امروزه با گسترش استفاده مردم از اینترنت ، طراحی سایتهای اینترنتی هم به طور چشمگیری افزایش یافته است که یکی از کاربردی ترین ابزارها برای طراحی سایت ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. با استفاده از وردپرس کاربران میتوانند به راحتی یک سایت جذاب و کاربرپسند راه اندازی کنند یکی از مزایای ویژه وردپرس امکان طراحی اولیه سایت روی سیستم کاربر یا همان لوکال هاست است که به کاربران اجازه میدهد ابتدا سایت خود را روی لوکال هاست ایجاد و تست کنند و بعد از اتمام مراحل طراحی و رفع همه خطاها و مشکلات احتمالی سایت ، آن را به هاست و دامنه اصلی سایت منتقل کنند که ما در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس در مورد نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
در ادامه محتوای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد.
- نرم افزار XAMPP چیست؟
- مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن
- مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
نرم افزار XAMPP چیست؟
برای ایجاد و راه اندازی یک سایت وردپرسی روی سیستم لوکال کاربر ، نیاز به سه ابزار زبان برنامه نویسی php ، پایگاه داده mysql و وب سرور Appache است که باید هر سه این موارد روی سیستم کاربر نصب شود تا کاربر بتواند از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی برای راه اندازی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کند.
نصب جداگانه هر یک از این ابزارها و راه اندازی آنها قطعا برای کاربران مبتدی کار دشوار و پیچیده ای است ولی با استفاده از برنامه XAMPP دیگری نیازی به این کار نیست.
برنامه XAMPP در واقع یک نرم افزار است که هر سه این ابزارها را در خود دارد و کاربر با استفاده از آن به راحتی میتواند از سیستم خود به عنوان یک سرور مجازی استفاده کند و به راحتی روی لوکال هاست با استفاده از وردپرس ، سایت خود را راه اندازی کند و سپس آن را به هاست اصلی منتقل کند.
مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن
شاید برای شما این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که اصلا چه نیازی به نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp داریم که برای پاسخ به این سوال باید در مورد مزایای استفاده از لوکال هاست در وردپرس بیشتر بدانید.
از جمله مهمترین مزایای نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و استفاده از آن توسط کاربران میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- وقتی شما یک تازه کار در حوزه وردپرس باشید با استفاده از نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp و بدون نیاز به خرید هاست و دامنه ، به راحتی میتوانید روی سیستم خودتان یا همان لوکال هاست ، بخشهای مختلف وردپرس را بررسی و تست کنید و با آزمون و خطا مهارت خود در حوزه وردپرس را افزایش دهید.
- با استفاده از نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp میتوانید به راحتی سایت خود را روی لوکال هاست یا همان سیستم محلی خودتان راه اندازی کنید و بعد از تکمیل و رفع تمام ایرادات و نواقص آن ، سایت خود را به هاست اصلی سایت خود منتقل کنید.
- با طراحی سایت خود روی لوکال هاست در واقع یک نسخه بک آپ از سایت روی سیستم خود خواهید داشت که میتوانید در صورت نیاز از آن استفاده کنید مثلا در مواقعی که سایت دچار مشکلی شد و حل کردن آن باگ برای شما مقدور نبود میتوانید از این نسخه پشتیبان استفاده کنید یا در مواردی که میخواهید یک پلاگین یا هر چیز دیگری را به سایت خود اضافه کنید میتوانید ابتدا آن تغییر را روی سایت خود در لوکال هاست اجرا کنید و بعد از اطمینان از عملکرد مناسب آن ، ویژگی مورد نظر را روی سایت اصلی خود در هاست هم اعمال کنید.
مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
در این بخش مراحل نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که برای این کار باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید.
- نصب برنامه xampp روی
- نصب و راه اندازی وردپرس روی سیستم لوکال xampp
گام اول : نصب برنامه xampp روی سیستم لوکال
در اولین مرحله برای نصب برنامه xampp روی سیستم خود باید آخرین نسخه این نرم افزار را از سایت اصلی آن به نشانی www.apachefriends.com دانلود کنید.
