در هر سیستمی خطاهایی رایج وجود دارد که با توجه به تجربه، روش حل آنها نیز یافت میشود. در وردپرس نیز دقیقا این چنین است. ممکن است با خطاهای رایج زیادی رو به رو شوید اما تقریبا برای همه آنها راه حلی موجود است. امروز میخواهیم به خطای 403 در وردپرس و دلیل رخ دادن آن و در نتیجه روش حل آن بپردازیم. امیدوارم مانند همیشه ما را همراهی کنید.
خطای 403 در وردپرس
آیا تا به حال با خطای 403 در وردپرس مواجه شدهاید؟ یکی از خطاهای وحشتناک در وردپرس همین خطاست که کاربران مبتدی به شدت از مشاهده آن نگران میشوند. به نظر شما چرا این خطا به وجود میآید؟
خطای 403 در وردپرس چیست؟
زمانی که وبسایت شما با خطای 403 در وردپرس مواجه شود، تصویر زیر را خواهید دید:
خطای 403 در وردپرس در صورتی که سرور شما اجازه دسترسی به صفحهای را ندهد، ظاهر خواهد شد و معمولا با جملاتی مشابه زیر رو به رو میشوید:
.403 Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server
.Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
حال چرا خطای 403 در وردپرس رخ میدهد؟
این خطا به علت وجود افزونههای امنیتی رخ میدهد. معمولا افزونههای امنیتی توانایی بلاک کردن آدرس آیپی را در صورت مخرب بودن، دارند و شاید در حین همین عملیات موجب بروز چنین خطایی شوند.
دلیل دیگر میتواند به علت عملکرد نامطلوب فایل htaccess. در سرور باشد.
راه حل خطای 403 در وردپرس
قبل از انجام هر کاری، از وبسایت خود به صورت کامل نسخه پشتیبان تهیه کنید. سپس مراحل زیر را ما ما طی کنید:
1- رفع خطای 403 در وردپرس با کمک افزونهها
اولین کاری که باید انجام دهید، غیرفعال کردن تمامی افزونههاست. چنانچه مشکل برطرف شد، متوجه میشوید که این خطا از سمت افزونهها یا تداخل آنهاست. حال باید به دنبال افزونه مخرب باشید و یک به یک را فعال کنید تا این مشکل را بیابید.
2- رفع خطای 403 در وردپرس با کمک فایل htaccess.
با کمک رمز FTP به هاست خود متصل شوید (یا به صورت مستقیم این کار را انجام دهید)، سپس فایل htaccess. را از پوشه وبسایت به روت هاست منتقل کنید.
میتوانید این فایل را دانلود کنید و در کامپیوتر خود نسخهای از آن را داشته باشید. سپس آن را از هاست حذف کنید.
حال اگر میتوانید به وبسایت خود وارد شوید یعنی این فایل خراب بوده است. میتوانید آن را مجدد با رفتن به بخش پیوندهای یکتا و ذخیره آنها بسازید.
3- رفع خطای 403 در وردپرس با کمک سطوح دسترسی
تمامی فایلهایی که در سایت ذخیره میشوند، سطح دسترسی دارند. این سطوح دسترسی نوعی حفظ امنیت است تا هر کسی نتواند به آن وارد شود. استفاده از اعداد نامرتبط برای سطح دسترسی باعث ایجاد خطای 403 میشود. برای حل این مشکل وارد سرور شوید و در روت تمامی فایلهای وردپرس را مشاهده کنید:
با راست کلیک کردن روی فایل یا پوشه مورد نظر، روی گزینه File Premissions کلیک کنید. تا با تصویری مشابه زیر رو به رو شوید:
حال میتوانید سطح دسترسی را تعیین کنید.
با کمک سه روشی که در بالا گفته شد میتوانید مشکل را حل کنید و خطای 403 در وردپرس را از بین ببرید.