8 کلید طلایی برای افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس

با سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی!
در تعریف فریلنسر وردپرس در ویکی‌پدیا آمده است که، فریلنسر کسی است که سرویس‌ها یا خدمات خود را بدون تعهد دراز مدت به کارفرما ارائه می‌کند. آنها معمولاً ساعتی، روزانه یا پروژه‌ای دستمزد می‌گیرند و اساساً یک کسب و کار یک نفره است.
افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس در هر زمینه‌ای که تخصص دارند به صورت انفرادی سفارش را دریافت کرده و بر اساس مدت زمان تحویل آن را تکمیل و به مشتری ارائه می‌کنند.

افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس

در این مقاله از همیار وردپرس قصد دارم تا به معرفی 8 کلید طلایی بپردازم که به کمک آنها خواهید توانست تا به صورت پله‌ای و کاملا برنامه‌ریزی شده در حرفه فریلنسر وردپرس، کسب و کار خود را رونق داده و سفارشات بالاتری را دریافت و در واقع به راه های افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس بپردازیم.

مشکلات اساسی یک فریلنسر وردپرس چیست؟

فریلنسر در وردپرس نیز مانند هر حرفه دیگری دارای مشکلات خاص خود می‌باشد. از بزرگترین چالش‌های یک فریلنسر در وردپرس این است که بتواند در قبال سفارش و کاری که انجام می‌دهد تا حد ممکن بیشترین سوددهی را داشته باشد و از پروژه خود حداکثر مبلغ ممکن را دریافت کند و در واقع بتواند به  افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس رسید. اما این بدان معنی نیست که قیمتی غیرمنصفانه را به مشتری ارائه کند.

به همین دلیل یکی از بزرگترین مشکلات فریلنسر وردپرس این است که تمام تلاش خود را می‌کند تا بتواند بر آن غلبه کند. در مقابل مشکل دیگری که یک فریلنسر دارد پتانسیل درآمدی است که به صورت مستقیم نرخ مستقل سفارش وی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

اینکه دلیل و مبانی تعیین قیمت یک سفارش برای فریلنسر در وردپرس بر چه اساسی باشد آنقدر مهم نیست، اما هرچه که باشد لازم است تا بر اساس و مبنایی که قیمت گذاری کرده و یک پروژه وردپرس را در دست می‌گیرد بتواند بیشترین بهره‌وری را از ان داشته باشد. بنابراین در این مقاله به 8 استراتژی که می‌تواند یک فریلنسر وردپرس را به افزایش نرخ ملایم سفارش خود منتهی کند را معرفی کنم.

1. تخصص فریلنسر وردپرس

استراتژی اول را با یک پرسش شروع می‌کنم. فرض کنید به دنبال یک نویسنده برای تولید محتوا در وبسایت خود هستید، شما کدام یک از موارد زیر را به عنوان اولویت خود قرار خواهید داد؟!

  • شخصی که در هر نوع زمینه‌ای به نویسندگی می‌پردازد و تخصصی در زمینه‌ای که در آن اقدام به تولید محتوا می‌کند ندارد.
  • شخصی که صرفا در چند زمینه خاص تخصص کافی دارد و تنها کار وی این است که نویسندگی و تولید محتوا می‌کند.

به زبان ساده‌تر، شما یک همه کاره را می‌خواهید یا اینکه یک متخصص؟! و مهمتر از آن اینکه آیا مایل به پرداخت هزینه بیشتری به نویسنده متخصص خواهید داشت یا خیر؟!
متاسفانه نویسندگانی که همه کاره هستند و تخصص خاصی در زمینه‌ای که در آن اقدام به تولید محتوا می‌کنند ندارند و همین امر باعث می‌شود تا اشتباهات زیادی را مرتکب شوند که این درست چیزی است که نباید برای شما رخ دهد، چرا که قبل از اینکه شخص تحت‌الشعاع قرار گیرد این کسب و کار شماست که تحت‌الشعاع آن قرار خواهد گرفت.
پس سعی کنید تا درست فریلنسری انتخاب کنید و همچنین فریلنسری باشید که در زمینه مورد نظر دارای تخصص باشید و درست خود را جای کارفرما بگذارید و نیازهای وی را به طور کامل تکمیل کنید.

2. افزایش تدریجی نرخ کار

استراتژی دوم این است که به صورت تدریجی و کم‌کم نرخ سفارش خود را افزایش دهید تا ابتدا نمونه‌کارهای بیشتری داشته باشید و خود را به یک برند تبدیل کنید، پس از اینکه نتایج و شرایط دلخواه خود را دریافت کردید و سفارشات شما روز به روز بیشتر شد اقدام به افزایش نرخ کار خود کنید.
نرخ پایین می‌تواند مشتریان بیشتری برای شما به همراه داشته باشد، همین امر سبب خواهد شد که در ابتدای کار ضمن افزودن نمونه کار به یک فریلنسر حرفه‌ای وردپرس و شناخته شده تبدیل شوید و دست به افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس بزنید.

