همه ما میدانیم که برای راهاندازی کسب و کار مجازی نیازمند فضا برای سایت خود هستیم. این فضا هاست نام دارد که در ابتدای کار باید تهیه شود. انواع مختلف هاست ویندروزی، لینوکسی با کنترل پنلهای متفاوت وجود دارد که هر کدام با توجه به سیستم سایت سازی که استفاده میکنیم، انتخاب میشود. یک اتفاق جالب اینکه برای وردپرس هاستی با عنوان هاست وردپرس روی کار آمده که فرآیند ساخت سایت را بسیار ساده میسازد. امروز تصمیم داریم با بهترین هاست وردپرس آشنا شویم تا سایتمان را به راحتی آب خوردن راه اندازی کنیم.
بهترین هاست وردپرس
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- مقایسه هاست وردپرس با هاست معمولی
- آیا میخواهید از هاست وردپرس استفاده کنید؟
- تفاوت بین سرویسهای هاست
- مقایسهی هاستهای ویندوزی و لینوکسی
- چرا به هاست ویندوزی نیاز دارید؟
- چرا باید به سراغ هاست لینوکسی رفت؟
- چه نوع سرویسی را برای میزبانی انتخاب کنیم؟
- چه منابعی در یک هاست وردپرس باید در نظر گرفته شود؟
- چرا نباید از هاست وردپرس رایگان استفاده کنیم؟
- بهترین هاست وردپرس
- فاکتورهای مهم برای انتخاب بهترین هاست وردپرس
- شرکتهای برتر خارجی ارائه دهندهی هاست وردپرس
- شرکتهای برتر ایرانی ارائه دهندهی هاست وردپرس
مقایسه هاست وردپرس با هاست معمولی
حال که با مفهوم هاست و همچنین لزوم انتخاب هوشمندانهی آن آشنا شدیم به سراغ اصولی می رویم که میتواند ما را در انتخاب هاست وردپرس مناسب، راهنمایی کند. ابتدا یک سوال؟ برای ساختن یک وبسایت وردپرسی حتما نیاز به هاست وردپرس است؟ خیر؛ تمام چیزی که شما نیاز دارید یک هاست مبتنی بر لینوکس بوده که از PHP و Mysql پشتیبانی کند.
در واقع تنها تفاوتی که هاست وردپرس با هاستهای معمولی دارد این است که این هاستها به طور ویژه برای وردپرس بهینه شدهاند و سرعت و امنیت بهتری برایتان فراهم میکنند. در واقع شاخصههای اصلی هاست وردپرس امکان پیکربندی دقیقتر و سرعت بارگزاری بیشتر و عملکرد بهتر آنهاست. همچنین امکانی نیز برخی ارائهکنندگان پلن هاست وردپرس به منظور سادهتر کردن نصب وردپرس قراردادهاند که با زدن یک کلیک میتوانید وردپرس را نصب کنید و این یعنی بالا رفتن سرعت در کار. حتی بعضی سرویسهای هاست وردپرس در صورت نیاز بروزرسانی وردپرس را بطور خودکار انجام میدهند.
اگر با سیستم مدیریت محتوای وردپرس به خوبی آشنا نیستید و به دنبال یک آموزش وردپرس جامع هستید، ما به خوبی مباحث مهم برای یادگیری وردپرس را برای شما گرد آوری کردهایم.
آیا می خواهید از هاست وردپرس استفاده کنید؟
وردپرس برای اینکه نصب شود به حداقلهایی در هاست نیازمند است. هاستی که انتخاب میکنید در حال حاضر باید دارای امکانات زیر باشد:
- پی اچ پی نسخه 5.2.4 به بالا
- پایگاه داده MySQL نسخه 5.0.15 به بالا
هر هاستی که چنین قابلیتهایی را داشته باشد برای اجرای وردپرس گزینه خوبیست. اما به شما پیشنهاد میکنیم برای اینکه بتوانید سایت خود را به راحتی نصب کنید حتما از سرویسهای لینوکسی مانند سیپنل و دایرکت ادمین استفاده کنید. اگر هاست وردپرس باشد که چه بهتر، کارتان به مراتب سادهتر خواهد بود. کافیست همیشه به دنبال بهترین هاست وردپرس باشید تا عملکرد بهتری رقم بزنید.
