خرید هاست و دامین و آپلود سایت بر روی هاست

همه ما بعد از اینکه وبسایت وردپرسی یا غیر وردپرسی خودمون رو روی کامپیوتر و در محیط لوکال طراحی می کنیم، می بایست وبسایت طراحی شده را به سرور هاست منتقل کنیم تا در محیط اینترنت نیز قابل دسترس باشد.
اکثر افراد در منتقل کردن سایت از روی کامپیوتر لوکال به سرور هاست مشکل دارند، لذا این آموزش از طرف تیم آموزش هاستینگ وب نهاد برای علاقه مندان آماده شده است.
بعد از اتمام طراحی سایت، اولین مرحله ای که باید انجام دهیم خرید هاست و دامین است.
البته اگر وبسایت تان را بر پایه وردپرس طراحی کرده باشید، شاید مایل باشید هاست وردپرس تهیه نمایید، ولی در کل هاست وردپرس با هاست لینوکس هیچ تفاوتی ندارد.

خرید هاست و دامین

بهتر است بدانیم، همه سایت ها برای انتقال و بارگزاری صحیح به 2 چیز نیاز دارند، یکی محتویات وبسایت و دیگری دیتابیس مرتبط با آن وبسایت. لذا پیشنیاز انتقال یک وبسایت از هاستی به هاست دیگر یا از سیستم لوکال به سرور هاست این است که:

  1. پرونده ها و فایل های مرتبط را داشته باشیم
  2. دیتابیس مرتبط با وبسایتمان را داشته باشیم

معمولا اکثر افراد جهت طراحی سایت بر روی کامپیوتر لوکال از نرم افزار های شبیه ساز وب سرور و دیتابیس مانند wamp یا xampp استفاده می کنند.
در هرکدام از این نرم افزار ها، مسیر پوشه ای که اطلاعات وبسایت تان در آن قرار دارد متفاوت است و قطعا خودتان می دانید این پوشه ها در کجای کامپیوترتان قرار گرفته است.
ابتدا می بایست آن پوشه را پیدا نمایید و پس از پیدا کردن مسیر فایل های وبسایت تان،  باید همه آن فایل ها و پرونده ها را در یک فایل فشرده zip دخیره کنید.

( 2 آموزش ویدیویی اختصاصی، انتقال سایت از روی wamp به هاست و انتقال سایت از روی xampp به هاست، در وبسایت هاستینگ وب نهاد به نشانی webnahad.net قابل مشاهده می باشد. )

سپس به قسمت phpmyadmin نرم افزار wamp یا xampp بروید و از دیتابیس متعلق به وبسایت تان یک export بگیرید.
حال ما 2 فایل داریم، یک فایل zip که پرونده های وبسایت مان در آن است و یک فایل که مرتبط به دیتابیس است.
هم اکنون به کنترل پنل هاست خریداری شده می رویم و فایل zip را در پوشه root هاست بازگشایی می کنیم.
سپس در کنترل پنل هاست یک دیتابیس می سازیم و فایل دیتابیس ای که قبلا در phpmyadmin خروجی گرفته بودیم را در دیتابیس ای که ساختیم import  می کنیم.
با فرض بر اینکه وبسایت مان وردپرسی است، در فایل config.php اطلاعات دیتابیس ای که به تازگی ساخته ایم را جایگذاری می کنیم.

تمام

وبسایت شما به هاست منتقل شد.

آموزش های ویدیویی این مطالب و مقالات و دانستنی های بیشتر در وبسایت هاستینگ وب نهاد به نشانی webnahad.net قابل مشاهده می باشد.
نگران نباشید، اگر در انتقال سایتتان به هاست مشکل داشتید و در صورتی که هاست و دامین خود را از هاستینگ وب نهاد تهیه کرده باشید، کارشناسان تیم پشتیبانی فنی حتما در این امر کمکتان خواهند نمود.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.