آموزش درون ریزی قالب وردپرس با کمک XML (آموزش ویدئویی)

درون ریزی قالب وردپرس درون ریزی قالب وردپرس

یکی از جالب‌ترین امکاناتی که وردپرس دارد، امکان انتقال اطلاعات یا به عبارتی درون ریزی قالب وردپرس است. (فایل همان دمویی که در اختیارتان قرار می‌گیرد).
معمولا افراد زمانی از یک قالب خوششان می‌آید که همان‌گونه که دیده‌اند بتوانند آن را پیاده‌سازی کنند. دقیقا مانند بخش قالب وردپرس در همیار وردپرس که افراد دموی قالب را مشاهده کرده و تمایل دارند وبسایتشان دقیقا مشابه چیزی که می‌بینند، ساخته شود. به نظر کار سختی است اما در عمل اصلا این‌چنین نیست.
امروز می‌خواهیم درون ریزی قالب وردپرس را به کمک XML انجام دهیم. با ما همراه باشید…

درون ریزی قالب وردپرس

چرا به انتقال محتوا نیاز داریم؟

  • گاهی سایت‌هایی را بصورت نمونه می‌سازیم و برای ایجاد کل سایت می‌توانیم از محتوای سایتی دیگر استفاده کنیم.
  • ممکن است قصد داشته باشیم تغییری را در سایتمان چک کنیم. می‌توانیم از درون ریزی قالب وردپرس در  لوکال هاست یا محیط‌های تستی دیگر استفاده کنیم.
  • تغییر در سایت ممکن است ما را دچار مشکل کند، به همین دلیل می‌توانیم سایتی دیگر را داشته باشیم که به عنوان یک وبسایت تستی برای ما نقش پشتیبان را بازی کند.
  • شاید بخواهیم سایت خود را به دامنه دیگری انتقال دهیم.
  • ممکن است سیستمی دیگر داشته باشیم (مثل جوملا) و بخواهیم اطلاعات را بین دو سیستم مدیریت محتوا منتقل کنیم.
  • با این کار می‌توان محتوای بعضی از افزونه‌ها را نیز منتقل کرد.
  • و…

انتقال داده و درون ریزی قالب وردپرس به دو صورت رخ می‌دهد: برون‌بری، درون‌ریزی که در این آموزش به آن می‌پردازیم.

چگونه اطلاعات سایت خود را برون‌بری کنیم؟

ما باید از سایت مبدا فایلی (با فرمت xml) را که شامل اطلاعات و اجازه نامه انتقال اطلاعات است دریافت کنیم.
ابتدا در پنل مدیریت وردپرس به ابزارها>برون بری می‌رویم.

tools- درون ریزی قالب وردپرس
ابزارهای در دسترس

در اینجا هم می‌توانیم انتخاب کنیم که چه محتوایی داریم. معمولا از گزینه هر محتوایی استفاده می‌کنیم تا نوشته‌ها، برگه‌ها و … را برون بری کنیم. این نکنه هم مهم است که ممکن است محتوای بعضی از افزونه‌ها و قالب‌ها هم در اینجا قابل برون‌بری باشد که در این صورت باید آن افزونه یا قالب در سایت مقصد فعال باشد تا بتوانیم از محتوا در سایت مقصد استفاده کنیم.

export- درون ریزی قالب وردپرس
دریافت پرونده های برون بری شده

بعد از زدن دکمه دریافت پرونده برون بری شده یک فایل xml در رایانه شما ذخیره می‌شود.

