- آموزش وردپرس رایگان و فارسی
آیا تا به حال اسمی از سیستمهای مدیریت محتوا به گوشتان خورده است؟ اگر طالب ساخت سایت و راهندازی کسب و کار باشید، قطعا چنین نامی را شنیدهاید. حال میخواهیم بدانیم سیستم مدیریت محتوا چیست و چه کاری برای ما انجام میدهد؟
وردپرس چیست؟
به طور ساده باید بگوییم: سیستمهای مدیریت محتوا ابزارهای تحت وبی هستند که به صاحبان کسب و کار و طراحان سایت این اجازه را میدهند تا بتوانند با دانش کدنویسی کم اما خلاقیت بالا سایت خود را طراحی و پیادهسازی کنند و به کسب درآمد و معرفی خدمات خود بپردازند. سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا، دروپال و …. دارای ویژگیهای منحصر به فردی هستند که این ویژگیها سبب ایجاد تمایز میان آنها میشود.
اما آنچه که امروزه بر همه توسعهدهندگان وبسایتها ثابت شده است، محبوبیت فوقالعاده بالای وردپرس در میان دیگر سیستمهاست. به طوریکه وردپرس را به جرئت میتوان محبوبترین سیستم مدیریت محتوا در طراحی سایت دانست.
سیستمی که علاوه بر داشتن ویژگیهای فوقالعاده زیاد از امنیت بسیار خوبی نیز برخوردار است. در مورد ویژگیهای فوقالعاده وردپرس همین بس که شما بدون دانش کدنویسی قادر هستید در بستر وردپرس هر نوع سایتی که در ذهن خود دارید پیاده سازی کنید! با این تفاسیر واقعا دیگر نیازی به ساخت یک سایت از پایه و با دانش برنامه نویسی نیست؛ بلکه به راحتی میتوان حتی حرفهایترین وبسایتها را با وردپرس بنیان گذاشت.
اما موضوع به اینجا ختم نمیشود! از آنجایی که تمامی کدهای مربوط به هسته اصلی وردپرس در سایت گیت هاب دائما توسط برنامه نویسان حرفهای در حال اشکال زدایی و بهبود است، وردپرس از امنیت بسیار زیادی برخوردار است و دائما در حال بروزرسانیست. بهتر است بگوییم که همین بروزرسانی و حواس جمعی همکاران وردپرسی باعث به وجود آمدن چنین امنیت بالایی شده است.
معجونی گوارا به نام وردپرس!
تا بدین جا از محبوبیت بسیار بالای وردپرس با شما صحبت کردیم، اما دلیل این محبوبیتی که زبانزد شده، چیست؟
رابط کاربری آسان و سریع
اغراق نیست اگر بگوییم برای کار با وردپرس نیازمند هیچ دانشی از برنامهنویسی نخواهید بود!
چرا که این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند، رابط کاربری بسیار سادهای دارد به طوریکه اگر تا به الان با سایتهای وبلاگ نویسی و یا حتی نرم افزار word (از مجموعه نرم افزارهای آفیس) کار کرده باشید، کار با وردپرس برای شما کاملا آسان بوده و تنها کافیست آموزش وردپرس را با ما دنبال کنید.
تمام آنچه که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس صورت میگیرد همانند نرم افزار آفیس بوده و علاوه برا آن، با کشیدن و رها کردن بسیاری از المانهای موجود در آن میتوانید به سرعت سایت خود را طراحی کنید.
امکان طراحی هر نوع سایتی با وردپرس
بله درست شنیدهاید! شما تنها با مطالعه مقالات مربوط به آموزش وردپرس در سایت همیار وردپرس میتوانید هر نوع سایتی مانند سایت فروشگاهی، آموزشی، خبری، شرکتی، بازی، فیلم و موسیقی، دانلودی و… را در کمترین زمان طراحی و پیادهسازی کنید.
خوشبختانه وردپرس دارای قالبهای رایگان و حرفهای در تمام حوزههای گفته شده است که میتوان با کمک آن سایت خود را راهاندازی کرد. برخی از بهترین قالبهای رایگان موجود در همیار وردپرس را در ادامه معرفی خواهیم کرد:
مواردی که معرفی کردیم بهترینهای رایگان در وردپرس هستند.
وردپرس به طور کامل و حرفهای فارسی سازی شده است
یکی از ویژگیهای فوق العاده خوب وردپرس پشتیبانی کامل از زبان فارسی است. به طوریکه در اولین مراحل نصب وردپرس، از شما میخواهد تا زبان وردپرس خود را مشخص کنید. از همان جا که فارسی را انتخاب کنیم، سایتمان به همان زبان کانفیگ میشود.
