شخصی سازی فرم ورود و عضویت در وردپرس با Theme My Login

فرم ورود و عضویت در وردپرس

بخش ورود و عضویت پیش‌فرض وردپرس ممکن است از نظر برخی از کاربران ناخوشایند و نازیبا به نظر برسد، به طوریکه کاربران برای ورود و عضویت به سایت باید از صفحه‌ای که همانند صفحه ورود مدیر سایت است، استفاده کنند. برای این منظور افزونه‌هایی توسعه یافته‌اند تا بتوانند فرم ورود و عضویت در وردپرس را شخصی سازی کنند تا شبیه فرم ورود مدیر سایت نباشد.
در این مقاله از آموزش وردپرس، قصد معرفی یک افزونه کاربردی را داریم که این مشکل سایت شما را برطرف خواهد کرد. به طوری که خودتان می‌توانید آن را شخصی‌سازی کنید و از امکانات آن کمک بگیرید. افزونه‌ای ساده و در عین حال پرکاربرد است. در ادامه برای آشنایی بیشتر با آن، همراهمان باشید.

فرم ورود و عضویت در وردپرس

افزونه Theme My Login به شما این امکان را می‌دهد تا فرم ورود و عضویت در وردپرس را شخصی‌سازی کنید. این افزونه امتیاز 3.5 از ۵ را در مخزن وردپرس کسب کرده است و بیش از ۱۰۰٫۰۰۰ بار توسط کاربران نصب و فعالسازی شده‌ است. چنانچه می‌خواهید فرم ورود و عضویت در وردپرس را شخصی‌سازی کنید و تبدیل به یک فرم پرکاربرد نمایید، پیشنهاد می‌کنیم حتما از این افزونه کمک بگیرید.

برخی از امکانات افزونه Theme My Login

  • رابط کاربری آسان
  • قابلیت شخصی‌سازی صفحه بازیابی رمز عبور
  • قابلیت تایید ایمیل توسط کاربر پس از عضویت
  • قابلیت reCAPTCHA برای عضویت
  • قابلیت ثبت نام کاربر فقط با ایمیل
  • دارای قابلیت تعیین رمز عبور توسط خود کاربر هنگام ثبت نام
  • ویژگی ورود کاربر با ایمیل یا نام کاربری
  • دارای قابلیت ورود خودکار کاربران به سایت پس از عضویت
  • و… 

نصب و راه‌اندازی افزونه Theme My Login

theme my login- فرم ورود و عضویت در وردپرس

ابتدا افزونه را از انتهای این مقاله دانلود کنید. پس از ورود به پیشخوان وردپرس، از قسمت افزونه‌ها، روی “افزودن” کلیک کنید. سپس دکمه “بارگذاری افزونه را بزنید و فایل رانلود شده را انتخاب کنید. سپس دکمه “نصب افزونه” را بزنید و پس از نصب، کمی صبر کنید تا ترجمه فارسی این افزونه نیز بروزرسانی شود. پس از بروزرسانی، دکمه “فعال کردن افزونه” را بزنید.

update- فرم ورود و عضویت در وردپرس

پوسته ورود من

پس از فعال‌سازی افزونه، گزینه‌ای با نام “پوسته ورود من” به پیشخوان وردپرس اضافه می‌شود. این دقیقا همان افزونه‌ای است که امکان شخصی‌سازی فرم ورود و عضویت در وردپرس را برای ما فراهم می‌کند.

menu- فرم ورود و عضویت در وردپرس

روی آن کلیک کنید تا وارد صفحه تنظیمات افزونه شوید. در این صفحه چند گزینه وجود دارد که به بررسی هر یک می‌پردازیم.

general setting- فرم ورود و عضویت در وردپرس

نوع ورود: در این قسمت می‌توانید نوع ورود کاربران را مشخص کنید که دارای 3 نوع مختلف است.

اگر این گزینه را روی “پیش فرض” تنظیم کنید، کاربر برای ورود به سایت می‌تواند از ایمیل یا نام کاربری خود استفاده کند. اگر گزینه “فقط نام کاربری” را انتخاب کنید، کاربر برای ورود حق دارد فقط از نام کاربری خود استفاده کنید و قادر به استفاده از ایمیل خود برای ورود به سایت نیست. گزینه آخر هم “فقط رایانامه” است که با انتخاب آن، کاربر ملزم به استفاده از ایمیل خود برای ورود به سایت است و نمی‌تواند به جای ایمیل از نام کاربری خود استفاده کند.

نوع ثبت نام: این قسمت مربوط به چگونگی ثبت نام است.

اگر گزینه “پیش فرض” را انتخاب کنید، در صفحه عضویت سایت دو فیلد ایمیل و نام کاربری نمایش داده خواهد شد که کاربر برای ثبت نام در سایت باید این دو فیلد را تکمیل کند که پس از تکمیل این دو فیلد، یک ایمیل برای کاربر ارسال می شود که با استفاده از آن می تواند رمز عبور حساب کاربری خود را تعیین کند.

