انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
ساخت یک وبسایت محلی برای توسعهی سریع و همچنین عیب یابی، لازم و ضروری است. همانطور که مستحضرید به هنگام تغییرات در سایت اصلی در فضای اینترنت باید سایت را به حالت تعمیرات ببرید و عملا دسترسی به مطالب سایت در مدت عیبیابی و رفع مشکلات برای کاربران امکان پذیر نخواهد بود درحالی که شما میتوانید روی لوکال هاست به طور ایمن، سایت خود را برای تغییرات آزمایش کنید و هنگامی که از طراحی وب سایت راضی شدید اقدام به انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی نمایید. در این مقاله از سری مقالههای آموزش وردپرس قصد داریم به شما چگونگی انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست را آموزش خواهیم داد.
همچنین اگر تمایل به یادگیری وردپرس به صورت کامل دارید حتما از آموزش وردپرس ما دیدن کنید. برای مشاهده سرفصلهای آموزش وردپرس اینجا کلیک کنید.
انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- روش های انتقال سایت از لوکال هاست به هاست
- قبل از آغاز عملیات انتقال وردپرس
- نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
- گام اول: برونبری کردن پایگاه دادهی وردپرس موجود روی لوکال هاست
- گام دوم: آپلود فایلهای وردپرس روی هاست
- گام سوم: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست
- گام چهارم: درونریزی اطلاعات دیتابیس در هاست
- گام پنجم: تغییر دادن URL سایت
- گام ششم: تنظیم و راه اندازی کردن سایت
- گام هفتم: تصحیح تصاویر و لینکهای شکسته با بهروزرسانی مسیرها
- معرفی افزونه All in One WordPress Migration
روشهای انتقال سایت از لوکال هاست به هاست
برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی دو روش اصلی وجود دارد.
روش اول: انتقال سایت از لوکال هاست به هاست به کمک افزونهها
در این روش، انتقال به کمک به کارگیری افزونهها میباشد که یکی از بهترین این افزونهها یعنی افزونهی Duplicator در آموزشی جداگانه و مفصل در همیاروردپرس به آن پرداخته شدهاست که میتوانید از طریق این لینک به آن دسترسی پیدا کنید. این روش برای کاربران مبتدی و تازهوارد پیشنهاد می شود.
روش دوم: نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
این روش، روشی است که ما در این مقاله به آن خواهیم پرداخت و به صورت مرحله به مرحله و تصویری آن را به شما آموزش خواهیم داد.
قبل از آغاز عملیات انتقال وردپرس
شما در ابتدا به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید چند چیز را داشته باشید.
اول: یک سایت وردپرسی که روی یک سرور محلی روی کامپیوتر شما اجرا میشود و شما دسترسی کامل به آن دارید.
دوم: یک دامین و یک هاست لینوکسی مناسب که برای انتقال وردپرس به آن نیاز خواهید داشت. اگر هاستی ندارید قبل از خریداری هاست توصیه میکنم این مقاله را در همیار مطالعه کنید.
و در نهایت، شما باید یک برنامه FTP برای انتقال محتوای وبسایت محلیتان به هاست اصلی داشته باشید.
نحوه انتقال سایت از لوکال به هاست
اگر روش اول برایتان کار نمیکند و یا ترجیحتان این است که به صورت دستی این کار را انجام دهید ما انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست به صورت دستی به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
گام اول: برونبری کردن پایگاه دادهی وردپرس موجود روی لوکال هاست
اولین کاری که برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست باید انجام دهید این است که دیتابیس محلی وردپرس را برونبری (اکسپورت) کنید. ما از phpMyAdmin برای انجام این کار استفاده میکنیم.
برای این کار به آدرس http://localhost/phpmyadmin بروید و بعد از انتخاب دیتابیس مورد نظر روی گزینهی “Export” طبق تصویر کلیک کنید.
