
امروزه یکی از بهترین و رایجترین روشهای طراحی سایت استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ زمان مورد نیاز برای اجرای پروژه نسبت به طراحی سایت اختصاصی بسیار به صرفه تر است.
برای طراحی یک سایت باید فایلهای مربوط به آن را روی هاست بارگذاری و نصب کرد که با توجه به نوع هاست سایت که میتواند Cpanel ، دایرکت ادمین ، فلسک یا هر نوع پنل مدیریت هاست دیگری باشد روش نصب متفاوت است که ما در این محتوا در ادامه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیاروردپرس در مورد آموزش نصب وردپرس روی Cpanel با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.
درادامه این محتوا در مورد هر یک از بخشهای زیر به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد:
- هاست سی پنل چیست؟
- مراحل نصب وردپرس روی Cpanel
هاست سی پنل چیست؟
هاست سایت در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره میشود و برای مدیریت هاست سایت ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهمترین پنلهای مدیریت هاست دایرکت ادمین ، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
مراحل نصب وردپرس روی Cpanel
در این بخش از محتوای آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، مراحل گام به گام نصب وردپرس روی سی پنل را به شما آموزش خواهیم داد که برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
مرحله اول : دانلود جدیدترین نسخه وردپرس
در اولین گام از آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ابتدا باید جدیدترین نسخه وردپرس را از سایت وردپرس به نشانی www.wordpress.org از بخش Get WordPress مطابق شکل زیر دانلود کنید و فایل آن را که یک فایل فشرده زیپ است روی سیستم خود ذخیره کنید.
البته سایت بالا نسخه انگلیسی وردپرس را در اختیار شما قرار میدهد اگر میخواهید نسخه فارسی و راستچین آن را دریافت کنید میتوانید به بخش فارسی این سایت به آدرس www.fa.wordpress.org مراجعه کنید.
مرحله دوم : خارج کردن فایل وردپرس از حالت فشرده
بعد از دانلود فایل فشرده زیپ وردپرس و ذخیره آن در سیستم خود ، در این مرحله آن فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
مرحله سوم : بارگذاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel
در این مرحله از آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، باید فایلهای وردپرس را روی هاست سایت خود آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:
گام اول : ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت
در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel ، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور برای مثال اگر میخواهید وارد هاست Cpanel سایت همیاروردپرس شوید باید آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:
Hamyarwp.com/cpanel
گام دوم : وارد کردن اطلاعات حساب کاربری
در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست خود ، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست میشود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.
گام سوم : رفتن به بخش File Manager
در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel سایت خود به بخش File Manager بروید.
گام چهارم : رفتن به پوشه public_html
در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایلهای وردپرس خود را در این پوشه ، که پوشه فایلهای اصلی سایت در Cpanel است آپلود کنید.
مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید یک فایل به نام wordpress در این پوشه ایجاد کنید و تمامی فایلهای خود را در این پوشه آپلود کنید.
البته در این مرحله میتوانید فایل فشرده وردپرس را در پوشه wordpress که در داخل public_html ایجاد کرده اید آپلود کنید در این صورت باید بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس ، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract مطابق شکل زیر ، از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.
مرحله چهارم : ایجاد پایگاه داده سایت روی هاست
بعد از آپلود فایلهای وردپرس روی هاست Cpanel در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، نوبت به ایجاد پایگاه داده روی هاست برای سایت است که برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
گام اول : به بخش MySQL cPanel در سی پنل بروید.
در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL cPanel مطابق شکل زیر کلیک کنید.
گام دوم : تعیین نام پایگاه داده
در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.
گام سوم : تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده
در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید برای این منظور در صفحه ای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور برای کاربر خود تعیین کنید و روی دکمه Next Step در پایین صفحه کلیک کنید.
البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور میتوانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید.بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور ، حتما آنها را در یک مکان خاص از سیستم خود ذخیره کنید تا بتوانید از آنها در مواقع لزوم استفاده کنید.
