یکی از بزرگترین سوالاتی که همیشه پرسیده میشود این است که چگونه میتوان ترافیک وبسایت را افزایش داد و چگونه قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برای وبسایت اتفاق میافتد؟ متاسفانه برخلاف تصور بسیاری افراد، پاسخ مشخصی نمیتوان به این سوال داد همه چیز به نوع فعالیت شما بستگی دارد. چه کارهای مثبتی برای رسیدن به برترین جایگاه انجام میدهید؟ چه نوع محتوایی برای بهترین شدن تولید میکنید؟ تمام اقداماتی که براساس قوانین انجام میدهید شما را به جایگاه برتر نزدیک میکند. در مقاله امروز این موضوع را مورد بررسی قرار داده و برای موفقیت در این راه، راهکارهایی را ارائه میکنیم.
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل در واقع آرزوی همه کسب و کارهاست. اینکه توسط مردم و گوگل به عنوان وبسایتی محبوب و پرطرفدار شناخته شویم یک اتفاق عالیست که نه تنها بر شهرت ما در حوزه مشخصی اضافه میکند بلکه به میزان چشمگیری اعتمادها را افزایش داده و فروش بالایی رقم میزند. اما نحوه چگونگی رسیدن به این اتفاق بسیار مهم و نیازمند دقت، تلاش بیوقفه و زمان است.
چگونه میتوان به صفحه اول گوگل رسید؟
راههای زیادی برای رسیدن به جایگاه یکِ گوگل وجود دارد اما از مهمترین روشها تولید محتواست که امری انکار ناپذیر بوده و باید تلاش مداومی برای آن انجام داد. برای شروع تولید محتوا در رسیدن به رنک و رتبه خوب وجود دارد که در گام اول باید بدانید از چه ابزارهای جستجویی استفاده کنید تا صفحه اول جستجوی گوگل را برای وبسایت خود تصاحب کنید و بر مبنای آن محتوای جدید و جذابی تولید کنید.
هر چند، زمانیکه شما روی برندسازی و سازماندهی وبسایت خود کار میکنید به طور قابل ملاحظهای میتوانید بر رتبه سایت تاثیر بگذارید و جایگاه خوبی در گوگل کسب کنید. مطابق تحقیقات به طور میانگین 33 درصد ترافیک جستجو مربوط به اولین نتایج است.
طبق تجربیات، اکثر افراد پس از جستجو در مورد مطلبی، به ۳ نتیجه اول گوگل توجه میکنند و اگر رنک شما جزء شمارههای ۱۱به بعد باشد ممکن است اصلا دیده نشوید. اکثر افراد اصلا به صفحات دوم در جستجو نمیروند و گوگل هم معتقد است که بهترین نتایج در همان صفحه اول موجود است.
از این رو گوگل میتواند به راحتی اطلاعات شما را بررسی کرده و در اختیار کاربران و مخاطبان قرار دهد. در واقع این گونه بگوییم که گوگل از محتوای وبسایت شما برای کمک به کاربران استفاده میکند. تنها کاری که باید بکنید این است که با تولید محتوای با کیفیت گوگل را متقاعد کنید که قرار گرفتن در صفحه اول گوگل نتایج را از آنِ شما سازد. ما تولید محتوا را پذیرفتیم اما چه اقداماتی باید روی محتوای ما صورت گیرد تا آنچه قرار است، اتفاق بیفتد؟!
سئوی اولیه را برای صفحه اول جستجوی گوگل فراموش نکنید
با توجه به اینکه از وبسایت وردپرسی استفاده میکنیم برای اجرای سئوی اولیه مشکلی نخواهیم داشت و میتوانیم از افزونههای سئوی وردپرس استفاده کنیم و به راحتی محتوای خود را سئو کنیم. البته ناگفته نماند که قطعا باید خودتان با اصول سئو آشنا باشید و بدانید چگونه کلمات کلیدی مناسب انتخاب کنید، چه ساختاری برای محتوای خود تعریف کنید، چگونه لینکسازی کنید و … . در واقع افزونه سئوی وردپرس تنها یک راهنما برای انجام بهتر و آسانتر امور است.
پیشنهاد میشود که حتما از ابزار سرچ کنسول استفاده کنید و با وارد کردن نقشه سایت خود در آن، به گوگل کمک کنید که سایت شما را بررسی (ایندکس) کند و نتایج آن را برای شما نمایش دهد. شما با استفاده از اطلاعاتی که در سرچ کنسول دریافت میکنید میتوانید صفحات سایت خود را بهبود ببخشید و آن را به صفحه اول گوگل بیاورید.