بعد از کلیک روی گزینهی “Export” پنجره ای مطابق زیر باز میشود.
در قسمت Export Method به شما دو روش برای برونبری پایگاه داده نشان داده شده است.
Quick: با انتخاب این گزینه میتوانید خیلی سریع اطلاعات پایگاه داده را ذخیره کنید.
Custom: با انتخاب این گزینه میتوانید اطلاعات پایگاهداده را برای برونبری سفارشیسازی کنید. مثلا چه قسمتهایی از دیتابیس در فایل دانلود شود.
ما توصیه میکنیم از گزینه اول (Quick) استفاده کنید. سپس روی گزینه go کلیک کنید.
گام دوم: آپلود فایلهای وردپرس روی هاست
در این مرحله به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید تمامی فایل های وردپرس موجود روی لوکال هاست را از طریق FTP روی هاست اصلی بارگزاری نمایید. برای این منظور از برنامه FileZilla استفاده میکنیم. البته این مورد مستلزم این است که شما اطلاعات لازم برای ورود به اکانت FTP هاستتان را داشته باشید. برای ورود به اطلاعات زیر نیاز خواهید داشت:
- آدرس FTP
- نام کاربری
- گذرواژه
- پورت اتصال
برای دانستن این موارد میتوانید به قسمت FTP Accounts هاست خود بروید.
اگر کار با FTP را به خوبی نمیشناسید و یا در اتصال به آن دچار مشکل میباشید، میتوانید فایل های وردپرس را به صورت دستی در سیپنل آپلود کنید.
توجه: فایلهای بارگذاری شده باید در پوشهی public_html قرار گیرد.
گام سوم: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست
در این مرحله باید یک پایگاه داده در هاست خود ایجاد کنید. بسیاری از ارائه دهندگان سرویسهای میزبانی وردپرس، برای مدیریت هاست، سیپنل را ارائه میکنند. بنابراین به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک پایگاهداده با استفاده از cPanel ایجاد کنید.
1- وارد داشبورد خود در سیپنل شوید
2- روی گزینهی “MySQL® Databases” مطابق تصویر کلک کنید.
3- در صفحهِ باز شده در قسمت New Database یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید و روی گزینهی Create Database کلیک کنید.
4- سپس در همین صفحه در قسمت MySQL Users باید یک کاربر جدید ایجاد کنید.
5- حالا باید کاربر جدیدی که ایجاد کردید را به دیتابیس اضافه کنید برای این کار در قسمت Add User To Database در همین صفحه در قسمت user کاربر و قسمت Database دیتابیس مورد نظر را انتخاب کرده و روی گزینه Add کلیک کنید.
در صفحهای که باز میشود ابتدا روی گزینهی ALL PRIVILEGES و سپس بعد از تیک دار شدن همه گزینهها روی Make Changes پایین صفحه کلیک کنید.
گام چهارم: درونریزی اطلاعات دیتابیس در هاست
بعد از انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید پایگاه داده یا دیتابیس لوکال هاست نیز به هاست اصلی انتقال داده شود. پس در این مرحله باید دیتابیسی که در مراحل قبلی برون بری کرده بودید را در هاست اصلی درون ریزی کنید. برای این کار در داشبورد سیپنل خود در قسمت دیتابیس روی phpMyAdmin کلیک کنید.
گام پنجم: تغییر دادن URL سایت
حالا شما باید آدرس اینترنتی سایت را در پایگاهداده خود تغییر دهید، تا با وردپرس روی هاست اصلی ارتباط برقرار کند. در phpMyAdmin، در دیتابیسی که در گام چهارم درون ریزی کردید جدول wp_options را پیدا کنید. اگر پیشوند را تغییر داده باشید به جای wp_options ممکن است {prefix _options} باشد.
همانطور که در تصویر زیر میبیند درقسمت siteurl روی گزینه Edit کلیک کنید.
