آموزش طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس تنها در ۵ قدم

طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس

گره‌ای نیست که به دستان توانمند وردپرس باز نشود. خود یک سایت‌ساز حرفه‌ای با تمامی امکانات بوده و برای ایجاد یک فروشگاه کامل آنلاین نیز افزونه‌ای قدرتمند به نام ووکامرس دارد. ووکامرس افزونه‌ای رایگان و همه فن حریف است که با کمک آن می‌توان به راحتی بهترین فروشگاه‌های آنلاین را طراحی و اجرا کرد. جالب است نه؟ امروز می‌خواهیم کمی درباره ووکامرس صحبت کنیم و مراحل کلی طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس را به شما بگوییم.

طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس

افزونه ووکامرس با داشتن بیش از ۵ میلیون نصب فعال یکی از محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس است. در کنار این محبوبیت فوق‌العاده بالا، ووکامرس را باید بهترین و کاربردی‌ترین افزونه فروشگاه‌ساز نیز نامید، که به کمک آن می‌توانید هر نوع فروشگاه اینترنتی را طراحی کنید. اگر دوست دارید کار با آن را بطور کامل بیاموزید و خودتان فروشگاه دلخواه را طراحی کنید حتما آموزش ووکامرس موجود در همیار وردپرس مطالعه کنید. از ویژگی‌های بارز افزونه ووکامرس می‌توان به رایگان بودن، پشتیبانی از تعداد بی‌شماری افزونه رایگان و غیر رایگان، متن باز بودن و داشتن قابلیت توسعه، بروزرسانی منظم، دارای قالب‌های بی‌شمار رایگان و غیررایگان، پشتیبانی از درگاه‌های پرداخت بانکی و واسطه و… اشاره کرد.

از طرفی دیگر از آنجایی شرکت ارائه دهنده افزونه ووکامرس همان شرکت سازنده وردپرس است، خیالتان بابت بروزرسانی و توسعه ووکامرس راحت خواهد بود و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. اما با ووکامرس چه محصولات یا خدماتی را می‌توان به فروش رساند؟

  • فروش محصولات دیجیتالی مثل نرم‌افزار، کتاب الکترونیکی، دوره‌های آموزشی و…
  • محصولات فیزیکی
  • خدمات
  • سیستم رزرواسیون
  • سیستم همکاری در فروش
  • و…

در کل هر آنچه بخواهید می‌توانید با کمک ووکامرس به فروش برسانید. فقط کافیست طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس را بلد باشید یا از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

 

ساخت فروشگاه اینترنتی
طراحی فروشگاه اینترنتی

 

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

حال نوبت به این رسیده که ببینیم در طی ۵ مرحله چگونه می‌توان طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس را امکان پذیر ساخت.

مرحله اول: تهیه هاست و دامنه

تهیه هاست و دامنه
تهیه هاست و دامنه

 

اولین گام برای وارد شدن به مرحله طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس، خرید هاست و دامنه است. امروزه شرکت‌های مختلفی وجود دارند که به شما در تهیه یک هاست مناسب و قدرتمند کمک می‌نمایند. به همین خاطر شما باید به سایت یکی از این شرکت‌ها مراجعه کرده و هاست و دامنه خود را خریداری نمایید. اگر نیاز به آشنایی بیشتر با این شرکت‌ها دارید می‌توانید به مقاله راهنمای خرید هاست وردپرس مراجعه نمایید.

نکته مهم: در حال حاضر تهیه هاست ایران بهترین گزینه است.  

مرحله دوم: نصب وردپرس و وکامرس

پس از تهیه هاست و ثبت دامنه، باید بین ۲۴ الی ۴۸ ساعت منتظر بمانید تا دامنه برای شما ثبت شود. سپس بایستی وردپرس را بر روی هاستتان نصب کنید. بر اساس نوع هاستی که شما خریداری می‌کنید نصب وردپرس می‌تواند اندکی متفاوت باشد. برای آموزش نصب وردپرس بر روی هاست Cpanel حتما آگاهی داشته باشید و برای نصب آن روی هاست Direct Admin نیز به مقاله “ آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین” مراجعه کنید.