آغاز جنگ سئو را برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل
چنانچه بتوانید در انتخاب نوع دامنه سایت به خوبی اقدام کنید، شانس بهتری برای صعود دارید. از طرفی باید تمام تلاش خود را برای تولید محتوا انجام دهید؛ اما این را بدانید که رسیدن به یک رتبه مناسب و قرار گرفتن در صفحه اول گوگل اصلا کار راحتی نیست و با تلاش مستمر ممکن میشود. حتما از کلمهی کلیدی مناسب در تولید محتوا استفاده کنید و با ابزارهای مختلف میتوانید کلمات کلیدی مناسبی را برای محتوای خود انتخاب کنید. مثلا از بهترین ابزارهایی که پیشنهاد میشود keywordtools.io و گوگل ترند است که هر دو کمک شایانی در انتخاب بهترین کلمه کلیدی به ما میکنند و مسیر قرار گرفتن در صفحه اول گوگل تا حد زیادی هموار میسازند.
توضیحات بیشتر درباره کلمات کلیدی و نقش آنها
قطعا اولین اقدامی که باید برای رسیدن به صفحه ی اول انجام دهید پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب است که باید این انتخاب در زمینه بیشترین جستجو باشد و سپس براساس این کلمهی کلیدی محتوای غنی و بهینهای تولید کنید. محتوای شما باید مفید، مرتبط و به روز باشد و از همه مهمتر تعداد کلیک بالایی را به خود اختصاص دهد. قطعا تولید محتوا با توجه به نیاز مخاطب و سوالات متداولی که مخاطبین از شما میپرسند به نتایج بهتری خواهد رسید. باید محتوای خود را به گونهای منظم و بر طبق یک برنامه خاص روی سایت قرار دهید تا گوگل طبق این برنامه به سایت شما سر بزند و سایت شما را بررسی نماید.
استفاده از ابزارهای تحلیلی
پس از گذشت چند هفته از شروع فعالیت و نوشتن محتوا باید از ابزارهای تحلیلی مانند گوگل آنالیتکیس و کنسول گوگل استفاده کنید و ببینید وضعیت جستجو به چه شکل است و براساس آن بهتر میتوانید برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برنامهریزی کنید. در واقع باید بگوییم تولید محتوا بدون تحلیل و آنالیز هیچ معنایی ندارد. چرا؟
- شما از سلیقه مخاطب باخبر نمیشوید
- نمیدانید کدام محتوای شما بیارزش و کدام ارزشمند است
- اشکالات محتوای خود را متوجه نخواهید شد
شما با استفاده از سرچ کنسول و یا گوگل آنالیتیکس و یا سایر ابزارهای تحلیلی، میتوانید به راحتی میزان کلیک در گوگل و یا میزان نمایش مطالب خود را بررسی کنید و اگر مطلبی نیاز به بروزرسانی داشت، سریعا برای بروزرسانی آن اقدام کنید. یادتان باشد که بروزرسانی یک عامل ارزشمند و مهم در سایت تلقی میشود.
رقبا را تحت نظر بگیرید
خیلی وقتها شنیدهایم که باید سرمان به کار خودمان باشد تا موفق شویم. لطفا اینجا اینگونه نباشید چون از همکاران و رقبای خود عقب مانده و میبازید. برعکس در اینجا برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید مرتب طبق یک برنامه تعیین شده به رقبایتان سر بزنید و عملکرد آنها را مورد بررسی قرار دهید. البته منظورم کسب و کارهای برتر از خودتان است. اینکه آنها چطور به موفقیت دست یافتند، از چه منابع و محتوایی استفاده میکنند و… همگی امری مهم است که در انتخابهای شما تاثیر بسزایی دارند.
نتیجه نهایی
شما برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید تلاش بی وقفه داشته باشید و برای وبسایت خود، با کلمات کلیدی درست، تولید محتوا کنید؛ البته ناگفته نماند که حتما مقالات قدیمی وبسایت خود را بررسی و بروزرسانی نمایید؛ چون گوگل به این نوع محتواها علاقه بسیاری دارد و آنها را سریعتر به صفحه اول نتایج میآورد. مواردی که در این مقاله مطرح شد لپِ کلام و اصلِ ماجراست. اگر چنین قوانینی را در برنامه قرار داده و به آن اهمیت دهید قطعا میتوانید در مسیر واقعی موفقیت قرار گیرید. کسب رتبه برتر در گوگل اصلا شانسی نیست و تلاش مستمر و درستی را میطلبد.