وقتی روی ویرایش کلیک میکنید، یک پنجره ظاهر میشود که در این پنجره در جعبهی option_value آدرس لوکال هاست خود را میبینید که باید با دقت آدرس سایت اصلی خود را در این جعبه وارد کنید. به عنوان مثال: http://www.yoursite.com
سپس روی گزینهی Go در پایین صفحه کلیک کنید.
همین کار را بار دیگر برای Home نیز تکرار کنید. با کلیک روی Edit در قسمت Home و وارد کردن آدرس سایت به صورت صحیح و فشردن دکمهی Go به این کار خاتمه دهید. در آخر شما باید چیزی شبیه به تصویر داشته باشید.
گام ششم: تنظیم و راه اندازی کردن سایت
اکنون که دیتابیس را وارد کردهاید و انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی نیز انجام گرفته است، زمان آن است که وردپرس را پیکربندی کنید. در حال حاضر اگر به سایت خود وارد شوید خطای اتصال به دیتابیس نمایان خواهد شد. برای رفع این مشکل باید فایل wp-config.php را که در پوشه وردپرس روی هاست قرار دارد دانلود کرده و سپس نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبوری که در گام سوم ایجاد کرده بودید را در آن وارد کنید. در پایان فایل wp-config.php ویرایش شده را ذخیره کرده و دوباره آن را در سرور خود بارگزاری کنید.
در مرحله بعد ، باید به پیشخوان وردپرس خود وارد شوید و به تنظیمات عمومی بروید. بدون تغییر چیزی ، به پایین بروید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید. این امر باعث می شود URLسایت در هر جای دیگری که لازم باشد اصلاح شود. پس از آن به تنظیمات پیوندهای یکتا بروید و روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا اطمینان حاصل شود که همه پیوندهای پست خوب کار میکنند.
گام هفتم: تصحیح تصاویر و لینکهای شکسته با بهروزرسانی مسیرها
انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست یا از یک دامنه به دامنه دیگر همیشه شمارا با پیوندهای شکسته و تصاویر از دست رفته روبرو خواهد کرد. برای تصحیح شما میتوانید از جست و جو SQL یا افزونهی Velvet Blues استفاده کنید.
برای کسانی که میخواهند این کار را از طریق SQL انجام دهند، اینجا یک کد ساده SQL است که باید این مشکل را حل کند:
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/');
به سادگی به phpMyAdmin بروید، روی پایگاه داده خود کلیک کنید و سپس از منوی بالا روی SQL کلیک کنید. این کد را وارد کنید، البته ابتدا آدرس لوکال هاست و آدرس سایت را به آدرس های لوکال هاست و سایت خودتان تغییر دهید. در آخر روی دکمهی Go کلیک کنید.
معرفی افزونه All in One WordPress Migration
این افزونه مخصوص مهاجرت از وردپرس است و برای انتقالات وردپرسی گزینه مناسبیست. به معرفی آن در ادامه میپردازیم.
All-in-One WP Migration که در سال ۲۰۱۳ معرفی شد و توسط بیش از ۶۰ میلیون وبسایت مورد استفاده قرار گرفت، مطمئناً یکی از قابل اعتمادترین و مورد استفادهترین افزونههای وردپرس برای جابجایی وبسایتها به سادگی است.
All-in-One WP Migration که به طور عمدی با در نظر گرفتن کاربر غیر فنی ساخته شده، دارای عملکردهای تازه کار است که به شما این امکان را میدهد تا وب سایت وردپرس خود را بدون دانش فنی یا تجربه کمی انتقال دهید. برای این کار کافیست:
افزونه All-in-One WP Migration را نصب کنید.
دکمه اکسپورت را فشار دهید تا پایگاه داده، فایلهای رسانه، افزونهها و مضامین خود را در یک فایل مرتب جمع کند.
فایل را در مکان جدید با قابلیت کشیدن و رها کردن آسان در داشبورد وردپرس وب سایت جدید خود باز کنید.