پس از دانلود برنامه xampp باید فرآیند نصب آن را شروع کنید برای این منظور روی دکمه install کلیک کنید تا مراحل نصب این برنامه آغاز شود.
در اولین گام از فرآیند نصب xampp با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد که باید روی دکمه next کلیک کنید.
در گام بعدی نصب برنامهXAMPP هم ، محل نصب این نرم افزار و بخشهای مورد نظر برای نصب را باید انتخاب کنید که در این مرحله همان تنظیمات پیشفرض نصب را بدون تغییر دنبال کنید و با زدن دکمه next ، فرآیند نصب را به اتمام برسانید تا با تصویری مطابق شکل زیر روبه رو شوید.
بعد از اتمام مراحل نصب در شکل زیر روی دکمه finish کلیک کنید تا فرآیند نصب کامل شود.
بعد از نصب برنامه xampp روی سیستم خود ، باید این برنامه را اجرا کنید و در صفحه ای که مطابق شکل زیر خواهد بود دو بخش Appache و Mysql را با زدن دکمه start راه اندازی کنید.
بعد از کلیک روی دکمه start ، دو بخش Appache و Mysql باید راه اندازی شود ولی اگر فایروال سیستم شما روشن باشد احتمالا از شما برای اجازه دسترسی برنامه xampp مطابق شکل زیر سوال خواهد کرد که با کلیک روی دکمه Allow Access ، این اجازه را به این نرم افزار دهید تا بتواند دو بخش Appache و Mysql را راه اندازی کند.
پس از راه اندازی دو بخش Appache و Mysql ، در پنجره برنامه xampp این دو بخش مطابق شکل زیر به رنگ سبز در خواهند آمد.
بعد از راه اندازی دو بخش Appache و Mysql برنامه xampp ، اگر در مرورگر خود عبارت localhost را وارد کنید با صفحه ای مطابق شکل زیر رو به رو خواهید شد که صفحه مربوط به برنامه xampp است.
گام دوم : نصب و راه اندازی وردپرس روی سیستم لوکال xampp
برای نصب وردپرس روی سیستم لوکال xampp باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
مرحله اول : دانلود فایل وردپرس
برای نصب وردپرس روی سیستم لوکال xampp در اولین گام باید آخرین نسخه وردپرس را مطابق شکل زیر از سایت wordpress.org دانلود کنید.
فایلی که از سایت اصلی وردپرس دانلود میکنید به صورت فرمت فشرده یا زیپ است که در بعد از دانلود باید آن را از حالت فشرده خارج کنید.
گام دوم : انتقال فایل وردپرس به xampp
در گام بعدی باید فایل وردپرس را به داخل پوشه مناسب در برنامه xampp که پوشه htdocs است منتقل کنید.
در سیستم عامل ویندوز باید این فایل را در مسیر C:/Program Files/XAMPP/htdocs و یا C:/Xampp/htdocs منتقل کنید.
در سیستم عامل مک هم باید این فایل را در داخل پوشه Applications/XAMPP/htdocs کپی کنید.
بعد از انتقال فایل وردپرس به پوشه htdocs در داخل برنامه xampp ، بهتر است نام پوشه آن را به نام سایتی که میخواهید طراحی کنید تغییر دهید به عنوان مثال اگر میخواهید سایتی برای همیاروردپرس طراحی کنید میتوانید نام این پوشه را به hamyarwp تغییر دهید.
ما در این محتوا همانطور که در شکل زیر میبینید نام پوشه را بدون تغییر ، همان wordpress قرار میدهیم.
مرحله سوم : راه اندازی وردپرس در مرورگر
در این مرحله باید نام پوشه وردپرس که در داخل فایل htdocs برنامه xampp کپی کرده اید را به همراه کلمه localhost در مرورگر خود وارد کنید به عنوان مثال اگر نام پوشه را website1 قرار داده اید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید.
https://localhost/website1/
بعد از وارد کردن نام پوشه در داخل مرورگر وارد تنظیمات راه اندازی وردپرس میشوید.