منبع: premium.wpmudev.org
behrooz 3 سال عضو همیار وردپرس
با سلام . من برای تصاویر سایتم از یک هاست دانلود استفاده میکنم و لینکشو داخل پست بارگزاری میکنم . سایتو هم با افزونه وصل کردم به هاست دانلود ولی چون سرعتش پایین بود ترجیح دادم اینکارو نکنم . الان تصاویرو با لینک میذارم . بعد فهمیدم گوگل فقط تصاویر شاخص رو ایندکس میکنه که تو هاست اصلیه . و تصاویری که با لینک هاست دیگه میذارم ایندکس نشدن . از تگ alt هم استفاده میکنم بازم فرقی نکرد . حتی تصاویری هم که توی گالری میذارم ایندکس نمیشن . فقط تصاویر شاخص میشن آیا از یک لینک دیگه عکس بذاریم گوگل. ایندکس نمیکنه تصاویر و فایلارو؟ آدرس سایت roag.ir قالب سایت هم تراست نیوز
سپاس
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
معمولا گوگل محتویات داخل صفحه سایتتون رو بررسی میکنه و ایندکس میکنه. اگر تصویر کامل نمایش داده شبه توی سایت، حتما ایندکس میکنه.
ابوالفضل محمدی 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام من از قالب اتسا استفاده میکنم و وقتی سایت رو ایندکس میکنم این ارور رو برای صفحه های اصلی (همون صفحه هایی که قالب روشون هست)رو میده
Your Sitemap appears to be an HTML page. Please use a supported sitemap format instead.
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این مشکلات مربوط به مشکلات تکنیکالی سئو هست و باید توسط سازنده قالب و یا یک برنامه نویس مشکل یابی بشه و حل بشه.
رضا زمانی 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام. من سایت مپ رو در کنسول گوگل ثبت کردم. ولی مطالب مقالات blog سایتم رو ایندکس نکرده. قالب hestia از سایت خودتون دانلود کردم. در قسمت coverage هم برای صفحه blog خطای noindex میده ولی در جستجوها این صفحه رو پیدا می کنه.
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
صفحه رو دستی به گوگل معرفی کنید.
Mostafa_j 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام خیلی عالی بود از چه افزونه یا ابزاری هم برای اینکه رتبه سایت خودمون را ببنیم باید استفاده کنیم
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
الکسا بهترین گزینه هستش و نیازی هم به افزونه نیست
امیر
با سلام،
یه مشکل عجیب در رنکینگ سایت من پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.
رنک الکسا سایت من به صورت خوبی در حال پیشرفت و ارتقا بود که اخیرا به طور ناگهانی صفر شد! خودم دو عامل که ممکنه باعث بشه رو در نظر دارم ولی اطلاعات تخصصی ندارم و نمیدونم که کدوم یک از اینا میتونه باعث بشه، خدمتتون عرض میکنم، اگه ممکنه نظرتونو بگید.
یک اینکه اکثرا بنا به موضوع سایتم مطالب رو از سایتهای دیگه کپی می کردم، البته در انتهای مطالب منبع رو ذکر میکردم ولی نه به صورت لینک! فقط به صورت نوشتاری.
مورد دوم اینکه من اول هر مطلب یه قسمت از متن رو انتخاب و به عنوان سرتیتر H2 تعیینش میکردم، در هر مطلب یک h2 و دو سه تا هم h3 تعیین میکردم. که در یکی از سایتهای آنالیز هم بهم اخطار داده بود که h2 سایت شما زیاده و ممکنه موتورهای جستجو این رو به عنوان اسپم تلقی کنن.
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بگید و همچنین راهنمایی بفرمایید که برای حل این مشکل و برگشتن رنکنیگ چیکار باید بکنم.
محمدعلیـ مقیسه 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بنده خیلی وقت است که در وردپرس هستم وهمین سایت همیاروردپرس فکرمیکنم که اولین سایتی باشد که ثبت نام کرده ام .
دراوایل هیچ درباره وردپرس نمی دانستم.
اما به لطف دوستان وردپرسی الان هم تقریبا هیچ چیزی یاد نگرفته ام. چون تا آنجا که درذ نظرم هست تا حالا درهرجائی وحتی همین سایت هرسئوالی کردم تاکنون پاسخی دریافت نکرده ام.