3. زمانبندی مناسب!

همانطور که در تعریف فریلنسر آمده است، بر اساس یک بازه زمانی مبلغ پیشنهادی خود را برای سفارش اعلام می‌کند و با توافق مشتری در زمان تعیین شده آن را تکمیل و تحویل مشتری خواهد داد.
پس سعی کنید بسته به زمان سفارشی که برای مشتری تعیین می‌کنید، بیشترین بهره‌وری اقتصادی را از سفارش خود دریافت کنید. اگر بتوانید کاری کنید که در کمترین زمان ممکن سفارش مشتری را تحویل دهید قادر خواهید بود تا هزینه مناسبی را از وی دریافت کنید. و در واقع به افزایش درآمد فریلنسر در وردپرس برسید.

مشتریان به این کار پاسخ مناسبی خواهند داد و شما درست شبیه کسی به نظر خواهید رسید که تمرکزی بر روی اینکه صرفا سفارشی را دریافت کرده و برای رسیدن به مبلغ تلاش کند به نظر نخواهید رسید و ارزش کار شما بیشتر خواهد شد.

انتخاب زمان سفارش نیز می‌تواند گزینه مناسبی باشد، به عنوان نمونه بیشتر مشتریان از آنجایی که مشغول به تحصیل هستند برای فصل تابستان کسب و کاری را در نظر می‌گیرند تا به عنوان یک شغل فصلی از آن درآمد کنند، پس یک ماه مانده به این فصل سفارشات شما می‎تواند بهتر و بیشتر بوده، ضمن اینکه به دلیل کم بودن فرصت می‌توانید بیشترین مبلغ ممکن را برای ان تعیین کنید.

4. کاهش زمان

اگر بتوانید تا از زمان خود به درستی استفاده کنید و سفارش خود را زودتر از آنچه به مشتری اعلام کرده‌اید تحویل دهید، همین کار منجر خواهد شد تا بخشی از اصل دوم که همان تبدیل شدن به یک فریلنسر برند است را محقق کنید.
مشتریان شما در مقابل این کار پاسخ مثبت داده و راضی‌تر خواهند بود، همچنین این کار می‌تواند حس اطمینانی را به مشتری القا کند تا سفارشات بعدی خود را نیز بر عهده شما بگذارد.

بسیاری از فریلنسرها با کار شبانه روزی خود سعی می‌کنند تا قیمت بیشتری بر روی پروژه قرار دهند. هرکسی می‌داند که با کمترین زمان ممکن می‌تواند بیشترین بهره‌وری اقتصادی را داشته باشد، وقتی شما ساعات کاری خود را کاهش می‌دهید در مقابل باعث افزایش درآمد فریلنسر وردپرس خواهد شد.

البته این مورد نمی‌تواند بر روی تمامی مشتریان پاسخگو باشد، چرا که شرایط اقتصادی مشتری نیز در این بین دخیل بوده و مهم‌تر از شرایط یک فریلنسر در وردپرس خواهد بود، و با ارائه هزینه بیشتر ممکن است تا منجر به از دست دادن پروژه شود.
پس بر روی این گزینه دقت کافی را داشته باشید و برای مشتری خود ارزش بالایی را قائل شوید.

5. از مشتریان سخت دوری کنید

هر سفارش وردپرسی را قبول نکنید. بسیاری از مشتریان که بهتر است آنها را به عنوان “مشتری سخت” عنوان کنم، بابت هزینه‌ای که برای پروژه آنها اتفاق خواهد افتاد سخت و پافشار هستند و کوچکترین غیرهمخوانی اعلام یک زنگ خطر برای فریلنسر خواهد بود.
قبل از اینکه سفارش یک مشتری را قبول کنید در رابطه با خلقیات وی تحقیق کنید، می‌توانید از وی دعوت کنید که در یک کافی شاپ در رابطه با پروژه با هم صحبت کنید تا بتوان خلقیات وی را در محیط کسب و کار بدست آورد. البته این مورد برای فریلنسرهایی که دورکاری می‌کنند پاسخگو نخواهد بود.

مشتریان انعطاف پذیر را برگزینید ضمن اینکه مشتری شما با بازار کار یک فریلنسر آشنا باشد و تغییر شرایط ناگهانی در پروژه را به راحتی درک کرده و با آن خود را وفق دهد.

6. تجربه

تجربه در هرکاری می‌تواند با ارزش‌ترین چیزی باشد که نصیب شما خواهد شد، چرا که بخش اقتصادی آن گذرا خواهد بود.اجازه دهید تا شرط پنجم را اندکی نقض کنم، برای اینکه بتوانید در دنیای فریلنسر بودن تجربه کافی به دست آورید با هر نوع مشتری، هر نوع هزینه سفارش، زمان تحویل سفارش و سایر موارد در هر پروژه برخورد کرده و رفتار مشتریان را به خاطر بسپارید.
با این کار پس از گذشت مدت زمانی یک تجربه کافی به دست خواهید آورد و در کوتاهترین زمان ممکن می‌توانید مشتری خود را شناخته و بیشترین بهره‌وری را در سفارشات خود داشته باشید.

