بهترین هاست لینوکس

بهترین هاست لینوکس بهترین هاست لینوکس

شما دارای هر که کسب‌وکاری باشید برای موفقیت بیشتر نیازمند داشتن یک وب‌سایت هستید. در این جهان ‌همیشه متصل، حتی کسب‌وکارهای ساده و ابتدایی نیز باید از طریق وب قابل دسترسی باشند. یک کسب‌وکار موفق به صفحه‌ای با موقعیت مکانی و ساعات کاری و در برخی موارد صفحات فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات نیاز دارد. برای راه‌اندازی یک وب‌سایت شما به سه مورد نیازمندید: دامنه، هاست و انتخاب سیستم مدیریت محتوا. دامنه شما همان آدرس سایت شما، هاست محل ذخیره‌سازی فایل‌های سایت شما و سیستم مدیریت محتوا در واقع عاملی برای ساخت سایت شما خواهد بود که در اینجا وردپرس مدنظر ما است. در ادامه ما به ویژگی‌هایی که یک هاست لینوکس (مناسب‌ترین هاست برای وردپرس) باید داشته باشد خواهیم پرداخت و در پایان‌ هم بهترین هاست لینوکس را معرفی خواهیم کرد.

بهترین هاست لینوکس

ممکن است برخی از کاربران تازه‌کار تفاوت زیادی را بین هاست ویندوز و هاست لینوکس مشاهده نکنند اما این دو نوع سرور دارای عملکرد، امنیت، قیمت‌گذاری و پایگاه داده بسیار متفاوت هستند که بر عملکرد وب‌سایت شما تأثیر می‌گذارد. آیا می‌دانید هاست لینوکس چیست؟ مسلما بهتر است در وهله اول درباره آن اطلاعات خوبی داشته باشید.

هاست لینوکس چیست

هنگام خرید هاست اشتراکی، ممکن است متوجه انتخاب بین هاست ویندوز و لینوکس شوید. این انواع مختلف میزبانی اشاره به سیستم‌عامل نصب شده روی سرور وب‌سایت شما دارد. سیستم‌عامل‌های مبتنی بر یونیکس، ازجمله لینوکس، CentOS، رد هت، دبیان و اوبونتو، تقریباً 70٪ از کل وب‌سایت‌ها را تأمین می‌کنند، سیستم‌عامل ویندوز هم 30% دیگر را تأمین می‌کند.

از آنجا که لینوکس و بسیاری از نرم‌افزارهای پشتیبانی‌کننده و فناوری‌های سرور آن، برنامه‌هایی منبع باز هستند، بسته‌های میزبانی این سیستم‌عامل بعضی اوقات ارزان‌تر از ویندوز هستند. شما تفاوت زیادی بین این دو سیستم‌عامل مشاهده نخواهید کرد، اما به‌طورمعمول لینوکس متناسب با بهترین نیازهای مشتریان است.

linux hosting- هاست لینوکس
انتخاب هاست لینوکس برای ساخت وبسایت وردپرسی

پلتفرم انتخابی شما بستگی به زبان‌هایی دارد که برای ایجاد وب‌سایت خود استفاده می‌کنید. سایت‌هایی که از PHP و MySQL استفاده می‌کنند – زبان برنامه‌نویسی و سیستم پایگاه داده وردپرس – باید در یک هاست لینوکس قرار بگیرند. اگر سایت خود را با استفاده از ASP.NET، ASP یا MS SQL ایجاد می‌کنید، بهتر است از هاست ویندوز استفاده کنید.

وردپرس بر پایه PHP و MySQL ساخته شده است و بهتر است که روی هاست لینوکس قرار بگیرند. البته می‌توانید روی هاست ویندوز هم وردپرس را قرار دهید اما عملکرد سایت شما پایین‌تر خواهد بود. حال که فهمیدیم هاست لینوکس چیست ، در ادامه مقاله برای انتخاب بهترین هاست لینوکس همراه ما باشید.

