
امروزه یکی از بهترین و رایجترین روشهای طراحی سایت استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ زمان مورد نیاز برای اجرای پروژه نسبت به طراحی سایت اختصاصی بسیار به صرفه تر است.
برای طراحی یک سایت باید فایلهای مربوط به آن را روی هاست بارگذاری و نصب کرد که با توجه به نوع هاست سایت که میتواند Cpanel ، دایرکت ادمین ، فلسک یا هر نوع پنل مدیریت هاست دیگری باشد روش نصب متفاوت است که ما در این محتوا در ادامه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس در مورد آموزش نصب وردپرس روی Cpanel با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
درادامه این محتوا در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد:
- هاست سی پنل چیست؟
- مراحل نصب وردپرس روی Cpanel
هاست سی پنل چیست؟
هاست سایت در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره میشود و برای مدیریت هاست سایت ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهمترین پنلهای مدیریت هاست دایرکت ادمین ، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
مراحل نصب وردپرس روی Cpanel
در این بخش از محتوای آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، مراحل گام به گام نصب وردپرس روی سی پنل را به شما آموزش خواهیم داد که برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
مرحله اول : دانلود جدیدترین نسخه وردپرس
در اولین گام از آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ابتدا باید جدیدترین نسخه وردپرس را از سایت وردپرس به نشانی www.wordpress.org از بخش Get WordPress مطابق شکل زیر دانلود کنید و فایل آن را که یک فایل فشرده زیپ است روی سیستم خود ذخیره کنید.
البته سایت بالا نسخه انگلیسی وردپرس را در اختیار شما قرار میدهد اگر میخواهید نسخه فارسی و راستچین آن را دریافت کنید میتوانید به بخش فارسی این سایت به آدرس www.fa.wordpress.org مراجعه کنید.
مرحله دوم : خارج کردن فایل وردپرس از حالت فشرده
بعد از دانلود فایل فشرده زیپ وردپرس و ذخیره آن در سیستم خود ، در این مرحله آن فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
مرحله سوم : بارگذاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel
در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، باید فایلهای وردپرس را روی هاست سایت خود آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:
گام اول : ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت
در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel ، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور برای مثال اگر میخواهید وارد هاست Cpanel سایت همیاروردپرس شوید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:
Hamyarwp.com/cpanel
گام دوم : وارد کردن اطلاعات حساب کاربری
در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست خود ، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست میشود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.
گام سوم : رفتن به بخش File Manager
در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel سایت خود به بخش File Manager بروید.
گام چهارم : رفتن به پوشه public_html
در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایلهای وردپرس خود را در این پوشه ، که پوشه فایلهای اصلی سایت در Cpanel است آپلود کنید.
مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید یک فایل به نام wordpress در این پوشه ایجاد کنید و تمامی فایلهای خود را در این پوشه آپلود کنید.
البته در این مرحله میتوانید فایل فشرده وردپرس را در پوشه wordpress که در داخل public_html ایجاد کرده اید آپلود کنید در این صورت باید بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس ، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract مطابق شکل زیر ، از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.
مرحله چهارم : ایجاد پایگاه داده سایت روی هاست
بعد از آپلود فایلهای وردپرس روی هاست Cpanel در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، نوبت به ایجاد پایگاه داده روی هاست برای سایت است که برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
گام اول : به بخش MySQL cPanel در سی پنل بروید.
در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL cPanel مطابق شکل زیر کلیک کنید.
گام دوم : تعیین نام پایگاه داده
در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.
گام سوم : تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده
در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید برای این منظور در صفحه ای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور برای کاربر خود تعیین کنید و روی دکمه Next Step در پایین صفحه کلیک کنید.
البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور میتوانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید.بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور ، حتما آنها را در یک مکان خاص از سیستم خود ذخیره کنید تا بتوانید از آنها در مواقع لزوم استفاده کنید.
گام چهارم : اختصاص مجوزها به کاربر برای دسترسی به پایگاه داده سایت
بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید و سپس کاربری هم تعریف کردید به صورت پیشفرض ، کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی ندارد که باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود که ما در این بخش آن را به شما آموزش میدهیم.
برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:
- به بخش Add User To Database بروید.