ریسک پذیر باشید و از اتفاقات جدید نترسید. به عنوان مثال، فرض کنید پروژه خود را در سه حالت به مشتری پیشنهاد داده‌اید که برای شما در هر ساعت 50.000، 125.000 و 200.000 تومان بهره‌وری اقتصادی برای پروژه مذکور خواهد داشت.

مطمئنا پروژه‌ای که در حالت سوم، یعنی 200.000 تومان برای هر ساعت باشد بیش از حد برای مشتری بالا باشد، پس چطور می‌توانید مشتری خود را قانع کنید تا با بهترین شرایطی که شما خواهید داشت پیش آمده و سفارش خود را تکمیل کند؟!

برای یک فریلنسر تازه وارد این کار مطمئنا نشدنی است، اما برای شخصی که تجربه کافی در این زمینه دارد می‌تواند به راحتی از آن استفاده کند.

اگر واقعا نمی‌خواهید تا در شروع کسب و کار فریلنسری خود ریسک کنید باید بدانید که تا انتهای میدان را باخته و جزو فریلنسرهای ناموفق خواهید بود. پس نسبت به آن بی تفاوت نباشید و با جدیت تمام هر نوع شرایطی را گذرانده و تجربه کافی بدست آورید.

7. توسعه مداوم سفارش

این سوال را از خود بپرسید، چرا مشتریان برای دریافت یک پروژه با کیفیت به سراغ شما می‌آیند؟ آیا شما پروژه با کیفیت ارائه می‎دهید یا اینکه با هزینه کم و کیفیت پایین کار می‎کنید؟
مشتری شما مطمئنا در زمینه مورد نظر تخصص ندارد و یا اینکه اگر تخصص لازم را دارد زمان و شرایط این را ندارد که در حال توسعه آن باشد. پس وقتی می‌خواهید در مورد سفارش خود با مشتری به توافق برسید اعلام کنید که آیا مایل است تا سفارش وی را به طور مداوم توسعه داده و به عبارتی پشتیبانی فنی ان را نیز به عهده داشته باشید؟!

در بیشتر موارد اگر مشتری از سفارش شما راضی باشد، پس از مدت کوتاهی از سفارش برای اینکار ممکن است به سراغ شما بیاید، چرا که شما بیشتر از هرکسی با سفارشی که انجام داده‌اید آشنایی دارید. می‌توانید برای سفارش خود یک دامنه گسترش همچون موارد زیر ارائه دهید:

  • هم افزایی: به عنوان مثال یک فریلنسر نویسنده می‌تواند علوه بر اینکه اقدام به تولید محتوا می‌کند مدیریت شبکه‌های اجتماعی را بر عهده داشته و در حقیقت یک ارزش اضافی دیگری را نیز در کنار کار اصلی دریافت کند.
  • رابطه کاربری مناسب: هرچه همکاری شما نزدیک‎تر و ترجیحا به صورت حضوری باشد مشتری خود را می‌توانید بهتر درک کرده و سرویس متناسب با ان را ارائه دهید.
  • رابطه کاری درازمدت: با افزایش حجم کاری خود برای یک مشتری خاص و دریافت سفارشات بیشتر از سوی وی، شما تعهد بیشتری به مشتری می‌دهید.
  • راحتی: مشتری شما تنها برای مقابله با یک پیمانکار به سرویس دیگری مراجعه خواهد کرد.

8. ارائه تخفیف را متوقف کنید!

یکی از اشتباهات رایج فریلنسر وردپرس این است که، وقتی اقدام به صحبت و توافق برای سفارش خود است به محض اینکه مشتری از وی تخفیفی را می‌خواهد، به آن پاسخ مثبت می‌دهد.
این شما هستید که نرخ خود را تعیین می‌کنید، اگر مشتری شما آماده پرداخت نیست شما باید مودبانه ان را از خود دور کنید، نه اینکه به تک‌تک درخواست‌های وی که منجر به کاهش هزینه سفارش خواهد شد، پاسخ مثبت دهید. زیرا با اینکار مانع افزایش درآمد فریلنسر وردپرس می شوید. این کار می‌تواند برای شما مشکل باشد، اما برای افزایش تجربه به آن نیاز دارید.

برخی مشتریان نیز از شما تخفیف می‌خواهند اما به شرطی که شما کار خود را تضمین کنید. این روش به نظر مناسب‌تر است، پس درباره آن تصمیم درستی بگیرید، اما نه به حدی که کمترین هزینه را برای پروژه تعیین کنید.

نظر شما چیست؟ دیدگاه‌های خود را درباره یک فریلنسر موفق برای ما ارسال کنید 🙂

شاد باشید..

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.