10 نکته برای افزایش امنیت وردپرس

ما به تجربه می دانیم که هک شدن سایتمان اصلا سرگرم کننده نیست. به همین دلیل، اینجا در همیار وردپرس، امنیت را بسیار جدی می گیریم.

در امتداد رویکرد جدی ما نسبت به امنیت، محصولات ما برای امنیت بیشتر با دقت بهینه سازی شده اند. با این حال، زمانی که در حال اجرای یک وب سایت هستیم هنوز هم تعداد انگشت شماری از خطرات امنیتی بالقوه وجود دارد، که ما هیچ کنترلی بر آنها نداریم. شما به عنوان مالک وب سایت، به منظور امن نگه داشتن وب سایت خود، نیاز به توجه به این خطرات امنیتی بالقوه دارید.
با توجه به این، در اینجا 10 رویکرد وجود دارد که شما می توانید برای بهبود بخشیدن به امنیت وردپرس خود انجام دهید.

1. از میزبانی امن استفاده کنید

cloud_server_icon_400x300

همه ی ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب همسان ایجاد نشده اند و در واقع، اکانتهای آسیب پذیر میزبانی در درصد زیادی از سایت های وردپرس که از آنها استفاده کرده اند، هک شده اند.
در هنگام انتخاب ارائه دهندگان میزبانی وب، به سادگی به سراغ ارزانترین آنها نروید. تحقیقات خود راانجام دهید و مطمئن شوید که از شرکتی که به خوبی تثبیت شده و رکورد خوبی از اقدامات امنیتی قوی دارد، خرید کنید.
این کار همیشه ارزش پرداخت کمی هزینه ی اضافه تر برای آرامش ذهن شما را دارد، زیرا که می دانید سایت شما ایمن است.
در اینجا برخی از راه حل های میزبانی که توسط ما توصیه شده است را پیدا می کنید.

تصمیم در همیار وردپرس یک صفحه مخصوص معرفی سرورهای امن و هاستینگ های مناسب وردپرس معرفی کنیم . پس منتظر رونمایی از این صفحه باشید

2. همه چیز را به روز رسانی کنید

upgrade_1x

هر نسخه جدید وردپرس شامل وصله ها و تعمیراتی است که آسیب پذیری های واقعی یا بالقوه را نشان می دهد.اگر شما وب سایت خود را با آخرین نسخه وردپرس به روز رسانی نکنید، می توانید وب سایت خود را در معرض حملات قرار دهید.
بسیاری از هکرها عمدا نسخه های قدیمی تر وردپرس که مشکلات امنیتی شناخته شده تری دارند را هدف قرار می دهند، بنابراین همیشه حواستان به اخطارهای داشبوردتان باشد و از پیام های “لطفا به روز رسانی کنید” چشم پوشی نکنید.
همین امر درباره ی تم ها و پلاگین ها هم صدق می کند. اطمینان حاصل کنید که به محض انتشار آخرین نسخه سایت خود را به روز رسانی کنید. اگر همه چیز را به روز رسانی شده نگه دارید، کمتر امکان دارد که سایت شما هک شود.

3. رمز عبورتان را تقویت کنید

pribore

با توجه به infographic، حدود 8% از وب سایت های هک شده ی وردپرس، به علت داشتن کلمات عبور ضعیف بوده است.
اگر کلمه عبور وردپرس شما چیزی مانند ‘let me in’ یا ‘abc123’ یا ‘password’ باشد (این رمز عبور ها از آنچه شما فکر می کنید، شایع تر هستند!)، باید آن را در اسرع وقت به چیز امن تری تغییر دهید.
برای یک رمز عبور از چیزی استفاده کنید که به خاطر داشتن آن آسان باشد، اما شکستن آن بسیار سخت، به شما توصیه میکنم از یک دستور العمل رمز عبور خوب استفاده کنید.
اگر احساس تنبلی می کنید، می توانید یک مدیر رمز عبور، مانند LastPass که همه ی کلمات عبور شما را به خاطر داشته باشد، استفاده کنید. اگر از این روش استفاده می کنید، مطمئن شوید که رمز عبور اصلی شما خوب و قوی است.

