are you sure you want to do this ? آیا حین کار با سایت وردپرسی خود با این ارور برخورد کردید؟ در این مطلب از آموزش وردپرس همه نکات لازم برای مقابله با این خطای ناشناخته و دلایل بروز آن را برایتان گفتیم. با همیار وردپرس همراه باشید تا با هم نحوه رفع خطای are you sure you want to do this را بررسی کنیم.
تصور کنید مشغول فعالیت در پیشخوان وردپرس هستید و توانستید به ترتیب یکی پس از دیگری، از پس خطاهای مختلفی که هر از چندگاهی وردپرس، شما را با آن اذیت میکند، برآیید. خطاهایی همچون error establishing database connection (خطا در اتصال به پایگاه داده) یا memory exhausted error (خطای پربودن حافظه) یکی از محبوبترین خطاها برای متخصصان وردپرس است. چرا که خیلی دقیق و واضح میگویند مشکل سایت از کجاست تا سریعا برطرف شود. اما زمانی که با ارور “آیا مطمئن هستید میخواهید این کار را انجام دهید” برخورد میکنید، تکلیف چیست؟ از کجا باید فهمید در کدام قسمت وردپرس، مشکل به وجود آمده است؟ وقتی وردپرس عزیز با گفتن این ارور، دلیل درد را میپیچد و نمیگوید، چطوری برایش درمان پیدا کنیم؟
موارد زیادی وجود دارد که ممکن است سایت شما را با این خطا روبرو کند. البته جای نگرانی نیست. با ادامه روشهای زیر، خواهید توانست از پس این خطا برآیید.
دلیل ایجاد خطای are you sure you want to do this در وردپرس چیست؟
خطای “ are you sure you want to do this ” به دلایل مختلفی میتواند اتفاق بیفتد. یکی از این دلایل، زمانی است که امنیت وردپرس به خطر بیفتد. وردپرس یک نشانه یا به اصطلاح نانس (nonce) دارد که مجموعهای از اعداد یا حروف است. این نشانهها نوعی لایه امنیتی برای محافظت از لینکهای وردپرس یا درخواستهای ایجکس است. در واقع برای هر نوع عملیاتی که دروردپرس انجام میشود، مانند زمانی که قصد حذف یا ویرایش فایلی را دارید، نانس به سرور ارسال میشود تا وردپرس از هکر نبودن فرد مطمئن شود. با توجه به این مواردی که گفتیم، میتوان اصلیترین دلایل ایجاد خطای are you sure you want to do this را موارد زیر در نظر گرفت:
- زمانی که قصد آپلود فایل برای نصب افزونه را دارید یا میخواهید قالبی را در وردپرس نصب یا ویرایش کنید.
- هنگامی که قصد دارید نوشته یا برگه یا پست تایپ دلخواهی را در وردپرس منتشر کنید.
- زمانی که نسبت به ساخت برچسب یا دسته بندی جدید در وردپرس اقدام میکنید.
- قصد دارید افزونه یا قالبی را در وردپرس به روزرسانی کنید.
- در صورتی که سایت شما خطای php داشته یا با مشکل امنیتی روبرو شود.
دلایل زیادی وجود دارد که شما را با این خطای نامحبوب، روبرو میکند. برای مثال اگر در هاست شما مشکلی به وجود بیاید، و این خطا ظاهر شود، عملا کاری از دستتان ساخته نیست تا منتظر بمانید مشکل هاست برطرف شود. چند راهکاری که در ادامه گفتیم، احتمالا برای رفع خطای are you sure you want to do this کمکتان کند.
چگونه خطای are you sure you want to do this در وردپرس را برطرف کنیم؟
همانطور که در بالا هم به آن اشاره کردیم، معمولا این خطا زمانی اتفاق میافتد که وردپرس یک خطر امنیتی را احساس کرده باشد. در ادامه با هم چند راهکار معرفی میکنیم که با انجام آنها، مشکل برطرف شود.
افزونههایی که روی وردپرس نصب و فعال است، غیر فعال کنید
این راهکار حکم چایی نبات قدیمیها را برای رفع هر درد و مریضی دارد. چرا که بیشتر اختلالها و خطاهای وردپرسی را میتوان با آن حل کرد. در اکثر خطاها، یک یا چند افزونه ساز ناسازگاری میزند و موجب بروز خطا میشود. به خصوص زمانی که از افزونههای غیراورجینال استفاده میکنید.
در صورتی که به داشبورد مدیریت سایت دسترسی دارید، از دو طریق میتوانید این کار را انجام دهید. اول اینکه یک به یک افزونهها را غیر فعال کنید تا ببینید این خطا برطرف میشود یا خیر. بعد از هر غیر فعالسازی سایت را بررسی کنید و ببینید که هنوز خطای Are You Sure You Want to Do This سرجایش هست؟ اگر موفق به پیدا کردن افزونه مجرم شدید، که چه بهتر، اگر نه باید تداخل افزونهها را بررسی کنید.
