آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل

تقریبا همه ما با وردپرس آشنا هستیم و در دنیای امروزی دوست داریم وبسایتی را برای کسب و کارمان با آن طراحی و ایجاد کنیم. مسلما برای ساخت یک وبسایت به فضایی به نام هاست نیازمندیم. یکی از سرویس‌هایی که برای نصب وردپرس مناسب بوده، لینوکس است و از طرفی یکی از بهترین پنل‌های لینوکسی، سی پنل است. امروز قصد داریم آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را داشته باشیم تا دوستان در صورت تهیه چنین هاستی قادر به نصب و راه اندازی وردپرس باشند.

هاست سی پنل چیست؟

هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره می‌شود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین پنل‌های مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت. 

نصب وردپرس روی سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل مراحلی دارد که سریع و آسان است. تنها باید دقت کرده و قدم به قدم با ما در این مسیر همراه شوید تا بتوانید در نهایت وبسایت خود را ایجاد کنید.

مرحله اول: دانلود جدیدترین نسخه وردپرس

در اولین گام باید جدیدترین نسخه وردپرس را از مخزن وردپرس به نشانی www.wordpress.org دانلود کرده و فایل آن را که یک فایل فشرده است روی سیستم خود ذخیره کنید.

مرحله اول : دانلود جدیدترین نسخه وردپرس

مرحله دوم: بارگذاری فایل وردپرس و نصب آن روی هاست Cpanel

در این مرحله باید فایل فشرده وردپرس را روی هاست سایت خود در مسیر مشخصی آپلود کنید برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:

۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت

در گام اول برای آپلود فایل روی هاست Cpanel، باید وارد بخش مدیریت حساب کاربری هاست سایت خود شوید برای این منظور قبلا آدرس ورودی به هاست برایتان توسط شرکت هاستینگ ارسال شده. آدرس مورد نظر را در مرورگر وارد کنید.

۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری

در این مرحله در صفحه لاگین بخش مدیریت هاست، باید اطلاعات کاربری سایت که از شما درخواست می‌شود را وارد کنید تا وارد پنل مدیریت Cpanel هاست خود شوید.

وارد کردن اطلاعات حساب کاربری

۳- رفتن به بخش File Manager

در این گام شما باید در صفحه مدیریت هاست Cpanel خود به بخش  File Manager بروید.

رفتن به بخش File Manager

۴- رفتن به پوشه public_html

در این مرحله باید وارد پوشه public_html شوید و فایل وردپرس خود را در این بخش که روت یا شاخه اصلی Cpanel است آپلود کنید. مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در این صفحه این کار را انجام دهید. فایل زیپ را در این بخش آپلود کنید.

رفتن به پوشه public_html

در این مرحله می‌توانید فایل فشرده وردپرس را در مسیر public_html آپلود کنید و بعد از آپلود فایل زیپ وردپرس، آنها را در همان هاست با انتخاب گزینه Extract از حالت فشرده خارج کنید و سپس فایل زیپ را با استفاده از گزینه Delete حذف کنید.

آپلود فایل وردپرسی

 مرحله سوم: ایجاد پایگاه داده در هاست

بعد از آپلود فایل‌های وردپرس روی هاست Cpanel نوبت به ایجاد پایگاه دادهبرای اتصال سایت به هاست می‌رسد. برای این منظور باید مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.

۱- به بخش MySQL در سی پنل بروید.

در اولین گام باید از صفحه مدیریت هاست Cpanel خود روی گزینه MySQL مطابق شکل زیر کلیک کنید.

MySQL در سی پنل

۲- تعیین نام پایگاه داده

در گام بعدی برای ایجاد پایگاه داده ، باید برای پایگاه داده خود یک نام تعیین کنید و سپس روی دکمه Next Step کلیک کنید.

تعیین نام پایگاه داده

۳- تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده

  انتخاب بهترین تصاویر برای پست های بلاگ وردپرس

در این مرحله باید برای دسترسی به پایگاه داده سایت خود یک کاربر یا همان user تعریف کنید. برای این منظور در صفحه‌ای مطابق شکل زیر نام کاربری و رمز عبور تعریف کرده و روی دکمه Create User در پایین صفحه کلیک کنید.