گام چهارم : اختصاص مجوزها به کاربر برای دسترسی به پایگاه داده سایت
بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید و سپس کاربری هم تعریف کردید به صورت پیشفرض ، کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی ندارد که باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود که ما در این بخش آن را به شما آموزش میدهیم.
برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:
- به بخش Add User To Database بروید.
- کاربر مورد نظر خود را از منو کشویی که شامل نام کل کاربرها است انتخاب کنید.
- پایگه داده مورد نظر خود را در منوی کشویی Database انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید.
- در گام بعدی ، اختیارات و دسترسی های کاربر به پایگاه داده را تعیین کنید.
- بعد از اجرای مراحلی که بیان کردیم روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی های لازم به پایگاه داده در اختیار کاربر تعریف شده قرار بگیرد.
با اجرای گامهایی که بیان کردیم میتوانید پایگاه داده ای برای سایت خود ایجاد کنید و ضمن تعریف یک کاربر جدید ، مجوزهای لازم برای دسترسی کاربر به پایگاه داده سایت خود را ایجاد کنید.درادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، در بخش بعدی در مورد مراحل تکمیل تنظیمات نصب وردپرس روی هاست Cpanel صحبت خواهیم کرد.
مرحله پنجم : پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی هاست سی پنل
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای این نصب وردپرس است که برای این کار دو روش وجود دارد:
- پیکر بندی تنظیمات سایت با ایجاد فایل wp-config.php
- پیکربندی تنظیمات سایت از طریق مرورگر
روش اول : پیکربندی تنظیمات سایت با ایجاد فایل wp-config.php
بعد از ایجاد پایگاه داده ، برای پیکربندی تنظیمات سایت باید یک فایل wp-config.php ایجاد کنید که برای این منظور باید فایل wp-config-sample.php را اصلاح کنید و سپس یک کپی با نام wp-config.php در بخش روت فایلهای سایت وردپرسی خود ایجاد کنید.
برای این منظور باید اطلاعات مربوط مورد نیاز را در فایل wp-config-sample.php مشابه زیر وارد کنید.
// ** MySQL settings – You can get this info from your web host ** // /** The name of the database for WordPress */ define(‘DB_NAME’, ‘michaelh_demowp’); /** MySQL database username */ define(‘DB_USER’, ‘michaelh_dbuser’); /** MySQL database password */ define(‘DB_PASSWORD’, ‘[email protected]#’); /** MySQL hostname */ define(‘DB_HOST’, ‘localhost’);
در این فایل باید اطلاعات مورد نیاز برای پیکربندی سایت وردپرسی که شامل موارد زیر است را وارد کنید:
- نام پایگاه داده یا همانDB_NAME
- نام کاربری ، کاربری که به پایگاه داده دسترسی دارد یا همان DB_USER
- رمز عبور برای پایگاه داده یا DB_PASSWORD
- نام هاست یا DB_HOST
در مرحله بعد ، از به بخش Authentication Unique Keys and Salts بروید و کلید منحصر بفرد خود را وارد کنید.
بعد از وارد کردن این اطلاعات در فایل wp-config-sample.phpیک فایل با نام wp-config.php از آن ایجاد میکنید که این فایل یکی از مهمترین فایلهای سایتهای وردپرسی است و بیانگر تنظیمات اصلی سایت است.
با انجام مراحلی که گفتیم میتوانید با ایجاد یک فایل wp-config.php ، با اطلاعات کاربری کاربر و هاست سایت خود ، تنظیمات مورد نیاز سایت را پیکربندی کنید البته دقت کنید که در هنگام ایجاد فایل wp-config.php از روی فایل wp-config-sample.php اطلاعات مورد نیاز را به درستی و بدون غلط املایی وارد کنید زیرا وجود هر گونه غلط املایی در آن میتواند راه اندازی سایت را با چالش مواجه کند.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به پایگاه داده در فایل wp-config.php ، آدرس سایت خود را در مرورگر خود وارد کنید و سپس در صفحه باز شده اطلاعاتی مثل عنوان سایت ، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید تا پیکربندی تنظیمات سایت تکمیل شود.
