رفع مشکل دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور

دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور

شاید فروشگاه مایکروسافت (فروشگاه ویندوز) محبوب‌ترین فروشگاه نباشد، اما با این حال، نرم افزارهای خوبی در خود دارد و رابط کاربری و تجربه کلی از زمان عرضه ویندوز ۱۱ نیز بهبود یافته است. با این حال، اگر فروشگاه مایکروسافت در حال حاضر برای شما کار نمی‌کند یا مشکل دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور دارید، در اینجا نحوه رفع آن آورده شده است.

دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور

مشکل دانلود از مایکروسافت استور چیست؟ در زیر دلایل اصلی دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور آمده است:

  • اتصال شبکه با کد خطا 0x80131500 مسدود شد
  • همگام سازی نادرست زمان فروشگاه مایکروسافت با زمان سیستم
  • برای دسترسی به پوشه WindowsApps به عنوان یک کاربر «owning» نیستید.
  • کش ویندوز استور کامل نیست یا آسیب دیده
  • عدم تطابق بین آدرس IP سرور پروکسی/VPN و آدرس IP سیستم
  • مشکلات فروشگاه غیرقابل ردیابی است که بدون نصب مجدد برطرف نمی‌شوند
  • در انتظار به روز رسانی ویندوز 11/10
  • دسترسی غیرقابل اعتماد به اینترنت

حل مشکل دانلود از مایکروسافت استور چگونه است؟

قبل از رسیدن به اصلاحات مناسب، یک چک لیست کوچک از مواردی مرتبط وجود دارد که باید تأیید شود:

  • ویندوز هیچ آپدیت معلق و ناقصی ندارد
  • UAC (کنترل حساب کاربری) فعال است
  • درایورهای کارت گرافیک/GPU شما به روز هستند

اگر همه اینها درست است اما Windows Store هنوز کار نمی‌کند، به ادامه مطلب بروید.

۱- دی ان اس آدرس را تغییر دهید

یکی از رایج‌ترین پیام‌های خطایی که ممکن است در مشکل دانلود از مایکروسافت استور ظاهر شود، خطای 0x80131500 است. اگر رایانه شما از طریق سرورهای DNS خاصی که به طور خودکار توسط ISP در زمان راه اندازی برای شبکه خانگی اختصاص داده می‌شوند، به اینترنت متصل شود، این اتفاق می‌افتد.

تغییر دی ان اس در ویندروز ۱۱

به “Settings -> Network & Internet بروید، سپس روی “Properties” در بالای ویندوز کلیک کنید.

تنظیمات شبکه در ویندوز ۱۱

روی «Edit» در کنار «DNS server assignment» کلیک کنید.

DNS server assignment

روی منوی کشویی کلیک کنید و “Manual” را انتخاب کنید. همزمان، نوار لغزنده «IPv4» را به موقعیت «ON» تغییر دهید.

تنظیمات شبکه

در کادر «Preferred DNS»، آدرس «1.1.1.1» را وارد کنید (که حل‌کننده DNS جهانی Cloudflare است. در صورت تمایل می‌توانید از NextDNS نیز استفاده کنید). روی «OK» کلیک کنید و امیدواریم که Windows Store پشتیبان‌گیری و اجرا شود.

تنظیمات مربوط به DNS

همچنین می‌توانید از سرور DNS عمومی Google که دارای آدرس‌های IP زیر است استفاده کنید:

8.8.8.8
8.8.4.4

تغییر دی ان اس در ویندروز ۱۰

به “Setting” (شروع و سپس نماد چرخ دنده را کلیک کنید) -> Network & Internet -> Change adapter options بروید:

تغییر آداپتور

روی کانکشن شبکه‌ای که استفاده می‌کنید کلیک راست کرده و «Properties» را انتخاب کنید.

کلیک روی کانکشن شبکه

در پنجره جدید، به سمت «Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)» بروید و روی آن دوبار کلیک کنید یا روی آیتم منو کلیک راست کرده و روی ویژگی آن کلیک کنید تا یک پنجره پاپ آپ باز شود.

پنجره پاپ آپ وای فای

دستورالعمل‌ها برای ویندوز ۱۱ و ۱۰ تقریباً یکسان است، به جز اینکه آدرس 1.1.1.1 یا 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 را در کادر “Preferred DNS” وارد کنید.