این سه مرحله ساده را دنبال کنید و سایت شما در مکان جدید خود با کمترین استرس و بدون خرابی فعال خواهد شد!
یکی از ویژگیهایی که باعث میشود All-in-One WP Migration محبوبیت زیادی پیدا کند این است که دانش فنی برای نصب این افزونه نیاز نیست.
دریافت افزونهآموزش ویدیویی انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست
انتقال سایت از لوکال به هاست
تبریک عرض میکنم عملیات انتقال سایت از لوکال هاست به هاست با موفقیت انجام شد و میتوانید به خوبی از آن استفاده کنید و لذت ببرید. امیدواریم که وب سایت شما به راحتی اجرا شود. حتماً وب سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که همه چیز مطابق آنچه انتظار میرود کار میکند. در صورت مشاهده هرگونه خطا، میتوانید این مطلب همیاروردپرس در مورد چگونگی عیبیابی وردپرس را مطالعه کنید.
مجتبی جلالوند
سلام
من همه مراحل و انجام دادم ولی صفحه اول سایتم بالا نمیاد و اینکه وقتی توی کنترل پنل وردپرسم هستم نه پوسته قبلی و نه برگه هایی که توی لوکال ساخته بودم نیست!
در ضمن گام هفتم آدرس سایت خودمو وارد کردم ولی آدرس لوکال و نمیدونم چی بزنم ؟؟
اگه ممکنه فوری راهنمایی کنید
ممنون
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مطمئن هستید که اصلا انتقال صورت گرفته؟
چون باید تمامی موارد نمایش داده بشه و منتقل بشه.
ahmad
سلام
نمیشه کل فایل های داخل لوکال رو زیپ کنیم و داخل فایل مننجر اکسترکت کنیم
بعدش فایل اکسپورت شده از دیتابیس لوکال رو در دیتابیسی که داخل هاست ساختیم ایمپورت کتیم؟؟؟؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر
محمد
سلام
ممنون از توضیحاتتون
من همه اینکارا رو کردم، اما وقتی میخوام وارد مدیریت وردپرسم شم ارور میده و میگه اطلاعاتم غلطه
یوزر و پسوردی که در حالت لوکال داشتم رو زدم باز نکردم، یوزری که برای کاربری تو mysql تعریف کردم هم استفاده کردم ولی بازم فایده ای نداشت، حتی سعی کردم از طریق فراموشی رمز عبور وارد شم اما میگه ایمیلی که وارد کردم صحیح نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بکنم
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اطلاعات وردپرس رو یک بار در phpmyadmin چک کنید
محمد
مشه بفرمایید دقیقا چه قسمتی رو چک کنم؟
محمد
سلام من با ایمپورت کردن مشکل دارم واین ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
SQL query:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `wp_commentmeta` (
`meta_id` bigint(20) unsigned NOT NULL,
`comment_id` bigint(20) unsigned NOT NULL DEFAULT ‘0’,
`meta_key` varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_ci DEFAULT NULL,
`meta_value` longtext COLLATE utf8mb4_unicode_ci
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_ci
MySQL said: Documentation
#1046 – No database selected
محمد امین مجیدی 9 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
احتمالا در لوکال هاست بک آپ از دیتابیس درست گرفته نشده!
محمد 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه دقت کنید پایین نوشته ها همچین چیزی دارید:
No database selected
این میگه که اول یه دیتابیس انتخاب کنید، بعد اطلاعات رو از طریق import وارد کنید
پس یک دیتابیس از لیست سمت چپ انتخاب کنید و بعد به import برید و امتحان کنید، باید درست بشه
ahmad
باید چکار کرد؟؟
ahmad_akbarzade62 9 سال عضو همیار وردپرس
من هم همین مشکل رو دارم
طبق آموزش اکسپورت گرفتم
محمد امین مجیدی 9 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
توجه داشته باشيد كه بايد ابتدا ديتابيس مورد نظر رو انتخاب نماييد سپس با زدن دكمه import فايل رو درونريزي نماييد.