روشی که برای پیکربندی تنظیمات سایت بیان کردیم نیاز به ایجاد یک فایل config-sample.php با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز سایت در فایل wp-config-sample.php دارد که این روش به دلیل وارد کردن دستی اطلاعات احتمال خطای زیادی دارد.
در مرحله بعدی روش پیکربندی تنظیمات سایت از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر را به شما آموزش میدهیم که این روش نسبت به روش ایجاد دستی فایل config-sample.php روشی رایجتر و تا حدودی ساده تر است که ضریب خطای کمتری هم دارد.
روش دوم : پیکربندی تنظیمات سایت از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر
در ادامه آموزش نصب وردپرس روی Cpanel ، به موضوع پیکربندی تنظیمات سایت وردپرسی از طریق وارد کردن آدرس سایت در مرورگر میپردازیم.
برای این منظور کافی است مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
- آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید برای این منظور به عنوان مثال برای ورود به سایت همیاروردپرس باید آدرس hamyarwp.com/wp-admin/install.php را وارد کنید و در صفحه باز شده زبان سایت خود را تعیین کنید برای این منظور باید در سایتهای فارسی زبان سایت را فارسی انتخاب کنید.
- در گام بعدی به صفحه ای مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد که در این مرحله نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط کافی است روی دکمه “بزن بریم” یا “lets go” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
- در گام بعدی باید در صفحه ای مطابق تصویر زیر اطلاعات مربوط به پایگاه داده سایت خود را وارد کنید همانطور که مشاهده میکنید در این بخش باید اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده ، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و سپس روی دکمه فرستادن یا submit در پایین صفحه کلیک کنید.
- و در نهایت در گام آخر هم در صفحه ای مطابق شکل زیر اطلاعات مربوط به سایت خود را وارد کنید و روی دکمه راه اندازی وردپرس یا همان Run WordPress را بزنید.
در این مرحله اطلاعاتی مثل عنوان سایت ، نام کاربری ، رمز ورود به سایت و ایمیل از شما خواسته میشود که باید آنها را وارد کنید.
با اجرای گام به گام مراحلی که بیان کردیم به راحتی میتوانید وردپرس را روی هاست Cpanel خود نصب کنید.
نتیجه گیری
در این محتوا در مجموعه محتواهای آموزش وردپرس سایت همیار وردپرس ضمن معرفی پنل مدیریت هاست سی پنل ، به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel پرداختیم و مراحل مختلف این کار را گام به گام به شما عزیزان آموزش دادیم.
منبع : https://phoenixnap.com/kb/how-to-install-wordpress-in-cpanel
سینا موسوی
سلام من همه مراحل رو مو به مو انجام دادم تا به این مرحله رسیدم:
خب حالا به آدرس سایت خود بروید . جایی که وردپرس را قرار دادید مثلا http://www.example.com/wordpress , پس از آن با پنجره زیر مواجه خواهید شد :
اینجا که میرم و ادرس رو میزنم بهم میگه
Your website is up and running!
Website as.irangig.ir has been successfully installed on the server.
Please delete the file “default.php” from the public_html folder and upload your website by using FTP or web based File Manager.
Below you can see your current files in public_html folder.
مشکل چیه؟من 2باره و 3باره چک کردم درسته همه چیز
alikhazaei206267 7 سال عضو همیار وردپرس
اقا من هم همین مشکلو دارم لطفا یکی به دادمون برسه
فرامرز قهرمانی فر
از زحمتی که کشیدید تشکر می کنم و اضافه می کنم خیلی ساده و روان آموزش دادید. اما من ترجیح میدهم این کار را به کسی واگذار کنم که در این کار تخصص دارد. من وقت کمی برای این کار دارم …
به همین دلیل با قبول دستمزد از شما درخواست قبول این زحمت را می کنم. لطفا در صورت تمایل با من تماس حاصل نمائید.