تفاوت بین سرویس های هاست
یکی از مواردی که قبل از انتخاب بهترین هاست وردپرس باید در نظر داشته باشید، حجم و نوع فعالیت شماست. بهتر است ابتدا انواع سرویسهای هاست را با هم بررسی کنیم سپس ببینیم چه سرویسی برای چه فعالیتی مناسب است.
۱- سرویسهای اشتراکی
در این نوع از سرویسها معمولا چندین وبسایت روی یک هاست قرار میگیرند؛ به این معنا که دارای منابع سرور مثل حافظه، فضای دیسک سخت و پهنای باند مشترک هستند. اگر کسب و کار شما تازه کار است و کاربران زیادی ندارید، میتوانید از این نوع سرویسها استفاده کنید. مضرات این سرویس نیز فضای حافظه محدود، سرعت بارگزاری پایین، تاثیر روی رتبه سایت (SEO) و اشکالات امنیتی به دلیل میزبانی چندین سایت با آی پی یکسان است.
۲- VPS (سرور مجازی خصوصی)
در این سرویس نیز منابع سرور بین چند کاربر به اشتراک گذاشته شده اما با این تفاوت که تعداد کاربران مشترک در این سرویس نسبت به هاست اشتراکی کمتر است. در واقع منابع سرور با توجه به نیاز هر کاربر به او اختصاص مییابد. بنابراین هر زمان که بخواهید میتوانید با صرف هزینه اضافی منابع سرور از جمله حافظه و یا پهنای باند بیشتری بدست آورید. همین عامل نیز این سرویس را برای کسب و کارهایی که به سرعت در حال رشد هستند، مناسب میکند. همچنین این سرویس نسبت به سرویسهای اشتراکی از امنیت بالاتری نیز برخوردار است.
۳- Dedicated (هاست اختصاصی)
در این مدل سرویسها میزبانی فقط از سایت شما انجام میشود و کاملا شخصی است. شما میتوانید تمام فضای دیسک سخت، حافظه و پهنای باند را استفاده کنید و کنترل کامل بر جنبههای سرعت، امنیت و SEO دارید. وبسایت شما بصورت کاملا اختصاصی پشتیبانی میشود. این سرویس در مقایسه با دو سرویس قبلی بسیار گران است و برای بازدیدهای بیش از 100 هزار در ماه مناسب است.
۴- Cloud (سرویسهای ابری)
در حالت کلی شباهت زیادی به VPS دارد. در این نوع میزبانی وبسایت شما به جای سرور فیزیکی روی سرورهای ابری قرار میگیرد. میزبانیهای ابری به ویژگی مقیاس پذیریشان بوده که مشهورند. به کمک این ویژگی شما میتوانید به سرعت منابع سرور خود را اضافه یا حذف کنید. مثلا اگر ترافیک ورودی به وبسایت شما افزایش ناگهانی پیدا کرد و باعث کندی سایت گردید به سرعت میتوانید منابع سرور را افزایش داده و به حالت عادی برگردید.
۵- هاست وردپرس مدیریت شده
هاست وردپرس مدیریت شده یک تکنولوژی نسبتا جدید بوده که به منظور ارائه خدمات میزبانی بدون دردسر برای کاربران وردپرس توسعه پیدا کرده است. این سرویس در واقع همان هاست وردپرس بوده که قبلتر به آن پرداخته بودیم. این سرویس گرانتر از سرویسهای اشتراکی است اما به دلیل خدمات خوبی که به طور خاص برای کاربران وردپرس فراهم میکند، ارزش خرید بالایی دارد.
شما میتوانید با توجه به نیاز خود یکی از سرویسها را انتخاب کنید.
مقایسه هاست ویندوزی و لینوکسی
سرویسهای هاست به صورت کلی به دو نوع لینوکسی و ویندوزی تقسیم میشوند. هر کدام نیز دارای چندین مدل کنترل پنل هستند که برای آشنایی بیشتر آنها را بررسی میکنیم.