در گام بعدی باید به سراغ نصب افزونه ووکامرس بروید.

همان‌طور که می‌دانید افزونه ووکامرس به صورت کاملا رایگان در مخزن وردپرس وجود دارد. کافیست به بخش افزونه‌ها و افزودن رفته و آن را نصب و فعالسازی نمایید. پس از نصب آن نوبت به انجام پیکربندی ووکامرس می‌رسد که پیشنهاد می‌کنم به “آموزش نصب ووکامرس” مراجعه کرده و روش راه اندازی ووکامرس و تنظیماتش را یاد بگیرید.

اما برگه‌هایی که در طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس ضروری است عبارت است از:

  • برگه فروشگاه: جایی است که محصولات شما همگی در آن قرار گرفته و نمایش داده می‌شوند.
  • برگه سبد خرید: زمانی که مشتری محصولی را انتخاب می‌کند، اول به این برگه منتقل شده و سپس به سمت مراحل تکمیلی می‌رود.
  • برگه صورتحساب: در این برگه مشتری مشخصات و نوع پرداخت و دریافت کالا را مشخص می‌کند و سپس به سمت درگاه بانک هدایت می‌شود.
  • برگه حساب کاربری: نوعی پروفایل کاربری است که مشتری جهت خرید در سایت شما عضو می‌شود.
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی: فروشگاه محصولات مجازی در ووکامرس
  آموزش ساخت وبسایت آژانس مسافرتی در وردپرس (راهنمای قدم به قدم)

تمامی گزینه‌هایی که در بالا نام بردیم در طراحی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس کاملا ضروری است و باید موجود باشند. خوشبختانه تمامی آن‌ها پس از نصب ووکامرس در قسمت برگه‌ها به طور خودکار ایجاد می‌شوند.

مرحله سوم: افزودن محصولات در ووکامرس

حال نوبت به مشخص کردن محصولات می‌رسد. شما باید نوع محصول را تعیین کرده و با توجه به مشخصات آن از قسمت محصولات>> افزودن محصول وارد عمل شده و آن‌ها را اضافه کنید. حواستان باشد، فروش شما کاملا مجازی است پس حتما باید نمای کاملی از محصول به همراه مشخصات تکمیلی را در اختیار مخاطبین خود قرار دهید. نمایش تصاویر محصولات بخش مهمی در طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس به حساب می‌آید، پس باکیفیت‌ترین و بهترین حالت از تصاویر را تهیه کنید تا ظاهر فروشگاهتان جذاب بماند.

مرحله چهارم: انتخاب و راه‌اندازی یک قالب حرفه‌ای و سازگار با ووکامرس

در حال حاضر به خاطر محبوبیت بالای ووکامرس تقریبا همه قالب‌های وردپرسی با ووکامرس سازگار هستند. اما باز هم به شما توصیه می‌کنیم پیش از نصب و خرید هر قالبی از سازگاری آن با افزونه ووکامرس اطمینان حاصل نمایید.
ما در همیار وردپرس لیستی از قالب‌های رایگان و فروشگاهی سازگار با ووکامرس را برای شما تهیه نموده‌ایم. شما می‌توانید با مراجعه به بخش قالب فروشگاهی وردپرس از این قالب‌ها استفاده نمایید.

البته در سایت ژاکت نیز مجموعه‌ای از قالب‌های حرفه‌ای فروشگاهی که به شما اجازه ساخت هر نوع فروشگاه اینترنتی را می‌دهد، وجود دارد. شما می‌توانید با مراجعه به این سایت قالب مورد نظر خود را خریداری نمایید.