با تشکر از توجه جنابعالی
فــرامــرز قــهرمانی فر
09122798203
وحید
علی آقا ما صبرمون حداکثر تا پایان امتحانات دانشگاه هست که فکر کنم بشه 17 تیر اگه خوب مدرسه فکر کنم دیگه الان تبدیل شده به قصه تکرار آرش همش میایم میبینیم از مدرسه خبری نیست!
علی
سلام
اگر ممکنه آموزش متفاوت کردن دیدگاهای مدیر سایت رو هم در مدرسه به ما آموزش بدید
ممنون
یا علی
محسن
سلام دوست عزيز
من وردپرس رونصب كردم ولي هروقت ميخواموارد سايتم بشه آدرس سايتم روكه وارد ميكنم يه چيزي ميادزذهIndex of / پايينش نوشتهwordpress/ روي وردپرس كه كليك ميكني وارد سايتم ميشي يعني حتمابايد روي وردپرس كليك كني بايد چه كار كنم اگرميشه جواب روبه ايميلم ارسال كن
ممنونش
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام اول برو تو تنظیمات همگانی آدرس عمومی رو /wordpress و حذف کن بعد که ذخیره کنی سایت از دسترس خارج میشه
که خوبه 🙂
بعد برو تو هاستت فایل هارو از فولدر /wordpress بیار تو اصلی
سید حسین
سلام
ببخشید جایی واسه پرسیدن سوال ندیدم مجبور شدم اینجا سوالمو بنویسم
من امروز رو سایتم افزونه های زیادی (حدودا 10 تا ) نصب کردم ، الان دیگه اصلا صفحه ی بارگیری افزونه رو باز نمیکنه و این ارور رو میده :
Fatal error: Call to undefined function wp_tiny_mce() in /home/u121440736/public_html/wp-content/plugins/wp-ad-manager/ad-minister.php on line 99
میشه راهنماییم کنید
ممنون و ببخشید وقتتون رو گرفتم
mohsensemsarpour
سلام
خیلی کامل و جامع بود اگر اجازه بدید بنده هم یه سری آموزش به صورت کاملا تصویری با صدا رو درست کنم و همین جا پخش کنیم یعنی به صورت صوتی و تصویری باشه اگر اوکی بود در خدمتم (یه خورده هم ما کمک کنیم دیگه)
muhammad
سلام اگه از ورد پرس برای وبلاگ و از یه فروشگاه ساز برای فروشگاه استفاده بشه(دو اسکریپت تو یه هاست) مشکلی تو سرور و سئو پیش نمیاد؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
sina
سلام منم مشکل mostfa رو دارم لطفا بگین چیکار کنیم!؟؟
آریا
اطلاعات خوبی را ارائه دادید.متشکرم.
نیازمندیها
ورد پرس امن که میگن همینه درسته دوست عزیز که به سوالت ما جواب نمیدی
mcfc
سلام می شه نصب قالب روی هاست رو هم آموزش بدین
همین طور نصب نیوک روی هاست ممنون
MOSTAFA
سلام. من تمام مراحل رو انجام دادم ولی بعد از تموم شدن به سایتم که مراجعه کردم اون سوالی که شماگفتیدو نپرسید و دوباره همون انگلیسی باقی مونده بود.دیگه انقدر تکرار کردم کلافه شدم…:(
چه کنم؟!
جواد
سلام ، من تونستم آپلود کنم اما وقتی آپلود شد خواستم راه اندازیش کنم که این ارور رو میده باید چیکار کنم ؟
Warning: require_once(/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/home/u810776520/public_html/wp-includes/wp-db.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/u810776520/public_html/wp-includes/load.php on line 331
جواد
سلام ، من می خوام فایل رو آپلود کنم اما هر کاری می کنم نمیشه !