چگونه اطلاعات را در سایت درون ریزی کنیم؟

برای درون ریزی قالب وردپرس، در سایت وردپرسی مقصد در پنل مدیریت وردپرس، ابزارها>درون ریزی را کلیک می‌کنیم. سپس انتخاب می‌کنیم که مبدا ما وردپرس بوده است.

wordpress import- درون ریزی قالب وردپرس
افزونه ها

بعد باید افزونه ی WordPress Importer را نصب کنیم. پس روی گزینه هم‌اکنون نصب کن کلیک می‌کنیم. پس از آن دکمه به صورت “اجرای درون‌ریز” در می‌آید. روی آن کلیک کنید تا اجرا شود.

choose file- درون ریزی قالب وردپرس
ضمیمه کردن فایل و انجام عملیات درون ریزی

با انتخاب فایل دموی مورد نظر می‌توانید اطلاعات قالب را درون‌ریزی کنید.
هر نوشته در وردپرس نویسنده‌ای دارد. در آخرین مرحله بین نویسنده‌های سایت مقصد می‌توانید یکی را انتخاب کنید که نوشته‌ها به نام او در سایت جدید منتشر شوند و یا می‌توانید همین‌جا یک کاربر حدید بسازید تا نوشته‌ها نام او را به عنوان نویسنده داشته باشند.

  چگونه پست ها با بیشترین دیدگاه در وردپرس را  نمایش دهیم؟

در ضمن با زدن تیک Download and import file attachments فایل های ضمیمه نوشته‌ها (یا هر محتوای انتقال یافته دیگر) هم به سایت جدید اضافه شوند.

import attachment-درون ریزی قالب وردپرس
تخصیص دادن نوشته ها به نویسنده مورد نظر

به همین راحتی!

درون ریزی قالب وردپرس راه مناسبی برای انتقال محتوای یک سایت به سایتی دیگر است و کار شما را برای این انتقالات راحت می‌سازد. اما بعضی از دوستان در هنگام درون‌ریزی به مشکلاتی برخورد می‌کنند و به در دیدگاه‌ها از ابراز ناراحتی کرده و اعلام می‌کنند که قالب‌های شما اشکال دارد. به همین دلیل می‌خواهم در مورد خطاهای احتمالی و راه‌حل آن‌ها برایتان بگویم.

عیب‌یابی درون‌ریزی قالب وردپرس

در درون ریزی قالب وردپرس با تعدادی خطا مواجه می‌شویم:

  • مشکل در هنگام بارگذاری نقش‌های کاربری در دمو
  • محدودیت‌های سرور (حافظه php، اندازه فایل آپلودی)
  • محدودیت‌های وردپرس (حافظه php، اندازه فایل آپلودی)
  • دسترسی به فایل htaccess. ،php.ini و wp-config.php

برای هر کدام از مشکلات بالا راه‌حل‌هایی ارائه شده که می‌توانید با کمک آن‌ها مشکل درون ریزی قالب‌ها را برطرف کنید.

بررسی نسخه php و سایر ملزومات وردپرس

همه ما می‌دانیم که برای تنظیمات بخش‌های مختلف وردپرس و نصب قالب و افزونه باید ملزوماتی را داشته باشیم. این ملزومات عبارت‌است از:

  • php نسخه 7.2 یا بیشتر
  • MySQL نسخه 5.6 به بالا یا MariaDB نسخه 10.0 یا بیشتر
  • پشتیبانی از HTTPS

تمامی اطلاعات بالا را می‌توانید در سرور خود چک کنید و چنانچه این‌گونه نبود به هاستینگ اطلاع دهید تا نسخه این گزینه‌ها را افزایش دهد.

محدودیت‌های سرور و وردپرس

رفع محدودیت‌های سرور به دو صورت امکان‌پذیر است:

1- رفع محدودیت‌ها در محیط هاست: برخی از سرورها به گونه‌ای هستند که خودتان می‌توانید در داخل هاست تغییرات را ایجاد کنید و محدودیت‌ها را از بین ببرید. یعنی این دسترسی برای شما به عنوان صاحب سایت وجود دارد.