در اولین مرحله با صفحه ای مطابق شکل زیر مواجه خواهید شد که باید زبان سایت خود را انتخاب کنید اگر میخواهید یک سایت فارسی راه اندازی کنید زبان سایت را فارسی انتخاب کنید تا هم زبان سایت فارسی شود و هم سایت به صورت راستچین تنظیم شود.
بعد از انتخاب زبان فارسی روی دکمه ادامه یا همان continue کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.
در گام بعدی با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد که به شما میگوید برای راه اندازی وردپرس باید نام پایگاه داده ، نام کاربری ، رمز عبور و اطلاعات مربوط به هاست نیاز است پس باید این موارد را ایجاد کنید که در ادامه نحوه ایجاد پایگاه داده را بیان خواهیم کرد.
در این مرحله باید یک پایگاه داده برای سایت خود ایجاد کنید برای این منظور میتوانید آدرس https://localhost/phpmyadmin/ را در مرورگر خود وارد کنید و یا در پنجره xampp مطابق شکل زیر روی دکمه Admin بخش Mysql کلیک کنید تا به بخش phpmyadmin برنامه xampp که مربوط به پایگاه داده های سایت لوکال است منتقل شوید.
در بخش phpmyadmin برنامه xampp در تب مربوط به پایگاه داده یا همان database مطابق شکل زیر روی دکمه new کلیک کنید تا به بخش ایجاد یک پایگاه داده جدید وارد شوید.
اگر میخواهید یک سایت فارسی راه اندازی کنید باید فرمت پایگاه داده آن هم با زبان فارسی سازگار باشد پس در صفحه ایجاد پایگاه داده جدید حالت پایگه داده را utf8_persian_ci انتخاب کنید و بعد از انتخاب نام پایگاه داده ، مطابق شکل زیر روی دکمه create کلیک کنید تا پایگاه داده شما ایجاد شود.
بعد از ایجاد پایگاه داده به برگه مرورگر خود که آدرس localhost/website1/ را وارد کرده اید بروید و روی دکمه “بزن بریم!” یا همان “Lets go!” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
در مرحله بعدی همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید اطلاعات مربوط به پایگاه داده ای که برای سایت خود ایجاد کردید مورد نیاز است.
نام پایگاه داده را برابر نامی که برای پایگاه داده خود در مرحله قبلی انتخاب کردید قرار دهید.
نام کاربری را هم مطابق شکل زیر برابر root قرار دهید و رمز عبور را خالی بگذارید و دو فیلد بعدی یعنی میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول را تغییری ندهید و روی دکمه فرستادن یا همان submit کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
بعد از کلیک روی دکمه ارسال یا همان submit اطلاعات مربوط به پایگاه داده شما در داخل فایل wp-config.php ایجاد و ذخیره میشود که این فایل در بین فایلهای مربوط به وردپرس در داخل پوشه htdods برنامه xampp قرار دارد.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده و کلیک روی دکمه ارسال ، وارد مرحله بعدی میشوید که در آن در صفحه ای مطابق شکل زیر اطلاعات کلی مربوط به سایت از شما خواسته میشود.
در بخش عنوان سایت یا همان site title ، عنوان دلخواه خود را برای سایت خود انتخاب کنید.
در بخش نام کاربری یا همان user name ، نام کاربری خود و در بخش رمز عبور یا همان password هم رمز عبور مورد نظر خود برای ورود به پنل مدیریت وردپرس سایت روی لوکال تعیین کنید.
در بخش ایمیل یا همان email هم ایمیل خود را وارد کنید.
اگر تیک مربوط به چک باکس پایین این صفحه را بزنید موتورهای جستجو مثل گوگل صفحات سایت شما را ایندکس نمیکنند و در واقع سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو یا در اصطلاح تخصصی همان SERP نمایش داده نمیشود که ما توصیه میکنیم تیک این بخش را نزنید تا سایت شما در هنگام آپلود روی هاست در صفحه نتایج موتورهای جستجو هم ظاهر شود و در واقع بتوانید از طریق موتورهای جستجو هم برای سایت خود ترافیک باکیفیت جذب کنید.
