انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
ساخت یک وبسایت محلی برای توسعهی سریع و همچنین عیب یابی، لازم و ضروری است. همانطور که مستحضرید به هنگام تغییرات در سایت اصلی در فضای اینترنت باید سایت را به حالت تعمیرات ببرید و عملا دسترسی به مطالب سایت در مدت عیبیابی و رفع مشکلات برای کاربران امکان پذیر نخواهد بود درحالی که شما میتوانید روی لوکال هاست به طور ایمن، سایت خود را برای تغییرات آزمایش کنید و هنگامی که از طراحی وب سایت راضی شدید اقدام به انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی نمایید. در این مقاله از سری مقالههای آموزش وردپرس قصد داریم به شما چگونگی انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست را آموزش خواهیم داد.
همچنین اگر تمایل به یادگیری وردپرس به صورت کامل دارید حتما از آموزش وردپرس ما دیدن کنید. برای مشاهده سرفصلهای آموزش وردپرس اینجا کلیک کنید.
انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- روش های انتقال سایت از لوکال هاست به هاست
- قبل از آغاز عملیات انتقال وردپرس
- نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
- گام اول: برونبری کردن پایگاه دادهی وردپرس موجود روی لوکال هاست
- گام دوم: آپلود فایلهای وردپرس روی هاست
- گام سوم: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست
- گام چهارم: درونریزی اطلاعات دیتابیس در هاست
- گام پنجم: تغییر دادن URL سایت
- گام ششم: تنظیم و راه اندازی کردن سایت
- گام هفتم: تصحیح تصاویر و لینکهای شکسته با بهروزرسانی مسیرها
- معرفی افزونه All in One WordPress Migration
روشهای انتقال سایت از لوکال هاست به هاست
برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی دو روش اصلی وجود دارد.
روش اول: انتقال سایت از لوکال هاست به هاست به کمک افزونهها
در این روش، انتقال به کمک به کارگیری افزونهها میباشد که یکی از بهترین این افزونهها یعنی افزونهی Duplicator در آموزشی جداگانه و مفصل در همیاروردپرس به آن پرداخته شدهاست که میتوانید از طریق این لینک به آن دسترسی پیدا کنید. این روش برای کاربران مبتدی و تازهوارد پیشنهاد می شود.
روش دوم: نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
این روش، روشی است که ما در این مقاله به آن خواهیم پرداخت و به صورت مرحله به مرحله و تصویری آن را به شما آموزش خواهیم داد.
قبل از آغاز عملیات انتقال وردپرس
شما در ابتدا به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید چند چیز را داشته باشید.
اول: یک سایت وردپرسی که روی یک سرور محلی روی کامپیوتر شما اجرا میشود و شما دسترسی کامل به آن دارید.
دوم: یک دامین و یک هاست لینوکسی مناسب که برای انتقال وردپرس به آن نیاز خواهید داشت. اگر هاستی ندارید قبل از خریداری هاست توصیه میکنم این مقاله را در همیار مطالعه کنید.
و در نهایت، شما باید یک برنامه FTP برای انتقال محتوای وبسایت محلیتان به هاست اصلی داشته باشید.
نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
اگر روش اول برایتان کار نمیکند و یا ترجیحتان این است که به صورت دستی این کار را انجام دهید ما انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست به صورت دستی به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
گام اول: برونبری کردن پایگاه دادهی وردپرس موجود روی لوکال هاست
اولین کاری که برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست باید انجام دهید این است که دیتابیس محلی وردپرس را برونبری (اکسپورت) کنید. ما از phpMyAdmin برای انجام این کار استفاده میکنیم.
برای این کار به آدرس http://localhost/phpmyadmin بروید و بعد از انتخاب دیتابیس مورد نظر روی گزینهی “Export” طبق تصویر کلیک کنید.
بعد از کلیک روی گزینهی “Export” پنجره ای مطابق زیر باز میشود.
