معرفی نقش کاربران در وردپرس و بررسی سطوح دسترسی آنها

نقش کاربران در وردپرس نقش کاربران در وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای قابلیت‌ها و امکانات مختلف بسیار زیادی می‌باشد که یکی از بهترین امکانات آن تعیین و تخصیص نقش کاربران در وردپرس می‌باشد. برخی از وبسایت‌ها تنها با یک نقش کاربری با عنوان مدیر فعالیت می‌کنند و برخی دیگر از سایت‌ها دارای چندین نقش از جمله نویسنده، ویرایشگر، کاربر و مشارکت کننده می‌باشد که در این صورت به راحتی می‌توانید نقش‌های موردنظر خود را اضافه کرده و برای هر کدام از آن‌ها یک سطح دسترسی خاص ایجاد کنید تا هر فرد متناسب با نقش خود قادر به دسترسی بخشی از قسمت‌های سایت داشته باشد.چنانچه آشنایی چندانی با نقش های کاربری در وردپرس ندارید تا انتهای این مقاله با همراه باشید تا به معرفی نقش کاربران در وردپرس و بررسی سطوح دسترسی آنها بپردازیم.

نقش کاربران در وردپرس

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • نقش های کاربری در وردپرس
  • معرفی انواع نقش ها در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس
نقش های کاربری در وردپرس

تخصیص نقش به کاربران از مهمترین نیازهای هر وبسایت بشمار می‌آید، هر وبسایتی پس از گذشت مدت زمانی توسعه یافته و ممکن است برای حفظ، گسترش و انجام قسمت‌های مختلف آن به متخصصان و کاربرانی نیاز پیدا کنید تا بتوانید انجام هر بخش را بر عهده یک کاربر یا متخصص قرار دهید، بنابراین لازم است برای هر کاربر یک نقش و دسترسی جداگانه ایجاد کرده تا بتوانند تنها به بخش موردنظر دسترسی داشته باشند و دیگر قسمت‌های سایت برای آن‌ها غیرقابل مشاهده و ویرایش باشد. سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس این امکان را برای شما فراهم کرده تا به آسانی نقش‌های کاربری مختلفی را در وردپرس ایجاد کرده و یک سطح دسترسی مجزا به هر کدام نیز اختصاص دهید، چنانچه به تازگی با وردپرس آشنا شده‌اید توصیه می‌کنیم ابتدا قبل از مطالعه این مقاله، مقاله آموزش وردپرس را مطالعه کرده، سپس با ما همراه باشید تا نقش های کاربری در وردپرس را به شما معرفی کنیم.

معرفی انواع نقش ها در وردپرس

معرفی انواع نقش ها در وردپرس
معرفی انواع نقش ها در وردپرس

وردپرس بطور پیش­فرض دارای نقش­‌های کاربری زیر می­‌باشد:

  • مدیر کل
  • ویرایشگر
  • نویسنده
  • مشارکت­‌کننده
  • مشترک

در ادامه به طور جداگانه نقش کاربران در وردپرس را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • مدیر کل

مدیر به کلیه بخش‌های مدیریتی وردپرس دسترسی دارد و قادر است کاربران جدید اضافه کرده، دسترسی‌هایی را به آن‌ها اختصاص دهد و به سایر کاربران موجود در پیشخوان وردپرس نیز نظارت داشته باشند. ویرایش و یا نصب یک قالب جدید، نصب و حذف افزونه‌ها، ویرایش و حذف پست‌ها و مطالب موجود در سایت، ویرایش اطلاعات و یا حذف کاربران از دیگر اختیارات مدیر می‌باشد. این نقش تنها برای صاحب اصلی سایت استفاده می‌شود.

  • ویرایشگر

از دیگر نقش‌های پیشفرض موجود در وردپرس ویرایشگر نام دارد، ویرایشگر به کلیه مطالب و محتواهای سایر کاربران دسترسی دارد و قادر است آن‌ها را ویرایش و به طور کامل مدیریت کند. تمامی دسترسی نقش ویرایشگر محدود به نظارت محتواها و مطالب، ویرایش، حذف، اضافه و انتشار آن‌ها می‌باشد.

