راهنمای تصویری ثبت نام در پنل ای نماد گام به گام

راهنمای تصویری ثبت نام در پنل ای نماد گام به گام راهنمای تصویری ثبت نام در پنل ای نماد گام به گام

جلب اعتماد کاربران و مشتریان در فروشگاه‌های اینترنتی از ضروری‌ترین اقداماتی است که در حفظ و موفقیت سایت تاثیر بسزایی دارد، به طور حتم سایتی دارای فروش بیشتر و مشتریان وفاداری است که بتواند رضایت و اعتماد مشتریان را جلب کند. اکثر سایت‌ها بخصوص سایت‌های فروش محصولات و خدمات آنلاین برای به فروش رساندن خدمات و محصولات فروشگاه خود نیازمند داشتن مشتریانی هستند که بتوانند با جلب کردن اعتماد آن‌ها، آن‌ها را جزو مشتریان دائم و وفادار وبسایت یا فروشگاه خود کنند. یکی از روش‌های تضمین وبسایت و محصولات شما دریافت مجوز ای نماد یا اعتماد الکترونیکی می‌باشد که بازدیدکنندگان با مشاهده آن می‌توانند به راحتی به شما اعتماد کرده و نسبت به خرید محصولات و یا استفاده از خدمات سایت اقدام نمایند. چنانچه شما نیز برای وبسایت خود نیاز به اینماد دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا نحوه دریافت Enamad و ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی را به صورت گام به گام به شما آموزش دهیم.

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

  • اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟
  • آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی یک مجوز یا تاییدیه است که از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وبسایت‌های فروشگاهی اعطا می‌گردد و تنها سایت‌های فروش محصولات و خدمات آنلاین نیازمند این مجوز هستند، به طوریکه اگر صاحب سایت خبری یا وبلاگ هستید ضرورتی برای دریافت ای نماد نخواهید داشت. وجود این مجوز در سایت‌های فروشگاهی موجب جذب و جلب اعتماد بازدیدکننده شده و سایت و محصولات موجود در آن را ضمانت می‌کند. در ادامه این مقاله نحوه دریافت Enamad را مطالعه خواهید کرد.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

برای دریافت ای نماد در مرحله نخست کافیست وارد سایت enamad شده و از صفحه باز شده مطابق تصویر زیر گزینه “ثبت نام و دریافت نماد” را انتخاب کنید، همچنین دسترسی به این گزینه از منوی “کسب و کارها” و سپس انتخاب “ثبت نام و ورود به پنل کاربری” نیز امکان‌پذیر می‌باشد.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

پس از انتخاب این گزینه صفحه‌ای مانند تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد که برای دریافت اینماد می‌بایست نسبت به ساخت حساب کاربری اقدام کنید، برای این کار بر روی گزینه “ایجاد حساب کاربری” کلیک کنید.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

در مرحله بعد یک فرم ثبت نام را مشاهده خواهید کرد که اطلاعات آن‌ها را می‌بایست به دقت تکمیل کنید.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

توجه داشته باشید که گزینه نوع شخصیت را “شخص حقیقی، تبعه ایران” را انتخاب کنید اطلاعات خواسته شده را تکمیل کرده و دو گزینه آخر که مربوط به شرایط قوانین است را تیک زده و سپس بر روی دکمه تایید کلیک کنید. پس از فشردن دکمه‌ی تایید ثبت‌نام با موفقیت انجام و لینک فعال‌سازی آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

در این مرحله می‌بایست به آدرس ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده از سوی ای نماد کلیک کنید تا حساب کاربری شما تایید شود. اکنون می‌توانید با نام کاربری و رمز عبور تایید شده وارد سایت اینماد شوید.

پس از ورود به پنل کاربری با تصویر زیر روبرو خواهید شد:

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

برای ادامه تکمیل روند ثبت‌نام لازم است مانند تصویر زیر از منوی سمت راست صفحه گزینه “تکمیل اطلاعات” و سپس “تکمیل فرم ثبت‌نام” را انتخاب کنید تا فرم زیر را مشاهده کنید:

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

این فرم اطلاعاتی از قبیل اطلاعات محل سکونت، اطلاعات تماس را از شما می‌خواهد، در نهایت پس از تکمیل فیلدهای ستاره‌دار و انتخاب دکمه “ذخیره” پیغام زیر ظاهر می‌شود.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

مرحله بعد نوبت به بارگذاری مدارک است که هر کدام از مدارک خواسته شده در تصویر زیر را می‌بایست در قالب تصویر و فرمت JPG و اندازه 200KB بارگذاری نمایید.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

پس از بارگذاری هر فایل پیغام “فایل موردنظر با موفقیت آپلود شد” ظاهر خواهد شد  که بر روی دکمه “تایید” کلیک کنید.

مرحله بعد مربوط به احراز اطلاعات شماره تماس‌ها است که باید شماره تلفن همراه و تلفن ثابت خود را همانگونه که خواسته شده تایید کنید.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

پس از تایید شماره تماس‌ها، به قسمت بعد که “کسب و کار” نام دارد مراجعه کنید و اولین سربرگ که “افزودن دامنه” می‌باشد را انتخاب کنید، با کلیک بر روی آن وارد صفحه‌ای مانند تصویر زیر خواهید شد:

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

در این صفحه لازم است اطلاعات کسب و کار خود را به طور دقیق وارد نمایید و در بخش نوع فعالیت گزینه “غیرصنفی” را علامت بزنید. چنانچه کسب و کار شما به صورت آنلاین بوده و فاقد مکان فیزیکی می‌باشد می‌توانید از آدرس و شماره تلفن منزل استفاده کنید.

