قالب‌های موجود در وردپرس را حذف و به بهبود سرعت سایت وردپرسی خود کمک کنید.

پاک­سازی افزونه­‌های اضافه

پاکسازی افزونه‌های اضافه
پاکسازی افزونه‌های اضافه

علاوه بر اینکه نصب تعداد زیاد قالب بر روی سرعت وردپرس در لوکال هاست موثر است نصب و نگهداری افزونه‌های بلا استفاده نیز این مشکل را تشدید می‌کند. توصیه می‌کنیم برای حل مشکل سرعت در لوکال هاست فقط افزونه‌هایی که وجود آن‌ها ضروری هستند و از آن‌ها استفاده می‌کنید را نگهدارید و مابقی افزونه‌ها را غیرفعال و حذف نمایید.

  آموزش ساخت وبسایت آژانس مسافرتی در وردپرس (راهنمای قدم به قدم)

حذف وردپرس­‌های نصب شده

ممکن است به مرور زمان وردپرس‌های بسیاری بر روی سیستم خود نصب کرده باشید، همین امر یکی دیگر از دلایل اصلی کندی سرعت وردپرس در لوکال هاست است، در صورت امکان سیستم خود را از تمام وردپرس¬هایی که اضافی هستند و به آن‌ها نیازی ندارید پاکسازی کنید و سرعت وردپرس خود را مجددا تست کنید.

 مشکل در اسکریپت وردپرس

یکی از مشکلاتی که ممکن است در مشکل افت سرعت وردپرس در لوکال هاست بی دلیل نباشد مشکل در اسکریپت وردپرس است، گاهی پیش می‌آید که بر روی اسکریپت وردپرس نصب شده تغییراتی اعمال می‌کنید که به طور کل باعث بهم ریختگی اسکریپت شده و آن را از حالت استاندارد خارج می‌کند، در این زمان بهترین کار این است وردپرس خود را تعویض کنید.

مشکل در قالب‌های وردپرسی

یکی دیگر از مواردی که در حل مشکل سرعت در لوکال هاست تاثیرگذار است عیب یابی قالبی است که در وردپرس از آن استفاده می‌کنید، در صورتی که پس از نصب یک قالب جدید وردپرس شما با افت شدیدی روبرو شد، این افت سرعت به غیراستاندارد و بهینه نبودن قالب شما برمی‌گردد و بهتر است قالب را حذف و از یک قالب دیگر استفاده کنید و یا در صورت قدیمی بودن قالب، حتما آن را بروز رسانی نمائید.

مشکل در افزونه­‌های وردپرسی

رفع مشکل در افزونه­‌های وردپرسی برای افزایش سرعت لوکال هاست
رفع مشکل در افزونه­‌های وردپرسی برای افزایش سرعت لوکال هاست

وجود مشکل در افزونه‌های وردپرسی یکی از دلایل کندی سرعت سایت‌های وردپرسی است، چناچه روش‌های بسیاری را تست کرده و همچنان با مشکل افت سرعت روبرو هستید توصیه می‌کنیم کلیه افزونه‌های موجود در وردپرس خود را غیرفعال کنید، سپس بار دیگر سرعت وردپرس خود را آزمایش کنید، در صورتی که مشکل افت سرعت برطرف شده باشد می‌بایست افزونه‌ها را یک به یک فعال و تست کنید تا متوجه شوید کدام یک از افزونه‌ها باعث کاهش سرعت وردپرس شما می‌شوند.

مشکل در فراخوانی کتابخانه Jquery

بعضی از افزونه‌ها نیاز دارند در فراخوانی کتابخانه Jquery از اینترنت یا سایت‌هایی که دارای اختلالات سروری و فیلتر هستند کمک بگیرند که این خود یک دلیل دیگر افت سرعت سایت‌های وردپرسی می‌باشد. بهترین کار دانلود و قرارگیری فایل کتابخانه‌های Jquery بر روی سیستم می‌باشد تا با فراخوانی از داخل سیستم به افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست بهبود ببخشیم.

افزایش سرعت وردپرس در لوکال هاست

مشکل سرعت وردپرس در لوکال هاست یکی از مشکلات رایجی است که کاربران بسیاری با آن مواجه هستند، چناچه مطمئن هستید مشکل از سیستم عامل و سرعت ویندوز شما نمی‌باشد (برای اطمینان بیشتر نرم افزار بهینه‌سازی سرعت ویندوز را بر روی سیستم خود نصب کنید)، می‌توانید به راحتی با مطالعه این مقاله و انجام روش‌های ذکر شده مشکل سرعت در لوکال هاست را برطرف کنید. شما می‌توانید سوالات، نظرات و تجربیات خود را از بخش دیدگاه‌ها با ما مطرح کنید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

هاستی محلی که بصورت یک نرم افزار روی سیستم شما نصب شده و می توانید سایت را بطور کاملا تستی روی آن اجرا و نصب کنید.
پاک­سازی قالب‌­های اضافه پاک­سازی افزونه­‌های اضافه حذف وردپرس­‌های نصب شده مشکل در اسکریپت وردپرس مشکل در قالب‌های وردپرسی مشکل در افزونه­‌های وردپرسی مشکل در فراخوانی کتابخانه Jquery
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.