اگر گزینه “فقط رایانامه” را انتخاب کنید، در صفحه عضویت سایت فقط یک فیلد ایمیل به کاربر نمایش داده خواهد شد. در این صورت کاربر پس از نوشتن ایمیل خود، یک ایمیل دریافت خواهد کرد که با استفاده از لینک موجود در آن، می‌تواند برای حساب کاربری خود رمز عبور تعیین کند.

رمز های عبور: اگر این گزینه را تیک بزنید، به جای اینکه یک ایمیل برای کاربر فرستاده شود که توسط آن بتواند رمز عبور خود را بسازد، در همان صفحه عضویت سایت می‌تواند رمز عبور حساب کاربری خود را تعیین کند.

ورود خودکار: با تیک زدن این گزینه، کاربران پس از ثبت نام در سایت شما، به صورت خودکار وارد حساب کاربری خود خواهند شد و دیگر نیازی نیست پس از عضویت در سایت، اطلاعات ورود خود را وارد کنند.

اسلاید ها: در این قسمت 5 فیلد محتلف را مشاهده می‌کنید که برای تعیین آدرس صفحات مختلف فرم ورود و عضویت در وردپرس هستند. به عنوان مثال به صورت پیش فرض، آدرس ورود به سایت شما به صورت domain.com/login است. در صورتی که می‌خواهید این آدرس تغییر کند، عبارت جدید را در فیلد مربوطه بنویسید. از این قسمت می‌توانید آدرس صفحات ورود، خروج، عضویت، فراموشی رمز عبور و نوسازی رمز عبور را تغییر دهید یا اینکه از آدرس‌های پیش فرض استفاده کنید.

login- فرم ورود و عضویت در وردپرس

در منوی افزونه در پیشخوان وردپرس، علاوه بر قسمت “عمومی” که به توضیح تنظیمات آن پرداختیم، قسمت دیگری تحت عنوان “برنامه‌های افزودنی” وجود دارد که لیستی از افزودنی‌های این افزونه در آنجا قرار دارد که امکانات بیشتری را به افزونه اضافه می‌کند. اما متاسفانه تمامی این افزودنی‌ها پولی هستند و برای تهیه آن‌ها باید پرداخت دلاری انجام دهید.

حال نگاهی به صفحات ورود و عضویت کاربران بیاندازیم:

register- فرم ورود و عضویت در وردپرس

login- فرم ورود و عضویت در وردپرس

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، فرم ورود و عضویت در وردپرس برای کاربران بسیار زیبا و شکیل شده است و دیگر از فرم ورود و ثبت نام پیش‌فرض وردپرس استفاده نخواهد شد.

شما می‌توانید از این افزونه در ابزارک‌ها نیز استفاده کنید. برای این کار از قسمت “نمایش” در پیشخوان وردپرس، روی “ابزارک” ها کلیک کنید. سپس از بین ابزارک‌های وردپرس، ابزارک “پوسته ورود من” را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید. سپس آن را به سایدبار یا فوتر قالب وردپرس خود اضافه کنید. از بین تنظیمات ابزارک، می‌توانید تعیین کنید کدام یک از فرم‌های ورود یا عضویت در قسمت ابزارک نمایش داده شود.

widgets- فرم ورود و عضویت در وردپرس

وقتی ابزارک افزونه را به قسمت سایدبار قالب خود اضافه کنید، نتیجه به صورت زیر خواهد شد:

sidebar logout- فرم ورود و عضویت در وردپرس

البته وقتی کاربر در سایت شما نام نویسی کند یا اینکه وارد سایت شود، نوع نمایش این ابزارک به صورت خودکار تغییر خواهد کرد. به عنوان مثال پس از عضویت و ورود به سایت، این ابزارک به این شکل نمایش داده خواهد شد:

sidebar login- فرم ورود و عضویت در وردپرس

نتیجه نهایی

اگر دوست ندارید برای ورود و عضویت کاربران از فرم پیش‌فرض وردپرس استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنیم از افزونه Theme My Login استفاده کنید. این افزونه کاربردی با تنظیمات ساده، فرم ورود و عضویت در وردپرس را به راحتی تغییر می‌دهد که به آموزش استفاده از افزونه در این مقاله پرداختیم.

