بهترین شبکه های اجتماعی برای اشتراک گذاری کدام است؟

بهترین شبکه های اجتماعی بهترین شبکه های اجتماعی

بشر به عنوان موجودی با تمایلات اجتماعی، همیشه پذیرای فناوری‌هایی بوده که که انسان‌ها را به هم متصل می‌کنند. هر ساله تعداد فزاینده‌ای از مردم در شبکه‌های اجتماعی ثبت‌نام کرده و از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. در حالی‌که تا سال 2010 تنها یک میلیارد نفر از رسانه های اجتماعی استفاده می‌کردند، در عرض پنج سال بعد از آن این رقم به بیش از ۲ میلیارد نفر رسیده است. با توجه به ارزان‌تر شدن تلفن‌های هوشمند و پیشرفت‌ها و بهبودهای اتصال به اینترنت، باید انتظار داشته باشیم که این تعداد حتی بیشتر شود. معنای این برای بازاریابان این است که پتانسیل بسیار زیادی برای دستیابی به مخاطبان گسترده و درگیر در رسانه های اجتماعی وجود دارد. و این فقط به شبکه‌های اجتماعی محبوب مانند فیس بوک، توییتر و اینستاگرام محدود نمی‌شود. ما در این مقاله بهترین شبکه ‌های اجتماعی‌ که می‌توانید در استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی از آن‌ها بهره ببرید را به شما معرفی خواهیم کرد با همیاروردپرس همراه باشید.

بهترین شبکه های اجتماعی

به اختصار در این مقاله خواهید خواند:

  • دلایل اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و مزایای آن چیست؟
  • بهترین شبکه‌های اجتماعی برای اشتراک گذاری مطالب
    • فیس‌بوک
    • اینستاگرام
    • توییتر
    • تامبلر
    • لینکدین
    • واتس اپ
    • تلگرام
    • پینترست
    • یوتیوب
    • ردیت
    • توییچ
    • ویرگول
    • اُمیگو

دلایل اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و مزایای آن چیست؟

مهم‌ترین دلایل برای حضور در شبکه‌های اجتماعی را می‌توان در چند حوزه بررسی کرد. ارتباط نزدیک و روزانه با اعضای خانواده، دوستان و اطرافیان را می‌توان مهمترین دلیلی دانست که لزوم حضور در شبکه‌های اجتماعی را ایجاب می‌کند. همچنین به منظور به روز بودن، دریافت آخرین اخبار، قرار گرفتن در جریان اتفاقات روز و داشتن سرگرمی در اوقات فراغت را می‌توان دلیل دیگری برای فعالیت در این شبکه‌ها قلمداد کرد. همچنین ایجاد یک شبکه‌ی بازاریابی و خرید و فروش کالا نیز می‌تواند برای بسیاری انگیزه برای فعالیت در این شبکه‌ها ایجاد کند. همچنین یافتن مطالب خنده‌دار و سرگرم کننده و همچنین آشنایی با آدم‌های جدید و به اشتراک‌گذاری تصاویر و فیلم با دیگران نیز می‌تواند دلایل دیگری برای فعالیت و حضور در این شبکه‌ها باشد.

بهترین شبکه‌های اجتماعی برای اشتراک گذاری مطالب

در عصر حاضر شبکه‌های اجتماعی فراوانی به وجود آمده‌اند که در حوزه‌های مختلف در حال فعالیتند. ما در ادامه بهترین شبکه های اجتماعی برای هر حوزه را به شما معرفی خواهیم کرد.