میشه برای من وردپرس رو نصب کنید ؟
ممنون میشم .
مصطفی
عالی بود
sina
سلام آقا علی جالب وبد ممنون از زحمات شما مشکل اساسی که همه دارن وردپرس بروزرسانی اتوماتیک نمیشه باید دستی کنند ارور پیغام میده که پوشه مثلا kloi/dfpog/upgrade.php پیدا نشد مشکل از کجاست با تشکر از شما
ناب ترین
درود
با عرض معذرت از شما دوست عزیز
مطلب شما از وبسایت حذف شد
وقتی ساعت ها وقت میزاریم برای یک پست و به راحتی توسط سایت های دیگه کپی میشه آدم دلسرد میشه
و خب باعث می شه ما هم بشیم یکی مثل بقیه .. البته می دونم این کار ما رو توجیه نمی کنه اما فعلا شرایط همین هست
باز هم از شما دوست عزیز عذر خواهی می کنم
هر جا هستید پیروز باشید
بدرود
حسن سعادتی
سلام.
خسته بناشی دادا .
یه چیز جالب ! و البته تاسف بار !
کاش لااقل ذکر منبع می کرد !
http://www.nabtar.in/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88/
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
قالب و مطالبش کپیه ! من چیزی نمگم بهش امیدوارم خودش متوجه بشه
0 1
چندتا مشکل داره مثلا
بهتره اون قسمت دسترسی یوزر به دیتابیس رو کامل تیک نزنید ( برای امنیت بیشتر)
همچنین اون کلیدها 8 تا هستند نه 4 تا
در کل ممنون بابت آموزشها چه بلد باشم چه نباشم همه آموزش هارو دنبال می کنم
javad
سلام آقا عالیه…
فقط لطف کنید تمام جزییات رو بگین… و کیفیت رو فدای زود آموزش دادن نکنید
من مبتدی مبتدی هستم… و ممنون از شماااااااااااااااااااااااا
محمد رضا
سلام
ممنون از آموزش جامعتون
من بعد ساخت user وقتی وارد آدرس سایت خودم میشم بجز تبلیغات شرکت هاست “ابری” و اینکه صحت اکانتم تایید شده دیگه قسمت وارد کردن یوزر و پسورد رو ندارم
لطفاً راهنماییم کنید. ممنون
وحــیــد
مرسی داری علی جان
واقعن جای همچین آموزشی از این سطح به زیون فارسی خیلی خالی بود
موفق باشی
ramin
با سلام من هر کاری میکنم که محتویات داخل پوشه ورد پرس رو به پوشه publicانتقال بدم خطا میده باید چکار کنم ممنون میشم کمک کنید.
koorosh
salam
dadash in darsay badi key miad ?????
lotfan amozeshe nasb cms bar roy camputer ro ham bezarid manzoram localhost hast
man bade payane in kelasa site mizanam
faghat man montazeram
محمد حجت
سلام.واقعا عالی و مفید بود
خوشحالم از اینکه قسمت مدرسه ی ورد پرس شروع به کار کرد.ایشاالله قسمت های دیگه رو هم راه اندازی کنید.
ممنون
saba
سلام
چقدر خوبه تا 100 پیش برید منم تازه ورادم میخوام یاد بگیرم سایت وردپرسم کمی مشکل داره پس بهتره اول فن وفوتشو یاد بگیرم همزمان اجراش کنم منم قدم به قدم میام با شما 🙂
نجفی
در پاسخ به خودم: برادر عزیز جناب نجفی شما نظرات قبلی رو نخوندی! اونجا علی آقا حاجی محمدی فرمودند که تابستون کلاسا فشرده میشه.
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
خسته نباشی خودت میگی ودتم میبری 🙂 مگه این مدرسه ناظم نداره ! فعلا یه نمره انضباط کم میشه از شما تا بعد 🙂
نجفی
مدرسه فی الکل تعطیل شده! حتی آقا ناظم هم پیداش نیست! کلاسا هم که معلومه که تشکیل نمیشه . به قول یارو گفتنی در همچین مدرسه ای رو باید تخته کرد!