- کاربر مورد نظر خود را از منو کشویی که شامل نام کل کاربرها است انتخاب کنید.
- پایگه داده مورد نظر خود را در منوی کشویی Database انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید.
- در گام بعدی ، اختیارات و دسترسی های کاربر به پایگاه داده را تعیین کنید.
- بعد از اجرای مراحلی که بیان کردیم روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی های لازم به پایگاه داده در اختیار کاربر تعریف شده قرار بگیرد.
با اجرای گامهایی که بیان کردیم میتوانید پایگاه داده ای برای سایت خود ایجاد کنید و ضمن تعریف یک کاربر جدید ، مجوزهای لازم برای دسترسی کاربر به پایگاه داده سایت خود را ایجاد کنید.درادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، در بخش بعدی در مورد مراحل تکمیل تنظیمات نصب وردپرس روی هاست Cpanel صحبت خواهیم کرد.
مرحله پنجم : پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی هاست سی پنل
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای این نصب وردپرس است که برای این کار دو روش وجود دارد:
- پیکر بندی تنظیمات سایت با ایجاد فایل wp-config.php
- پیکربندی تنظیمات سایت از طریق مرورگر
روش اول : پیکربندی تنظیمات سایت با ایجاد فایل wp-config.php
بعد از ایجاد پایگاه داده ، برای پیکربندی تنظیمات سایت باید یک فایل wp-config.php ایجاد کنید که برای این منظور باید فایل wp-config-sample.php را اصلاح کنید و سپس یک کپی با نام wp-config.php در بخش روت فایلهای سایت وردپرسی خود ایجاد کنید.
برای این منظور باید اطلاعات مربوط مورد نیاز را در فایل wp-config-sample.php مشابه زیر وارد کنید.
// ** MySQL settings – You can get this info from your web host ** // /** The name of the database for WordPress */ define(‘DB_NAME’, ‘michaelh_demowp’); /** MySQL database username */ define(‘DB_USER’, ‘michaelh_dbuser’); /** MySQL database password */ define(‘DB_PASSWORD’, ‘[email protected]#’); /** MySQL hostname */ define(‘DB_HOST’, ‘localhost’);
در این فایل باید اطلاعات مورد نیاز برای پیکربندی سایت وردپرسی که شامل موارد زیر است را وارد کنید:
- نام پایگاه داده یا همانDB_NAME
- نام کاربری ، کاربری که به پایگاه داده دسترسی دارد یا همان DB_USER
- رمز عبور برای پایگاه داده یا DB_PASSWORD
- نام هاست یا DB_HOST
در مرحله بعد ، از به بخش Authentication Unique Keys and Salts بروید و کلید منحصر بفرد خود را وارد کنید.
بعد از وارد کردن این اطلاعات در فایل wp-config-sample.phpیک فایل با نام wp-config.php از آن ایجاد میکنید که این فایل یکی از مهمترین فایلهای سایتهای وردپرسی است و بیانگر تنظیمات اصلی سایت است.
با انجام مراحلی که گفتیم میتوانید با ایجاد یک فایل wp-config.php ، با اطلاعات کاربری کاربر و هاست سایت خود ، تنظیمات مورد نیاز سایت را پیکربندی کنید البته دقت کنید که در هنگام ایجاد فایل wp-config.php از روی فایل wp-config-sample.php اطلاعات مورد نیاز را به درستی و بدون غلط املایی وارد کنید زیرا وجود هر گونه غلط املایی در آن میتواند راه اندازی سایت را با چالش مواجه کند.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده در فایل wp-config.php ، آدرس سایت خود را در مرورگر خود وارد کنید و سپس در صفحه باز شده اطلاعاتی مثل عنوان سایت ، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید تا پیکربندی تنظیمات سایت تکمیل شود.
روشی که برای پیکربندی تنظیمات سایت بیان کردیم نیاز به ایجاد یک فایل config-sample.php با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز سایت در فایل wp-config-sample.php دارد که این روش به دلیل وارد کردن دستی اطلاعات احتمال خطای زیادی دارد.
در مرحله بعدی روش پیکربندی تنظیمات سایت از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر را به شما آموزش میدهیم که این روش نسبت به روش ایجاد دستی فایل config-sample.php روشی رایجتر و تا حدودی ساده تر است که ضریب خطای کمتری هم دارد.