1. فیس‌بوک

facebook-بهترین شبکه های اجتماعی
فیس‌بوک

در حال حاضر فیس‌بوک بزرگترین شبکه‌ی اجتماعی در جهان است. با داشتن 2.6 میلیارد کاربر فعال ماهانه تا سال 2020، به جرات می‌توان گفت اکثر کاربران شبکه‌های اجتماعی در فیس بوک حضور دارند. این تعداد کاربر تقریباً یک سوم جمعیت جهان است! بنابراین این موضوع فیس‌بوک را یک بستر عالی برای برندها می‌کند تا محصولات خود را در معرض مخاطبان عظیمی قرار دهند. بیش از ۶۵ میلیون کسب‌وکار با استفاده از صفحات فیس‌بوک و بیش از شش میلیون تبلیغ کننده به طور فعال در حال تبلیغ کسب‌وکار خود در فیس بوک هستند.

فیس‌بوک نه تنها بزرگترین بلکه یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی است زیرا تقریباً تمام قالب‌های محتوا در فیس بوک بسیار عالی کار می‌کنند. کاربران می‌توانند پست‌های متنی، پیوندها، تصاویر و فیلم‌ها را با دوستان فیسبوکی خود به اشتراک بگذارند. آن‌ها می‌توانند افراد و صفحات معروف را دنبال کنند و نسبت به پست‌های افراد روی این پلتفرم واکنش نشان دهند. برندها همچنین می‌توانند محصولات خود را با استفاده از تبلیغات پولی در فیس بوک تبلیغ کنند.

به یاد داشته باشید که محتوای خود را برای تلفن‌های همراه بهینه کنید زیرا 94 درصد از کاربران فیس‌بوک از طریق برنامه‌ی تلفن همراه به فیس‌بوک دسترسی پیدا می‌کنند.

2. اینستاگرام

instagram-بهترین شبکه های اجتماعی
اینستاگرام

اینستاگرام یک رسانه‌ی اجتماعی اشتراک گذاری عکس و فیلم است. اپلیکیشن اینستاگرام این امکان را به شما می‌دهد تا طیف گسترده‌ای از مطالب مانند عکس، فیلم، داستان و فیلم‌های زنده را به اشتراک بگذارید. همچنین اینستاگرام قسمتی تحت عنوان  IGTVنیز برای فیلم‌های با زمان طولانی‌تر راه‌اندازی کرده است.

اینستاگرام شبکه‌ای است که با سرعت بسیار بالایی در حال رشد می‌باشد. این شبکه‌ی اجتماعی اگرچه بیشتر مبتنی بر برنامه است، اما کاربران قادر هستند از طریق نسخه‌ی وب‌ نیز به فید خود دسترسی پیدا کنند. این شبکه با امکانات مناسب و ماهیت بصری خود محبوبیت بالایی در بین کاربران جوان تر دارد. طبق آمار، 32 درصد از کاربران بین 18 تا 24 سال و 33 درصد نیز در سنین 25 تا 34 سال قرار دارند. اینستاگرام سرانجام در ژوئن سال 2018، توانست به 1 میلیارد کاربر فعال ماهانه برسد.

همین عوامل موجب گشته که اینستاگرام در زمره‌ی بهترین شبکه های اجتماعی برای کسب و کار‌ها قرار بگیرد. شما به عنوان یک برند، می‌توانید پروفایل تجاری در اینستاگرام ایجاد کنید و با استفاده از ابزار‌های شخص ثالث به تجزیه و تحلیل پروفایل و پست‌های خود و همچنین برنامه‌ریزی پست‌ها بپردازید.

همچنین اگر شما مدیر وبسایت هستید، می‌توانید افزایش ترافیک سایت با اینستاگرام را تجربه کنید!

3. توییتر

twitter-بهترین شبکه های اجتماعی
توییتر

توییتر یک رسانه‌ی اجتماعی برای اخبار، سرگرمی، ورزش، سیاست و موارد دیگر است. آنچه توییتر را از بسیاری از رسانه‌های اجتماعی دیگر متفاوت می‌کند این است که تأکید شدیدی بر اطلاعات زمان واقعی دارد (اتفاقاتی که هم اکنون رخ می دهد). یکی دیگر از خصوصیات منحصر به فرد توییتر این است که برخلاف اکثر رسانه‌های اجتماعی که حد بسیار بالاتری دارند، فقط اجازه نوشتن 280 کاراکتر را در یک توییت می‌دهد (140 برای ژاپنی، کره ای و چینی).