چرا به هاست ویندوزی نیاز دارید؟
اگر تصمیم دارید که یک سایت وردپرسی داشته باشید بهتر است از خیر هاست ویندوزی بگذرید زیرا شما را با مشکلات زیادی روبرو خواهد کرد. در همین باب پیشنهاد میکنم مقاله نصب وردپرس در ویندوز سرور را مطالعه کنید و اگر برای کارکرد وبسایت خود به زبانهای ASP ، Net. و پایگاه داده MsSQL نیاز دارید بهتر است هاست ویندوزی تهیه کنید زیرا نیاز به این موارد در هاست ویندوز به راحتی برآورده میشود. صادقانه بگویم این مورد تنها دلیل مراجعه به هاست ویندوزی در مقابل هاست لینوکسی است. انواع کنترلپنلهای ویندوز عبارت است از:
- Plesk
- DoNetPanel
- Plesk
- Helm
- WebsitePanel
از سرشناسترین کنترل پنلها که معمولا از آنها استفاده میکنیم WebsitePanel و Plesk است.
چرا باید به سراغ هاست لینوکسی رفت؟
سرویسهای هاست لینوکسی برای وبسایتهایی با زبان php و پایگاه داده MySQL مناسب هستند. اینها همان مواردیست که یک هاست وردپرس باید داشته باشد. برخی از کنترل پنلهای معروف لینوکسی عبارتند از:
- Cpanel
- DirectAdmin
- Kloxo
- H-Sphere
- VHCS
از معروفترین کنترل پنلها به Cpanel و DirectAdmin میتوان اشاره کرد. که شما میتوانید روشهای نصب وردپرس روی دایرکت ادمین و نصب ودرپرس در سیپنل را در همیار وردپرس دنبال کنید.
چه نوع سرویسی را برای میزبانی انتخاب کنیم؟
از هر نوع سرویسی که استفاده میکنید، باید مواردی را قبل از خرید در نظر بگیرید. برای اینکه راحتتر انتخاب کنید مواردی را برایتان در نظر گرفتیم که به انتخاب بهترین هاست وردپرس کمک میکند.
- به چه نوع هاستی نیاز دارید؟ قبل از هر کاری اول با خود فکر کنید که به چه نوع هاستی نیاز دارد؟ فضایی که برای آن لازم است باید چقدر باشد؟ آیا در حال حاضر لازم است که یک هاست اختصاصی بگیرید یا همان سرویس اشتراکی برایتان جوابگوست؟ اینها سوالاتی هستند که قبل از هر چیزی باید پاسخ آنها را بدهید.
- زبانی که در طراحی سایت استفاده شده چیست؟ در بخشهای بالایی سایت نیز درباره این مورد صحبت کردیم که هاست مورد نظر را باید با توجه به زبانی که در برنامهنویسی آن استفاده شده، انتخاب کنید. مثلا وردپرس روی هاست ویندوز هم جوابگو است اما کار شما را سختتر خواهد کرد. یعنی اگر سرویسی از قبل ندارید حتما بهتر است هاست وردپرس لینوکسی انتخاب کنید تا راحتتر فعالیتهای خود را انجام دهید.
- لطفا خساست نکنید! اگر سرویس هاست وردپرس خوبی انتخاب نکنید، مطمئنا همیشه دچار مشکلاتی خواهید بود. یک سرویسدهنده خوب باید سرویسهایی با سرعت و کیفیت استاندارد، پشتیبانی تمام وقت، بکآپ گیری منظم، امکانات کامل مورد نیاز کاربر و موارد این چنینی را پوشش دهد.
چه منابعی در یک هاست وردپرس باید در نظر گرفته شود؟
۱- ظرفیت و رم استاندارد: در واقع این موارد جزء گزینههای ابتدایی یک هاست وردپرس هستند که باید موجود باشند. در غیر اینصورت نمیتوانید عملکرد خوبی داشته باشید. معمولا این امکانات در پلنهای سرویس مشخص میشود.
