حذف اکانت تلگرام

حذف اکانت تلگرام
حذف اکانت تلگرام

بدون شک در بین ایرانیان، تلگرام محبوب‌ترین پیام‌رسان موجود است و بیش از 45 میلیون کاربر دارد. این پیام‌رسان به دلایل زیادی به پرطرفدارترین پیام‌رسان در ایران تبدیل‌شده است. امکان ساخت گروه و کانال، امکان ارسال پیام خصوصی، ماندگاری پیام‌ها تا چندین سال، امکان استفاده از گیف و بسیاری امکانات دیگر، تلگرام را محبوب کرده است.
اگر به هر دلیلی شما تصمیم به حذف اکانت تلگرام گرفته‌اید، می‌توانید با استفاده از دو روش این کار را به‌سادگی انجام دهید.

حذف اکانت تلگرام

فقط قبل از حذف اکانت خود، سه نکته‌ی مهم را باید بدانید زیرا حذف اکانت یک سفر یک‌طرفه است. در اینجا قبل از این‌که حساب خود را از بین ببرید، چند نکته را در نظر بگیرید:

  • با حذف اکانت، تمامی مخاطبین، پیام‌ها، گروه‌ها و کانال‌ها به‌طور کامل حذف خواهند شد.
  • بعد از انجام آخرین مرحله برای حذف تلگرام، شما دیگر قادر به لغو عملیات حذف نخواهید بود.
  • اگر دوباره در تلگرام ثبت‌نام کنید، هیچ‌کدام از مخاطبین، پیام‌ها، گروه‌ها و کانال‌هایی که از قبل داشتید بازیابی نخواهند شد.

حال اگر با این وجود باز هم می‌خواهید دیلیت اکانت تلگرام را انجام دهید، با ما همراه باشید…

برای حذف اکانت تلگرام 2 راه وجود دارد

احتمالاً تا الان متوجه شده‌اید که در داخل خود برنامه تلگرام هیچ گزینه‌ای برای حذف یا غیرفعال سازی مستقیم وجود ندارد. در حالت کلی شما می‌توانید از دو راه تلگرام خودتان را حذف کنید. یک‌ راه به‌ صورت سریع و آنی است و بلافاصله تلگرام شما حذف خواهد شد و راه دیگر، زمان‌بندی دلخواه از یک ماه تا یک سال است. در زیر ما دو روش گفته‌شده را به‌صورت تصویری برای شما ارائه داده‌ایم، هرکدام که مناسب شما است را انتخاب کنید، تفاوتی باهم ندارند و در انتها منجر به حذف اکانت تلگرام خواهد شد.

الف – حذف با استفاده از سایت تلگرام و به‌صورت دستی (سریع)

1- ابتدا وارد صفحه حذف اکانت تلگرام خودتان شوید. شما می‌توانید با کامپیوتر و یا موبایل وارد این سایت شوید. با هرکدام که راحت‌تر هستید وارد شوید، تفاوتی ندارد.

2- در این صفحه شما باید شماره خودتان را وارد کنید تا یک کد تأیید به تلگرام شما ارسال شود. دقت کنید به تلگرام ارسال می‌شود نه به‌صورت اس ام اس. قبل از واردکردن شماره، حتماً کد کشور را بنویسید و شماره را بدون صفر وارد کنید. (به این صورت: 98912345679+)

enter number- ورود شماره تماس
ورود شماره موبایل

3- اگر شما شماره خودتان را به‌ درستی وارد کرده باشید، یک کد تأیید به تلگرام شما ارسال می‌شود. کد تأیید ارسال‌شده مانند تصویر زیر است:

verify code- دریافت کد تایید
دریافت کد تایید در تلگرام

کد تأیید ارسال‌شده را در داخل کادر خالی بنویسید. بعدازاینکه کد را وارد کردید روی “Sign In” کلیک کنید. دقت کنید که بزرگی و کوچکی حروف مهم است:

signin- ورود به سایت
ورود به سایت مورد نظر

4- در این صفحه به شما اخطار می‌دهد که تمامی مخاطبین، تمامی پیام‌ها و تمامی کانال‌ها و گروه‌هایی که ایجاد کرده‌اید یا عضو آن‌ها بوده‌اید با دیلیت اکانت تلگرام ، حذف خواهند شد و دیگر قابل بازیابی نخواهد بود.