بعد از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز در این صفحه روی دکمه راه اندازی وردپرس یا همان Install WordPress کلیک کنید تا وردپرس روی سیستم لوکال شما با موفقیت نصب شود.
برای ورود به داشبورد وردپرس روی لوکال سیستم خود میتوانید در مرورگر خود نام فایلی که در داخل پوشه htdocs برنامه xampp قرار دادید در مرورگر خود وارد کنید تا به صفحه لاگین یا همان صفحه ورود به پنل مدیریت وردپرس هدایت شوید به عنوان مثال اگر نام فایل را hamyarwp قرار داده اید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید.
Localhost/ hamyarwp/wp-admin
که با وارد کردن این آدرس در مرورگر خود به صفحه لاگین داشبورد وردپرس مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد.
که برای ورود به پنل مدیریت وردپرس باید نام کاربری و رمز عبوری که در مراحل راه اندازی وردپرس روی لوکال تعیین کردید را وارد کنید و وارد داشبورد وردپرس سایت خود روی لوکال شوید.
با اجرای گام به گام مراحلی که در این بخش گفتیم به راحتی میتوانید اقدام به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در ادامه مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس ، ضمن معرفی برنامه بسیار کاربردی xampp و مزایای استفاده از آن ، نحوه نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp را به شما عزیزان آموزش دادیم.
maryam59 5 سال عضو همیار وردپرس
با فیلترشکن هم ارور قبلی داد هم با وای فای و هم با اینترنت گوشی تست کردم و هردو همین مشکل بود
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
از برنامه wamp استفاده کنید.
https://hamyarwp.com/wamp-wordpress/
محمد یحیی استقامت 7 سال عضو همیار وردپرس
اصلا نیازی به استفاده وی پی ان و فیلترشکن و … نیست. لوکال هاست، هاستی بر روی سیستم خود شماست و نیازی به اتصال به اینترنت نداره
در ضمن ومپ و زمپ، هیچ کدوم نه فیلتر هستند و نه تحریم.
maryam59 5 سال عضو همیار وردپرس
این پیغام میده
Firefox cant establish a connection to the server at localhost
درمرورگردیگه هم تست کردم نشد و اینترنتمم پرسرعته و sqlوapacheهم سبزرنگ هستند
لطفا راهنمایی کنید دیگه ناامید شدم
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
احتمالا مشکل از اینترنت شماست . برنامه رد تحریم فعال کنید و نتیجه رو بهمون بگید.
محمد یحیی استقامت 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از اونجا که لوکال هاست، یعنی همون سیستم خود شما(کامپیوتر شخصی یا موبایل و ..)، در نتیجه همه چی بر روی سیستم خودتون انجام میشه و سیستمتون به عنوان میزبان(هاست) برای وب سایت استفاده میشه و اصلا نیازی به اتصال به اینترنت برای دسترسی به وب سایتی که در سیستم خودتون می سازین نیست.
اگه هیچ مرورگری نمیتونه به لوکال شما دسترسی داشته باشه، به نظرم دو دلیل میتونه باشه:
یا پورت مورد استفاده پیش فرض برای سرور http که پورت 80 هست، توسط برنامه ی دیگری در حال استفاده هست و برنامه ومپ یا زمپ نمیتونند ازش استفاده کنند و در نتیجه سرور آپاچی نمیتونه استارت بشه.
اگه از اجرای سرور آپاچی اطمینان دارین، علت دیگه میتونه از نحوه نصب وردپرس بر روری لوکال باشه. در این حالت نیازه شما مراحل نصب وردپرس رو با دقت و طبق اموزش انجام بدین و اگه باز هم مشکل بود، اون وقت باید مراحل نصبتون رو مرحله به مرحله و دقیق کامنت کنید تا یکی از دوستان راهنمای شما در رفع مشکل باشند.
پیروز باشید.