۲- زمان و ساعت را در کامپیوتر تغییر دهید

یکی دیگر از راه‌های حل مشکل ویندوز استور تنظیم زمان سیستم است. وقتی Windows Store بوت می‌شود، سعی می‌کند بین زمان فروشگاه و زمان شما همگام‌سازی کند. اگر دو زمان متفاوت باشند، فروشگاه گاهی از بارگیری امتناع می‌کند. بسیار ناامید کننده است اما رفع آن نیز بسیار آسان است.
بر روی زمان نمایش داده شده در taskbar ه راست کلیک کرده و روی “Adjust date/time” کلیک کنید.

تنظیم زمان

به «Set time automatically» بروید و با کلیک کردن روی سوئیچ زیر آن را خاموش کنید.
پس از اتمام پردازش درخواست شما، دوباره آن را روشن کنید. این زمان را با بیشترین دقت به روز می کند. مطمئن شوید که منطقه زمانی شما نیز به درستی تنظیم شده است.
پس از اتمام ، سعی کنید دوباره فروشگاه مایکروسافت را باز کنید و ببینید که آیا رفع مشکلات مربوط به ماکروسافت استور صورت گرفته یا خیر.

۳- خود را به عنوان مالک پوشه WindowsApps تنظیم کنید

گاهی اوقات مشکل در این واقعیت است که شما “مالک” فایل WindowsApps در رایانه خود نیستید. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد، اما گاهی اوقات فایل‌ها به گونه‌ای اصلاح می‌شوند که علیرغم اینکه روی دستگاه شما هستند و با حساب شما مرتبط هستند، به شما اجازه دسترسی به آنها را نمی‌دهند. به رایانه بگویید که کنترل کامل پوشه WindowsApps را به شما بدهد، گاهی اوقات همین مسئله به فروشگاه اجازه می‌دهد کار خود را به درستی انجام دهد.

فایل windows app

شما باید بسیاری از اقدامات مبتنی بر امنیت را در پوشه WindowsApps انجام دهید.

۴- کش ویندوز استور را پاک کنید

ساده‌ترین راه حل این است که کش ویندوز استور را بازنشانی کنید، ممکن است به مرور زمان به هم ریخته و باگ شده باشد. برای انجام این کار، کلیدهای Win + R را بزنید، سپس در کادر Run عبارت wsreset را تایپ کرده و Enter را بزنید. یک پنجره Command Prompt باید ظاهر شود که نشان می‌دهد ویندوز در حال تنظیم مجدد حافظه پنهان فروشگاه است. وقتی پنجره بسته شد، کار تمام می‌شد، بنابراین می‌توانید دوباره استور را باز کنید تا ببینید درست کار می‌کند یا خیر.

ریست کرن سیستم

۵- مایکروسافت استور را دوباره نصب کنید

گاهی اوقات بهترین راه برای حل مشکل اپ استور ویندوز، نصب مجدد آن است. متأسفانه، این کار به سادگی رفتن به لیست «Apps and Features» نیست. شما باید Windows Store را از طریق Powershell حذف کنید. کلید Win را فشار دهید و powershell را تایپ کنید.
در نتایج جستجو روی آن کلیک راست کنید، سپس روی Run as administrator کلیک کنید. در Powershell، get-appxpackage -allusers را تایپ کنید.

  به دنیای جدید متاورس خوش آمدید !!!

حذف کردن و نصب مجدد

در یک خط جدید در Powershell، remove-appxpackage را به دنبال آن یک فاصله تایپ کنید، سپس روی PackageName که کپی کرده‌اید در کلیپ بورد قرار دهید. برای ما اینطور به نظر می‌رسید، اما برای شما ممکن است بسته به شماره نسخه فروشگاه ویندوز کمی متفاوت باشد.

remove-appxpackage Microsoft.WindowsStore_22210.1401.6.0_x64__8wekyb3d8bbwe

Enter را بزنید و Windows Store از بین خواهد رفت. کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید. برای نصب مجدد ویندوز استور، باید به عنوان ادمین به PowerShell برگردید و موارد زیر را تایپ کنید:

Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

۶- غیرفعال کردن پروکسی و وی پی ان

اگر یک سرور پروکسی (یا VPN) فعال دارید، ممکن است فروشگاه مایکروسافت شما را به طور کامل با آن دچار تداخل شود، زیرا آدرس IP رایانه شخصی شما با جزئیات حساب ویندوز مطابقت ندارد. بنابراین ابتدا، اگر VPN را فعال کرده‌اید، آن را خاموش کنید. از طرف دیگر، اتصالات پروکسی کمی سخت‌تر هستند و ممکن است حتی ندانید که آیا یکی از آنها روشن است یا خیر.

برای بررسی این موضوع و خاموش کردن اتصال پراکسی خود، “Settings -> Network & Internet -> Proxy” را در قسمت سمت چپ باز کنید.