روش دوم : پیکربندی تنظیمات سایت از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، به موضوع پیکربندی تنظیمات سایت وردپرسی از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر میپردازیم.
برای این منظور کافی است مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
- آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید برای این منظور به عنوان مثال برای ورود به سایت همیاروردپرس باید آدرس hamyarwp.com/wp-admin/install.php را وارد کنید و در صفحه باز شده زبان سایت خود را تعیین کنید برای این منظور باید در سایتهای فارسی زبان سایت را فارسی انتخاب کنید.
- در گام بعدی به صفحه ای مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد که در این مرحله نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط کافی است روی دکمه “بزن بریم” یا “lets go” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
- در گام بعدی باید در صفحه ای مطابق تصویر زیر اطلاعات مربوط به پایگاه داده سایت خود را وارد کنید همانطور که مشاهده میکنید در این بخش باید اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده ، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و سپس روی دکمه فرستادن یا submit در پایین صفحه کلیک کنید.
- و در نهایت در گام آخر هم در صفحه ای مطابق شکل زیر اطلاعات مربوط به سایت خود را وارد کنید و روی دکمه راه اندازی وردپرس یا همان Run WordPress را بزنید.
در این مرحله اطلاعاتی مثل عنوان سایت ، نام کاربری ، رمز ورود به سایت و ایمیل از شما خواسته میشود که باید آنها را وارد کنید.
با اجرای گام به گام مراحلی که بیان کردیم به راحتی میتوانید وردپرس را روی هاست Cpanel خود نصب کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس ضمن معرفی پنل مدیریت هاست سی پنل ، به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel پرداختیم و مراحل مختلف این کار را گام به گام به شما عزیزان آموزش دادیم.
منبع : https://phoenixnap.com/kb/how-to-install-wordpress-in-cpanel
tahaaslani 2 سال عضو همیار وردپرس
باسلام
من در مرحله ای که باید نام کاربری و رمز عبور را در ورد پرس بزنیم اشکال دارم و حتی رمز عبور و نام کاربری را درست وارد می کنم اما دوباره پیغام خطا می دهد حتی در آن موقعی که پیغام خطا می دهد اسکرین شات گرفته ام اما نمی دانم به چه کسی بفرستم لطفا راهنمایی کنید
tahaaslani 2 سال عضو همیار وردپرس
من تازه الان فهمیدم شما نباید آن یوزرنیم و پسوردی را بزنید که در مرحله ای که در مقاله بوده اید بزنید شما باید یوزر نیم و پسوردی را بزنید که همان اول وقتی که وارد cPanel می شوید را بزنید.
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
چه خطایی میده؟ اسکرین شاتتون رو یک جایی آپلود کنید و لینک برام بفرستید
مریم 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام ممنون از آموزشهاتون
پس از نصب وردپرس بر روی هاست، همانطور که در لوکال فایل config-sample.php را تبدیل به config.php میکریدیم و مشخصات دیتابیس را درون آن وارد میکردیم اینجا هم یعنی در هاست اصلی هم باید این کار رو بکنیم؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله فرقی نداره
yashar1123 2 سال عضو همیار وردپرس
سلام من تو قسمت public_html در بخش اپلود فایل رو اپلود کردم اول حداکثر میزان فضا برای اپلود رو 2گیگ نوشته بود .ولی سایتم رو نتونستم بالا بیارم بخاطر همین فایلی که آپلود کرده بودم رو حذف کردم (بصورت کامل) بعد رفتم تا دوباره اپلود کنم دیدم میزان فضا برای اپلود کم شده بطوری که الان به 192.69مگابایت رسیده در حالی که من اون فایل رو که کلا 50 مگابایت حجمش بود رو دوبار آپلود کردم من مبتدی هستم ….ایا این قضیه(کم شدن میزان فضا برای اپلود) مشکلی ایجاد میکنه ؟؟ و اینکه چرا میزان فضا اینقدر زیاد کم شده …….با دوبار اپلود یه فایل پنجاه مگی فضا اپلود از 2گیگ به تقریبا 200 مگ رسیده ممنون میشم منو راهنمایی کنید ایا مشکلی وجود دارد ؟ و باید چکار کنم ؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
باید بصورت کامل فایلهای ایجاد شده رو خذف کنید. حتی باید از بخش دیتابیس، دیتابیس های قبلی رو حذف کنید تا پاکسازی صورت بگیره
mostafa mohseni 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام وقتتون بخیر من تقریبا تمام سایت های ایرانی رو گشتم ولی هیچکدوم اموزش انتقال از لوکال هاست زمپ به هاست پلسک رو نذاشتن امکان هست شما بزارید؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بررسی میکنم اگه امکانش بود چشم.