  • نویسنده
  استفاده بهینه و استاندارد از کلمه کلیدی در وردپرس

نویسنده قادر است مطلب و محتوایی را ایجاد، مدیریت و انتشار دهد و برای انتشار نیاز به تایید مدیر یا ویرایشگر نخواهد داشت؛ همچنین می-تواند مطلب خود را ویرایش و یا حذف نمایند، اما اجازه ویرایش مطالب سایر کاربران را ندارد. نویسندگان امکان مشاهده نظرات مربوط به مطلب موردنظر را دارند اما قادر به تایید یا حذف آن‌ها نمی‌باشند.

  • مشارکت­‌کننده

از دیگر نقش‌های پیش‌فرض در وردپرس مشارکت‌کننده نامیده می‌شود، این نقش دارای محدودیت بسیاری است و وظیفه‌ی آن‌ها محدود به نوشتن، ویرایش و مدیریت پست جدید می‌باشد به طوری که حتی امکان منتشر کردن مطلب را نخواهند داشت. آن‌ها نیز همانند نویسندگان قادر به تایید و یا حذف نظرات نیستند.

  • مشترک

نقش مشترک زمانی به کار می‌رود که می‌خواهید کاربران و بازدیدکنندگان سایت قبل از مشاهده و یا به اشتراک‌گذاری نظرات به سیستم وارد شوند، این نقش در واقع هیچ‌گونه دسترسی خاصی در سایت ندارد و تنها کاری که می‌تواند انجام دهد مدیریت و دسترسی به مشخصات خود و پروفایل ساده‌ای که برایش تعریف شده است می‌باشد. این پروفایل شامل اطلاعاتی از قبیل نام کاربر، تصویر یا آواتار کاربر، بخش مربوط به بیوگرافی، لینک شبکه‌های اجتماعی و تغییر رمز عبور است.

نکته: درصورتی که تمایل به تغییر نقش کاربری هرکدام از کاربران خود دارید می‌توانید از منوی کاربران وارد گزینه همه کاربران شوید. حال از این قسمت کاربر مورد نظرخود را جستجو نمایید و وارد ویرایش کاربر شوید. حال از بخش “نقش” ‌می‌توانید نقش کاربران را تغییر دهید.

انتخاب نقش کاربری و تعیین سطح دسترسی کاربران

امروزه تعیین سطح دسترسی به کاربران در وبسایت‌ها از مهمترین اقدامات ضروری می‌باشد و وردپرس امکان افزودن نقش‌های کاربری مختلفی را برای شما فراهم آورده است تا به راحتی بتوانید به هر یک از کاربران دسترسی خاصی به بخش‌های مختلف وبسایت را فراهم آورید. سیستم مدیریت محتوای وردپرس بطور پیشفرض دارای چندین نقش مدیر، ویرایشگر، نویسنده، مشارکت کننده و مشترک می‌باشد که متناسب با نیاز خود می‌توانید هر یک از این نقش‌ها را به کاربران اختصاص دهید، در این مقاله به معرفی نقش کاربران در وردپرس پرداختیم، امیدواریم با مطالعه این مقاله با معرفی نقش کاربران در وردپرس و میزان دسترسی آن‌ها آشنا شده باشید. شما می‌توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه‌ها با ما مطرح کنید؛ همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