شریف
با سلام… به قول دوستمون با اینکه اینا رو می دونستیم ولی چون متن چشم گیری داشت… خوندیم… دمت گرم… خیلی خوب بود… صادقانه کار کردنت رو دوست دارم… موفق باشی…
koorosh
mach moch damet garm dadash koli donbale amozesh gashtam in ja toopesho payda kardam
Sia
خب حالا به آدرس سایت خود بروید . جایی که وردپرس را قرار دادید مثلا http://www.example.com/wordpress , پس از آن با پنجره زیر مواجه خواهید شد :
من اینجای مطلب رو مشکل دارم
هنوز سایت ندارم الان تازه وردپرس رو با کمک شکا نصب کردم رو سی پنل
چکار باید بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید
Sia
سلام جناب کارتون حرف نداره . من یه مشکلی دارم ! عنوان سایت رو باید چی بگذارم ؟ من تمام مراحل رو تو سی پنل به درستی انجام دادم و نصب شده.. الان فقط سر همون بخش آخر گیر کردم.. یه توضیحی بفرمایید . ضمنا من یه درگاه پرداخت بانک ملت هم نصب کردم رو همین هاست.. مشکلی که نداره منظورم اینه که الان وردپرس رو نصب کردم و بعدش میخوام قالب بگذارم روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ تداخلی چیزی پیش نمیاد؟
نظر شما منتظر تاييد مديريت سايت است.
سیامک
من تازه میخوام وردپرس نصب بکنم و بعد رو همین از قالب اماده استفاده بکنم.. آدرس سایت رو باید چی بگذارم؟ نمیدونم تونستم منظورم رو درست مطرح بکنم یا نه لطفا راهنمایی کنید
sajad
سلام
خسته نباشید، از آموزش جامعتون ممنون، این آموزش خوب باعث شد منم شروع به درست کردن یه سایت شم
حالا یه مشکل دارم!
من آدرس ساتمو میزنم سایت نمیاد، باید وردپرس هم بعدش باشه
چطور درستش کنم؟!
مرسی
HOOKFA
سلام علی آقا
مثل همه مطالبتون مفید و جالب بودند
یه سوال
انجمن همیار وردپرس با گوگل کروم مشکل داره؟
مثلا نوار منو در انجمن مشکل دارد یعنی مثل صفحه اول همیار وردپرس نیست!؟!؟
با تشکر از زحمات رایگان شما برای وردپرس
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
ممنون بررسی میکنم !
emir
سلام
ممنون
آموزش خوب و جامعی بود
ایشالا اگه خدا بخواد و آقا بطلبه و تنبلی هم بزاره پا به پای شما سعی می کنیم آموزش ویدئویی آماده کنم و بفرستم براتون
البته همه اینا منوط به اینه که تنبلی اجازه بده… 😉
متین
ممنون کارت درسته
محمد
سلام و تشکر به خاطر این آموزش عالی . ان شاالله همینطور با ذکر کامل جزئیات جلو برید و به حرف این دوستانی که میگن بابا اینا کاری نداره و اینارو بلدیم و … اصلا ً گوش ندید .
می خوام خدمت این دوستان بگم شما که اینقدر ادعای حرفه ای بودن دارید ، از اول که اینطور نبودید . شما هم اولش هیچی بلد نبودید . اگه فکر می کنید خیلی حرفه ای هستید اصلا ً چرا به این قسمت سر می زنید ؟
اجازه بدید ما مبتدی ها هم قدم به قدم جلو بریم .