takavar 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام خدمت همه
من و یکی از دوستان تصمیم به راه اندازی فروشگاه اینترنتی گرفیم . بعد از کلی تحقیق یه شرکت پیدا ردیم که اینکارو انجام میده.حالا احساس میکنیم که دسترسی زیادی به cpanel نداریم یعنی یه عکس رو بخوام لوگو بذارم باید دونه به دونه کارشو انجام بدم که ظاهرا wordpres راه های ساده تری برای اینکار داره.wordpres روی هاست ما نصب نیست با پشتیبانیش تماس داشتیم گفتن که امکان نصب wordpres نیست حالا میخوام بدونم یه همچین چیزی درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنین ( برنامه نویس هم نیستم )صرفا برای اینکه یه کار جدید راه بندازیم دست به این کار شدیم .
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
ممکنه سطوح دسترسی رو برای شما محدود کرده باشن
moosavi11 3 سال عضو همیار وردپرس
با سلام و تشکر بابت سایت خوب و بسسسسسیار مفیدتون.راستش من طبق اموزشی که دادید .توی سایت سی پنل یک هاست ارزان خریداری کردم و یک دامنه ای ار هم به ثبت رسوندم .و تمام مراحل را تا اخر نصب کردم ولی وقتی توی مرورگر اسم دامنه ام رو مینویسم چیزی باز نمیکنه و اون بالا اونجایی که ادرس رو تایپ میکنیم مینویسه(سرور پیدا نشد) لطفا خواهش میکنم راهنماییم بکنید.بد جوری قاطی کردم دیگه .متشکرم
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دامنه روی هاست ست شده؟
این موضوع رو با شرکت هاستینگ پیگیری کنید
theone 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام بعد از مراحل ثبت سی پنل … آدرس سایت رو وارد اچ تی ام ال کردم ارور بهم میده .
..سرویسدهندهی شما نگارش PHP 5.3.29 را اجرا میکند در صورتیکه وردپرس 5.2.1 نیاز به نگارش 5.6.20 و بالاتر از آن دارد.. چیکار کنم ؟؟؟؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
باید به سرویس دهنده هاست خودتون اطلاع بدید تا نسخه پی اچ پی رو افزایش بده
فرشته اقامیری 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من وردپرس رو کاملا درست نصب می کنم و پایگاه داده رو می سازم و وارد سایتم میشم اما وقتی اطلاعات پایگاه داده رو وارد می کنم خطا می ده و وارد مرحله ی بعد نمیشه
حتی تو هم wp-config.php هم نام ، یوزر و پسورد دیتابیس رو وارد کردم تا در سایت نخواد پایگاه رو بسازه و وارد تنظیمات سایت بشه اما باز هم خطا در برقراری با پایگاه داده می ده
مشکل چیه؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اطلاعات رو باید وارد فایل wp-sample.config.php کنید. همین فایل منظورتونه؟
حامد همائی 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این مشکلی هست که بعضی از دوستان باهاش دست و پنجه نرم می کنند.
بهتر است یک بار تمام اطلاعات هاست تون رو پاک کنید. از اول تمام مراحل این مقاله رو انجام بدید. تمام اطلاعات دیتابیس رو از طریق پنل به صورت مستقیم وارد فایل wp-config.php کنید. لطفا قبل از انجام این کار اسم فایل رو از wp-config-sample.php به wp-config.php تغییر بدید.
بعد از ذخیره فایل به آدرس سایت خودتون وارد بشید و مرحله 5 دقیقه رو تا آخر ادامه بدید.
mostafa tahmasebi 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام عرض ادب و تبریک پیشاپیش عید باستانی نوروز
من چندین بار تمام این مراحل رو تو چند روز انجام دادم هم دامنه فعاله هم هاست همیشه بایه خطای تکراری مواجه میشم
نشانی IP سرور nukala.ir پیدا نشد.