پس از کامل نمودن فیلدها و فشردن دکمه “ذخیره اطلاعات” پیغام “ثبت دامنه با موفقیت انجام شد” را مشاهده خواهید کرد. پس از ثبت اطلاعات مربوط به کسب و کار به بخش “مدیریت کسب و کار” مراجعه کنید تا کسب و کار خود را در صفحه زیر مشاهده کنید.

آموزش ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی

در صفحه فوق یک گزینه‌ای با نام “انجام تاییدیه فنی” مشاهده خواهید کرد که برای احراز هویت مالکیت سایت بکار می‌رود و با کلیک بر روی آن به صفحه‌ای هدایت خواهید شد که از طریق یکی از روش‌های موجود می‌بایست تاییدیه فنی خود را انجام دهید.

پس از مدت زمان کوتاهی، تاییدیه فنی سایت به طور خودکار انجام شده و وارد مرحله بعد خواهید شد، در گام بعد نوع خدماتی که در وبسایت ارائه می‌شود را مشخص کنید. با کلیک بر روی دکمه “لیست خدمات و مجوزها” می‌توانید نسبت به انتخاب نوع خدمات سایت اقدام کنید. در صورتی که خدمت انتخاب شده نیاز به ارائه مجوز داشته باشد لازم است اسکن مدارک و مجوز مربوطه را آپلود نمایید.

پس از انتخاب لیست خدمات و مجوزها وارد قسمت بعد که “تکمیل فرم نظرسنجی” خواهید شد که در این صفحه باید به چند پرسش پاسخ داده و دکمه “ذخیره” را کلیک کنید.

پس از تکمیل سوالات فرم نظرسنجی دکمه‌ی “احراز اطلاعات کسب و کار” را انتخاب کنید، این بخش شامل سه قسمت تایید صحت ایمیل، تلفن ثابت و آدرس است که انجام هر سه مورد برای ادامه روند دریافت ای نماد ضروری می‌باشد؛ اکنون پرونده شما آماده ارسال به کارشناس است، بر روی گزینه “ارسال پرونده جهت بررسی کارشناس” کلیک کنید. با انتخاب این گزینه پنجره‌ای نمایان خواهد شد که می‌توانید قبل از ارسال پرونده چک لیستی الزاماتی که باید در وبسایت خود حتما رعایت کرده باشید را مطالعه کنید، در غیر این صورت با انتخاب دکمه “تایید” پرونده را برای کارشناس ارسال کنید.

در این حالت وضعیت پرونده شما به حالت “در حال بررسی” تغییر پیدا می‌کند، فرایند تایید کارشناسان ممکن است یک یا چند روز به طول بیانجامد.

در صورتی که کارشناسان مشکلی را در وبسایت شما مشاهده کنند، وضعیت پرونده به حالت “اعلام نقص” تغییر کرده و با کلیک بر روی دکمه “وضعیت چک لیست کسب و کار” می‌توانید مواردی که با عنوان “عدم تایید” وجود دارند را مشاهده و نسبت به رفع مشکلات اقدام نمایید و مجددا برای کارشناسان ارسال کنید؛ اما در صورت تایید پرونده توسط کارشناس وضعیت به حالت “بررسی مدارک فیزیکی” تغییر پیدا خواهد کرد که با انتخاب دکمه “دریافت تعهد نامه” می‌بایست فایل تعهدنامه را تکمیل، در دفترخانه امضا و به همراه کپی مجوزهایی که در بخش “لیست خدمات و مجوزها” بارگذاری نموده‌اید را به صندوق پستی 6385-14155 ارسال کنید.

پس از تکمیل بخش تعهدنامه و پرداخت تعرفه در سامانه اینماد، در صورت کامل بودن مدارک فیزیکی، وضعیت پرونده به صورت “در حال بررسی توسط مدیر” نمایش داده خواهد شد که پس از تایید مدیر نیز به “تایید نهایی” تغییر می‌یابد که در این حالت یک گزینه جدید با نام “دریافت کد نماد” ظاهر می‌شود که با کلیک بر روی آن کد اینماد را مشاهده خواهید کرد. با قرارگیری این کد در سایت، لوگوی نماد اعتماد الکترونیک در در وبسایت شما به نمایش درخواهد آمد.

با انجام مراحل فوق به راحتی قادر به ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی و دریافت ای نماد خواهید شد.

نتیجه

جلب اعتماد و رضایت خریدار از جمله مهمترین مواردی است که کلیه وبسایت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین برای افزایش فروش محصولات و درآمد همواره توجه ویژه‌ای به آن می‌کنند. فاکتورهای بسیاری هستند که در جذب مشتری تاثیر بسیاری دارند و آن‌ها را نسبت به خرید ترغیب کند، اما تایید و پذیرش وبسایت از سوی یک سازمان معتبر قطعا موجب اعتماد و اطمینان بیشتری می‌گردد. در این مقاله به معرفی اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی، نحوه دریافت Enamad و ثبت نام در سامانه اعتماد الکترونیکی پرداختیم، امیدواریم با مطالعه این مقاله و دریافت Enamad بتوانید مشتریان بیشتری را جذب و با ایجاد احساس آرامش در آن‌ها میزان فروش محصولات وبسایت خود را تا چندین برابر افزایش دهید. شما می­توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه­ها با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برایتان مفید بود، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.