دعوی مکن که برترم از دیگران به علم ……. چون کبر کردی از همه دونان فروتری
سعدی علیه الرحمه
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام محمدخان
کار قدم به قدم جلو میره , از دست این دوستان هم نباید دلگیر شد ! چون خب به هرحال آن ها هم بیصبرانه منتظرند ایشالله در تیرماه کلاس فشرده تر برگزار میشود
majid
سلام
ترخدا شروع کنید دیگه شما خیلی کند آموزش میدید
من منتظرم
حداقل هر دو روز یک جلسه بگذارید اینجوری که شما پیش میرید تا 10 سال دیگه هم تموم نمیشه
با تشکر
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
برای فصل بعد یعنی تابستون فشرده کار میکنیم هم وقت شما خالیه هم وقت بنده حقیر
Aramo
با سپاس فراوان خدمت همه عوامل..اگه میشه یکی از بهترین میزبان های وب رو برای وردپرس معرفی کنید ممنون میشم
hossein
با سلام. مدرسه وردپرس ایده خوبی بهتون تبریک میگم.اما برای جلسه دوم خیلی سریع رفتید سراغ نصب وردپرس روی هاست . کسانی که آشنایی ندارند با وردپرس بهتر بود روی لوکال اول آموزش ها را میدیدند هر آزمون و خطایی که میخواستند میکردند و بعد همه اینا رو روی هاست پیاده سازیش میکردند.
وحید
آقای حاجیمحمدی، چند روز پیش، بهتون ایمیل زدم، اما تا حالا جوابی ازتون دریافت نکردم. ممنون میشم اگه یه نگاهی به ایمیلم بندازین.
محمّد
سلام
واقعاً مطلب جالب و مفیدی بود من که خودم اینا رو فولم ولی به هرحال بدردم خورد.
میگم من می خواستم یه سایت دانلود بزنم چندتا سوال داشتم;
1- به نظرتون واسه فضا از هاست دانلود استفاده کنم یا سرورمجازی؟
2- از این قالب های رایگان استفاده کنم، بدم واسم ریپ کنن یا اختصاصی بگیرم؟
3- با این الگوریتم جدید گوگل(گوگل پاندا) که واسه تبادل لینکه به نظرتون می تونم یه سایت پربازدید و موفق داشته باشم؟
لطفاً کمک کنین.مر30
علی ولی زاده 52 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بهرحال توصیه میشه این سوالات رو در انجمن مطرح کنید
اما پاسخ :
1-هاست دانلود برای سرور دانلود و هاست خوب برای سایت
2-قالب اختصاصی در اولویت و رایگان در نوبت بعدی
3-الگوریتم به موفقیت سایت شما کاری نداره
زین پس سوالات رو در انجمن های مطربوطه مطرح کنید.
kamy
مرسی از علی جان . نمیدونم چرا انقدر سختش کرد :دی
ولی کسانی که مشکل دارن وقتی wp رو روی هسات اپلود کردن بعدش extract کنن و دیگه دست به هیچی نزنن .
برن توی وب سایتشون و بعد اونجا ازتون اسم دیتابیس و … رو میخواد شما تمام فیلد هارو پر کنید و بعدش هم طبق اموزش علی جان پیش برین 100% به نتیجه میرسین .
موفق باشید …
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
ممنون عزیزم راهنمایی بجایی بود !
وحید
البته خواندن متن هم تغریبا یک ساعت طول میکشه
حسین
سلام مطلب خیلی جالبی بود اما برای دترسی یوزر به جدول های دیتا بیس همه رو تیک نزنیم برای امنیت بیشتر ؟
ARMAN1992
سلام و تشکر. آموزش بسیار خوب و واضحی بود.
فقط اون زمان جلسه یک ساعت و نیم چیه دقیقا ؟؟ XD بهتر نیست کم ترش کنید؟ آخه کله عمر وردپرس معروفه به نصب 5 دقیقهای. اینطوری یه تازهکار ببینه میگرخه کلا بیخیال وردپرس میشه! بنده به شخصه همون بار اولی هم که وردپرس نصب کردم حداکثر 10 دقیقه طول کشید.