در قسمت Export Method به شما دو روش برای برونبری پایگاه داده نشان داده شده است.
Quick: با انتخاب این گزینه میتوانید خیلی سریع اطلاعات پایگاه داده را ذخیره کنید.
Custom: با انتخاب این گزینه میتوانید اطلاعات پایگاهداده را برای برونبری سفارشیسازی کنید. مثلا چه قسمتهایی از دیتابیس در فایل دانلود شود.
ما توصیه میکنیم از گزینه اول (Quick) استفاده کنید. سپس روی گزینه go کلیک کنید.
گام دوم: آپلود فایلهای وردپرس روی هاست
در این مرحله به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید تمامی فایل های وردپرس موجود روی لوکال هاست را از طریق FTP روی هاست اصلی بارگزاری نمایید. برای این منظور از برنامه FileZilla استفاده میکنیم. البته این مورد مستلزم این است که شما اطلاعات لازم برای ورود به اکانت FTP هاستتان را داشته باشید. برای ورود به اطلاعات زیر نیاز خواهید داشت:
- آدرس FTP
- نام کاربری
- گذرواژه
- پورت اتصال
برای دانستن این موارد میتوانید به قسمت FTP Accounts هاست خود بروید.
اگر کار با FTP را به خوبی نمیشناسید و یا در اتصال به آن دچار مشکل میباشید، میتوانید فایل های وردپرس را به صورت دستی در سیپنل آپلود کنید.
توجه: فایلهای بارگذاری شده باید در پوشهی public_html قرار گیرد.
گام سوم: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست
در این مرحله باید یک پایگاه داده در هاست خود ایجاد کنید. بسیاری از ارائه دهندگان سرویسهای میزبانی وردپرس، برای مدیریت هاست، سیپنل را ارائه میکنند. بنابراین به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک پایگاهداده با استفاده از cPanel ایجاد کنید.
1- وارد داشبورد خود در سیپنل شوید
2- روی گزینهی “MySQL® Databases” مطابق تصویر کلک کنید.
3- در صفحهِ باز شده در قسمت New Database یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید و روی گزینهی Create Database کلیک کنید.
4- سپس در همین صفحه در قسمت MySQL Users باید یک کاربر جدید ایجاد کنید.
5- حالا باید کاربر جدیدی که ایجاد کردید را به دیتابیس اضافه کنید برای این کار در قسمت Add User To Database در همین صفحه در قسمت user کاربر و قسمت Database دیتابیس مورد نظر را انتخاب کرده و روی گزینه Add کلیک کنید.
در صفحهای که باز میشود ابتدا روی گزینهی ALL PRIVILEGES و سپس بعد از تیک دار شدن همه گزینهها روی Make Changes پایین صفحه کلیک کنید.
گام چهارم: درونریزی اطلاعات دیتابیس در هاست
بعد از انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید پایگاه داده یا دیتابیس لوکال هاست نیز به هاست اصلی انتقال داده شود. پس در این مرحله باید دیتابیسی که در مراحل قبلی برون بری کرده بودید را در هاست اصلی درون ریزی کنید. برای این کار در داشبورد سیپنل خود در قسمت دیتابیس روی phpMyAdmin کلیک کنید.
گام پنجم: تغییر دادن URL سایت
حالا شما باید آدرس اینترنتی سایت را در پایگاهداده خود تغییر دهید، تا با وردپرس روی هاست اصلی ارتباط برقرار کند. در phpMyAdmin، در دیتابیسی که در گام چهارم درون ریزی کردید جدول wp_options را پیدا کنید. اگر پیشوند را تغییر داده باشید به جای wp_options ممکن است {prefix _options} باشد.
همانطور که در تصویر زیر میبیند درقسمت siteurl روی گزینه Edit کلیک کنید.