۲- پهنای باند و انتقال اطلاعات: باید به پهنای باند سرویس توجه کنید زیرا به شما نشان میدهد که چه تعداد کاربر میتوانند از وبسایت شما بازدید کنند. همچنین ببینید که به چه میزان امکان انتقال داده و اطلاعات را دارد.
۳- افزودن دامنه و ایمیل: سرویسی که تهیه میکنید باید امکان اضافه کردن دامنههای جانبی و همچنین ساخت ایمیلهای اختصاصی را داشته باشد.
۴- امنیت: مهمترین گزینهای که باید در سرویس هاست وردپرس و هر نوع هاست دیگری در نظر گرفت، امنیت است. اگر سرویس شما راه نفوذپذیری خوبی داشته باشد، مطمئنا سایت شما همیشه در خطر است. پس از امنیت آن حتما مطمئن شوید.
چرا نباید از هاست وردپرس رایگان استفاده کنیم؟
اگر کمی در اینترنت جستجو کنید، حتما با سرویسهای رایگان زیادی مواجه میشوید که واقعا بعضی از آنها وسوسه کننده هستند. اگر فردی هستید که تازه میخواهید وبسایتی ایجاد کنید، مطمئنا با خود میگویید، اول کار است و اشکالی هم ندارد که از سرویسهای رایگان استفاده کنم. ولی به هیچ عنوان استفاده از این هاستهای رایگان را به شما توصیه نمیکنیم.
بهترین هاست وردپرس چیست؟
حال که به اینجا رسیدیم میخواهیم درباره بهترین هاست وردپرس کمی صحبت کنیم.
انتخاب و خرید بهترین هاست وردپرس برای وبسایت کار دشواری به نظر میرسد، خصوصاً اگر مبتدی باشید. چندین شرکت میزبانی وب وجود دارند که هرکدام ادعا میکنند بهترین هستند، با اینحال تصمیم شما باید براساس الزامات خاص خودتان از جمله نوع وبسایت، بودجه، زمان و… باشد. بنابراین قبل از خرید هاست وردپرس موردنظرتان باید پلنهای آنها را با یکدیگر مقایسه و ارزیابی کنید. به دلیل اینکه وردپرس یک پلتفرم بسیار سبک است، اغلب سرویسها از آن پشتیبانی میکنند و بدون مشکل آن را لود میکنند اما هاست اختصاصی وردپرس نسبت به دیگر سرویسها سازگاری بهتری با وردپرس دارد. مزایای استفاده از هاست وردپرس را در زیر ذکر کردهایم:
- سرعت و امنیت بهتر در مقایسه با هاست اشتراکی.
- پشتیبان گیری خودکار روزانه از وبسایت و پایگاه داده شما.
- اغلب ارائهدهندگان هاست وردپرس یک تیم پشتبانی تخصصی برای رفع مشکلات شما دارند.
- از بروزرسانیهای اصلی وردپرس و افزونهها مراقبت میکند و درصورت نیاز میتواند بهصورت خودکار وردپرس شما را ارتقا دهد.
فاکتور های مهم برای انتخاب بهترین هاست وردپرس
در ادامه بهترین شرکتهای ارائه دهندهی هاست وردپرس ایرانی و خارجی را به شما معرفی خواهیم کرد. اما قبل از هر چیزی باید ببینیم فاکتورهای مهم برای انتخاب بهترین هاست وردپرس چیست؟
آپتایم بالای هاست: آپتایم به معنی پایداری هاست است یعنی در طول یک سال تعداد قطعیهای هاست چند بار و به چه مدتی است. مقدار آپتایم یک هاست وردپرس خوب، نباید کمتر از 99.4% باشد.
امنیت بالای هاست: امنیت همیشه یک فاکتور مهم در هر هاستینگی است. اگر هاستینگ شما نتواند امنیت سایت شما را حفظ کند، خیلی زود سایت را هک خواهند کرد.
پشتیبانی تخصصی برای سایتهای وردپرسی: با توجه به اینکه بیش از یکسوم سایتهای دنیا با وردپرس ایجاد شده است، هر شرکت هاستینگ معتبری باید دارای یک تیم تخصصی وردپرسی برای رفع مشکلات احتمالی کاربران خود باشد.