تعریف کاربر یا همان user برای پایگاه داده

البته در این مرحله سعی کنید حتما از کلمه عبوری استفاده کنید که ایمن باشد برای این منظور می‌توانید از حروف بزرگ و کوچک و علائم به طور همزمان و ترکیبی در پسورد خود استفاده کنید. بعد از تعیین نام کاربری و رمز عبور، حتما آنها را به خاطر بسپارید.

۴- اختصاص مجوزها به کاربر برای دسترسی به پایگاه داده سایت

بعد از اینکه برای سایت خود پایگاه داده ایجاد کردید به صورت پیشفرض ممکن است کاربر تعریف شده به پایگاه داده سایت شما دسترسی نداشته باشد به همین دلیل باید مجوزهای لازم برای این منظور ایجاد شود. برای ایجاد دسترسی کاربر به پایگاه داده مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:

  1. به بخش Add User To Database بروید.
  2. کاربر مورد نظر خود را از منو کشویی که شامل نام کل کاربرها است انتخاب کنید.
  3. پایگاه داده مورد نظر خود را در منوی کشویی Database انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید.
  4. در گام بعدی ، اختیارات و دسترسی های کاربر به پایگاه داده را تعیین کنید.
  5. بعد از اجرای مراحلی که بیان کردیم روی دکمه Make Changes کلیک کنید تا دسترسی های لازم به پایگاه داده در اختیار کاربر تعریف شده قرار بگیرد.

مرحله چهارم: پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس روی سی پنل

در ادامه آموزش نصب وردپرس روی سی پنل، نوبت به پیکربندی تنظیمات برای نصب وردپرس می‌رسد. راه‌های زیر را برای این منظور طی می‌کنیم:

آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید و در صفحه باز شده زبان سایت خود را تعیین کنید برای این منظور باید در سایت‌های فارسی زبان سایت را فارسی انتخاب کنید.

انتخاب زبان

در گام بعدی به صفحه ای مطابق شکل زیر منتقل خواهید شد که در این مرحله نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط کافی است روی دکمه “بزن بریم” یا “lets go” کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

بزن بریم

در گام بعدی باید در صفحه‌ای مطابق تصویر زیر اطلاعات مربوط به پایگاه داده سایت خود را وارد کنید. (همان اطلاعاتی که موقع ساخت پایگاه داده داشتیم.) همانطور که مشاهده می‌کنید در این بخش باید اطلاعات مربوط به نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و سپس روی دکمه فرستادن یا submit در پایین صفحه کلیک کنید.

اطلاعات پایگاه داده

در تمام کادرهای بالا باید اطلاعاتی را که در هنگام ساخت دیتابیس ایجاد کردیم، وارد نمایید. پس از وارد کردن اطلاعات روی گزینه فرستادن کلیک کنید تا با صحنه جذاب زیر مواجه شوید:

انجام مراحل نصب

مرحله پنجم: تکمیل اطلاعات سایت

با کلیک روی دکمه راه اندازی نصب به بخشی منتقل می‌شوید که باید اطلاعات سایت را در آن وارد کنید:

اطلاعات سایت

حال روی گزینه راه اندازی وردپرس بزنید و کار نصب وردپرس روی سی پنل انجام می‌شود. کار تمام است! از سایت خود لذت ببرید.

جمع بندی محتوا

در این مقاله آموزش نصب وردپرس روی سی پنل را به شما ارائه کردیم. با کمک این آموزش می‌توانید سایت خود را در کمترین زمان و بطور کاملا استاندارد روی سی‌پنل نصب کرده و به فعالیت روی آن بپردازید.
چنانچه در مسیر نصب مشکلی داشتید، حتما در بخش کامنت‌ها با ما درمیان بگذارید.

آموزش ویدیویی نصب وردپرس روی هاست سی پنل

سوالات متداول

شما اول هاست خود را تهیه می کنید. وردپرس با هاست لینوکسی بهتر کار می‌کند. هاست لینوکسی نیز دارای دو گزینه سی پنل و دایرک ادمین است.
هاست در واقع محلی است که اطلاعات مربوط به سایت روی آن ذخیره می‌شود و برای مدیریت هاست ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله مهم‌ترین پنل‌های مدیریت هاست دایرکت ادمین، plesk و سی پنل هستند که ما در این محتوا به آموزش نصب وردپرس روی Cpanel خواهیم پرداخت.
۱- ورود به حساب کاربری هاست Cpanel سایت ۲- وارد کردن اطلاعات حساب کاربری ۳- رفتن به بخش File Manager ۴- رفتن به پوشه public_html
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. mach moch damet garm dadash koli donbale amozesh gashtam in ja toopesho payda kardam