منظورتان ukala.ir/ بود؟
جستجوی nukala ir در Google
ERR_NAME_NOT_RESOLVED
لطفا کمک کنید واقعا ممنون میشم چند روز دنبالشم وبه جایی نرسیدم
ممنون از کمک های بیدریغتون
یاعلی
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
احتمالا این موضوع به دامنه شما برمیگرده. باید این مسئله رو با پشتیبانی هاست و دامنه مطرح کنید تا حل بشه.
nikvand2000 3 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
بنده تمام مراحل رو که راهنمایی کردید رو انجام دادم ولی در مرحله ای که نوشته:
“خب رفیق، تو این مرحله وردپرس می تونه با پایگاه داده شما ارتباط برقرار بکنه و …. ”
روی اجرای نصب که کلیک میکنم، نصب فعال نمیشه و صفحه با پیغام زیر نمایش داده میشه:
This page isn’t working
gartalco.ir is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500
لطفا بفرمایید مشکل از کجاست؟
ممنون
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مشکل از تنظیمات هاست هستش
مشکلات معمول:
1- تنظیمات اشتباه htaccess
2- پایین بودن حافظه php
مطالعه این مقاله میتونه کمکتون کنه:
https://hamyarwp.com/wordpress-internal-server-error/
hbs2480 6 سال عضو همیار وردپرس
درود بر شما
ممکنه بعد از تغییرات در لوکال، سایت رو روی هاست با همون امکانات و تغییرات بارگذاری کرد؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله به کمک اف تی پی میتونید اینکارو انجام بدید.
روش انتقال از لوکال به هاست رو حتما مطالعه کنید.
سیده رحمانی 3 سال عضو همیار وردپرس
پوشه ها آپلود نمیشود چکار کنم؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید.
نوید اکبری 3 سال عضو همیار وردپرس
هاستی که استفاده میکنم سی پنله ولی گزینه File manager نداره و به جاش گزینه Online file manager داره که پوشه هایی که گفتم همون دوتایی که هست و کلا پوشه Public_html نداره . الان باید هاست رو عوض کنم ؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
حتما با پشتیبان هاست خود صحبت کنید.
نوید اکبری 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام
هاست من توی فایل منیجر اصلا public_html نداره و کلا دوتا پوشه توش هست یکی htdocs و اون یکی مال دامنس . الان وردپرس رو باید تو کدوم پوشه بریزم ؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از چه نوع هاستی استفاده میکنید دوست عزیز؟ این مورد رو باید بررسی کنید. و از هر هاستی که استفاده میکنید اطلاعات رو داخل روت هاست بارگذاری کنید.
محمد مسیبی 3 سال عضو همیار وردپرس
سلام بعد از انجام مراحل با زدن آدرس سایت وارد صفحه ای می شود که در آن فقط یک پوشه cgi-bin نمایش داده می شود
Index of /
cgi-bin 27-Apr-2018 14:02
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بعد از اینکه اطلاعات وردپرس رو داخل مسیر public_html آپلود کردید باید محتویات داخل پوشه رو کپی کرده و به همین مسیر اصلی یعنی public_html انتقال بدید.
ماریا اسماعیلی 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام من همه مراحل رو درست میرم ولی وقتی سایت رو تو مرورگر میزنم یه صفحه میاد با این متن
My Blog
My WordPress Blog
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
مصطفی موسوی 3 سال عضو همیار وردپرس
با سلام و درود
سوال من این هست که آیا امکان نصب قالب چند منظوره در وردپرس و سپس نصب افزونه ووکامرس وجود دارد؟! یعنی مامیخواهیم از ظاهر قالب چند منظوره و از امکانات ووکامرس استفاده کنیم. هر در کنار هم!