4. هرگز ازکلمه ی “admin” به عنوان نام کاربری خود استفاده نکنید

noadmin

اوایل سال جاری، موجی از حملاتbrute-force بر روی وب سایت های وردپرس در سراسر وب راه اندازی شده بود، که شامل تلاش های مکرر برای ورود با استفاده از نام کاربری ‘admin’ همراه با یک سری کلمات عبور مشترک، می شد.
اگر از کلمه ی “admin” به عنوان نام کاربری خود استفاده می کنید، و رمز عبور شما به اندازه کافی قوی نیست (#3 را ببینید) پس سایت شما در برابر حمله های مخرب، بسیار آسیب پذیر است. به شدت توصیه می شود که نام کاربری خود را به چیزی که کمتر آشکار است تغییر دهید.
تا قبل از نسخه ی 3.0، نصب خودکار وردپرس، کاربری ایجاد می کرد که نام کاربری آن “admin” بود. در نسخه 3.0 این بخش به روز رسانی شد، بنابراین در حال حاضر می توانید نام کاربری خود را انتخاب کنید. بسیاری از کاربرها هنوز هم از “admin” به عنوان نام کاربری استفاده می کنند زیرا که به یک نوع استاندارد تبدیل شده، و به خاطر داشتن آن آسان است. برخی از وب سایت های میزبان از اسکریپت های auto-install که هنوز هم نام کاربری ‘admin’ را به طور پیش فرض تنظیم می کنند، استفاده می کنند.
برای رفع کردن این مشکل، به سادگی یک حساب کاربری مدیر جدید برای خودتان با استفاده از یک نام کاربری مختلف، ایجاد کنید، با نام کاربری جدید وارد شوید و و حساب “admin” اصلی را حذف کنید.
اگر پست هایی دارید که توسط حساب “admin” منتشر شده اند، بعد از حذف کردن، می توانید تمام پست های قبلی را به حساب کاربری جدید خود اختصاص دهید.

5. نام کاربری خود را ازURL بایگانی نویسنده پنهان کنید

400

راه دیگری که مهاجم به طور بالقوه می تواند نام کاربری شما را به دست آورد، از طریق صفحات آرشیو نویسنده در سایت شما است.
وردپرس به طور پیش فرض نام کاربری شما را درURL صفحه آرشیو نویسنده نمایش می دهد. به عنوان مثال، اگر نام کاربری شماjoebloggs است، صفحه آرشیو نویسنده شما چیزی شبیه به http://yoursite.com/author/joebloggs خواهد بود.
به همان دلایلی که در بالا برای نام کاربری “admin” توضیح داده شد، این امر خیلی هم ایده آل نیست. بنابراین ایده ی خوبی است که با استفاده از تغییر ورودی user_nicename خود در پایگاه داده ها، که در اینخا شرح داده شده است، کلمه ی کاربری خود را مخفی کنید.

6. تعداد دفعات تلاش برای ورود را محدود کنید

blog-security

در مواردی که یک هکر یا یک ربات با استفاده از حمله ی brute-force برای شکستن رمز عبور شما تلاش می کند، محدود کردن تعداد دفعات تلاش های شکست خورده از یک آدرس IP مشخص برای ورود به سیستم، مفید خواهد بود.
محدود کردن تعداد دفعات تلاش برای ورود فقط این کار را انجام می دهد: به شما اجازه می دهد که مشخص کنید چند مجدد مجاز است، و یک IP چه مدت پس از تلاش های مجدد شکست خورده برای ورود به سیستم، قفل خواهد شد.
راه هایی هم برای دور زدن این کار وجود دارد، زیرا که برخی از حمله کننده ها، از تعداد زیادی از آدرس های IP مختلف استفاده می کنند، اما هنوز هم به عنوان احتیاط بیشتر ارزش انجام دادن را دارد.

  هر آنچه از HTML باید بدانید تا بهتر در در وردپرس بنویسید

7. ویرایش فایل ها از طریق داشبورد را غیر فعال کنید

edit

در یک نصب وردپرس به طور پیش فرض، شما می توانید به نمایش / ویرایشگر رفته و هر یک از فایل های تم خود را دقیقا در داخل داشبورد ویرایش کنید.

مشکل این است که اگر یک هکر موفق به دسترسی به پنل مدیریت شما شد، آنها نیز می تواند فایل های شما را به این ترتیب ویرایش کنند، و هر کدی را که می خواهند اجرا کنند.