پشتیبان گیری روزانه از وبسایت شما: پشتیبان گیری هم یکی از مهمترین موضوعات برای انتخاب سرویس هاستینگ وردپرس است. شرکتهای هاستینگ براساس پلن انتخابی شما، از وبسایت بهصورت روزانه و یا هفتگی نسخه پشتیبان تهیه میکنند. حال این شمایید که باید ببینید حجم فعالیتها به چه صورت است و به چه میزان نیاز به بکآپگیری دارید.
پهنای باند مناسب: شرکتهای هاستینگ باید پلنهای مختلفی برای ارائه پهنای باند متنوع، ارائه دهند تا کاربران بتوانند براساس بودجه و اندازه سایت خود پلن موردنظر خودشان را انتخاب کنند.
سیستمعامل و کنترل پنل: سیستم عامل توصیهشده برای وردپرس لینوکس است. هاست وردپرس هم یک سیستم عامل لینوکس است که برای سایتهای وردپرسی بهینهشده. کنترل پنلهای سی پنل و دایرکت ادمین هم کنترل پنلهای توصیهشده برای وردپرس هستند. اغلب ارائهدهندگان هاست وردپرسی از کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده میکنند ولی برخی از ارائهدهندگان این سرویس، سی پنل را هم ارائه میدهند.
سرعت هاست(زمان بارگذاری): سرعت هاست یکی دیگر از معیارهای انتخاب بهترین هاست وردپرس است. شما باید شرکت هاستینگی را انتخاب کنید که هاست با سرعت بالا ارائه دهد. برای اینکه بدانید سرعت هاست این شرکتها به چه صورت است، میتوانید به سایتهایی که توسط این شرکت ها میزبانی میشوند، مراجعه کنید و سرعت آنها را مقایسه کنید. برای سنجش سرعت، آدرس سایت را در وبسایت GTmertix وارد کرده و آنالیز کنید.
شرکتهای برتر خارجی ارائهدهنده هاست وردپرس
در این قسمت چند سرویس دهنده خارجی را مورد بررسی قرار میدهیم:
Bluehost
یکی از قدیمیترین و بهترین شرکتهای هاستینگ در دنیا Bluehost است که در سال 1996 شروع به کار کرده و بیش از 2 میلیون وبسایت را پشتیبانی میکند. این شرکت یکی از پیشگامان ارائه بهترین هاست وردپرس بوده است. WordPress و Bluehost از سال ۲۰۰۵ به طور مداوم با یکدیگر کار میکنند و هدفشان ایجاد یک میزبان ایدهآل برای پلت فرم WordPress است. با Bluehost، هرگز نگران کند بودن وبسایت خود حتی در صورت وجود ترافیک زیاد نخواهید بود. در صورت نیاز به پشتیبانی، شما میتوانید از طریق تلفن، ایمیل یا چت زنده با متخصصان شرکت بهصورت 24 ساعته در تماس باشید. این شرکت برای کسبوکارهای کوچک بسیار مناسب است.
مزایا:
- ثبت نام دامنهی رایگان، SSL رایگان و خدمات انتقال سایت رایگان
- به روزرسانی خودکار پلاگین ها و تمهای وردپرس
- توصیه شده به صورت رسمی توسط wordpress.org
معایب:
- گزینه صدور صورتحساب ماهانه در دسترس نیست
- از هر دو امکان https و SiteLock CDN همزمان نمیتوان استفاده نمود.
- برای استفاده از حداکثر تخفیف، شما باید یک برنامه میزبانی ۳ ساله را انتخاب کنید.
Hostgator
HostGator میزبان بیش از 8 میلیون وبسایت در دنیا است و یکی از محبوبترین شرکتهای هاستینگ در کسبوکارهای اینترنتی است. با آپتایم 99.99% و پشتیبانی 24/7، hostgator انتخابی هوشمندانه برای هر مدیر وبسایت است.
مزایا:
- خدمات انتقال سایت رایگان و نصب وردپرس با یک کلیک.