همچنین توییتر اغلب به عنوان کانال خدمات مشتری استفاده می‌شود. طبق گفته تبلیغ کنندگان در توییتر ، بیش از 80 درصد درخواست‌های خدمات مشتریان شبکه‌های اجتماعی در توییتر اتفاق می‌افتد. بسیاری از ابزارهای سرویس‌دهی به مشتری در رسانه‌های اجتماعی، مانند پاسخ بافر، اکنون برای کمک به شما در مدیریت مکالمات خدمات با مشتری اجتماعی وجود دارد.

توییتر بستری است که به کاربران امکان می‌دهد درصدر مباحث پرطرفدار یا به اصطلاح ترند بمانند و در مکالمات مربوطه دخالت داشته باشند. در سال 2019، این پلتفرم بیش از 330 میلیون کاربر فعال ماهانه داشت. در حالی که به اندازه سایر رسانه‌های اجتماعی کاربر ندارد، اما یک پایگاه کاربر بسیار درگیر دارد. کاربران توییتر به طور متوسط روزانه حداقل 500 میلیون توییت ارسال می‌کنند. همین موضوع توییتر را یک رسانه‌ی عالی برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی قرار می‌دهد.

4. تامبلر

Tumblr-بهترین شبکه های اجتماعی
تامبلر

تامبلر یکی دیگر از پلتفرم‌های پیشرو در رسانه‌های اجتماعی است. تامبلر درواقع یک سایت میکروبلاگینگ و یک شبکه‌ی اجتماعی برای به اشتراک گذاری متن، عکس، پیوندها، فیلم‌ها، فایل‌های صوتی و موارد دیگر است. مردم طیف وسیعی از چیزها را در تامبلر از عکس های گربه گرفته تا عکسای هنری و مد به اشتراک می‌گذارند.کاربران می‌توانند به جوامع بپیوندند و در گفتگوهای فرهنگی شرکت کنند تا ایده‌های خود را توسعه دهند. این یکی از سایت های برتر در رسانه های اجتماعی برای خودنمایی است و در بین نوجوانان بسیار محبوب است.

در فوریه سال 2020، در کل 321 میلیون بازدیدکننده‌ی منحصربه فرد از تامبلر بازدید کرده‌اند. در ظاهر، یک وبلاگ تامبلر می‌تواند دقیقاً مانند هر وب‌سایت دیگری به نظر برسد. بنابراین بسیاری از وبلاگ‌هایی که شما از طریق اینترنت به آن‌ها دسترسی پیدا کرده‌اید امکان دارد از تامبلر استفاده کرده باشند!

5. لینکدین

linkdin-بهترین شبکه های اجتماعی
لینکدین

لینکدین یک رسانه‌ی اجتماعی برای متخصصان است و در بین مخاطبان B2B(بازاریابی تجارت به تجارت) بسیار محبوب است. این پلتفرم با گذشت سال‌ها به سرعت رشد کرده و در حال حاضر 690 میلیون عضو دارد. اعضا می‌توانند ارتباطات حرفه‌ای خود را بر روی این پلتفرم گسترش دهند، نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارند و به دنبال شغل گشته و درخواست شغل کنند.

لینکدین ‌همچنین یک بستر عالی برای به اشتراک گذاشتن تخصص حرفه ای شماست‌. در حال حاضر لینکدین بیشتر از یک بستر برای رزومه و جستجوی شغل است. این سایت به یک وب سایت اجتماعی حرفه‌ای تبدیل شده که در آن متخصصان صنعت محتوا، شبکه را با یکدیگر تقسیم می‌کنند و برند شخصی خود را می‌سازند. همچنین برای کسب و کارها به مکانی تبدیل شده‌است که رهبری و اختیارات خود را در صنعت خود تثبیت کرده و استعداد‌ها را به شرکت جذب کنند.