2- رفع محدودیت‌ها به کمک قطعه کدها: چنانچه با روش اول نتوانستید کاری کنید می‌توانید قطعه کدهایی را در فایل‌های اساسی و مهم در هاست وارد کنید تا مشکل و محدودیت‌ها برطرف شود. فقط یادتان باشد قبل از هر کاری نسخه پشتیبان تهیه کنید.

wp-config.php:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '96M');
define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' );

php.ini:

; Increase maximum post size 
post_max_size = 64M
; Increase execution time
max_execution_time = 300
memory_limit = 99M
upload_max_filesize = 64M

htaccess.:

php_value memory_limit 256M
php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

function.php:

@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );

نتیجه گیری

با انجام این موارد باید تمامی محدودیت‌ها از بین برود و مشکلات درون ریزی قالب وردپرس رفع شود. همچنین برای درون ریزی ابزارک‌ها می‌توانید از افزونه Widget Importer & Exporter در وردپرس استفاده کنید.

نکته مهم: یادتان باشد، بعضی از قالب‌ها دارای افزونه‌هایی برای تکمیل خود هستند. قبل از انجام مراحل درون‌ریزی اول افزونه‌ها را فعال کنید.
امیدوارم نتیجه خوبی از این مقاله آموزشی بگیرید و بتوانید از این پس به راحتی وبسایت خود را بسازید. چنانچه روش دیگری می‌شناسید، حتما دوستان خود را از بخش دیدگاه‌ها باخبر سازید.

ویدئوی آموزشی

سوالات متداول

یکی از جالب‌ترین امکاناتی که وردپرس دارد، امکان انتقال اطلاعات یا به عبارتی درون ریزی قالب وردپرس است. (فایل همان دمویی که در اختیارتان قرار می‌گیرد). معمولا افراد زمانی از یک قالب خوششان می‌آید که همان‌گونه که دیده‌اند بتوانند آن را پیاده‌سازی کنند.
گاهی سایت‌هایی را بصورت نمونه می‌سازیم و برای ایجاد کل سایت می‌توانیم از محتوای سایتی دیگر استفاده کنیم. ممکن است قصد داشته باشیم تغییری را در سایتمان چک کنیم. می‌توانیم از درون ریزی قالب وردپرس در لوکال هاست یا محیط‌های تستی دیگر استفاده کنیم. تغییر در سایت ممکن است ما را دچار مشکل کند، به همین دلیل می‌توانیم سایتی دیگر را داشته باشیم که به عنوان یک وبسایت تستی برای ما نقش پشتیبان را بازی کند. شاید بخواهیم سایت خود را به دامنه دیگری انتقال دهیم. ممکن است سیستمی دیگر داشته باشیم (مثل جوملا) و بخواهیم اطلاعات را بین دو سیستم مدیریت محتوا منتقل کنیم. با این کار می‌توان محتوای بعضی از افزونه‌ها را نیز منتقل کرد. و…
ما باید از سایت مبدا فایلی (با فرمت xml) را که شامل اطلاعات و اجازه نامه انتقال اطلاعات است دریافت کنیم. ابتدا در پنل مدیریت وردپرس به ابزارها>برون بری می‌رویم. در اینجا هم می‌توانیم انتخاب کنیم که چه محتوایی داریم. معمولا از گزینه هر محتوایی استفاده می‌کنیم تا نوشته‌ها، برگه‌ها و … را برون بری کنیم. این نکنه هم مهم است که ممکن است محتوای بعضی از افزونه‌ها و قالب‌ها هم در اینجا قابل برون‌بری باشد که در این صورت باید آن افزونه یا قالب در سایت مقصد فعال باشد تا بتوانیم از محتوا در سایت مقصد استفاده کنیم.بعد از زدن دکمه دریافت پرونده برون بری شده یک فایل xml در رایانه شما ذخیره می‌شود.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. سلام دوست عزیزم سایت من سایتم رو در example.ir/demo1 درست کردم و میخوام به خود example.ir انتقال بدم به صورتی که هیچ کدوم از عکس هام و برگه هام مشکلی پیدا نکنه ، امکانش هست ؟ من از قالب آوادا استفاده میکنم

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      با این کار فقط میتونید تمام برگه ها و نوشته ها و برچسب ها و هر نوشته ای رو منتقل کنید ولی تصویر و یا ویدیو نمیتونید منتقل کنید
      تشکر

  2. سلام

    من این کار رو انجام دادم ولی این ارور میاد

    Request Timeout

    This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase ‘Connection Timeout’.