- پشتیبانی 24ساعته و هفت روز هفته به صورت ایمیل، چت زنده و تلفنی.
- 45 روز ضمانت برگشت پول.
معایب:
- هزینه تمدید بالا.
- عدم دردسترس بودن حافظه های SSD در پلنهای هاست اشتراکی.
WP Engine
WP Engine یک پیشروی ارائه دهندهی خدمات هاست وردپرس مدیریت شده، مستقر در آستین تگزاس است. آنها جز اولین شرکتهایی هستند که برای ایجاد و ارائه بهترین هاست وردپرس اقدام کردند. این شرکت دارای لیست مشتریان معروفی مثل Yelp ،Asana ،National Geographic ،PBS و MyFitnessPal میباشد. ما WP Engine را به کاربرانی كه برای وبسایت پر ترافیك خود نیاز به هاست وردپرس مدیریت شده دارند، توصیه میكنیم.
مزایا:
- ویژگیهای امنیتی بیشتر
- پشتیبانی 24ساعته و هفت روز هفته
- قابلیت نصب افزونههای جدید به منظور آزمایش پیش از اجرای آن در وبسایت اصلی
معایب:
- پلنهای گرانقیمت برای وبسایتهای کوچک
- ممکن است برخی از افزونهها و تمها قابل استفاده نباشند.
- هزینههای اضافی برا فضای ذخیره سازی بیشتر و همچنین افزایش بازدیدکنندگان
شرکت برتر ایرانی برای خرید هاست وردپرس
در اینجا یک سرویس دهنده ایرانی به نام شرکت ایران سرور را مورد بررسی قرار میدهیم.
بهترین شرکت هاستینگ برای سایتهای وردپرس شرکت ایران سرور است. این شرکت که بهترین هاست وردپرس را ارائه میدهد، از سال 81 شروع به کار کرده و میزبان بیش از 50000 مشتری است. آپتایم 99.99% و امنیت بسیار بالا یکی از برترین مؤلفههای ایران سرور است. همچنین پشتیبانی 24 ساعته این شرکت هم بسیار مناسب است و پشتیبانهای هاست وردپرس، متخصص وردپرس هستند و بهراحتی میتوانند مشکلات سایت وردپرسی شما را حل کنند. همیار وردپرس، ژاکت، دیجی کالا، بازار، دیوار، شیپور و سایتهای بزرگ دیگر همگی از ایران سرور استفاده میکنند.
ویژگیهای منحصربهفرد هاست وردپرس ایران سرور
- تیم پشتیبانی تخصصی وردپرس
- بکارگیری لایت اسپید اورجینال
- سی پنل و دایرکت ادمین اورجینال
- فضای ابری به همراه ادغام هوشمند با WP
- گارانتی بازگشت وجه ۱۰۰ روزه
- ارائه WP Rocket نسخه اصلی
- قرارگیری سایت در دیتاسنترهای منتخب جهانی
- سختافزارهای بروز و هارد NVMe
برای خرید هاست وردپرس از این شرکت، بر روی دکمه زیر کلیک کنید و بهرین هاست مخصوص وردپرس را برای وبسایت خود تهیه کنید.
سرویس هاستینگ هاست ایران
هاست ایران به عنوان یکی از اولین شرکتهای میزبانی وب و ارائه دهنده سرویسهای میزبانی وب و دامنه با بیش از 20 سال سابقه، بدون شک یکی از بهترین انتخابها برای خرید هاست و سرور، هاستایران است. سرویسهای هاست ایران شامل انواع هاست اشتراکی، سرویس های ابری، انواع سرور مجازی (VPS) و سرور اختصاصی و …. است.