تخصیص نقش به کاربران از مهمترین نیازهای هر وبسایت بشمار می‌آید، هر وبسایتی پس از گذشت مدت زمانی توسعه یافته و ممکن است برای حفظ، گسترش و انجام قسمت‌های مختلف آن به متخصصان و کاربرانی نیاز پیدا کنید تا بتوانید انجام هر بخش را بر عهده یک کاربر یا متخصص قرار دهید، بنابراین لازم است برای هر کاربر یک نقش و دسترسی جداگانه ایجاد کرده تا بتوانند تنها به بخش موردنظر دسترسی داشته باشند و دیگر قسمت‌های سایت برای آن‌ها غیرقابل مشاهده و ویرایش باشد. سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس این امکان را برای شما فراهم کرده تا به آسانی نقش‌های کاربری مختلفی را در وردپرس ایجاد کرده و یک سطح دسترسی مجزا به هر کدام نیز اختصاص دهید.
مدیر کل ویرایشگر نویسنده مشارکت­‌کننده مشترک
از دیگر نقش‌های پیش‌فرض در وردپرس مشارکت‌کننده نامیده می‌شود، این نقش دارای محدودیت بسیاری است و وظیفه‌ی آن‌ها محدود به نوشتن، ویرایش و مدیریت پست جدید می‌باشد به طوری که حتی امکان منتشر کردن مطلب را نخواهند داشت. آن‌ها نیز همانند نویسندگان قادر به تایید و یا حذف نظرات نیستند.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. تگ مدرسه ورد پرس را به این مطلب اضافه کنید . جا مونده .

  2. سلام
    چگونه میشه امکان عضویت برای کاربرهای سایت فراهم کرد آیا افزونه ای برای این کار هست یا نه با تشکر

  3. سلام. بهتر هست وردپرس توی آپدیت های آینده خودش امکان تعریف نقش های کاربری جدید رو هم بدهد. ممنون.

  4. خیلی عالی بود ممنون

  5. با سلام . من یه سیستم وبلاگدهی دارم که میخوام دسترسی برخی از افزونه ها را برای مدیران وبلاگ کم کنم . یعنی من وقتی افزونه ای همانند تیکت پشتیبانی را در شبکه فعال می کنم ،مدیران وبلاگ هرکدام خودشون می تونند بر روی این افزونه ها تغییرات انجام بدند . یکی دیگه از این افزونه ها ، افزونه پیامک هستش که اونا میتونند ازش استفاده کنند . من از چندتا افزونه برای تغییر سطح دستری استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم یا اینکه نتوستم از اونا به خوبی استفاده کنم . لطفا از اساتید کسی بلده راهنمایی کنه . با تشکر

  6. ممنون مطلب مفیدی بود.
    ممکنه بفرمایید فایل حاوی سورس این تنظیمات به چه نام و در چه مسیری قرار داره؟ میخوام با ویرایش فایل مربوطه بطور دستی گرو ه های کاربری جدید و همینطور سطوح دسترسی متنوع تری برای اونها تعریف کنم. درست شبیه جوملا! در جوملا حدود ۷ – ۸ گروه کاربری وجود داره که براحتی میشه گروه جدید تعریف کرد و یا دسترسی و تعیین مجوز هر گروه رو به منابع، بطور اختصاصی انجام داد.
    راستی دعوتید به وبلاگ ما هم سری بزنید. 🙂
    بهترین باشی

  7. سلام.
    چطوری میشه برای هر کاربر یع عکس تعریف کرد؟ مثل همین عکس قشنگه شما 🙂

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      عضویت کاربر در گراواتار و عضویتش با همون آدرس ایمیل در سایت وردپرسی

  8. سلام نقش مشارکت کننده در سایت من حتی حق ورود به wp-admin رو هم نداره .
    مشکل از چیه ؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      برای این که بتونه وارد بشه باید ویرایشگر یا نویسنده باشه در غیر اینصورت باید امکان عضویت ایجاد کنید

  9. سلام و تشكر از توضيحات خوب شما
    من نياز به دسترسي اي دارم كه صرفا پاسخگوي كامنتها باشد.
    نقشهاي ديگر را كه چك كردم يا دسترسي نداشت و يا فراتر از نياز من بود بطوري كه مي توانست مطلب هم ارسال كند.
    براي اين نقش چه پيشنهادي مي فرمائيد؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      فقط به عنوان نویسنده دسترسی بدید

    • سلام
      امامن نمي خوام مطلب منتشر كند. نقس نويسنده رو همكارتان توضيح داده كه مي تواند مطلب بگذارد.
      اصولا مي شود درورد پرس نقشي غير از نقشهاي موجود تعريف كرد؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      خیر
      فقط به صورت مشترک میشه که بهش یه دسترسی جزئی مثل خود شما در این سایت داده میشه

  10. خوب بود؛ ممنون