محمد یحیی استقامت 7 سال عضو همیار وردپرس
هر چیزی رو که برای نخستین بار به سراغش میایین، بدون شک براتون جدیده و مشکلاتی باهاش دارین. اصلا نباید ناامیدی به خودتون راه بدین بلکه هر کدوم از این مشکلات شما رو به یه فردی که داره مهارت هایی رو کسب میکنه تا به یک متخصص تبدیل بشه، می رسونه. پس به دید مثبت نگاه کنید.
اگه برای امروز، از کار با وردپرس خسته شدین، کلا امروز رو بذارین کنار و به ذهنتون استراحت و ارامش بدین و فردا با انگیزه تر و انرژی بیشتری برای حل مشکل اقدام کنید.
کسی پیروزه که در برابر مشکلات کم نیاره و مقاومت کنه.
مطمئن باشید تمام افرادی که الان متخصص هستند و یا در سطح متوسط، همه یه روزی در جای شما و مقدماتی بودند و با انواع مشکلات دست و پنجه نرم کردند.
اونایی موفق شدند ک از مشکلات نترسیدند و با قدرت ادامه دادند.
براتون بهترینارو ارزو دارم.
maryam59 5 سال عضو همیار وردپرس
دیگه در موبایل هم باز نمیشه
maryam59 5 سال عضو همیار وردپرس
درود
برای نصب پایگاه داده در زمپ سایتphpmyadmin روی موبایلم باز میشه ولی روی کامپیوتر نه.با دو مرورگر هم تست کردم!!
میشه روی گوشی دانلود کرد و به سیستم انتقال داد؟؟
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام. یک بار برنامه رد تحریم فعال کنید و امتحان کنید .
محمد یحیی استقامت 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
شما وقتی ومپ سرور یا زمپ رو نصب می کنید، برنامه phpmyadmin هم به صورت خودکار همراهشون نصب میشه و نیاز به دانلود جداگاان هاین نرم افزار نیست.
نرم افزار phpmyadmin یک رابط گرافیکی برای کار با دیتابیس در سرورها می باشد تا شما نیازی به تایپ دستورات SQL نداشته باشید و بتونید به صورات گرافیکی عملیات رو انجام بدین.
بعد از نصب ومپ، کافیه روی ایکون اون که در کنار ساعت ویندور(اعلانات ویندوز) قرار داره، کلیک کنید(دکمه چپ ماوس) و سپس گزینه phpmyadmin رو بزنید تا صفحه لاگین دیتابیس براتون بیاد. در حالت، نام کاربری رو root بزنید و رمز هم خالی بمونه. اوکی بزنید تا وارد بشین.
در نرم افزار زمپ، وقتی برنامه رو اجرا کردین، هر دو برنامه Apache و MySQL را استارت کنید(دکمه های روبروشون). سپس از جلوی گزینه MySQL دکمه Admin رو بزنید تا وارد برنامه phpmyadmin بشید. در نرم افزار زمپ، صفحه لاگین ورود به دیتابیس نمایش داده نمیشه و مستقیم وارد میشه(فقط در لوکال هاست اینجوره).
وقتی وارد شدین، از پنل سمت چپ، گزینه new رو بزنید تا آماده ساخت دیتابیس بشین. در ادامه بر اساس آموزش گفته شده در مطلب بالای صفحه استفاده کنید.
پیروز باشید.
التماس دعا.
maryam59 5 سال عضو همیار وردپرس
درود
برای ایجاد پایگاه داده درxampp ، وارد سایتphpmyadmin که میشوم با تصویری که شما از اون قسمت قرار دادیدمتفاوته و عکس شما قدیمی ست وdatebase نداره
میشه راهنمایی بفرمایید در وبسایت جدید کدوم قسمت برم
تشکر
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
درود
دقت کنید که آیا هر دو برنامه Apache و MySQL، وضعیت به رنگ سبز دارند یا نه . در ضمن تغییری در این برنامه ایجاد نشده .