دانلود افزونه Theme My Login

دانلود افزونه صفحه افزونه

سوالات متداول

بخش ورود و عضویت پیش‌فرض وردپرس ممکن است از نظر برخی از کاربران ناخوشایند و نازیبا به نظر برسد، به طوریکه کاربران برای ورود و عضویت به سایت باید از صفحه‌ای که همانند صفحه ورود مدیر سایت است، استفاده کنند. برای این منظور افزونه‌هایی توسعه یافته‌اند تا بتوانند فرم ورود و عضویت در وردپرس را شخصی سازی کنند تا شبیه فرم ورود مدیر سایت نباشد. افزونه Theme My Login به شما این امکان را می‌دهد تا فرم ورود و عضویت در وردپرس را شخصی‌سازی کنید.
ابط کاربری آسان قابلیت شخصی‌سازی صفحه بازیابی رمز عبور قابلیت تایید ایمیل توسط کاربر پس از عضویت قابلیت reCAPTCHA برای عضویت قابلیت ثبت نام کاربر فقط با ایمیل دارای قابلیت تعیین رمز عبور توسط خود کاربر هنگام ثبت نام ویژگی ورود کاربر با ایمیل یا نام کاربری دارای قابلیت ورود خودکار کاربران به سایت پس از عضویت
فرم ورود و عضویت پیش فرض وردپرس بسیار ساده و بدون جذابیت کاربری است. به همین علت می توانیم با کمک افزونه های جانبی آن را سفارشی سازی کنیم.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من یه مشکلی دارم افزونه صفحه ساز المنتور یه صفحه ساختم و با افزونه سیستم مدیریت کاربران هم ورود و ثبت نام رو گذاشتم که همه چیز خوبه ولی 2 تا دکمه طراحی کردم که یکی ثبت نام هست و دیگری ورود حالا مشکل اینجاست که وقتی کسی ثبت نام کرد نمیخوام دوباره این دکمه ها و کادر های ثبت نام و ورود براش نمایش داده بشه و پنهان بشه

    خیلی ممنون

  2. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    با تشکر از همیار وردپرس من برای ورود و عضویت کاربران سایت خودم افزونه Theme My Login رو نصب کردم .ولی متوجه شدم که رو ی این سایت قبلا ورود و عضویت کاربران به طریقه قبلب یعنی همان فرم خود وردپرس انجام میشده است . ولی من می خوام که با این افزونه این ورود و عضو گیری انجام بشه چه جوری می تونم اون فرم قبلی رو غیر فعال و روش جدید رو جایگزین کنم ..ممنون میشم راهنمایی کنین ….با تشکر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      اگه نیاز به امکانات بهتری برای عضویت دارید این افزونه رو پیشنهاد نمیکنم. چون بیشتر پلن‌های اون پرمیوم شده و بخش عضویت خوبی نداره.
      برای اینهک بتونید مجدد تنظیم کنید باید تمامی اطلاعات افزونه رو از پایگاه داده حذف کنید.

  3. 5 سال عضو همیار وردپرس

    بهترین مقالات برای ورد پرس
    عالیییییی

  4. 7 سال عضو همیار وردپرس

    سلام چجوری میشه فیلد های سفارشی گذاشت تو این افزونه؟ مثلا فیلد نام و نام خانوادگی

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      تنها به شرطی که داخل کدها تغییراتی اعمال کنید، چنین چیزی ممکن هستش

  5. 5 سال عضو همیار وردپرس

    در این مقاله آموزشی به قابلیت reCAPTCHA برای عضویت اشاره کردین ولی داخل افزونه همچین موردی یافت نمیشه. میشه راهنمایی کنید؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این افزونه چون دیگه بروز نمیشه اینگونه مشکلات براش طبیعیه

  6. 5 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    بنده طبق اموزش افزونه را نصب کردن اما هنوز صفحه های قبلی در سایت نمایش داده می شود

  7. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام وقت بخیر
    من میخام لینکهای دانلود ادامه مطلب پستها فقط برای کاربران عضو شده نمایش داده بشه
    آیا این افزونه اینکارو انجام میده یاخیر؟
    لینکها وی آی پی نیست و رایگانه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

  8. 5 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام من افزونه رو نصب کردم ولی در فرم عضویت پیغام میده هم اکنون امکان ثبت کاربر تازه وجود ندارد

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      از بخش تنظیمات>> عمومی امکان اجازه ثبت نام رو به کاربرا بدید.

  9. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام وقت بخیر من افزونه رو نصب و راه اندازی کردم در صفحه ورود یک سایدبار اضافه شده که لیست کل برگه ها و نوشته ها رو نشون میده چطور میتونم این سایدبار رو حذف کنم ؟

  10. 6 سال عضو همیار وردپرس

    سلام. ببخشید چرا در بخش ثبت نام کاربر نمی تواند با شناسه فارسی ثبت نام کند. وقتی شناسه فارسی وارد می کند می گه: شناسه نادرست است. لطفا بگید چجوری این مشکل رو حل کنم. خیلی برام مهمه.
    با تشکر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      این امر طبیعیه! شناسه باید انگلیسی باشه دوست عزیز

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      پس چطوری الان تو سایت شما شناسه یک سری فارسی است و می شه شناسه فارسی ساخت. نمیشه مثل مال شما با کد درستش کرد؟

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      چرا نظر قبلیم تایید نمی شه؟

    • 6 سال عضو همیار وردپرس

      ولی پس چطوری الان تو سایت شما شناسه یک سری فارسی است و می شه شناسه فارسی ساخت. نمیشه مثل مال شما با کد درستش کرد؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      شناسه فارسی نیست، نام کاربر رو میشه فارسی انتخاب کرد که به جای شناسه نمایش داده بشه.