6. واتس‌اپ

whatsApp-بهترین شبکه های اجتماعی
واتس‌اپ

واتس اپ یک برنامه‌ی پیام رسانی است که به کاربران اجازه می‌دهد پیام‌های متنی، تصاویر، یادداشت‌های آوایی‌، فایل‌های صوتی‌، اسناد و فیلم‌ها را به اشتراک بگذارند. این پلتفرم در طول سال‌ها به صورت تصاعدی رشد کرده و از ماه مارس سال 2020 حدود 2 میلیارد کاربر ماهانه داشته است. علاوه بر پایگاه کاربر در حال رشد‌، این پلتفرم‌، بسیاری ویژگی‌های جدید را نیز برای ایجاد تعامل آسان‌تر بین کاربران معرفی کرده‌است.

  آموزش جامع اتصال دامنه به هاست

در حالی که قبلاً کاربران فقط می‌توانستند تماس‌های یک به یک برقرار کنند، اما اکنون ویژگی تماس گروهی نیز اضافه شده است. آن‌ها همچنین ویژگی Status (وضعیت) را معرفی کردند که به کاربران امکان می‌دهد وضعیت خود را با گذاشتن عکس، فیلم و متن که پس از 24 ساعت ناپدید می‌شوند، به روز کنند.

واتس اپ برنامه‌ای است که توسط افراد در بیش از 180 کشور جهان استفاده می‌شود. در ابتدا، واتس اپ تنها توسط مردم برای ارتباط با خانواده و دوستان استفاده می‌شد. به تدریج، مردم از طریق واتس اپ شروع به برقراری ارتباط با مشاغل و کسب و کار‌ها کردند.

واتس اپ در حال ایجاد بستر كسب و كار خود است تا به مشاغل اجازه دهد كه از كسب و كاری مناسب برخوردار شوند، پشتیبانی از مشتری ارائه دهند و به‌روز‌رسانی‌های خود را با مشتریان در مورد خریدهای خود به اشتراک بگذارند. برای مشاغل کوچک، برنامهWhatsApp Business  ایجاد کرده است در حالی که برای مشاغل متوسط و بزرگ‌، API واتس اپ بیزنس وجود دارد.

7. تلگرام

Telegram-تلگرام
بهترین شبکه های اجتماعی

این برنامه یک بستر پیام رسانی فوری است که تا حدودی شبیه واتس اپ می‌باشد که می‌توانید از آن برای ارسال پیام‌های رایگان استفاده کنید. یکی از مزایای منحصر به فرد تلگرام این است که تمام پیام‌های به اشتراک گذاشته شده در این پلتفرم رمزگذاری شده می‌باشند و می‌توانند خود تخریب شوند. بنابراین، وقتی موضوع امنیت و حریم شخصی به میان می‌آید، تلگرام حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

یکی دیگر از ویژگی‌های خوب آن این است که به شما امکان می‌دهد تا گروه‌هایی به حدود 200000 عضو ایجاد کنید‌، این چیزی بیشتر از آنچه می‌باشد که دیگر پیام رسان‌ها ارائه می‌دهند. برند‌ها می‌توانند چت‌بات در تلگرام ایجاد کنند یا از ویژگی کانال تلگرام برای پخش پیام به تعداد نامحدودی مشترک استفاده کنند. این برنامه برای دستگاه‌های iOS و اندروید و همچنین برای دسک تاپ در دسترس است و بیش از 400 میلیون کاربر دارد.