    ممنون میشم پاسخگو باشید

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام مشکل از هاست شما هست.

  3. مرسی حسین آقا
    به جرئت میتونم بگم همیار وردپرس بهترین وبسایت آموزش و پشتیبانی وردپرس هستش
    در ضمن اپ اندروید سایت رو هم نصب کردم اونم عالیه
    واقعا خسته نباشید

  4. سلام
    ببخشید من یه سوال در مورد همین موضوع دارم.
    من یه سایت وردپرسی دارم که در دامین اصلی نصب شده الان میخوام سایتم را به ساب دامین انتقال بدم چند تا مشکل دارم.
    ۱-چه گونه میتونم تمام عکس ها و مطالب سایتم را به ساب دامین انتقال بدم؟به صورتی که عکس ها را از آدرس ساب دامین فرا خوانی کند.

    ۲- برای نتایج گوگل سایتم مشکلی پیش نخواهد آمد و ارور ۴۰۴ نشان داده نخواهد شد؟ کلاً سئو سایتم پایین نخواهد آمد و گوگل نتایج ایندکس شده سایتم را گم نخواهد کرد؟

    ممنون میشم پاسخ را به ایمیلم ارسال کنید.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام.
      در مورد سوال اول بهترین راه اینه که کل سایتتون رو (فایلها رو)درقیقا به ساب دامین منتقل کنید بعد در sql هرجا که کادرس ساتتون بود اون رو با ادرس جدید عوض کنید.
      در مورد سوال دوم کاملا مضر هست در حد فاجعه!مگر اینکه با راه کار ریدایرکت افراد رو به سایت جدید هدایت کنید.ولی در کل انتقال اصلا کار خوبی برای سئو نیست.

  5. با سلام

    خیلی عالی بود

    خدا قوت

  6. اهان من منظورم همین بود ممنون حسین رحیمی.

  7. مسئله اینه که در برون ریزی – درون ریزی، فقط نوشته ها و برگه ها و برچسب ها و کلا هر «متن» موجود در سایت منتقل می شود و نه کلّ سایت. مثلا اگر شما نوشته ای ایجاد کرده اید و با ویرایشگر وردپرس هم رویش کار کرده اید و نیز تصویر و فیلم هم به آن اضافه کرده اید، از این نوشته تنها متن آن منتقل می شود بدون هیچ آرایش و فایل چند رسانه ای.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام در مورد فایل ها ممکنه تا حدی مشکل وجود داشته باشه.اما نوشته ها دقیقا به همون صورت که ویرایش شده اند نمایش داده می شوند.
      البته کلا این راه مشکلاتی داره و زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد.

  8. سلام . یه سوال در سئو مشکل پیش نمی اد ؟

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام از چه نظر؟
      اگه دوتا سایت دقیقا شبیه به هم داشته باشیم بله برای سئو خوب نیست.

  9. با تشکر این جمله آخرمتوجه نشدم!
    اگه سایت مقصد ما در لوکال هاست باشه هیچ مشکلی نیست.ولی اگه سایت مبدا ما در لوکال هاست باشه درونریزی شما موفق نیست.

    • 11 سال عضو همیار وردپرس

      با سلام یعنی اگه سایت شما در لوکال هاست (کامپیوتر خودتون) نصب شده باشه.نمیتونید از برون بری برای انتقال سایت استفاده کنید.

  10. ممنون
    خیلی مفید بود