ARN1380 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من فایل eds-www رو از سرور روی کامپیوتر اوردم و الان میخوام روی لوکال هاست بوسیله easyPhp بیارمش بالا
چطور باید اینکارو انجام بدم؟
(فکر میکنم دیتابیس رو دانلود نکردم از روی سرور ،امکان ساخت یه دیتابیس برای این سایت هست بطوریکه همون قالب ها و تنطیمات ثابت بمونه و اگر مطالب از بین برن مشکلی نیست)
سید سجاد غلام پور 7 سال عضو همیار وردپرس
از duplicator استفاده کنید برای انتقال .
Rezaxx 5 سال عضو همیار وردپرس
میخوام صفحه localhost/phpmyadmin باز کنم ارور mySQL میده:
The mysqli extension is missing. Please check your PHP configuration. See [a@doc/html/faq.html#faqmysql@documentation]our documentation for more information.
چیکار کنم؟
Rezaxx 5 سال عضو همیار وردپرس
کسی نمیدونه باید پیکار کنم؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا مطالعه کنید:
https://hamyarwp.com/how-to-solved-apache-port-on-xampp/
محمد یحیی استقامت 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
آیا در فایل php.ini تغییراتی ایجاد کرده اید؟
در این صورت فایل php.iniرو باز کنید و سپس عبارت زیر را جست و جو کنید:
extension=mysqli
از اولین نتیجه رد بشید و دوباره سرچ بزنید.
اگر افزونه mysqli فعال باشه،
در دومین سرچ، باید در لیستی از extensionها قرار داشته باشید که کی از اونها نوشته شده:
extension=mysqli
اگر چنین چیزی پیدا کردین اما در ابتدای اون، از علامت نقطه ویرگول استفاده شده بود، باید اون علامت رو بردارین و فایل رو ذخیره کنید و سرور آپاچی رو از نو راه اندازی کنید(ری استارتش کنید).
اما گاه عبارت extension=mysqli
رو پیدا نکرد، خودتون باید دستی بنویسید. برای این کار باید برید قسمت extension های فایل php.ini.
ابتدا برید به نخستین خط. حالا دوباره کادر جست و جو رو باز کنید و عبارت زیر رو سرچ بزنید:
Dynamic Extensions
بعد صفحه رو کمی به پایین اسکرول کنید تا با لیستی از خطوط که با کلمه extension اغاز شده اند روبرو بشید.
حالا بعد از یکی از اون خط ها اینتر بزنید و عبارت زیر بنویسید
extension=mysqli
و فایل رو ذخیره کنید و ومپ یا زمپ رو ری استارت کنید.
این راه حل برای زمانیه که فایل php.ini دستکاری شده باشه.
پیروز باشید.
Zahra7 5 سال عضو همیار وردپرس
با سلام. من قبلا وردپرس را روی لوکال هاست نصب کرده بودم ولی به خاطر مشکلی که پیش اومد، پاکش کردم و بعد از خرید هاست، الان روی هاستم نصبش کردم. چجوری میتونم روی لوکال هاست هم نصبش کنم که بتونم آفلاین هم باهاش کار کنم؟ همین مراحل را دوباره باید انجام بدم؟
و بعد برای انتشار محتوا روی سایت از لوکال هاست باید چیکار کرد؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا مطالعه بفرمایید:
https://hamyarwp.com/move-live-wordpress-site-to-local-server/
ahmad2018 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام من یک سایت دارم و میخوام سایتم رو با تمام محتویات روی کامپیوتر اجرا کنم چطور باید این کارو بکنم؟؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
لطفا مطالعه بفرمایید:
https://hamyarwp.com/move-live-wordpress-site-to-local-server/
nazaniin 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام خسته نباشید ممنون از اموزش خوبتون.فقط من تا اون قسمت رفتم فایل پوشه ای وردپرس رو کپی و جایگزاری کردم تو مسیر زمپ و اون پوشه htdocs و اسم پوشه رو میزارم test تو مرورگر که تایپ میکنم مسیر رو مثل شما ولی این صفحه خوش امدگویی نمیاد میاره not found ممنون میشم راهنماییم کنییییییییییییید
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
تنظیمات phpmyadmin رو انجام دادین؟