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله مشکلی نیست
mehdi dashtpoor 3 سال عضو همیار وردپرس
خسته نباشید
میخاستم بپرسم که وقتی هاست بخریم خودشون هاست رو به دامنه متصل میکنن یا ما باید انجام بدیم؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه هاست و دامنه رو از یک جا تهیه بفرمایید متصل میشه.
fereshte.ghorbanian 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام ممنون از اموزشتون
من تمام مراحل تا اخرین مرحله databaes رفتم ولی وقتی ادرس سایت میزنم وارد ورد پرس نمیشم و این خطا میده
Fatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/partpouy/public_html/wp-includes/class-wp-locale.php on line 231
میشه راهنمایی کنید چی کار باید بکنم
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
وردپرس را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید
بهناز نوجوان 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من تمامی مراحل رو دقیقا به همین شکل طی کردم تا قبل از جایی که فرمودید آدرس سایت رو وارد کنید.
بعلاوه اطلاعات دیتابیس رو هم به صورت دستی در فایل config-sample وارد کردم و نامش رو تغییر دادم.
ولی وقتی آدرس سایت رو میزنم ارور server not found رو میده.
دامنه ام فعاله در ضمن.
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اول باید نام فایل رو تغییر داده و بعد اطلاعات رو وارد کنید.
mkhakibiom2gmail-com 4 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من هرکاری میکنم نصب نمیشه
دقیقا مثل شما دارم انجام میدم
امکانش هست که چون دامنه تازه خریدم و زده غیرفعال بخاطر اون باشه وردپرس بالا نیاد؟
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله دقیقا به همون خاطره. اجازه بدید دامنه ست بشه
محسن 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من وردپرس نگارش 4.9.8 رو روی فایل منیجرم میخوام نصب کنم مطابق توضیحات شما پیش رفتم و توی قسمت بارگزاری تا 99% پر میشه اما 100% نمیشه.
چی کار باید بکنم؟
ممنون
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
با هاستینگ خودتون صحبت کنید.
وحید
سلام
خداییش دستتون درد نکنه
واقعا گام به گام مراحل رو انجام دادخیلی آسون بود
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
موفق باشید دوست عزیز
پژمان
سلام خسته نباشید اقای حاجی محمدی
اینکه میگن باید پوشه کانفیگ رو با نودپد باز کنیم اطلاعات دیتابیس و… رو بش بدیم جریانش چیه؟؟؟؟
مهران
من هرکاری میکنم درست نمیشه:(((
راهنمایی کنید:((
متین حسینی
عالی بود. خدا خیرتون بده. الهی به هر چی میخواید برسید.
اوریفلیم وارنا
واقعا عالی بود سپاس ما 3روزه با نصب وردپرس درگیریم با اموزش شما بالاخره موفق شدیم
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
موفق باشید دوست عزیز
علی
آموزش بسیار کاربردی و مفیدی هست . بسیار ممنون
حبیب
عالی بود من اوکی کردم
الی
ممنون از آموزش کامل و جامع که قرار دادین
فلاحت
از راهنمایی شما که با تصویر انجام دادید استفاده کردیم
فرشاد
سلام
تازه یه دامنه تهیه کردم
وقتی وردپرس رو اپلود میکنم و دیتابیس رو میسازم
بعد از وارد کردن سایت
This site can’t be reached
server IP address could not be found.
Search Google for bazareinternet 2082
ERR_NAME_NOT_RESOLVED
این ارور رو میده
حمید
باسلام وعرض ادب من میخوام اطلاعات سایتم که روی یه سروره دیگه است منتقل کنم به هاست سی پنل یه فول بکاپ هم تهیه کردم الان چیکار باید انجام بدم
علی دهانی 5 سال عضو همیار وردپرس
سلام آسون ترین راه با استفاده از افزونه duplicator میتونید بسته نصبی سایتتون رو بسازید و بدون درد سری با کم ترین زمان وب سایتتون رو در هر جایی منتقل کنید
وحید رضایی
حاجی دمت گرم خیلی عالی بود من دوتا سری اموزش راه اندازی ورد پرس تهیه کردم همشون روی لوکال محلی راه اندازی میکردن و توی این قسمت نمیدونستم باید چی کار کنم.خدایی خیلی عالی بود و مشکلم حل شد
سعید
عالی بود تشکرلر
مریم
واقعا عالیه سایتتون ممنون
احمد
سلام واقعا فوق العاده بود. خیلی ساده آموزش دادید و همین الان وردپرس رو نصب کردم
علی بابایی
سلام
من تمام مراحل بالا را دقیق انجام میدم و فاز فایل انگلیسی وردپرس استفاده میکنم (طبیعتا نباید مشکلی داشته باشه که از فایل انگلیسی استفاده می کنم) . ولی وقتی آدرس سایتم رو تو مرورگر وارد میکنم چیزی نمیاره. اینم بگم که DNS دامینم رو12 ساعته که عوض کردم .