8. پینترست

pinterest-بهترین شبکه های اجتماعی
پینترست

پینترست یک رسانه‌ی ارتباط‌جمعی به شکل آلبوم عکس می‌باشد و به همین دلیل بسیار بصری است. کاربران می‌توانند تابلوهای مضمونی ایجاد کرده و تصاویر و محصولات را به این تابلو اضافه کنند. برندها حتی می‌توانند پین‌های قابل خرید ایجاد کنند که از طریق آن کاربران می‌توانند مستقیماً خرید انجام دهند.

در سال 2019، 335 میلیون کاربر فعال ماهانه در این شبکه‌ی اجتماعی حضور داشتند. این کاربران بیش از 200 میلیارد پین در بیش از 4 میلیارد تابلو ایجاد کرده‌اند. پینترست جایی است که مردم برای کشف چیزهای جدید می‌روند و از آن‌ها الهام می‌گیرند، کاملا برخلاف اغلب سایت‌های ارتباط جمعی که تمرکز اصلی آن‌ها در سرگرمی و مشغولیت کاربر است. با توجه به گفته‌ی پینترست، ۷۸ درصد از کاربران می‌گویند که محتوایی که از برند‌ها در این شبکه قرار دارد مفید و کاربردی می‌باشند (بسیار بیشتر از سایت‌های دیگر). این به برند شما فرصتی منحصر به فرد می‌دهد تا تصمیمات خرید آن‌ها را شکل دهد.

از آنجا که کاربران پینترست می‌خواهند از امتحان کردن یا خرید چیزهای جدید الهام بگیرند‌، حضور در پینترست می‌تواند به قرار دادن برند شما در ذهن آنها کمک کند.

9. یوتیوب

Youtube-بهترین شبکه های اجتماعی
یوتیوب

یوتیوب بزرگترین بستر اشتراک گذاری ویدیو در جهان است. یوتیوب این امکان را به کاربران می‌دهد که فیلم در این پلتفرم بارگذاری کنند، فیلم‌های سایر کاربران را مشاهده کرده و با آن‌ها تعامل برقرار کنند. یوتیوب در سال 2019، به طور متوسط 2 میلیارد کاربر فعال ماهانه داشت. کاربران یوتیوب هر روز یک میلیارد ساعت فیلم در آن تماشا می‌کنند و به صورت میانگین روزانه 40 دقیقه در حال تماشای فیلم بر روی این پلتفرم هستند.

یوتیوب علاوه بر اینکه دومین رسانه بزرگ اجتماعی می‌باشد، بعنوان دومین موتور جستجوی بزرگ بعد از گوگل نیز شناخته می‌شود. برای شروع، می‌توانید یک کانال یوتیوب برای نام تجاری خود ایجاد کنید که در آن ویدیوهای خود را برای مشترکان خود بارگذاری کرده تا مشاهده و لایک کنند و نظر گذاشته و آن را با کاربران دیگر یه اشتراک بگذارند.

کاربران زیاد، یوتیوب را یک ابزار مناسب برای اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی قرار می‌دهد. برای افزایش دسترسی در یوتیوب و افزایش دنبال کننده نیز می‌توانید در یوتیوب تبلیغات انجام دهید.

10. ردیت

reddit
ردیت

ردیت، که به عنوان صفحه اول اینترنت نیز شناخته می‌شود، بستری است که کاربران می‌توانند سوالات، پیوندها و تصاویر خود را ارسال کنند‌، در مورد آنها بحث کنند و به آن‌ها رای دهند. پست‌ها در تابلوهای ایجاد شده توسط کاربر به نام ساب‌ردیت سازماندهی می‌شوند، که موضوع‌های مختلفی از جمله اخبار، علم، فیلم، بازی‌های ویدئویی، موسیقی، کتاب، تناسب اندام، غذا و اشتراک تصویر را در بر می‌گیرد. همچنین از آنجا که کاربران آخرین اخبار منابع مختلف را به اشتراک می‌گذارند، می‌توان آن را تا حدودی یک سایت جمع کننده‌ی خبر دانست. سپس سایر کاربران با اخبار منتشر شده در ردیت ارتباط برقرار می‌کنند، آنرا تأیید یا از آن استفاده می‌کنند و درباره آن اظهار نظر می‌کنند.