افزایش قابلیت و امکانات فوقالعاده بالا به سایتتان تنها با چند کلیک ساده
وجود ابزارهایی چون افزونهها و قالبهای وردپرسی این سیستم مدیریت محتوا را بسیار انعطاف پذیر کرده است. این ابزارهای کاربردی و اکثرا رایگان به شما کمک میکنند تا امکانات و ویژگیهای سایتتان را آنطور که دوست دارید سفارشیسازی کنید و دقیقا همان چیزی که در ذهنتان است را پیادهسازی نمایید. از طرفی دیگر روز به روز به تعداد این افزونهها و قالبهای سایت اضافه میشود و این موضوع خود یکی از برتریهای وردپرس بر دیگر سیستمهای مدیریت محتوا است. در سایت همیاروردپرس و در بخش قالب وردپرس ما تعداد زیادی از این قالبها را به صورت کاملا رایگان و فارسیسازی شده در اختیار شما قرار دادهایم.
برخورداری از امنیت بالا
خوب است بدانید که به طور کلی امنیت مقولهایست که هیچگاه به صورت ۱۰۰ درصد تامین نخواهد شد. یعنی هیچ پلتفرمی نمیتواند به شما امنیت ۱۰۰ درصدی بدهد. اما با رشد و توسعه وردپرس در بخشهای مختلف امروزه با انجام مجموعه کارهای نسبتا ساده میتوانید امنیت سایتتان را فوقالعاده بالا برده و خیالتان بابت امنیت سایت راحت شود. که البته این مجموعهکارها را ما در همیار وردپرس و مقاله “راهنمای کامل حفظ امنیت وردپرس” به شما آموزش دادهایم.
ناگفته نماند که یکی از دلایل مهم محبوبیت وردپرس نیز همین امنیت است که موجب شده بسیاری از توسعه دهندگان و برنامه نویسان به آن روی آورند.
با فراگیری آموزش وردپرس رتبه اول گوگل را تصاحب کنید
خوب است بدانید که شما با استفاده از وردپرس و ابزارهای موجود در آن، میتوانید به راحتی سایت خود را برای موتورهای جستجو اصطلاحا سئو یا بهینه کنید.
امروزه افزونههای فوقالعادهای برای بهینهسازی کامل سایتتان در موتورهای جستجو وجود دارند که شما با نصب آنها و یادگیری یک سری نکات میتوانید سئو سایتتان را به خوبی بهبود ببخشید و در نتایج موتورهای جستجو در رتبه بسیار خوبی قرار بگیرید.
قرارگیری در رتبه اول تا سوم موتورهای جستجو یعنی افزایش بسیاربالای کسب درآمد شما از سایت، که این موضوع هدف همه افرادست و فوقالعاده است!
از طرفی دیگر هسته اصلی وردپرس به خودی خود بگونهای تنظیم و تدوین شده است که برای موتورهای جستجو نهایت بهینهگی را داشته باشد و خیال شما را بابت کدنویسیهای ساختاری و درونی سایت راحت کند.
نگران نباشید! این مسئله را نیز در بخش آموزش وردپرس برایتان محیا ساختیم.
۷. وجود افزونههای کاربردی و محبوب در وردپرس
- افزونه فرمساز Gravity Forms
- افزونه امنیتی Wordfence
- سئوی وردپرس با Yoast SEO
- افزونه کش وردپرس W3 Total Cache
- ساخت فروشگاه آنلاین با ووکامرس
- افزونه صفحه ساز المنتور
- بک آپ و بازگردانی با UpdraftPlus
این افزونهها تقریبا جزء مواردی ضروری بوده و نصب آنها واجب است.
آموزش کار با وردپرس
آیا میدانید نصب و راهاندازی وردپرس چگونه است و چقدر زمان میبرد تا این مراحل طی شود؟ شاید باور نکنید اما به راحتی و تنها در ۵ دقیقه میتوانید یک سایت وردپرسی را بصورت پیشفرض راهاندازی کنید. وردپرس یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) منعطف، پویا و در عین حال متن باز است که تقریبا از تمامی زبانهای دنیا پشتیبانی میکند. بنابراین شما نیز در مراحل اولیه نصب، میتوانید با انتخاب زبان مورد نظر آن را برای فارسی بومیسازی کنید. در صورتیکه در گذشته لازم بود حتما وردپرس فارسی را دانلود و نصب کنید اما دیگر چنین خبری نیست! برای اینکه بتوانید راحتتر با وردپرس کار کنید آموزش وردپرس را برایتان در قالب یک کتاب الکترونیکی کاملا رایگان آماده کردیم. با دریافت و مطالعه کتاب اموزش وردپرس به شما قول میدهیم بتوانید وردپرس را نصب کرده و وبسایت مورد نظر را به هر شکل و هدفی که هست، بسازید. اینگونه دیگر نیاز به صرف هزینه و وابستگی به طراحان ندارید.