  ساخت آیکون شبکه های اجتماعی در وردپرس با Simple Social Icons

تذکر: اگر حساب شما ریپورت شده است با حذف اکانت تلگرام از ریپورتی خارج نمی‌شوید. دقت داشته باشید که به خاطر ریپورت بودن اکانت خودتان را حذف نکنید.

در کادر خالی صفحه، شما می‌توانید دلیل دیلیت اکانت تلگرام را بنویسید تا یک بازخوردی داشته باشند و در آینده خدمات بهتری را ارائه دهند. البته پر کردن این قسمت اختیاری است.

برای ادامه کار روی ” Done ” کلیک کنید:

done delete your account- تایید حذف اکانت
تایید حدف اکانت تلگرام

5- در آخرین قسمت که به‌صورت پاپ‌آپ نمایش داده می‌شود، به شما یک اخطار می‌دهد و می‌گوید که بعد از حذف اکانت تلگرام خود ممکن است تا چندین روز نتوانید مجدداً در تلگرام ثبت‌نام کنید. اگر مشکلی ندارید می‌توانید روی ” Yes, delete my account ” کلیک کنید:

are you sure- آیا مطمئن هستید؟
آیا برای حذف اکانت تلگرام خود مطمئن هستید؟

6- اکانت شما با موفقیت حذف شد:

delete success- حذف موفقیت آمیز
حذف موفقیت آمیز اکانت تلگرام

الان اگر برنامه تلگرام را روی گوشی خود باز کنید، می‌بیند که حساب شما حذف‌شده است.

ب – دیلیت اکانت به‌صورت خودکار (زمان‌بندی)

به‌ عنوان بخشی از ویژگی‌های امنیتی تلگرام، اگر شما در تلگرام خود فعالیت نداشته باشید، حساب بعد از مدت معینی حذف خواهد شد. مدت‌ زمان پیش‌فرض برای 6 ماه تعیین‌شده است، به این معنی که اگر شما در این زمان به‌ حساب تلگرام خود وارد نشوید، حساب شما به‌صورت کامل حذف خواهد شد و همه مخاطبین، پیام‌ها، گروه‌ها و کانال‌هایی که داشتید به‌صورت کامل حذف می‌شود.

شما نمی‌توانید این ویژگی را غیرفعال کنید، اما می‌توانید مدت‌زمان آن را تغییر دهید. مدت‌زمان‌هایی که شما می‌توانید آن‌ها را تنظیم کنید بین 1 تا 12 ماه است.

اگر می‌خواهید حذف اکانت تلگرام بصورت خودکار انجام شود، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید. البته باید توجه داشته باشید که در این مدت‌زمان شما نباید وارد تلگرام خودتان شوید.

اگر می‌خواهید تلگرام شما به‌صورت خودکار حذف شود مراحل زیر را طی کنید:

1- از بخش Settings وارد قسمت Privacy and Security شوید:

Privacy and Security- حذف خودکار اکانت
حذف خودکار اکانت تلگرام

2- در صفحه باز شده و از قسمت Advanced روی Delete my account if away for کلیک کنید:

Delete my account if away for- زماندار کردن حذف اکانت
زمانبندی برای حذف اکانت

3- در پایان زمان موردنظر خودتان را برای دیلیت اکانت تلگرام انتخاب کنید:

choose time- انتخاب زمان مورد نظر
انتخاب زمان مورد نظر

دیلیت اکانت تلگرام

همان‌طور که مشاهده کردید، دیلیت اکانت تلگرام بسیار آسان است. بازهم تأکید می‌کنم که در صورت حذف تلگرام با این دو روش، تمامی اطلاعات شما حذف خواهند شد و شما هیچ راهی برای بازیابی آن‌ها ندارید. پس اگر تصمیم قطعی گرفته‌اید این کار را انجام دهید.
در این مقاله با دو روش نحوه حذف اکانت تلگرام را آموزش داده‌ایم. شما اگر سؤالی یا ابهامی دارید حتماً در دیدگاه‌ها بنویسید. ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگو خواهیم بود.

منابع

مشاوره آموزشی رایگان
شما این فرصت را دارید، با تکمیل فرم زیر، قبل از انتخاب دوره آموزشی مناسب خود، از مشاوره رایگان کارشناسان آموزشی مجموعه همیار آکادمی استفاده نمائید.
 
مشاوران آموزشی
همیار آکادمی
پاسخگوی شما هستند
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید:

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند:

334,773 نفر

پاسخی بگذارید

مطالب زیر را حتما بخوانید

دوره‌های آموزشی