اينكار رو انجام ميديد؟
ahmad_akbarzade62 9 سال عضو همیار وردپرس
بله همین کار رو انجام میدم
میلاد
با سلام من سایت وردپرسی خودم را از لوکال به هاست انتقال دادم همه چیز مرتبه ولی فقط عکسها در مرورگرفایر فاکس باز نمی شود ولی در بقیه مرورگرها مثل گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر باز میشود ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
فرزان
یه سوال داشتم
من یه سایت میخوام بسازم و این سوال برام مطرح شده که بعدا که بخوام توی سایت تغییراتی بدم و یه امکاناته جدیدی اضافه کنم آیا کامنت ها و لایک و کلا اطلاعاتی که بقیه کاربرا وارد کردن چه اتفاقی براشون میفته
میخواستم بدونم چطوری هم سایتو ارتقاء بدم هم این اطلاعاتو حفظ کنم
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
اطلاعات در دیتابیس ذخیره میشود و با تغییر افزونه یا بروزرسانی سایت مشکلی پیشنمیآید
البته همیشه بهتر است یک بکاپ از سایت داشت.
هادی
با سلام و احترام
بنده وبسایتی طراحی کردم که میخوام از روی لوکال به هاست دایرکت ادمین انتقال بدم ، طبق این آموزشی که وبسایت همیاروردپرس ارائه کرده ، بنده هم تمامی این موارد رو رعایت کردم ولی زمانیکه آدرس سایت رو وارد میکنم با پیغام نصب وردپرس مواجه میشم ، ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
تنظیمات پایگاه داده را درست انجام دادید ؟
آدرس در phpmyadmin بهم نریخته ؟
هادی
با سلام
بله تمام تنظیمات رو انجام دادم مثل ایجاد دیتابیس و ایمپورت کردن فایل sql به داخل اون و تنظیمات wp-gonfig رو هم انجام دادم و … ، و در phpmyadmin هم تنظیمات به هم نخورده ، این برای چندمین باره که یک وبسایت رو به هاست انتقال میدم و این مشکل به وجود میاد و مجبور شدم دوباره تنظیمات رو دستی وارد کنم.
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مسلما بخشی رو به اشتباه میرید. من چی بگم بهتون!
Adrian
لطفا این آموزش رو به صورت ویدیویی کامل توضیح بدید صدها نفر در این موضوع مشکل دارن و به صورت تصویری هم ممکنه به مشکل بخورن ! و مهم تر از اون اینکه در اینترنت هیچ آموزش ویدیویی بابت انتقال لوکال هاست به هاست وجود نداره و به صورت تصویری هم خیلی ها به مشکل میخورن.لطفا به صورت ویدیویی آموزش بدید
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
این کار را در آینده خواهیم کرد
به عنوان راهجایگزین روش زیر هم توصیه میشه:
http://hamyarwp.com/wp-clone-by-wp-academy/
مهتاب
با سلام من یک سوال مبتدی دارم. من در لوکال هاست کامپیوتر شخصی خودم تمام فایلها را با پسوند .php ذخیره کردم حتی index را. آیا این کار اشکال داره؟ در ضمن بنده از یک روبات robots.txt برای جلوگیری از جست و جوی بعضی صفحاتم استفاده کردم که داخلش اسم صفحه با پسوند .php آورده شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مخصوصا در رابطه با قسمت اول که بنده اصلا صفحه با پسوند html ندارم.
ارمان عبدی
سلام خانم کوستانی باتوجه به این تصویر منظور منو درک میکنید من میخوام این هاستو انتخاب کنم که MYSQLارایه نمیشه ایا برای اینکه سایتمو از لوکال به هاست ببرم این هاست خوبه؟ عکس :
http://s7.picofile.com/file/8236342900/1.jpg
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز من که متخصص هاست نیستم بگم کدوم بهتره!