وقتی روی ویرایش کلیک میکنید، یک پنجره ظاهر میشود که در این پنجره در جعبهی option_value آدرس لوکال هاست خود را میبینید که باید با دقت آدرس سایت اصلی خود را در این جعبه وارد کنید. به عنوان مثال: http://www.yoursite.com
سپس روی گزینهی Go در پایین صفحه کلیک کنید.
همین کار را بار دیگر برای Home نیز تکرار کنید. با کلیک روی Edit در قسمت Home و وارد کردن آدرس سایت به صورت صحیح و فشردن دکمهی Go به این کار خاتمه دهید. در آخر شما باید چیزی شبیه به تصویر داشته باشید.
گام ششم: تنظیم و راه اندازی کردن سایت
اکنون که دیتابیس را وارد کردهاید و انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی نیز انجام گرفته است، زمان آن است که وردپرس را پیکربندی کنید. در حال حاضر اگر به سایت خود وارد شوید خطای اتصال به دیتابیس نمایان خواهد شد. برای رفع این مشکل باید فایل wp-config.php را که در پوشه وردپرس روی هاست قرار دارد دانلود کرده و سپس نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبوری که در گام سوم ایجاد کرده بودید را در آن وارد کنید. در پایان فایل wp-config.php ویرایش شده را ذخیره کرده و دوباره آن را در سرور خود بارگزاری کنید.
در مرحله بعد ، باید به پیشخوان وردپرس خود وارد شوید و به تنظیمات عمومی بروید. بدون تغییر چیزی ، به پایین بروید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید. این امر باعث می شود URLسایت در هر جای دیگری که لازم باشد اصلاح شود. پس از آن به تنظیمات پیوندهای یکتا بروید و روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا اطمینان حاصل شود که همه پیوندهای پست خوب کار میکنند.
گام هفتم: تصحیح تصاویر و لینکهای شکسته با بهروزرسانی مسیرها
انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست یا از یک دامنه به دامنه دیگر همیشه شمارا با پیوندهای شکسته و تصاویر از دست رفته روبرو خواهد کرد. برای تصحیح شما میتوانید از جست و جو SQL یا افزونهی Velvet Blues استفاده کنید.
برای کسانی که میخواهند این کار را از طریق SQL انجام دهند، اینجا یک کد ساده SQL است که باید این مشکل را حل کند:
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/');
به سادگی به phpMyAdmin بروید، روی پایگاه داده خود کلیک کنید و سپس از منوی بالا روی SQL کلیک کنید. این کد را وارد کنید، البته ابتدا آدرس لوکال هاست و آدرس سایت را به آدرس های لوکال هاست و سایت خودتان تغییر دهید. در آخر روی دکمهی Go کلیک کنید.
معرفی افزونه All in One WordPress Migration
این افزونه مخصوص مهاجرت از وردپرس است و برای انتقالات وردپرسی گزینه مناسبیست. به معرفی آن در ادامه میپردازیم.
All-in-One WP Migration که در سال ۲۰۱۳ معرفی شد و توسط بیش از ۶۰ میلیون وبسایت مورد استفاده قرار گرفت، مطمئناً یکی از قابل اعتمادترین و مورد استفادهترین افزونههای وردپرس برای جابجایی وبسایتها به سادگی است.
All-in-One WP Migration که به طور عمدی با در نظر گرفتن کاربر غیر فنی ساخته شده، دارای عملکردهای تازه کار است که به شما این امکان را میدهد تا وب سایت وردپرس خود را بدون دانش فنی یا تجربه کمی انتقال دهید. برای این کار کافیست:
افزونه All-in-One WP Migration را نصب کنید.
دکمه اکسپورت را فشار دهید تا پایگاه داده، فایلهای رسانه، افزونهها و مضامین خود را در یک فایل مرتب جمع کند.
فایل را در مکان جدید با قابلیت کشیدن و رها کردن آسان در داشبورد وردپرس وب سایت جدید خود باز کنید.
این سه مرحله ساده را دنبال کنید و سایت شما در مکان جدید خود با کمترین استرس و بدون خرابی فعال خواهد شد!