مرحله پنجم: قدرتمند سازی و توسعه فروشگاه اینترنتی

توسعه فروشگاه آنلاین
توسعه فروشگاه اینترنتی

 

باتوجه به افزایش روز افزون فروشگاه‌های اینترنتی، یکی از مراحل بسیار مهم در طراحی سایت فروشگاهی توسعه و قدرتمندسازی آن است. این توسعه باعث می‌شود که شما در رقابت با بقیه فروشگاه‌های اینترنتی جایگاه بالاتری داشته باشید و درآمد شما هر روز بیشتر و بیشتر شود.

برای انجام اینکار به شما توصیه می‌کنیم حتما از افزونه‌ها و ابزارهای زیر برای توسعه فروشگاهتان استفاده نمایید:

  • نصب افزونه امنیتی wordfence یا iThemes security برای افزایش امنیت فروشگاه اینترنتی
  • نصب افزونه Yoast SEO به منظور بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو
  • استفاده از ابزارهای سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس برای آنالیز دقیق و حرفه‌ای سایت
  • راه‌اندازی یک سیستم ایمیل مارکتینگ برای ارتباط و تعامل بیشتر با مشتریان
  • راه اندازی سیستم همکاری در فروش
  • استفاده از افزونه‌های کمک و وابسته به ووکامرس که باید افزایش امکانات سایت شما می‌شود.

جمع بندی

همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم، به جرات می‌توان گفت یکی از بهترین راه‌های کسب درآمد آنلاین، داشتن یک سایت فروشگاهی آنلاین است. ما در این مقاله آموزشی به صورت کلی نحوه طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس را توضیح دادیم و نکاتی برای توسعه و افزایش فروش فروشگاه آنلاین ارائه کردیم. حالا نوبت شماست که با به کارگیری این نکات به کسب درآمد اینترنتی بالا بپردازید. تمامی آموزش‌های کاربردی در این مقاله لینک شده و می‌توانید برای مشاهده جزئیات هر بخش اقدام کنید.

 

خرید افزونه ووکامرس

سوالات متداول

یک افزونه حرفه ای و رایگان وردپرسی است که با کمک آن می توان هم مدل فروشگاه اینترنتی راه اندازی کرد.
با کمک افزونه رایگان وردپرس به نام ووکامرس و نصب آن روی وردپرس می توانیم هر نووع فروشگاه اینترنتی با هر امکاناتی که نیاز داریم بسازیم.
فروش محصولات دیجیتالی مثل نرم‌افزار، کتاب الکترونیکی، دوره‌های آموزشی و… محصولات فیزیکی خدمات سیستم رزرواسیون سیستم همکاری در فروش و…
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 9 سال عضو همیار وردپرس

    با سلام
    لطفا بفرمایید برای قالب beomia سایز فونتهای برگه ها یا ستونهای کناری یا پیامهایی که برای کاربر نمایش میدهد را چگونه میشود بزرگتر کرد؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      این کد را با مقدار دلخواه در فایل rtl.css قالبتون قرار بدید

      p, li, address, dd, blockquote, td, th, a, body, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, dl, ul, ol, .paragraph-links a, #respond input, #respond textarea, #respond p label, #search_mini {
      font-size: 13px;}

  2. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام و با تشکر از سایت خوبتون
    قالب beomia را نصب کردم و کارهایی که در فیلم هم گفتید انجام دادم الان تقریبا همه مواردش حل شده فقط الان یک مشکل دارم و اون هم وقتی روی محصولی برای خرید میزنیم به سبد اضافه میشه ولی تسویه نمیکنه حتی حذفش هم نمیکنه اگر ممکنه توضیح بدهید مشکل از کجاست؟ با تشکر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      چنین مواردی ممکنه به دلیل تداخل یا عدم بارگزاری خوب یک فایل پیش بیاد چون خود قالب سالم است.شاید بد نباشه به عنوان نمونه رو یک وردپرس دیگه تست کنید.