چرا لوگو لینوکس یک پنگوئن است؟

linux logo- لوگوی لینوکس
لوگوی هاست لینوکس

لوگو لینوکس یک پنگوئن به نام Tux است و چون هاست‌های لینوکس بر پایه لینوکس ساخته شده‌اند از لوگوی اصلی خود لینوکس استفاده می‌کنند. لینوس توروالدز، خالق اصلی سیستم‌عامل لینوکس، هنگام بازدید از باغ وحش ملی در استرالیا توسط یک پنگوئن به نام Tux گاز گرفته شد. همین گاز گرفته شدن کافی بود تا توروالدز لوگو لینوکس را یک پنگوئن Tux انتخاب کند!

انواع مختلف سیستم‌عامل‌های لینوکس را بشناسید

برخلاف ویندوز – و همچنین macOS – سیستم‌عامل لینوکس می‌تواند به چندین روش مختلف روی سرور میزبان وب ظاهر شود. توسعه‌دهندگان متن‌باز متناسب با نیازهای مختلف کاربران، لینوکس را در توزیع‌های مختلف سفارشی کرده‌اند. محبوب‌ترین توزیع‌های لینوکس عبارت‌اند از:

  • CentOS
  • Ubuntu Linux
  • Debian
  • Linux Mint
  • Arch Linux
  • Fedora
  • OpenSUSE
  • Red Hat Enterprise Linux

اگر شما از هاست اشتراکی استفاده می‌کنید توزیع‌های بالا تفاوت زیادی ایجاد نمی‌کند. مشاغل بزرگ‌تر یا توسعه‌دهندگان با تجربه‌تر، توزیع‌های مختلف را بر اساس VPS یا برنامه‌های اختصاصی طبق اهداف یا ترجیحات خاص خود نصب می‌کنند.

انواع سرورهای لینوکس را بشناسید

هاست لینوکس در قالب‌های مختلفی ارائه می‌شود و نیازهای همه افراد مختلف از یک شخص گرفته تا سازمان‌های بزرگ را بر عهده می‌گیرد. در زیر هاست‌های لینوکس را در هر سطح از هاست اشتراکی گرفته تا هاست اختصاصی معرفی کرده‌ایم تا بتوانیم به بهترین هاست لینوکس دست یابیم.

هاست اشتراکی

هاست مشترک هاستی است که در آن ارائه دهنده هاست چندین (صدها یا شاید هزاران) سایت را در یک سرور واحد قرار می‌دهد. دلیل این کار هم پایین آوردن قیمت‌ها است. مثلاً فرض کنید که قیمت یک سرور واحد 1 میلیون تومان است اگر بخواهیم 50 سایت را در آن میزبانی کنیم در حقیقت برای هر سایت هزینه‌ای معادل 20 هزار تومان در نظر گرفته می‌شود که قیمت بسیار مناسبی است.

از نظر میزبانی وب، همه سایت‌ها از منابع یک سرور واحد استفاده می‌کنند، بنابراین افزایش زیاد ترافیک در یک سایت ممکن است عملکرد سایت‌های دیگر در آن سرور را تحت تأثیر قرار دهد.

سرور VPS

سرور VPS یا سرور مجازی اختصاصی مانند هاست اشتراکی است که در آن چندین سایت در یک سرور واحد باهم مشترک هستند اما تعداد سایت‌هایی که در سرور واحد قرار دارند بسیار کمتر از هاست اشتراکی است. روش کلی کار به این شکل است که یک سرور واحد و بزرگ را با استفاده از نرم‌افزارهای مجازی‌سازی تقسیم‌بندی می‌کنند و هر بخش را به‌عنوان یک سرور VPS در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

دسترسی شما در این نوع سرویس بسیار بیشتر از هاست اشتراکی است. اگر شما نمی‌خواهید از هاست‌های گرانقیمت اختصاصی استفاده کنید و همچنین هاست‌های اشتراکی هم جوابگوی کار شما نیست، سرور VPS می‌تواند یک گزینه مناسب برای شما باشد. قیمت این سرور تقریباً دو برابر هاست اشتراکی است.