هاست ایران سرویس های میزبانی وب را در بستر ابری هاست ایران ارائه می دهد و با توجه به داشتن دیتاسنتر اختصاصی در مرکز شهر تهران سرویس های این شرکت از شبکه و پایداری بسیار خوبی برخوردار است. جهت خرید سرویس هاست اشتراکی از هاست ایران میتوانید از کد تخفیف زیر استفاده نمایید : HOSTIRANHAMYAR
مزایای هاست ایران
- آپتایم 99/9%
- امکان استفاده از سایتساز هاست ایران
- پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته
- سرویس آنتی تحریم
- دیتاسنتر اختصاصی
- مناسب ترین قیمت
- هاست رایگان
- دارای پهنای باند نامحدود با سیاست مصرف منصفانه
- سرعت و امنیت بالا
- گواهینامه SSL رایگان
هاست رایگان هاست ایران
هاست ایران به عنوان یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای ارائه خدمات میزبانی وب در ایران، خدمات هاست رایگان را با ویژگیهای منحصر به فردی ارائه میکند. با وجود این ویژگیها میتوانید هر وبسایتی را روی هاست رایگان هاست ایران میزبانی کنید و از سرعت بالای وبسایتتان موقع بارگذاری لذت ببرید.
ویژگیهای هاست رایگانهاست ایران
- امکان استفاده از دامنه دلخواه
- سایت ساز رایگان
- اختصاص ۲۵۰ مگابایت فضا به کاربر
- امکان ارتقا هاست رایگان
- امکان ساخت ایمیل شرکتی بر روی ایمیل کاربر
سرویس هاست مخصوص وردپرس
شرکتهای هاستینگی که در بالا معرفی کردهایم ازجمله بهترین شرکتهای هاست وردپرس هستند. آپتایم و سرعت این هاستینگها بسیار مناسب و قابلقبول بوده اما این امر تضمینی بر سرعت سایت شما نیست زیرا سرعت سایت به چندین عامل مختلف مانند پلن انتخابی، حجم مطالب سایت و تعداد بازدیدکننده سایت بستگی دارد. سعی کردیم در این مقاله برای آن دسته از افرادی که به تازگی تصمیم گرفتهاند وبسایت وردپرسی خود را راه اندازی کنند ویژگیهای یک هاست وردپرس مناسب را بازگو کنیم و در ادامه تعدادی از بهترین اراده دهندههای هاست وردپرس را نیز معرفی کردیم. امیدوارم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
ساسان میرزایی 2 سال عضو همیار وردپرس
فقط سرورستاپ
برای میزبانی خوب کافی با مشورت با سرورستاپ بهترین سرویس رو انتخاب کنید، یک بار مشاوره بگیرید بهترین سرویس رو بهتون میدن و تمام
behnam bahadori 6 سال عضو همیار وردپرس
با توجه به تجربه چندین ساله فقط هاست وردپرس یا هاست ابری شرکت “سرورستاپ” رو پیشنهاد می دم.
علی 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام دوستان
من میخوام یه سایتی بزنم که مشتریام اغلب خارج کشور هستن، چه هاستی و از کدوم شرکت ایرانی بگیرم؟
Bahar 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام دوست عزیز
از هر شرکتی بگیرید مشکل نداره فقط پیشنهاد میشه هاست خوبی تهیه کنید که مشکل قطعی اون کم باشه. مثلا ایران سرور یا پارس پک گزینه خوبیه
سعید رضایی 3 سال عضو همیار وردپرس
من از چندین وب سایت ایرانی تا بحال هاست خریداری کردم و بهترینشون صباهاست بوده که واقعاً سرویس دهی فوق العاده ای دارن و منابع فوق العاده ای هم در اختیار کاربراشون میذارن. اگر به دنبال هاست وردپرسی هم هستید، هاست وردپرس صباهاست سرعت ساییتون رو تا 5 برابر واقعی افزایش میده. saba.host/hosts/wordpress-hosting
mehdaad 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام بهترین و ارزان ترین هاست برای سایت فروشگاهی شبیه دیجی کالا چی هست؟
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
هاست وردپرس ایران سرور گزینه خوبیه.
حسین تفقدی 5 ماه عضو همیار وردپرس
اصلا پیشنهاد خوبی نبود، روی سرورهای هاست وردپرسشون بیش از 500 سایت نگهداری میشه! کیفیت و سرعت پایین. کنترل پنلشون هم دایرکت ادمین، که اصلا قابل مقایسه با سی پنل نیست.