ممنون میشم راهنمای منید.
صادق
ممنون از اموزش
بهزاد
سلام
وقتی سایت روی روی کلودفلر هست و میخوایم روی یک زیردامنه وردپرس نصب کنیم این کار با ارور مواجه میشه خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده
در زمانی که کلودفلر استفاده میشه باز هم باید localhost به کار برد؟
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر لازم نیست
یعقوب سعید
منظور از این خطا چیه:
Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute
بعد از نصب و بعد از آپدیت قالب پیشفرض، این خطا اومده
مهدی
دستت درد نکنه آقای حاج محمدی آموزش آسون و کاملی بود
پریسا ق.صدر
من فایل رو که آپلود میکنم تا 100 درصد میره اما هرچقدر پوشه pulic_html رو رفرش میکنم خالیه !
چیکار کنم ؟؟
مریم
تو ادرس home اپلود کن بعد move کن public_html
مهرداد
خیلی عالی و مفید. فقط قسمت ست کردن هاست و دامنه رو هم اگر میذاشتین بسیار عالی بود. ممنون
مسعود
واقعا ممنونم
امیدوارم تو زندگیتون موفقیت رو ساده به دست بیارید
مهدی صدق زاده 5 سال عضو همیار وردپرس
خیلی ممنون!!
رضا
دم شما گرم
بهار
مرسی خیلی آموزش خوبی بود خیلی راحت سایتمو راه انداختم
sajjad
چرا کسی اینجا جواب نمیده واقعا پشتیبانیتون ضعیفه
علی
سلام و منون از شما
من دقیقا دقیقا همین کاری که شما گفتید رو کردم
وقتی ادرس دامنم رو تو مرور گر می زنم با این پیقام مواجه می شوم
erver IP address could not be found.
محمد
بهتر از این نمیشد خدایی کامله کامله
sajjad
با سلام من تمام مراحل بالارو انجام دادم ولی وقتی اسم سایتمو وارد کردم با خطای403
Forbiddenمواجه میشم.
حسن
خیلی ممنون از راهنماییتون که من با سواد پنجم و بدون هیچ اموزش قبلی تونستم به راحتی ورد پرسم رو راه اندازی کردم
امیر
با سلام من از اسیاتک هاست خریدم ولی می خواستم همین کار هارو انجام بدم فایل وردپرس رو اپلود کردم و از زیپ در اوردمش ولی قسمتی ک باید از پوشه خارج کنیم و در public_html قرار بدم ولی هر کجای این سایت رو میگردم گزینه کات یا کپی وجود نداره
پویا ظریف
واقعا عالی بود ممنون از سایت عالی تون، بدون هیچ اطلاعاتی به راحتی وردپرس رو راه اندازی کردم
برزین
متشکرم.موفق باشید.
riza-mbfgmail-com 6 سال عضو همیار وردپرس
بسیار ممنونم بابت آموزش زیباتون ، خیلی خوبین
علی
سلام من در هاست رایگان گیگفا سایت وردپرسی ساختم و وقتی نام سایتم را میزنم پوشه ورد پرس دیده میشه،چیکار کنم این مشکل حل بشه
سایتم هم اینه
behrouz 7 سال عضو همیار وردپرس
با سلام من تا مرحله نصب و راه اندازی وردپرس رفتم بقیش وجور نداره نیومد
و تو سی پنل جدید نصصب خودکار وردپرس کجا رفته
راستی هاست و دامنه من از یک جا خرید نشده مشکلی نداره
بهاره کوهستانی 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بقیه اش وجود نداره رو متوجه نشدم. چی وجود نداره ؟
مشکلی نیست که از یک جا نخریدید فقط باید داخل پنل دامنه دی ان اس های هاست رو وارد کنید تا ست بشه.
شادی
با سلام من مدت ها منتظر یک آموزش خوب و واضح بودم که با اشنایی با سایت شما به خواستم رسیدم واقعا متشکر از زحمات جنابعالی با تشکر