  3. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام زمانی که قالب رو نصب می کنم و میخواهم پیش نمایش رو ببینم با این ارور مواجه میشم :
    Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 393216 bytes) in C:\AppServ\www\wordpress\wp-admin\menu.php on line 250

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      قالب را بصورت دستی در پوشه قالب ها بارگزاری و از حالت فشرده خارج کنید
      بعد از قسمت نمایش>پوسته ها قالب را فعال کنید.

  4. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    من از قالب beomia استفاده میکنم و به یه مشکل خوردم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
    یک فایل تصویری با حجم ۸ مگ خواستم به محصولات دانلودی اضافه کنم که خطای اندازه فایل … از حد تعیین شده برای بارگذاری پرونده‌ها در این سایت بزرگ‌تر است. با فایلهای کمتر چک کردم متوجه شدم فایلهای بالای ۲ مگ را نمیپذیره و این خطا را میدهد. مشکل کجاست؟
    با تشکر

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      به هاستینگ خودتون بگید max اپلود فایل در php رو برای شما افزایش بدهند.

  5. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام
    قالب boemia رانصب کردم و طبق آموزشتان اسلایدر هم نصب کردم هر چند فایل اسلایدری که گذاشتید فارسی نبود ولی در فیلم فارسی بود. بعد از شوت کد اسلایدر نوبت میرسه به شورت کد فروشگاه، در فیلم در قسمت برگه میگه : در قسمت ویرایشگر یک علامت زنبیل هست که میتوانید شورت کدهای مورد نیاز را اضافه کنید، ولی برای من یک همچین امکانی در ویرایشگرم نیست.
    راهنمایی بفرمایید اگر کار خاصی یا افزونه ای باید اضافه کنم.
    با تشکر

  6. 9 سال عضو همیار وردپرس

    سلام بر اساتید
    بنده وقتی یه قالب رو برای سایتم انتخاب می‌کنم در پیش نمایش سایت یه نوار در بالا میاد که روش نوشته
    “این یک وبسایت دمو است و با هدف تست ساخته شده است، هیچ‌یک از محصولات موجود در سایت برای فروش نبوده و امکان خرید از این وبسایت وجود ندارد.”
    ممنون میشم برای حذف این نوار بنده رو راهنمایی بفرمایید.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      اگر در پیشنمایش چنین چیزی میاد نباید مشکلی باشه وقتی روی سایت کامل نصب میشه هم چنین چیزی وجود داره؟

    • سلام
      این مشکل من هم هست. روی سایت اصلی این نوا را می اندازه چطور میشه برش داشت؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام

      برای خاموش کردم نوار پیام

      از بخش ووکامرس > تنظیما(پیکربندی) تیک “اعلان فروشگاه” رو بردارید.

  7. 9 سال عضو همیار وردپرس

    ببخشید وقتی روی سبد خرید کلیک میکنم یا Checkout Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post. رو نشون میده مشکل از کجاست ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      ایا با تغییر قالب مشکل ادامه دارد؟

  8. 9 سال عضو همیار وردپرس

    وقتی میخوام پلاگین هارو نصب کنم همچین اروری میده

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/daytechi/public_html/wp-content/themes/boemia.free/theme/widgets/testimonials.php:427) in /home/daytechi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1196

    ایراد از چی میتونه باشه ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      وردپرس شما دچار مشکل شده بهتره بروزرسانی کنید.

  9. 10 سال عضو همیار وردپرس

    سلام. ممنون از آموزش خوبتون.
    آیا سایتی مثل http://kadochi.com/ رو میشه با woocommerce پیاده کرد؟ صفحه ی اولش منظورمه.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      بله هرچیزی رو میشه با ووکامرس طراحی کرد
      صفحه اول این سایت هم می تونه مثل خیلی از قالب ها پیاده سازی بشه.

  10. 10 سال عضو همیار وردپرس

    اسلایدر برای دانلود وجود نداره لطفا برسی کنید

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با احترام
      لینک صفحه تصحیح شد.