فقط تبلیغات …وتبلیغات….فکر می کنم که وردپرس که در همه دنیا رایگان است درکشورما در انحصار عده ای خاص قرار گرفته وبقیه حق استفاده ندارند به جر اینکه فقط پول بپردازند.
البته همه دوستان باید جسارت بنده را ببخشید . شاید من از وردپرس برداشت اشتباهی کردم . شما بفرمائید وبنده گوش می کنم واگر قانع شدم اشتباه خودم را می پذیرم.
متشسکرم ارادتمند : محمدعلی
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز کم لطفی میکنید! این همه آموزش رایگان در اختیار شما قرار گرفته می تونید با کمی برنامه ریزی به صورت کامل کار با وردپرس رو یاد بگیرید مگر اینکه خودتون علاقه ای نداشته باشید!
آموزش وردپرس رو میتونید شروع کنید…
محمدعلیـ مقیسه 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام دوست محترم
متشکرم که پاسخ دادید. اتفاقا به نکته خیلی مهمی اشاره کردید .
ببینید دوست عزیز آموزش های شما هیچ ایرادی ندارند , بنده بیشتر منظورم نوع آموزش است . معمولا اشخاصی که می آیند ومبحثی را عنوان می کنندخیلی کلی وخلاصه می نویسند طوریکه فقط اشخاص بخصوصی می توانند استفاده کنند وافرادی مثل بنده که ناوارد هستیم اصلا هیچ بهره ای نمی بریم.
ومتاسفانه بیشتر آموزش ها هم شبیه به هم است , یعنی کمترشخصی پیدا می شود که توضیحی از خودش عنوان کند که مطلب همگانی بشود.
بنده که این حرف را می زنم درست همین امروز صبح مطلبی را ازهمین سایت همیار خواندم وطبق دستورات وموبه مو اجرا کردم وچون ناواردم خیلی برام مشکل بود.
وآخرقضیه مهم است که گوگل ارور دادواعلان کرد که این مطلب منسوخ شده ودیگر پشتیبانی نمی شود.
سایت وردپرسی بنده هم به هم خورد ونتیجه یکماه بنده به هوا رفت , البته خب با کمک سیستم پشتیبانی که فکرمیکنم نسخه پشتیبانی داشتند دوباره توانستم مقداری از اطلاعات وپست ها را دریافت کنم.
بنده را هم ببخشید قصد جسارت نداشتم فقط نظرم را عنوان کردم .
موفق ومنصور باشید.
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این رو در نظر بگیرید که در دنیای مجازی بیش از این نمیشه توضیح داد. من فکر میکنم ما کامل ترین آموزش ها رو ارائه میدیم. نگران نباشید سعی ما بر اینه که برای آموزش های کاربردی تر ویدئوی آموزشی قرار بدیم که تا به امروز هم به تعداد زیادی قرار دادیم. اینطوری فکر میکنم راحت تر میتونید آموزش ببینید.
محمدعلیـ مقیسه 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام خانوم کوهستانی ببخشید که بازم مزاحم می شوم. شما که فرمودید بنده کم لطفی می کنم خواهش می کنم که این لینک را مشاهده کنید.
https://hamyarwp.com/wordpress-install-on-cpanel-host/
توجه کردید … درست به همین خاطر است که عرض کردم وردپرس فقط مختص یک عده خاصی است … چون ما مبتدیان هیچوقت دراینجا چیزی یاد نخواهیم گرفت …. چون کسی پاسخگو نیست .
اگر هم پاسخ بدهند فقط کپی های تکراری که در بیشتر سایت های اینترنتی موجوداست. متشکرم .موفق وپیروز باشید. خدانگهدار…
amirhomayoon75320 9 سال عضو همیار وردپرس
من پنج سال در سایت همیار عضو هستم و تقریبا همه چیز از این دنیای بیکران وردپرس رو یاد گرفتم ، اینکه شما علاقه داشته باشی کاریو انجام بدی خیلی مهمه
این لینکی که گذاشتین کامل ترین آموزش بود برای نصب وردپرس روی هاست
در کل تا چندین بار سایت خراب نکنی طراح خوبی نمیشی
علاقه مهم ترین نکته اس
میلاد زلفی 11 سال عضو همیار وردپرس
حاجی من بیشتر از 11 ساله وردپرس کارم و هنوز جرأت نمیکنم بگم همه چیز رو بلدم! فنجان ذهنی شما پر شده. من جای شما بودم، نگران پیشرفت خودم میشدم! 🙂