چرا وردپرس ؟
حال که در مورد وردپرس و امکانات آن صحبت کردیم، نوبت به آن میرسد که بپرسیم چرا وردپرس؟ اصلا به چه علت از وردپرس استفاده کنیم؟ تنها خبری که میتواند شما را قانع کند، آماری است که از وردپرس در دسترس است:
- تا کنون بیش از ۷۴٫۶ میلیون سایت با وردپرس راه اندازی شده است
- در گوگل ماهانه ۳۷ میلیون بار وردپرس و کلمات مرتبط با آن جستجو میشود
- وردپرس به ۴۰ زبان برتر دنیا از جمله زبان شیرین فارسی ترجمه شده است
- ۲۲% سایت های مطرح خبری جهان با وردپرس راه اندازی شده است
- تاکنون بیش از ۹۹ بار وردپرس سیستم خود را به روز کرده است
- بیش از ۲۹,۰۰۰ افزونه برای وردپرس تا به امروز به وجود آمده است
- ۴۸ سایت از بین ۱۰۰ وبلاگ برتر دنیا با وردپرس مدیریت میشود
- و در نهایت وردپرس محبوبترین CMS بین بازاریابان مطرح جهان انتخاب شده است!
سایتهای وردپرسی محبوب جهان را بشناسید
امروزه سایتهای معروف و محبوب زیادی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده میکنند که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره خواهیم کرد:
سایتهای ایرانی
- همیار وردپرس
- همیار آکادمی
- دیجی کالا مگ
- دیجیاتو
- چطور
- دانلودها
- ایران استخدام
- پی سی ورلد
- پایگاه خبری تحلیلی افق
- مدیر سبز
- و…
سایتهای خارجی
- سایت رسمی کشور سوئد
- وبلاگ ناسا
- سیپنل
- وبلاگ موزیلا
- وبلاگ پلی استیشن
- بلومبرگ
- وبلاگ خبرگزاری رویترز
- نیویورک پست
- وبلاگ تد
- کاخ سفید
- و…
برای نصب وردپرس به چه پیشنیازهایی وجود دارد؟
- دامنه اختصاصی خود را انتخاب کرده و خریداری کنید.
- تهیه فضای هاست لینوکسی جهت نصب و راه اندازی وردپرس
- اتصال دامنه به هاست
- دانلود وردپرس از مخزن و نصب آن
- ساخت پایگاه داده و اتصال وردپرس به هاست با کمک آن
سایر موارد نصب را درون ایبوک مشاهده کنید.
آموزش وردپرس رایگان با همیار وردپرس
آموزش وردپرس رایگان در شرکت همیار وردپرس یک رسالت بسیار مهم است که از حدود 10 سال قبل آن را دنبال کردهایم. تا به امروز مفتخریم که بیش از 20 هزار نفر به کمک همیار وردپرس آموزش های وردپرس حرفه ای را با ما فرا گرفته اند و به کسب درآمد پرداخته اند. اما چرا شما جز این نفرات نباشید؟ کافیست مقالات آموزشی رایگان وردپرس ما را دنبال کنید.
موارد بالا را در مورد وردپرس و آموزش وردپرس گفتیم تا شما را با سادهترین و بهترین سیستم مدیریت محتوای دنیا که دارای تعداد نامحدودی افزونه وردپرس و قالب وردپرس است، آشنا کنیم. وقتی میتوانید خودتان یک سایت حرفهای بسازید، دلیلی برای صرف هزینه و وقت و سپردن آن به دیگران نخواهید داشت.
همچنین برای افرادی که به دنبال اطلاعات بیشتری هستند و میخواهند اطلاعات جامعتری را دریافت کنند میتوانند از ویدئوهای آموزش وردپرس و آموزش ووکامرس استفاده کنند.