مهرداد جلیلی 4 سال عضو همیار وردپرس
اگر سرویس بی کیفیت و پشتیبانی ضعیف میخواید از میزبان فا خرید کنید!
رضا نعمتی 7 سال عضو همیار وردپرس
هر جا رفتین هاست خریدین از پارس وب هاست نخرین من نزدیک 2 سال باهاشون کار کردم هیچی از پشتیبانی نمیدونن و گول قیمت های بایینشون رو نخورینا مراقب باشین از کجا میخرین…
پویا شهری 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام خیلی ممنون بابت مقاله خوبتون
کلا با نکات این مقاله دیدم نسبت به انتخاب هاست وردپرس عوض شد و تونستم بهترین هاست های کانتنت رو انتخاب کنم الان یک هاست از گنجه هاست دارم از خدماتشون خیلی راضی هستم.
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
درود بر شما
خوشحالیم که براتون مفید بود.
موفق باشید
محسن دهقانی 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام دوست عزیز
من تجربه خیلی بدی از گنجه هاست داشتم. سایت فروشگاهی داشتم که سرورشون هک شد و کلیه دیتای ما پرید. مشکل اینجا بود که هیچ بکاپی نداشتن. در صورتیکه انتخاب من به این خاطر بود که گفته بودن بکاپ 6 ساعته دارن ولی واقعا نداشتن. ما هم خودمون به اعتبار حرف اینا بکاپ نگرفته بودیم. و کلا سایت ما پرید و آخرین بکاپ خودمون که برای 3 ماه قبل بود رو بالا آوردیم. از گنجه هاست هم هیچکس پاسخگو نبود. خیلی تجربه تلخی بود. تمام زحمات سئویی، دیتا مشتریان و خریدهاشون همش دود شد.
پیشنهاد میکنم اگز از گنجه هاست میگیرید خودتون هر روز بکاپ گیری رو اجام بدین.
amirfaa 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام من از ایران سرور هاست وردپرس تهیه کردم و خب نسبتا پشتیبانی خوبی داره هر تیکتی نیاز به بررسی داره 2 تا 5 ساعت طول میکشه و لی تیکتهای معمولی حدودا 1 ساعت. پشتیبانی شبانه خیلی ضعیفه… در کل من یه مشکلی دارم سایتم با آی پی خارجی مثل موشک بالا میاد اما با آی پی داخل خیلی دیر بالا میاد یا حتی بالا نمیاد به نظرتون مشکل از هاسته یا سایت من ممکنه یه بررسی کنید http://www.motored.ir
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
سایت شمارو باز کردم سو سریع لود شد بازم اگر نیاز به بررسی بیشتر دارید باید با یک متخصص صحبت کنید تا براتون انجام بدن.
hamed hamedi 5 سال عضو همیار وردپرس
عزیز سایتتو دیدم
افزونه زیاد نصب شده روش یا اینکه تم شما بیهنه یا سنگین هست
حداقل کد ها رو فشرده تر و کش کن بهتر میشه
mina rezaei magham 4 سال عضو همیار وردپرس
با وجود اینکه از خیلی شرکتای مختلف استفاده کردم و خدماتشون رو دیدم. به نظرم گنجه هاست بهترین شرکت هاستینگ ایرانه
پهنای باند عالی، آپتایم بالا و سرعت خیلی خوب. از یه طرف گنجه هاست یه ویژگی داره که تقریبا هیچکدوم میزبان های ایرانی ندیدم داشته باشن. پشتیبانی گنجه به شدت خوبه. هر 12 ساعت هم از هاست بکاپ میگیره و خیلی از خدماتشون رایگانه. گول تبلیغات شرکت های بزرگ رو نخورید. من از گنجه هاست هاست گرفتم معرکه بودن
اینم آدرس سایتشون : Ganje.host
محسن دهقانی 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام. روی گنجه هاست یه بار که به مشکل خوردید، متوجه میشین که بکاپ 12 ساعته و 6 ساعته ندارن. برای ما که اصلا بکاپ نداشتن حتی یکماه گذشته رو. مواظب باشید