به این ترتیب وارد پنل هاست خود شوید. از قسمت File Manager به پوشه wp-content رفته و فایل public_html را باز کنید. در این قسمت پوشه plugins را انتخاب کرده و کلیک راست کنید و از قسمت rename نام آن را تغییر دهید. مثلا به نام plugins new تغییر داده و ذخیره کنید.
حالا باید کلیه افزونههای وردپرسی شما غیر فعال شده باشد. سپس دوباره اسم پوشه را به نام قبلیاش یعنی plugins تغییر دهید. وارد پیشخوان وردپرس شده و دونه دونه افزونهها را فعال کنید. سپس اقدامی که حین انجامش با خطای مورد نظر روبرو شدید، انجام دهید و چک کنید ببینید آیا با فعال کردن هر افزونه دوباره با این پیغام روبرو میشوید یا نه.
کار طاقت فرسایی پیش رویتان است. پیشنهاد میکنیم در این راه صبوری به خرج دهید. به خصوص اگر افزونههای زیادی روی سایتتان نصب کردید.
قالبی را که روی سایت وردپرسیتان نصب کردید، بررسی کنید
مظنون دیگر این خطا، میتواند قالب شما باشد. برای این کار قبل از هر اقدامی با استفاده از نرم افزار FTPبه سایتتان وصل شوید، یک بک آپ بگیرید و آن را در سیستمتان ذخیره کنید تا هر چه کاشتید، به اصطلاح دود نشود و از بین نرود.
حالا برویم سراغ تست قالب!
مانند اقدامی که برای غیر فعالسازی افزونه انجام دادید، وارد پنل هاست سایت شوید و از قسمت File Manager به مسیر public_html/wp-content/themes بروید. قالبی که در حال حاضر روی سایتتان فعال است، پیدا کرده و روی آن راست کلیک کنید، سپس از بخش rename اسم پوشه را تغییر دهید. میتوانید این کار را با اضافه کردن یک کاراکتر یا حرف به نام قبلی انجام دهید.
بعد از اینکه نام پوشه را تغییر دهید، قالب غیر فعال میشود. در این زمان، سایت شما با یکی از قالبهای پیش فرض وردپرس، بالا است. حالا به صفحه پیشخوان وارد شده و کار مورد نظری که شما را با خطای are you sure you want to do this روبرو کرد، انجام دهید. در صورتی که دیگر این پیغام ظاهر نشد، پس مشکل از قالب سایت است و باید تغییر کند.
اگر ایراد از قالب سایت باشد، باید جایگزینی برای آن پیدا کنید که احتمالا برایتان دردسر ساز شود. چرا که تغییر قالب، به معنای تغییر طراحی فعلی سایتتان است. با این وجود، قالب یا پلاگینی را که میتواند مقصر بروز خطای Are You Sure You Want to Do This? باشد، پیدا کردید.
نکته بسیار مهم :
این را به خاطر داشته باشید که حتما یکی از قالبهای پیش فرض وردپرس در هاست شما وجود داشته باشد. در صورتی که قبلا همه قالبهای پیش فرض را پاک کردید، و به جز قالب فعلی سایت، قالب دیگری در پوشه themes ندارید، ابتدا از آدرس fa.wordpress.org یک قالب دانلود کرده و در هاست قرار دهید و سپس به حذف قالب سایت اقدام کنید.
حافظه php وردپرس را افزایش دهید
اگر مشکل از قالب یا افزونه نبود، باید کمی عمیقتر به قضیه نگاه کنیم. ممکن است مقدار حافظه در php هاست سایت، محدود شده باشد. در صورتی که حافظه کافی برای اجرای اسکریپتها و افزونهها که به زبان php است، وجود نداشته باشد، در این صورت ممکن است با خطای Are You Sure You Want to Do This?روبرو شوید.
این کار نیاز به کدنویسی و ویرایش در فایل htaccess یا wp-config.php وردپرس دارد که پیشنهاد میکنیم این قسمت را به یک متخصص وردپرس یا برنامه نویس بسپارید. البته این کار نیاز به دسترسی کامل به سرور دارد. بنابراین اگر از هاست اشتراکی استفاده میکنید، احتمالا کاری از دستتان برنیاید.
نگاهی به فرمت فایلهای آپلود شده بیندازید
یکی از خوبیهای وردپرس این است که شما در پست و صفحات خود میتوانید بی نهایت فایل اضافه کنید. در صورتی که همچین کاری کردید و با خطای Are you sure you want to do this روبرو شدید، احتمالا فرمت فایل آپلود شده درست نیست. آن را به فرمت مناسب تبدیل کرده و سپس آپلود کنید.
حافظه کش وردپرس را خالی کنید
حتما بارها برایتان پیش آمده که با ارورهای مختلفی در وردپرس مواجه شدید که راه چاره آن پاک کردن کش وردپرس بود. پاک کردن کش نه فقط در زمانی که با سرعت لاک پشتی وردپرس روبرو میشوید، بلکه گاهی برای رفع خطای Are you sure you want to do this نیز کارساز است.