  2. خب حالا به آدرس سایت خود بروید . جایی که وردپرس را قرار دادید مثلا http://www.example.com/wordpress , پس از آن با پنجره زیر مواجه خواهید شد :
    من اینجای مطلب رو مشکل دارم
    هنوز سایت ندارم الان تازه وردپرس رو با کمک شکا نصب کردم رو سی پنل
    چکار باید بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید

  3. سلام جناب کارتون حرف نداره . من یه مشکلی دارم ! عنوان سایت رو باید چی بگذارم ؟ من تمام مراحل رو تو سی پنل به درستی انجام دادم و نصب شده.. الان فقط سر همون بخش آخر گیر کردم.. یه توضیحی بفرمایید . ضمنا من یه درگاه پرداخت بانک ملت هم نصب کردم رو همین هاست.. مشکلی که نداره منظورم اینه که الان وردپرس رو نصب کردم و بعدش میخوام قالب بگذارم روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ تداخلی چیزی پیش نمیاد؟
    نظر شما منتظر تاييد مديريت سايت است.

  4. من تازه میخوام وردپرس نصب بکنم و بعد رو همین از قالب اماده استفاده بکنم.. آدرس سایت رو باید چی بگذارم؟ نمیدونم تونستم منظورم رو درست مطرح بکنم یا نه لطفا راهنمایی کنید

  5. سلام
    خسته نباشید، از آموزش جامعتون ممنون، این آموزش خوب باعث شد منم شروع به درست کردن یه سایت شم
    حالا یه مشکل دارم!
    من آدرس ساتمو میزنم سایت نمیاد، باید وردپرس هم بعدش باشه
    چطور درستش کنم؟!
    مرسی

  6. سلام علی آقا
    مثل همه مطالبتون مفید و جالب بودند
    یه سوال
    انجمن همیار وردپرس با گوگل کروم مشکل داره؟
    مثلا نوار منو در انجمن مشکل دارد یعنی مثل صفحه اول همیار وردپرس نیست!؟!؟
    با تشکر از زحمات رایگان شما برای وردپرس

  7. سلام
    ممنون
    آموزش خوب و جامعی بود
    ایشالا اگه خدا بخواد و آقا بطلبه و تنبلی هم بزاره پا به پای شما سعی می کنیم آموزش ویدئویی آماده کنم و بفرستم براتون
    البته همه اینا منوط به اینه که تنبلی اجازه بده… 😉

  8. ممنون کارت درسته

  9. سلام و تشکر به خاطر این آموزش عالی . ان شاالله همینطور با ذکر کامل جزئیات جلو برید و به حرف این دوستانی که میگن بابا اینا کاری نداره و اینارو بلدیم و … اصلا ً گوش ندید .
    می خوام خدمت این دوستان بگم شما که اینقدر ادعای حرفه ای بودن دارید ، از اول که اینطور نبودید . شما هم اولش هیچی بلد نبودید . اگه فکر می کنید خیلی حرفه ای هستید اصلا ً چرا به این قسمت سر می زنید ؟
    اجازه بدید ما مبتدی ها هم قدم به قدم جلو بریم .

    دعوی مکن که برترم از دیگران به علم ……. چون کبر کردی از همه دونان فروتری
    سعدی علیه الرحمه

    • 13 سال عضو همیار وردپرس

      سلام محمدخان

      کار قدم به قدم جلو میره , از دست این دوستان هم نباید دلگیر شد ! چون خب به هرحال آن ها هم بیصبرانه منتظرند ایشالله در تیرماه کلاس فشرده تر برگزار میشود

  10. سلام
    ترخدا شروع کنید دیگه شما خیلی کند آموزش میدید
    من منتظرم
    حداقل هر دو روز یک جلسه بگذارید اینجوری که شما پیش میرید تا 10 سال دیگه هم تموم نمیشه
    با تشکر

    • 13 سال عضو همیار وردپرس

      برای فصل بعد یعنی تابستون فشرده کار میکنیم هم وقت شما خالیه هم وقت بنده حقیر

مطالب زیر را حتما بخوانید