پس ایده ی خوبی است که این روش ویرایش فایل ها را با اضافه کردن موارد زیر به فایل wp-config.php خود، غیر فعال کنید:
define( ‘DISALLOW_FILE_EDIT’, true );

8. سعی کنید از تم های رایگان استفاده نکنید

pixelpress

ما به کیفیت و امنیت تم های رایگان خود اعتماد داریم. اما به عنوان یک قاعده کلی، در صورت امکان، بهتر است از تم های رایگان استفاده نکنید، به خصوص اگر که آنها توسط یک توسعه دهنده ی معتبر هم ساخته نشده باشند.
دلیل اصلی برای انجام ندادن این کار است که تم های رایگان اغلب می تواند شامل چیزهایی مانند رمز گذاری base64 باشند، که ممکن است به شکل نا محسوسی برای وارد کردن لینک های اسپم در سایت شما، و یا کدهای مخرب دیگری که می تواند همه نوع مشکلی ایجاد کند، مورد استفاده قرار گیرد، همانطور که در این آزمایش نشان داده شده است، 8 عدد از 10 عدد سایتی که تم رایگان ارائه می دهند حاوی کد base64 هستند.
اگر شما واقعا نیاز به استفاده از یک تم رایگان دارید، فقط باید از آنهایی استفاده کنید که توسط شرکت های سازنده ی تم مورد اعتماد توسعه یافته باشند، و یا از آنهایی که در مخزن رسمی تم هایWordPress.org در دسترس هستند، استفاده کنید.
توجه: همان منطق در مورد پلاگین ها هم صدق می کند. فقط از پلاگین هایی که در لیستWordPress.org ذکر شده اند، و یا توسط یک توسعه دهنده معتبر ساخته شده اند، استفاده کنید.

9. یک نسخه ی پشتیبان نگه دارید

wordpress-dropbox

من نمی توانم اهمیت پشتیبان گیری منظم از وب سایتتان را بیش از این تاکید کنم. این چیزی است که بسیاری از مردم تا زمانی که دیگر خیلی دیر شده است، انجام نمی دهند.
حتی اگر بهترین تدابیر امنیتی را در اختیار داشته باشید، هیچ وقت نمی دانید که چه وقت اتفاق غیر منتظره ای رخ خواهد داد که ممکن است سایت شما را برای یک حمله آماده کند.
در صورتی که این اتفاق بیافتد، باید مطمئن باشید که تمام محتوای شما به آسانی باز خواهد گشت، به طوری که بتوانید به راحتی سایت خود را به شکوه سابق آن بازگردانید.
Codex وردپرس به شما می گوید که دقیقا چگونه از سایت خود پشتیبان گیری کنید، و در صورتی که این کار بیش از حد سخت به نظر می رسد، می توانید از یک پلاگین مانند WordPress Backup to Dropbox استفاده کنید که به طور منظم و خودکار از سایت شما پشتیبان گیری کند.

10. از افزونه های امنیتی استفاده کنید

wordpress-security

دزست مانند تمام اقدامات فوق، افزونه های زیادی وجود دارد که شما می توانید از آنها برای تشدید امنیت سایت خود و کاهش احتمال هک شدن، استفاده کنید.
در اینجا تعداد انگشت شماری از گزینه های محبوب وجود دارد:
http://wordpress.org/plugins/better-wp-security/ – طیف گسترده ای از ویژگی های امنیتی را ارائه می دهد.
http://wordpress.org/plugins/bulletproof-security/ – سایت خود را از طریق .htaccess محافظت می کند.
http://wordpress.org/plugins/all-in-one-wp-security-and-firewall/ – یک فایروال به سایت شما می افزاید.
http://wordpress.org/plugins/sucuri-scanner/ – سایت شما را برای نرم افزارهای مخرب و غیره اسکن می کند.
http://wordpress.org/plugins/wordfence/ – پلاگین امنیتی با وژگی های کامل.
• http://wordpress.org/plugins/websitedefender-wordpress-security/ – ابزارهای جامع امنیتی.
http://wordpress.org/plugins/exploit-scanner/ – پایگاه داده های شما را برای هر کد مشکوکی جستجو می کند.