سرفصل های کتاب آموزش جامع وردپرس
چگونه سایت بسازیم؟
دامنه چیست؟
انتخاب نام دامنه مناسب برای سایت
هاست چیست؟
راهنمای انتخاب بهترین هاست وردپرس
آموزش اتصال دامنه به هاست
وردپرس چیست و چرا از وردپرس برای ساخت سایت استفاده کنیم؟
آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel
آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
ورود به پیشخوان وردپرس و آموزش کار با داشبورد وردپرس
لوکال هاست چیست؟ معرفی بهترین نرم افزارهای لوکال هاست
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست Wamp
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست Laragon
آموزش نصب وردپرس روی مک
ایجاد اولین نوشته در وردپرس
استفاده از دسته و برچسب در وردپرس
تفاوت دسته و برچسب در وردپرس
ساخت برگه در وردپرس
تفاوت برگه با نوشته در وردپرس
پرونده های چند رسانه ای در وردپرس
مدیریت دیدگاه ها در وردپرس
آموزش نصب قالب وردپرس
انتخاب قالب رایگان وردپرس
ساخت منو در وردپرس
کار با بخش سفارشی سازی وردپرس
مدیریت ابزارک ها در وردپرس
افزونه در وردپرس چیست و چه عملکردی دارد؟
آموزش نصب افزونه وردپرس
معرفی افزونه های ضروری وردپرس
مدیریت کاربران در وردپرس و معرفی نقش کاربران و سطوح دسترسی
شورت کد وردپرس چیست؟ آموزش استفاده از کد کوتاه در وردپرس
آموزش بخش تنظیمات در وردپرس
ساختار پیوند یکتا در وردپرس و انتخاب بهترین ساختار نامک برای وردپرس
آموزش طراحی صفحات سایت با المنتور
آموزش طراحی صفحات سایت با ویژوال کامپوزر
انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی
تمامی سرفصلهای بالا را در کتاب آموزش وردپرس رایگان برایتان آوردیم. برای دانلود کتاب آموزش wordpress بر روی دکمه زیر کلیک کنید و از این کتاب ارزشمند استفاده کنید و به دنیای بزرگ وردپرس پا بگذارید.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) یا به زبان سادهتر سایتسازی رایگان است که با کمک آن میتوان انواع وبسایت را طراحی کرد. وردپرس یک سیستم کاملا متن باز بوده به همین دلیل برای توسعه دهندگانی که قصد سفارشی سازی دارند گزینه فوقالعادهایست. وردپرس دارای بیشمار قالب و افزونه وردپرسی جهت تکمیل شدن وبسایت است که تمامی این موارد نیز بطور رایگان در مخزن وردپرس موجود است.
دلایل متعددی برای انتخاب وردپرس وجود دارد! از جمله:
وردپرس و متعلقات آن کاملا رایگان هستند.
وردپرس از پشتیبانی خوبی برخوردار است.
وردپرس بطور منظم بروزرسانی میشود.
از امنیت خوبی برخوردار است.
شما با استفاده از وردپرس میتوانید خودتان و بدون نیاز به طراح و شخص متخصص، سایتتان را بسازید و آن را شخصیسازی کنید. فقط کافیست آموزشهای مربوط به وردپرس را ببینید.
وردپرس بخودی خود هسته امنی دارد زیرا توسعه دهندگان در هنگام ساخت و بروزرسانی آن دقت فراوانی کرده و کدنویسی خوبی را به کار بردند. اما برای تامین امنیت بیشتر و مقابله با افراد مخرب بهتر است مواردی را رعایت کنیم:
- استفاده از افزونه امنیتی مانند wordfence
- استفاده از کدهای کپچا برای ورود به سایت
- بک آپ گیری منظم
- استفاده از افزونههای استاندارد
- استفاده از قالبهای استاندارد و اصلی
بله! شما میتوانید سایت خود را به راحتی شخصی سازی کنید زیرا وردپرس، قالبها و افزونههای آن کاملا اوپن سورس بوده و امکان توسعه و شخصی سازی کامل وجود دارد.
بله!
شما تنها با نصب یک افزونه رایگان و حرفهای با عنوان ووکامرس میتوانید یک فروشگاه اینترنتی جامع بسازید و محصولات خود را در آن به فروش برسانید.
خیر!
همه چیز برایتان آماده است. وردپرس را رایگان دریافت کرده و نصب میکنید، افزونهها را نصب میکنید، قالب را نصب کرده و از بخش تنظیمات آن آماده میکنید و کار تمام میشود.