میزبانی وب اختصاصی

اگر سایت شما دارای بازدید روزانه بالایی باشد باید منابع سرور شما هم بالا باشد. در این حالت برای اینکه سایت شما دچار افت سرعت نشود و کاربران از سایت شما راضی باشند باید منابع سرور خود را ارتقا دهید. این منابع احتمالاً در هاست اشتراکی و سرور VPS موجود نیست و شما باید یک میزبانی وب اختصاصی تهیه کنید. قیمت این نوع سرور بسیار بالا است و شما باید درآمد قابل‌توجهی داشته باشید تا بتوانید این هاست را تهیه کنید.

  9 استراتژی قدرتمند برای بازاریابی محتوایی برای سال 2021

برخلاف هاست اشتراکی و سرور VPS، در میزبانی وب اختصاصی سایت شما با هیچ سایت دیگر مشترک نیست و سایت شما به‌تنهایی یک سرور واحد را در اختیار دارد. به این معنا که سایت شما می‌تواند از تمام قدرت سرور استفاده کند و احتمال کند شدن یا از دسترس خارج شدن سایت بسیار پایین می‌آید.

اگر به دنبال سایتی پر قدرت هستید، تهیه میزبانی وب اختصاصی راهی است که باید انجام دهید. تعمیر و نگهداری میزبانی وب اختصاصی تماماً در اختیار شما خواهد بود و تمامی دسترسی‌های ممکن را خواهید داشت.

هاست وردپرس

هاست وردپرس هم یک نوع هاست لینوکس است که برای سایت‌های وردپرسی بهینه‌سازی شده است. اگر سایت شما بر پایه وردپرس باشد، این هاست می‌تواند تا حد قابل قبولی نیازهای شما را برطرف کند.

هاست وردپرس هم یک نوع هاست اشتراکی است اما از نظر سرعت، امنیت و قدرت برای وردپرس بهینه‌شده است. با این ویژگی‌ها قطعاً باید قیمت آن بیشتر از هاست‌های اشتراکی معمولی باشد.

ویژگی‌هایی که بهترین هاست لینوکس باید داشته باشد

هاست لینوکس چیست
هاست لینوکس چیست

حال نوبت به انتخاب بهترین هاست لینوکس می‌رسد. در زیر تعدادی از ویژگی‌های مهم که بهترین هاست لینوکس باید داشته باشد را ذکر می‌کنیم. دقت داشته باشید که اگر شما در اول راه قرار دارید، می‌توانید از هاست اشتراکی و یا هاست وردپرس استفاده کنید. اگر سایت شما رشد قابل ‌توجهی داشت و این هاست نتوانست نیازهای شما را برطرف کند به‌راحتی می‌توانید سرویس خود را به VPS و یا میزبانی وب اختصاصی ارتقا دهید.

آپتایم، آپتایم، آپتایم!

منظور از آپتایم میزان در دسترس بودن سایت شما برای کاربر است، در واقع میزان آنلاین بودن سایت شما در سطح نت است. آپتایم را در یک دوره یک‌ساله و به‌صورت درصدی حساب می‌کنند. هر چه درصد نزدیک‌تر به صد باشد، آپتایم سرور بهتر است. برای اینکه بتوانید بهترین هاست لینوکس را انتخاب کنید باید به آپتایم سرویس‌دهنده دقت کنید. مهم‌ترین ویژگی که هر سرویس باید داشته باشد آپتایم بالا است، اگر هاست شما دارای آپتایم پایین باشد، سایت شما زودبه‌زود از دسترس خارج می‌شود که باعث از دست دادن تعداد زیادی کاربر خواهد شد.

تعداد اکانت ایمیل

اگر قصد حضور در وب را دارید، باید ایمیل داشته باشید. این یک راه مناسب برای کاربران و مشتریان بالقوه است که برای شما پیام، فایل Word یا فایل‌های دیگر را ارسال کنند. برخی از میزبان‌های وب نسبت به پلن انتخابی شما ایمیل را تعیین می‌کنند و برخی دیگر از میزبان‌های وب امکان ایجاد نامحدود ایمیل را ارائه می‌دهند (که برای رشد در آینده عالی است). سعی کنید شرکتی را انتخاب کنید که تعداد اکانت ایمیل نامحدود ارائه می‌دهد.

