توسعه مرورگرهای تلفن همراه جهت کار با وبسایت ها

توسعه مرورگرهای تلفن همراه

امروزه کاربران گوشی های هوشمند به مراتب بیشتر می شود و هر روز بر تعداد آنها افزوده می شود. زیرا گوشی های هوشمند همیشه و هر جا می توانند در دسترس باشند و کار کردن با آنها و در دست گرفتن آنها راحت تر است. به همین دلیل وقتی شما سایتی را ایجاد می کنید باید از تمامی جهات آن را با گوشی های هوشمند نیز سازگار سازید.
از طرفی روز به روز برنامه ها و امکانات گوشی های هوشمند زیاد می شود و برای اینکه بتوان توسط آنها وارد وبسایت ها شد و با آنها کار کرد باید امکان توسعه مرورگرهای تلفن همراه فراهم شود.

توسعه مرورگرهای تلفن همراه

قبلا توسعه دهندگان تمام دغدغه هایشان سازگاری وبسایت ها با صفحات دستکتاپ و لپ تاپ ها بود و اینکه با مرورگرهایی مانند کروم، فایرفاکس و… سازگار باشند و در آنها نمایش داده شوند. اما امروزه علاوه بر آن دغدغه ها، باید به سازگاری وبسایت ها با مرورگرهای موبایلی نیز توجه کنند و در واقع توسعه مرورگرهای تلفن همراه را در نظر بگیرند.

ظرفیت تلفن همراه

همانطور که می دانید تلفن های همراه بسیار کوچکتر از صفحات کامپیوتر هستند و توسعه مرورگرهای تلفن همراه کمی دشوار تر است. همچنین حافظه و CPU آن کمتر است و باید به گونه ای سازگار شود که به خوبی عمل کند.

شبکه های تلفن همراه

از طرفی اینترنتی که برای تلفن های همراه در نظر گرفته می شود  3G و 4G می باشد. درست است که با سیگنال نیرومندی کار می کند اما سرعت آن به مراتب بسیار کمتر از شبکه های محلی است. همچنین پهنای باند بسیار محدودی دارد که کار کردن مداوم را امکان پذیر نمی کند. با این تفاسیر امکان قطع شدن آن در حین کار بسیار زیاد است.

عملکرد مرورگرها در تلفن همراه

با توجه به مواردی که در بالا گفته شد باید انتظار داشت که باز شدن مرورگرها و نمایش سایت ها درون آن کار دشواری باشد و نیازمند اینترنت با سرعت و حجم بالایی است. به همین علت باید توسعه مرورگرهای تلفن همراه را به عنوان یک وظیفه در نظر گرفت و امری ضروری است زیرا کاربران آن نیازمند کار با مرورگرها هستند. برای توسعه مرورگرهای تلفن همراه باید به موارد زیر توجه کرد:

باز شدن راحت و داشتن وزن کم صفحات وب

کاهش تعداد دیدگاه ها و درخواست ها

جستجوی سریع در یافت دی ان اس ها

استفاده از کدهای جاوا اسکریپت فقط در صورت ضرورت

استفاده از سرور قدرتمند و آپ تایم

عملکرد خوب وبسایت در مرورگرهای موبایل

به طور مداوم با ایجاد نظرسنجی هایی در حوزه توسعه مرورگرهای تلفن همراه از کاربران خود در مورد سرعت بارگذاری و باز شدن صفحات سایت سوال کنید. و این را مطرح کنید که آیا از حالت دسکتاپ سریع تر است یا خیر! این توسعه را به گونه ای انجام دهید که با کمترین سرعت و متوسط ترین سخت افزار مشکلی پیش نیاید.

تست عملکرد

پس از اینکه روی وبسایت خود اقدامات مربوطه را برای توسعه مرورگرهای تلفن همراه انجام دادید باید آن را تست کنید. ببینید ارور و مشکلی دریافت نمی کنید، پیامی در جهت یافت نشدن صفحه ی مورد نظر یا ارور 404 دریافت نمی شود، کدهای غیر ضروری را حذف کنید و…

  کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام با ۴ روش تضمینی

تکنیک های مهم

در اینجا به توضیح چند تکنیک مهم می پردازیم که حتما می توانند شما را در توسعه مرورگرهای تلفن همراه یاری کنند.
در گام اول باید سیستم عامل هایی که کاربران از آنها استفاده می کنند را بررسی کنید.

سیستم عامل گوشی های هوشمند

افزونه های متعددی برای مرورگرهای کروم و فایرواکس موجود هستند که در محیط وب می توان برای هر نیازی آنها را اضافه کرد. اما برای مرورگرهای موبایلی هم این امکان وجود دارد! اتفاقا استفاده از آنها بر بستر موبایل می تواند امکان خوبی را برای شما فراهم کند و بهتر با آن کار کنید.

مرورگر فایرفاکس

فایرفاکس دارای افزونه ای بسیار جذاب است که امکان نمایش وبسایت به صورت واکنش گرا را ممکن می کند. برای یافتن آن می توانید از بخش ابزارها، دنبال افزونه های توسعه دهندگان باشید. با کمک این افزونه می توانید وبسایت ها را از نظر واکنش گرایی برای گوشی های هوشمند بررسی کنید.

مرورگر کروم و safari

در مرورگر کروم برای سیستم عامل اندروید و safari برای iOS می باشد. هر دو دارای افزونه ای برای واکنش گرایی وبسایت ها می باشند. ابزارهای مخصوص به توسعه دهندگان در iOS را می توانید بیابید و از آن استفاده کنید در اندروید نیز به همین شکل است.

همانطور که می دانید کاربران اندروید بیشتر از بقیه سیستم عامل هاست. به همین دلیل استفاده از کروم هم بیشتر است. برای این منظور در اینجا دقیقا به مسیر یافتن افزونه ی کروم می پردازیم.

توسعه مرورگر کروم

در گام اول شما احتیاج به نصب ابزار توسعه اندروید دارید. که می توانید با عنوان Android developer tools آن را دریافت کنید.

به ابزارهای موجود که با پسوند SDK در اندروید موجود هستند به اختصار “adb” گفته می شود. و در مسیری که نصب می شوند انتهای آن این پسوند موجود است.

دستگاه اندرویدی خودتان را با کابل USB به کامپیوتر متصل کنید و صبر کنید تا اتصال آن را در دسکتاپ مشاهده کنید.

فهرست تنظیمات مرورگر کروم را باز کنید، سپس از زیر منو گزینه ی “Developer tools” را کلیک کنید. و سپس USB Web Debugging را فعال کنید.

سپس دستورات زیر را در آن وارد کرده و فعال کنید:

$ sudo android-sdk-/platform-tools/adb forward tcp:9222 localabstract:chrome_devtools_remote. 

حال می توانید مرورگر کروم خود را باز کرده و صفحه ی وبسایت مورد نظر خود را باز کنید.

سپس کروم را در دسکتاپ نیز باز کرده و آدرس http://localhost:9222 را وارد کنید.

در حال حاضر شما به افزونه های کروم و ابزارهای موبوط به توسعه مرورگرهای تلفن همراه در آن دسترسی میابید.

جمع بندی

این گونه شما می توانید وبسایت و تغییرات و مشکلات آن را در مرورگر کروم مورد بررسی قرار دهید و در واقعا توسعه مرورگرهای تلفن همراه برای وبسایت ها را امکان پذیر کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.