منابع بیشتر

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سختتر کردن امنیت وب سایتتان، لطفا این دو منبع را بررسی کنید:
http://codex.wordpress.org/Hardening_WordPress
http://wp.tutsplus.com/tutorials/11-quick-tips-securing-your-wordpress-site
اگر شما در مورد این موضوع مطمئن نیستید ما همچنین Sucuri.netرا توصیه می کنیم. Sucuri می تواند برای نظارت بر سایتتان به شما کمک کند، فعالیت های مشکوک را هشدار دهد و حتی برای پاک کردن سایتتان در موارد حمله های نرم افزاری مخرب، شما را یاری دهد.
نگران نشوید!
همه اینها ممکن است بسیار تهدید آمیز به نظر بیایند، به خصوص اگر شما یک مبتدی باشید. می خواهم گوشزد کنم که اینها برای ترساندن کسی نیست، فقط مهم است که مباحث امنیتی را به طور منظم پیگیری کنیم، زیرا که ما می خواهیم مطمئن شویم که شما همیشه یک قدم از هکرها جلوتر هستید!
لازم نیست که شما همه آنچه را که در این لیست است انجام دهید (هر چند که قطعا انجامش صدمه ای نخواهد زد). حتی اگر شما فقط نام کاربری ‘admin’ را حذف کنید و شروع به استفاده از کلمات عبور قویتر نمایید، سایت شما کمی امن تر خواهد شد.

در آخر هم خدمت کاربرای عزیز همیار وردپرس عرض کنم که اگر از این نوع مقالات امنیتی خوشتان آمد اطلاع دهید تا بیشتر در این زمینه برای شما مقاله تهیه کنیم …

wordpress-security-hamyarwp

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.

دیدگاه‌های این نوشته جدید ترین ها شاخص

  1. 6 سال عضو همیار وردپرس

    من در یک وب سایت دیدم که کاملا سرویس دهنده های هاستنیگ ایرانی رو از نظر امنیت بررسی کرده بود. اگه خواستین استفاده کنید.

  2. سلام در مورد پلاگين ها اگر از پلاگين هاي نال استفاده بشه امنيت کم ميشه؟ و اينکه چه مشکلاتي بوجود مياره؟ممکنه در مورد سايت هاي فروشگاهي اسيبي به پرداخت يا کاهش امنيت در بخش پرداخت ها بشن؟؟

    • 10 سال عضو همیار وردپرس

      سلام
      بله کلا افزونه یا قالب نال شده هرگز پیشنهاد نمیشه.

  3. سلام مورد 5 رو لطفا توضیح بدید که شناسه اصلی در لینک نویسنده نمایش داده نشه در بخش پیوندهای یکتا همچین امکانی برای تغییر وجود نداره سرچ کردم برای اینکار افزونه Display Name Author Permalink رو پیشنهاد دادن که بعضیا نوشتن این افزونه لاگین آی دی اصلی نویسنده رو از تگ های Css حذف نکرده و به راحتی لاگین آی دی قابل کشف هست.
    اگه راهی به جز افزونه میشناسید بگید لطفا یا افزونه مناسب معرفی کنید ممنون

  4. استفاده از افزونه wordfenseروزانه از تعداد زیادی از حمله ها جلوگیری میکند که قویا پیشنهاد می شود.
    وب سایت من در ضمینه طراحی سایت:
    zipoweb.ir

  5. سلام
    ما یه سایت داریم که چند وقته خیلی از مراجعه کننده های سایتمون وقتی میخوان وارد سایت بشن آدرس سایت بصورت خودکار به یک سایت دیگه ریدایرکت میشه و برای ورود به سایت باید دی ان اس اینترنت رو، روی دی ان اس گوگل قرار بدن و history بروزر رو پاک کنن تا بتونن وارد سایت بشن، و این در صورتیه که فقط برای این سایت این مشکل پیش میاد و بقیه ی سایت ها روی همون بروزر بدون ریدایرکت شدن باز میشه.
    به جز ریدایرکت، وقتی تو گوگل سرچ می کنیم، در پیج گوگل تمام توضیحات سایت با فونت چینی نمایش داده میشه و زیرش نوشته ” This site may be hacked.” ولی وقتی رو لینک سایت کلیک می کنیم و وارد سایت می شویم همه ی نوشته ها و مطالب درست نمایش داده میشه
    برای برطرف شدن مشکل باید چیکار کنیم؟

  6. سلام
    عالی بودید
    هم محتوا .هم لحن نوشته