افزونههای بسیاری برای پاکسازی کش وردپرس وجود دارد که میتوانید روی سایت خود نصب کنید. سپس با یک کلیک کش وردپرستان را پاک کنید. البته این روند، بستگی به افزونهای دارد که برای پاکسازی کش روی سایتتان نصب کردید. این راهکار نیز میتواند در رفع خطای Are you sure you want to do this موثر واقع شود. پس از پاکسازی کش، بار دیگر سایت را بررسی کنید و ببینید که آیا پیغام خطا از بین رفته است.
سراغ فایل wp-config.php بروید
اگر راهکارهای بالا موثر واقع نشد، یک راه دیگر باقی میماند و آن تغییر پوشه wp-config.php است. قبل از هر اقدامی، ابتدا یک فول بکاپ از هاست خود تهیه کنید. میخواهیم مجددا نسبت به نصب وردپرس این بار با اطلاعات قبلی اقدام کنید. در واقع اطلاعات بکاپ را در وردپرس جدید درون ریزی میکنیم. به دقت مراحل بعدی را اجرا کنید:
- ابتدا یک نسخه بکاپ از دیتابیس وردپرس تهیه کنید.
- وارد هاست شده و به قسمت File Manager بروید. به public_html رفته و به جز پوشه wp-content هر فایل دیگری که مربوط به وردپرس است، حذف کنید.
- حالا برای دانلود آخرین نسخه وردپرس به آدرسwordpress.org بروید.
- سپس به آدرسwordpress.org مراجعه کرده و آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.
- از داخل فایل zip وردپرس، پوشه wp-content را پاک کنید.
- سپس فایل را در قسمت public_html آپلود کنید.
- بعد از آپلود، روی فایل zip راست کلیک کرده و آن را Extract کنید. در این زمان، پوشهای به نام wordpress در میان فایلهایی که از حالت فشرده خارج شدند، میبینید.
- وارد پوشه wordpress شوید و تمام محتویات آن را انتخاب کرده، سپس راست کلیک کنید و روی گزینه move زده و آنها را به مسیر public html ببرید.
- بعد از آپلود تمام فایلها، فایل wp-config.php جدید را در قسمت دایرکتوری ریشه ایجاد کنید. البته میتوانید از فایل wp-config.php قدیمی نیز استفاده کرده و تمام قسمتهای آن را به جز Authentication Unique Keys and Salts پاک کنید و سپس آن را در فایل wp-config.php ذخیره کنید.
در شکل زیر، قسمت سبز رنگ، همان بخشی است که باید باقی بماند و تمامی خطوطی که با define آغاز شده، باید پاک شود. به این ترتیب، فایلهای خود را مجددا بارگذاری کرده و دوباره اطلاعات پایگاه داده را ایجاد کنید.
هاست خوب، نعمت است، آن را تغییر دهید
پشتیبانی و داشتن یک سایت به شما خواهد گفت که یک هاست خوب چه نعمت بزرگی است. اگر پشتیبان یا دارنده سایتی هستید، احتمالا به فکر تغییر یا ارتقای هاست افتاده باشید. به خصوص اگر از هاستی با پشتیبانی مناسبی استفاده نکرده باشید، برای برطرف کردن خطای Are you sure you want to do this? زمان آن رسیده که هاستتان را تغییر دهید و سایتتان را خوشحال کنید.
البته در این مورد، ابتدا راهکارهای دیگر را بررسی کنید سپس به فکر تغییر هاست باشید. چون این راهکار پیچیدگیهای زیادی دارد که شاید ترجیح دهید کارتان را با همان پشتیبانی نصف و نیمه هاست خود ادامه دهید.
جمع بندی
Are you sure you want to do this? خطایی آزاردهنده در وردپرس است که میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. تا زمانی که برای رفع آن اقدام نکنید، تصوری از دلیل بروز این خطا نخواهید داشت. بنابراین تنها کاری میتوانید انجام دهید این است که راههای مختلف را امتحان کنید تا به راه حل مناسب برسید.
با هم به بررسی رفع خطای Are you sure you want to do this پرداختیم. زمانی که با این پیغام روبرو شدید، کافیست چند راهکار را تست کنید، تا مشکل برطرف شود:
- افزونهها را غیر فعال کنید
- قالب را غیر فعال کنید
- حافظه php وردپرس را افزایش دهید
- نگاهی به فرمت فایلهای آپلود شده بیندازید
- حافظه کش وردپرس را خالی کنید
- فایل wp-config.php جدید بسازید
- هاست خود را عوض کنید
امیدواریم این آموزش از همیار وردپرس به شما برای رفع خطای Are you sure you want to do this کمک کرده باشد. تجربه خودتان را از برخورد با این ارور و نحوه رفع آن برایمان بنویسید. در صورتی که سوالی در این زمینه دارید، میتوانید در بخش کامنت برایمان بنویسید تا در سریعترین زمان ممکن، پاسخگوی شما کاربران عزیز همیار وردپرس باشیم.
منبع :
hcwb
یه نگاهی هم به zhaket.com بندازین شاید این مشکلش حل شد