چنانچه به دنبال تغییرات و توسعه باشید نیاز به دانش برنامهنویسی است.
niidalllaa 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام وقت بخیر، من احتیاج به کمک واجب دارم، میتونید راهنمایی کنید؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
سوالتون رو بفرمایید انشاالله که میتونیم 🙂
علی محجوب
سلام
مشکل من اینه که نیاز به یک جلسه در حد یک ساعت دارم تا مشکلاتم برطرف بشه ایا همچین امکانی هست؟
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
در این مورد با تلفن 02188198591 تماس بگیرید
متشکرم
محمد
شما سایت رو هم احداث میکنید؟؟؟ من میخواستم یه سایت برام احداث کنید.
حسین رحیمی 11 سال عضو همیار وردپرس
با احترام
میتوانید از بخش زیر با تیم طراحی ما مکاتبه کنید:
http://hamyarwp.com/design
هیژا
سلام ببخشید من می خواهم در این دوره شرکت کنم باید چه کاری بکنم؟
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز میتونید آموزش ها رو از همین صفحه مطالعه کنید و اگر نیازمند آموزش ویدئویی هستید در دوره ی آنلاین شرکت کنید.
با کلیک روی محصول پایین دوره ها به صفحه ی مورد نظر منتقل خواهید شد.
_shrb_ 9 سال عضو همیار وردپرس
من تو بخش ویژگی ها پیکربندی رنگ رو درست کردم ولی وقتی ازش اومدم بیرون دیگه نمی تونم واردش بشم. همچنین نمی تونم وارد پیکربندی ویژگی دیگر یعنی سایز بشم و خطای رده غیر معتبر رو دریافت می کنم. چکار کنم؟.
بهاره کوهستانی 11 سال عضو همیار وردپرس
سلام
رنگ چی رو درست کردید ؟ با کمک افزونه ای که معرفی کردم ؟
یاسین
عالی بود
محمدرضا 9 سال عضو همیار وردپرس
خیلی عالی بود آموزش ها من آقای علی حاج محمدی رو خیلی آموزش هاشو دوست دارم واقعا بسیار زیبا و با حوصله توضیح میدن ممنونم ازشون
سید حسن 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من هر کارمیکنم نمیتونم فایل php.config.html رو ویرایش کنم وردپرس
4.4.2خواهشمندم کمکم کنید
سینا رجب پور 9 سال عضو همیار وردپرس
چرا نمیشه؟؟ اروری میده یا چیزه دیگه ای دقیق تر توضیح بدید
wecan 9 سال عضو همیار وردپرس
پرمیشن فایل رو بررسی کنید. به سی پنل یا دایرکت ادمین برید و سطح دسترسی (پرمیژن) فایل رو بررسی کنید ببینید چه مقداری هست. نباید زیر 644 باشه. اگر مقداری کمتر از این مقدار بود به 644 تغییر بدید و بعد ویرایش کنید. و بعد از نهایی شدن تغییرات پرمیژن رو جهت امنیت بیشتر روی 400 بذارید که قابل ویرایش نباشه.
حامد
سلام و خسته نباشید.ممنون از مطالبتون
یه سوال داشتم.من وارد صفحه ی phpmyadmin که میشم میخوام دیتابیس بسازم همون اول ازم یوزرپسورد میخواد و هر یوزرپسوردی هم وارد میکنم این ارور رو بهم میده:
#1045 – Access denied for user ‘root’@’localhost’ (using password: YES)
یوزر root و پسورد خالی رو هم تست کردم ولی جواب نداد.از XAMPP استفاده میکنم.
علتش چیه ؟چجور میشه درستش کرد؟پیشاپیش ممنون
wecan 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
این خطا به دو دلیل رخ میده. یک اینکه یوزر و پسورد رو اشتباه میزنید، دو اینکه مشکل از کوکی هاست.
اول یوزر و پسورد رو چک کنید:
به مسیر نصب XAMPP برید و بعد پوشه ی phpMyadmin و فایل config.inc.php رو وا کنید و این مقدادیر رو بررسی کنید:
$cfg[‘Servers’][$i][‘user’] = ‘root’;
$cfg[‘Servers’][$i][‘password’] = ”;
اینا یوزر و پسورد شما هستن. واسه من الان یوزرم root هست و پسوردم خالی هست. یعنی بودن پسورد.
یک راه دیگه هم اینه ک از قسمت امنیت XAMPP مشکل رو حل کنید:
http://localhost/security/
اگه مشکل حل نشد بگید ک روش چک کردن کوکی ها رو بگم.
علی
مرسیییییییییییییی