فضای هاست

فضای هاست همان حجم هاست است یعنی مقداری که هاست در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید محتویات سایت خودتان را در آن قرار دهید. معمولاً قیمت‌گذاری شرکت‌های هاستینگ براساس فضای هاست است. هرچه فضا بیشتر باشد، قیمت آن‌‌ هم افزایش پیدا می‌کند.

کاربرانی که از وردپرس استفاده می‌کنند برای شروع کار می‌توانند از حجم‌های کم (500 مگابایت) استفاده کنند و بعدازاینکه تعداد فایل‌های سایت بیشتر شد، می‌توانند مقدار فضای هاست را افزایش دهند.

کنترل پنل

مناسب‌ترین کنترل پنل برای سایت‌های وردپرسی، کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل است. این دو کنترل پنل از نظر امنیت و سرعت تقریباً در یک سطح هستند و فقط از نظر ظاهری با هم تفاوت دارند. کنترل سی پنل به دلیل تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران در حال حاضر محدود است و بهتر است شما از دایرکت ادمین استفاده کنید.

پشتیبان گیری

شما باید شرکت هاستینگی را انتخاب کنید که به‌صورت مداوم از سایت شما پشتیبان تهیه کند. معمولاً برای هاست‌های اشتراکی و وردپرس پشتیبان‌گیری به دو صورت پشتیبان گیری از دیتابیس (روزانه) و به‌صورت کامل (هفتگی) است.

پشتیبانی

یکی دیگر از مهم‌ترین مواردی که باید در انتخاب بهترین هاست لینوکس به آن دقت کافی داشته باشید، نحوه‌ی پشتیبانی است. سعی کنید سرویسی را انتخاب کنید که پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته را داشته باشد تا شما در هر زمان از شبانه‌روز سایتتان به مشکل برخورد بتوانید با هاست خود در ارتباط باشید.

قبل از خرید می‌توانید به شرکت موردنظر خود تیکت ارسال کنید و نحوه‌ی پاسخ‌دهی و زمان پاسخ‌دهی آن‌ها را امتحان کنید. اگر سرعت پاسخ‌گویی مناسبی داشتند، می‌توانید اقدام به خرید پلن دلخواه خود کنید.

شرکت‌های توصیه‌شده

اگر امکان خرید از شرکت‌های خارجی را دارید می‌توانید از پلن‌های آن‌ها استفاده کنید. شرکت‌های زیر بهترین شرکت‌های هاستینگ در دنیا هستند و در حال حاضر میزبان میلیون‌ها سایت هستند:

اگر امکان خرید از شرکت‌های خارجی را ندارید و می‌خواهید از شرکت‌های ایرانی خرید کنید، بهترین انتخاب برای شما می‌تواند شرکت ایران سرور باشد. این شرکت تمامی مواردی که در بالا ذکر شد را دارد و می‌تواند سایت شما را به‌خوبی پشتیبانی کند.
همچنین می‌توانید از سرویس‌های هاست ایران نیز برای هاست لینوکس استفاده کنید. ایران هاست نیز پشتیبانی و خدمات خوبی را ارائه کرده و می‌تواند به عنوان یک سرویس‌دهنده استاندارد روی آن حساب کرد.

هاست لینوکس

برای انتخاب بهترین هاست لینوکس شما گزینه‌های زیادی را در اختیار دارید اما توصیه ما شرکت‌هایی است که در بالا معرفی کرده‌ایم. اگر شما از وردپرس استفاده می‌کنید، حتماً از هاست لینوکس با کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده کنید. اگر کسب‌وکار آنلاین خودتان را به‌تازگی شروع کرده‌اید می‌توانید از پلن‌های کم‌حجم و قیمت‌ پایین هاست لینوکس استفاده کنید و به‌مرورزمان پلن‌های خودتان را ارتقا دهید.

به نظر شما بهترین هاست لینوکس متعلق به کدام شرکت است؟ لطفاً دلیل انتخاب شرکت هاستینگ خودتان را در دیدگاه‌ها ذکر کنید.

منابع

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.