یکی از ویژگیهایی که باعث میشود All-in-One WP Migration محبوبیت زیادی پیدا کند این است که دانش فنی برای نصب این افزونه نیاز نیست.
دریافت افزونهآموزش ویدیویی انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست
انتقال سایت از لوکال به هاست
تبریک عرض میکنم عملیات انتقال سایت از لوکال هاست به هاست با موفقیت انجام شد و میتوانید به خوبی از آن استفاده کنید و لذت ببرید. امیدواریم که وب سایت شما به راحتی اجرا شود. حتماً وب سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که همه چیز مطابق آنچه انتظار میرود کار میکند. در صورت مشاهده هرگونه خطا، میتوانید این مطلب همیاروردپرس در مورد چگونگی عیبیابی وردپرس را مطالعه کنید.
tehrani.htm961 10 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من میخوام اطلاعات سایتم رو از e107 به وردپرس انتقال بدم افزونه e107 importer رو هم نصب کردم اما انتقال اطلاعات رو که میزنم با این خطا مواجه میشم Invalid query: Table ‘crmclini_wp.e107_core’ doesn’t exist میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اینطور که به نظر میرسه با جداول پایگاه داده مشکل داره. اول اونها رو بررسی کنید و اگه مشکلی هست حل کنید و بعد برید سراغ انتقال
البته پیشنهاد میکنم افزونه ی دیگری رو هم امتحان کنید
nasim
وقتی میخوام sql رو import کنم ارور میده :
alter database mydatabase default character set utf8 collate utf8_general_ci;
چجوری درستش کنم؟خیلی ضروریه خواهشا کمک کنین
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
در phpmyadmin باید تنظیمات utf-8 رو کنترل و تنظیم کنید تا در پایگاه داده ی فعلی بدون ناسازگاری اعمال بشه
Samyar 9 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
این مشکل رو بنده تو چند تا سایت دیدم و خودم راه حلی براش پیدا کردم . امیدوارم که بدردتون بخوره .
شما در ابتدا وارد phpmyadmin شوید . بعد از وارد شدن به قسمت export برید . تنظیمات خروجی گرفتن رو به این صورت قرار بدید .
Export method: Custom – display all possible options
Compression: gzipped
و بعد از اعمال این تغییرات بر روی Go کلیک کنید .
بعد از اینکه دیتابیس رو دانلود کردید. در روی سیستم خود Excract کنید و با یک ویرایشگر از قبیل (نت پد ++ ، براکت و … ) فایل رو باز کنید .
بعد تغییرات زیر رو اعمال کنید :
تمامی utf8mb4 ها رو با utf8 جایگزین کنید
تمامی utf8mb4_unicode_520_ci ها رو با utf8_general_ci جایگزین کنید .
utf8mb4_unicode_ci هارو هم با utf8_general_ci جایگزین کنید.
بعد از اعمال تغییرات فایل رو ذخیره کنید.
بعد از ذخیره کردن با winrar فایل رو باید به حالت فشرده در بیارید. (توجه داشته باشید برای اینکه بتونین فایل رو درست آپلود کنید باید فرمولش رو رعایت کنید . فرمول : databasename.sql.zip
برای اینکار وقتی add to archive رو زدید میتونید از قسمت ویرایش نام sql. آخرش اضافه کنید و بر روی zip تنظیم نمایید تا خروجی صحیح بگیرید. بعد از انجام تمامی مراحل فایل شما قابل آپلود هست .
فایل رو روی دیتابیس در قسمت import آپلود کنید و Go رو بزنید.
