آموزش جامع اتصال دامنه به هاست

اتصال دامنه به هاست اتصال دامنه به هاست

اتصال دامنه به هاست یکی از مهمترین کارهایی است که بعد از خرید هاست و دامنه باید توسط مدیر سایت انجام شود. علی رغم اینکه انجام اینکار ساده بوده و وقت زیادی از شما نخواهد گرفت اما از اهمیت بسیار بالایی برخورددار است. به همین خاطر در این مقاله آموزشی قصد داریم به شما نحوه اتصال دامین به هاست را به طور کامل آموزش دهیم. حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

اتصال دامنه به هاست

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • آشنایی با مفاهیم مرتبط با اتصال دامنه به هاست
  • نحوه اتصال دامنه به هاست

آشنایی با مفاهیم مرتبط با اتصال دامنه به هاست

  1. دامنه

در ابتدای کار اگر با معنا و مفهوم دامنه آشناییت ندارید بهتر است که به مقاله “دامنه چیست؟” در همیار وردپرس مراجعه کنید. در این مقاله تمامی مطالب پیرامون مفهوم دامنه را به شما توضیح داده‌ایم.

  1. DNS

اما بعد از دانستن مفهوم دامنه، باید به سراغ مفهوم دیگری به نام (Domain Name System) DNS برویم.

خوب است بدانید که هر سایتی که شما در مرورگر خود وارد می‌کنید برای مثال hamyarwp.com در اصل یک رشته‌ای از اعداد است. اما برای آنکه نیاز نباشد هر بار برای ورود به سایت همیار این رشته اعداد را حفظ و در مرورگر واردکرده و دچار سختی شوید، با کمک DNS تنها کافیست نام دامنه hamyarwp.com را در مرورگر وارد کنید.

فرایند کار بدین شکل است که هنگامی‌که شما نام دامنه خود را در مرورگر وارد می‌کنید، ابتدا درخواستی را به یک شبکه جهانی از سرورهایی که DNS را تشکیل می‌دهند، ارسال می‌کنید. سپس بعد از اینکه DNS نام دامنه شما را دریافت کرد، به اولین سروری که ip سایت شما در آن قرار دارد، درخواست را می‌فرستد و بعد شما می‌توانید سایت را مشاهده کنید.

به همین خاطر اگر سرویس DNS وجود نداشت شما برای آنکه بتوانید به سایت همیار وردپرس مراجعه کنید باید رشته‌ای از اعداد مانند 106.162.192.92 را در مرورگر خود وارد می‌کردید!

نحوه اتصال دامنه به هاست

وقتی که شما هاستی را خریداری می‌کنید، DNS nameservers  های ان هاست توسط شرکت هاستینگ به شما معمولا در قالب یک ایمیل ارسال خواهد شد. پس ابتدا به ایمیل خود مراجعه کرده و DNS nameservers هاست خریداری شده خود را بدست اورید.

  نیچ مارکتینگ niche marketing چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بعد از آن مطابق شکل زیر، به پنل کاربری و بخش مدیریت دامنه خود بروید.

البته ممکن است که در هر شرکت‌های ارائه دهنده دامنه، بخش مدیریت دامنه در جای مختلفی از پنل کاربری شما قرار داشته باشد اما نام آن بخش حتما مدیریت دامنه می‌باشد.

ورود به بخش مدیریت دامنه
ورود به بخش مدیریت دامنه

سپس مطابق آنچه در شکل زیر مشاهده می‌نمایید در قسمت مدیریت DNS، DNS nameservers هاست خود را وارد نمایید و دکمه ذخیره را فشار دهید.

بخش مدیریت دامنه
بخش مدیریت دامنه

بدین شکل شما توانستید دامنه خود را به هاستتان متصل کنید. البته توجه داشته باشید که ذخیره این اطلاعات ممکن است تا 24 ساعت به طول بیانجامد.

شما می‌توانید بعد از گذشت 24 ساعت با مراجعه به سایت who.is و وارد کردن نام دامنه‌تان از موفقیت آمیز بودن اتصال دامین به هاست اطمینان حاصل نمایید.

برای انجام اینکار مطابق شکل زیر، وارد این سایت شوید و نام دامنه خود را وارد کنید.

سایت who.is
سایت who.is

سپس مطابق آنچه در شکل زیر مشاهده می‌کنید، در قسمت Name Servers بررسی نمایید که آیا DNS nameservers هاست شما قرار داده شده است یا خیر؟.

اگر نام سرورهای‌تان را در این بخش مشاهده نمودید، یعنی اتصال دامنه به هاست با موفقیت انجام شده است.

قسمت Name Servers
قسمت Name Servers

نکته مهم: اگر شما هاست و دامنه خود را از یک شرکت هاستیگ حریداری کرده باشید، در حال حاضر تقریبا تمامی شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات، به طور خودکار دامنه شما را به هاستتان وصل خواهند کرد و شما نیازی به انجام اینکار نخواهید داشت.

آموزش جامع اتصال دامین به هاست

همانطور که در ابتدای این مقاله آموزشی اشاره کردیم، اتصال دامنه به هاست یکی از مهمترین کارهایی است که بعد از خرید هاست و دامنه باید توسط مدیر سایت انجام شود. علی رغم اینکه انجام اینکار ساده بوده و وقت زیادی از شما نخواهد گرفت اما از اهمیت بسیار بالایی برخورددار است. ما در این مقاله به صورت سریع و آسان نحوه انجام اینکار را به شما آموزش دادیم. حال نوبت شماست تا با طی کردن این مراحل هاستتان را به دامنه‌تان متصل کنید. در نهایت از توجه شما به این مقاله سپاسگزاریم. لطفا سوالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.