راستی اون AUTH_KEY و غیره هم برای یکپارچه کردن کاربران با مثلا bbpress استفاده میشه. یعنی کاربر با یه بار ثبت نام تو وردپرس میتونه با همون یوزر تو بقیه cmsهای متصل هم لاگین کنه. البته فکر کنم 🙂
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
بابا خداوکیلی نصب 5 دقیقه ای برای کسی که میدونه هاست چیه و دیتابیس چیه و …
من از بیخ و بن اساسش توضیح دادم قسمت خود وردپرسش سه سوتم نمیشه
مجید
سلام علی جان ، یادته چند ماهه که میخوام بیام وردپرس ؟ :دی
حالا اومدیم توی مدرسه شما ثبت نام کردیم که چیز یاد بگیریم 😀
موفق باشی
علی ولی زاده 52 سال عضو همیار وردپرس
سلام
حواستون باشه نمره انضباطتون کم نشه 🙂
محمدحسین
بازم دمتون گرم
میشه بگید این قسمت کاردربش چیه:
“در مرحله بعد (این مرحله اختیاری است ) با مراجعه به آدرس زیر :
http://api.wordpress.org/secret-key/1.1/
“
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
توضیح دادم توی نظر بالایی
هوشنگ آهنگری
علی واقعا ممنونم
خیلی خوب و قدم به قدم داری جلو میری !
اگه همینطور ادامه بدی اینجا معتبرتر و آموزشی تر از سایت وردپرس فارسی میشه .
خیلی خیلی ممنونم
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
ممنون آقای آهنگری
حسین ناصری
مثل همیشه عالی و مفید
آزاد بهرامی
ممنون عالی بود
اما یه سوالی داشتم:
این مرحله:
در مرحله بعد (این مرحله اختیاری است ) با مراجعه به آدرس زیر :
http://api.wordpress.org/secret-key/1.1/
یک سری کلید به طور تصادفی به شما میدهد …
چه فایده ای داره!؟
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
طی منابعی که منتشر شده برای منحرف کردن حدس های هکر هست ! خودمم دقیقا نمیدونم اما برای یک نصب کامل نیاز هست
zaniar
مرسی درسته این کارا رو قبلاً خودمم انجام دادم اما یاد آوریش جالبه دستتون درد نکنه .
محمد
استاد شما با غلط املایی سروسری داری؟
اون فقط یه نکته که تقریبن آخرای آموزش داری میگی، نوشتی یادمخ رفت بگم! 😀
درستش کن آبروی وردپرسو بردی 😉
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
درست شد 🙂 یعنی اصن نبود چیزی 🙂 شاید تصور کردید !!! = ))
شما هم با استادای ادبیات سر و سری دارید ؟
ali
سلام
با تشکر از شما مفید واقع شد.اگه امکان داره سریعتر به بحث برنامه نویسی وردپرس بپردازید.
مرسی.
دانیال
به نظرم مدرسه رو چند بخش کنید بهتره ! مثلا بخش کلاس اولیها ( تازهکارها) – حرفهایها و …
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
فعلا از صفر داریم میریم جلو سر حرفه ای ها هم میرسیم توی همین مفاهیم بیس خیلی از دوستان مشکل دارن بخدا
علی ارغوان
سلام
با تشکر از مطالب مفیدتون
لطفاً بخش مدرسه رو مرتباً آپدیت نگه دارید :دی
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
چشم
حسین
با ابنکه همه اینارو میدونستم ولی بازم خوندم عالی بود علی جان
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
قربونت حسین جان
زهرا
من فکر میکردم اول باید سایت رو طراحی کنیم آنلاین
بعد آپلود کنیم .میشه یه کلیتی از کار با ورد پرس رو بصورت چارت تو جلسه اول بذارین حس میکنم گیج شدم.بعدشم نحوه گرفتن هاست توضیح ندادین از کجا بگیریمش؟
Amin
مثل همیشه کامل و مفید
ممنون آقا علی
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
ممنون