امیدوارم بدردتون بخوره 🙂 موفق باشید …
سعید
دوستان عزیز سلام خسته نباشید میگم به تمام عزیزانی که دوستان رو همراهی میکنن یه چیزی در مورد فایل wp-config.php بهتون بگم واون هم تغیر ندادن این فایل هست یعنی موقع نصب ورد پرس شما بدون تغییر دادن در این فایل اون رو به همین صورت wp-config-sample نگه دارید چون خود ورد پرس در مراحل نصب فایل wp-config.php برای شما میسازه اگر شما این فایل تغییر نام بدید سایت شما مثل آب خوردن هک میشه پس توصیه میکنم هیچ وقت این فایل رو تغییر ندیدممنونم از تمام دوستان وعزیزان سایت
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
ممنونم
کاوه
سلام
استاد من سایتم بعضی وقت ها ارور ۴۰۳ میده از سرور پرسیدم گفتند که باید وردپرس از نوع تعریف کنید و سایت دوباره راهندازی کنید
اموزشی داردید که از چی باید بکاپ بگیرم وبعد از راهندازی وردپرس جدید باید چیکار کنم متشکرم بدورد
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از افزونه ای برای بک آپ استفاده کنید که کامل از همه جا بک آپ بگیره
همچنین میتونین به صورت دستی داخل هاست بک آپ بگیرید
و دوباره پس از نصب برگردونید
کاوه
سلام
مرسی از راهنمایی که کردید من با افزونه انلاین بکاپ یک بکاپ گرفتم و در داخل سی پانل هم همه فایل ها را بکاپ گرفتم . ولی بعد از این قسمت
wp-content – , wp-config جدید را در سی پانل اپلود کردم هیچ صفحه از سایتم باز نشد فقط صفحه اول بود بعد صفحه های دیگر پیام ۴۰۴
Page not found لطفا راهنمایی کنید متشکرم بدورد
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
متاسفانه بک آپی که گرفتید کامل نبوده ! باید جوری بک آپ بگیرید که تمامی جداول پایگاه داده ی شما هم گرفته بشن
خسرو
سلام.
در فایل wp-config.php باید hostname رو چی بزاریم؟
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
هیچی ، خالی بگذارید
علی
سلاممن از xampp میکنم اما اصلا گزینه ی توی export گزینه custom را نداره فک کنم اموزش قدیمی باشه میشه روی ورژن جدید xampp هم توضیح بدید
مهدی
سلام منم این کارو کردم ولی دیتابیس ایمپورت نمیشه 😐
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه تنظیمات مشابه و یکسان باشه محاله ایمپورت نشه
فرشاد
من همه ی این کار هارو کردم ولی نشد !!! چیکار کنم
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
مشکلتون دقیقا کجاست؟
مهدی
براError
SQL query:
— ——————————————————–
—
— Table structure for table `h5c3qpo_forum_posts`
—
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `h5c3qpo_forum_posts` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`text` longtext,
`parent_id` int(11) NOT NULL DEFAULT ‘0’,
`date` datetime NOT NULL DEFAULT ‘0000-00-00 00:00:00’,
`author_id` int(11) NOT NULL DEFAULT ‘0’,
`subject` varchar(255) NOT NULL DEFAULT ”,
`views` int(11) NOT NULL DEFAULT ‘0’,
PRIMARY KEY (`id`),
FULLTEXT KEY `text` (`text`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=1 ;
MySQL said: Documentation
#1214 – The used table type doesn’t support FULLTEXT indexes منم ایمپورت نشد این ارور رو میده
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
برای انتقال دیتابیس مشکل ایجاد میشه. باید تنظیمات دیتابیس رو به دقت و درست بررسی کنید و نام و پسورد و نام دیتابیس رو با دقت وارد فایل wp-config.php کنید
مهدی ربیعی
آقای رهباردار آموزشتون بسیار عالی بوداز کاری بسیار تکراری خلاص شدمخدا خیرتون بده
بهمن
البته یه مرحله رو جا انداختین :
بعد از اینکه از پایگاه داده خروجی گرفتین ، اونو با یک ویرایشگر مثل notepade++ باز کنید و با استفاده از گزینه replace هر چی آدرس localhost بود رو به آدرس سایتتون تبدیل کنید 🙂