این جامعه بسیار عظیم است و ماهانه بالغ بر 1.3 میلیارد بازدید کننده دارد. بیشترین ترافیک ورودی به سایت نیز از ایالات متحده و به دنبال آن انگلیس و کانادا انجام می‌شود.

11. توییچ

twitch
توییچ

توییچ پلتفرم استریم ویدئو می‌باشد که متعلق به آمازون است و در آگوست ۲۰۱۱ معرفی شد. یک بستر پخش مستقیم است که بیشتر توسط گیمرها برای پخش بازی خود یا تماشای بازی سایر گیمرها استفاده می‌شود. کاربران می‌توانند با پخش مستقیم سایر گیمرها ارتباط برقرار کرده و درباره آنها اظهار نظر کنند یا برای مخاطبان خود فیلم در توییچ بارگذاری کنند. این شرکت حدود 5 میلیون استریمر ماهانه دارد.

12. ویرگول

virgool
ویرگول

ویرگول یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی حال حاضر در ایران است که محوریت اصلی آن بر متن می‌باشد. این پلتفرم توانسته در مدت کوتاهی پس از تاسیس خود مخاطبان بسیاری را جذب خود کند و در حال حاضر با داشتن رتبه 140 آلکسای ایران، جایگاه مناسبی از این نظر در میان وبسایت‌های ایرانی برای خود دست و پا کرده است. ویرگول دراصل یک پلتفرم روزنامه‌نگاری است و به دلیل تشابه زیاد آن با وبسایت Medium، در میان کاربران ایرانی، مشهور به مدیومِ ایرانی شده است.

محوریت اصلی در این شیوه‌ِی جدید وبلاگ نویسی در ویرگول در مقایسه با وبلاگ نویسی سنتی، تولید محتوای با ارزش بالا می‌باشد. در واقع ویرگول در عمل با کنترل پست‌ها در مقابل انتشار مقالات بی‌ارزش یا به اصطلاح اسپم مقاومت می‌کند و اجازه‌ی انتشار محتوای کپی و نامفهوم را نمی‌دهد. هم اکنون ویرگول به دو صورت یعنی به صورت نسخه‌ی وب و اپلیکیشن موبایل قابل دسترس می‌باشد.

13. اُمیگو

omigo
اُمیگو

اُمیگو یکی دیگر از پلتفرم‌های مشابه با Medium در ایران است که کارکرد‌های مشابهی مانند ویرگول دارد و بستری فراهم کرده است که کاربران علاقمند به نوشتن در آن به تولید محتوای کاربردی و ارزشمند بپردازند. این شبکه علاوه بر این، امکان پرسیدن سوال و همچنین جواب دادن به سوالات دیگران را نیز در بطن خود قرار داده که می‌تواند بسیار کارآمد باشد. اُمیگو در حال حاضر به دلیل نوپا بودن از رتبه‌بالایی در میان سایت‌های ایرانی برخوردار نیست. اما درصورت داشتن راهبرد مناسب قطعا پیش‌بینی موفقیت آن در ادامه، کار سختی نخواهد بود.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

موضوع اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی موضوعی بسیار مهم مخصوصا برای کسب و کارها و مشاغل مختلف است. توجه به استفاده‌ی درست از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی و جذب مخاطبین گسترده‌ی این فضاها امری است که در نهایت منجر به تشکیل یک چیدمان درست بازاریابی و لذا فروش بیشتر خواهد شد. ما در این مقاله سعی کردیم بهترین شبکه های اجتماعی در دنیا و ایران را به شما عزیزان معرفی کنیم. امیدوارم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

در صورت بروز هر گونه سوال می‌توانید آن را از بخش دیدگاه‌ها بپرسید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

منبع: buffer.com و neilpatel.com

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.