تنظیمات پروکسی

هنگامی که در منوی سرور پروکسی قرار گرفتید، در زیر به «تنظیم دستی پروکسی یا Manual proxy setup» بروید. در ویندوز ۱۱، می‌توانید مستقیماً گزینه «Use a proxy server» را خاموش کنید. در ویندوز ۱۰ یک نوار مشخص برای این منظور وجود دارد.

نوار تنظیم استفاده از سرور پروکسی

۷- ریست کردن مایکروسافت استور

از زمان به‌روزرسانی نسخه 22H2 ویندوز ۱۱، می‌توانید برنامه‌های ویندوز را بازنشانی کنید، که حافظه پنهان و داده‌های آن‌ها را پاک می‌کند و اساساً آنها را شبیه نسخه جدید می‌کند. این کمی قوی‌تر از گزینه “WS Reset” است، زیرا تمام تنظیمات برگزیده، جزئیات ورود، تنظیمات و غیره را پاک می‌کند. (نگران نباشید، هنوز برنامه‌هایی را که از فروشگاه مایکروسافت نصب کرده‌اید نگه می‌دارد.)
برای انجام این کار، روی «دکمه Start -> Apps and Features» راست کلیک کرده، سپس در فهرست «برنامه‌ها و ویژگی‌ها» به فروشگاه Microsoft بروید.

رفتن به فروشگاه مایکروسافت

روی آن کلیک کنید، سپس «Advanced options» را انتخاب کرده و در پنجره جدید، روی «Reset» کلیک کنید. اخطاری دریافت خواهید کرد مبنی بر اینکه داده‌های این برنامه از دست می‌روند. دوباره روی «Reset» کلیک کنید و کارتان تمام است.

انجام مرحله ریست

۸- در برنامه Windows Store را مجدداً ثبت نام کنید

یکی دیگر از روش‌های بازنشانی برنامه Windows Store این است که آن را دوباره در رایانه شخصی خود ثبت نام کنید.
روی Start کلیک کنید، “PowerShell” را تایپ کنید و روی “Run as administrator” کلیک کنید.
در پنجره PowerShell، دستور زیر را برای ثبت مجدد Windows Store در رایانه شخصی خود تایپ کنید:

Get-AppXPackage *Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
فروشگاه Windows باید مجدداً مورد استفاده قرار گیرد و امیدواریم دوباره در حالت استاندارد قرار گرفته و مشکل حل شود.

۹- از Windows Store Apps Troubleshooter استفاده کنید

مایکروسافت برای همه مشکلات غیرقابل ردیابی در سیستم عامل، استفاده از عیب یاب را توصیه می‌کند. شما می‌توانید از یک عیب یاب خاص در ویندوز ۱۱ به نام “Windows Store Apps” استفاده کنید. روی “Settings -> System -> Troubleshoot” کلیک کنید.

استفاده از عیب یاب ویندوز

یک آیتم منو برای «Other troubleshooters» انتخاب کنید و در زیر برای عیب‌یابی به نام «Windows Store Apps» پیمایش کنید.
روی گزینه Run برای Windows Store Apps کلیک کنید.

اجرای حالت رفع اشکال

برنامه‌های ویندوز استور چند ثانیه طول می‌کشد تا مشکلات مربوط به فروشگاه را شناسایی کنند. اگر نقاط مشکلی پیدا کرد،بطور خودکار به دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور را رفع می‌کند.

بررسی مشکلات

اگر مایکروسافت نتواند مشکل را حل کند، اقدامات بیشتری را پیشنهاد می‌کند که کمک کننده است.

۱۰- عیب یابی دسترسی به اینترنت

آیا اتصال وای فای شما قطع است؟ گاهی اوقات وقتی با قطعی شبکه یا سرعت پایین‌تر مواجه می‌شویم، قطعا برای وصل شدن به مایکروسافت استور تاثیرگذار است. (اگرچه همچنان می‌توانید به برنامه‌های آن در مرورگر دسترسی داشته باشید). حل مشکلات اینترنت شما را در مسیر برنامه‌های داخل فروشگاه قرار می‌دهد.

به “Settings -> System -> Troubleshoot -> Other troubleshooters” بروید. برای منوی «Internet Connection» گزینه «Run» را انتخاب کنید.

بخش اتصالات

یک وب سایت نمونه را با عیب‌یاب تست کنید. اگر مشکلی وجود ندارد، دسترسی به اینترنت شما به خوبی کار می‌کند.
دستگاه خود را مجددا راه اندازی کرده و بررسی کنید که آیا فروشگاه به درستی کار می‌کند یا خیر.

۱۱- بروزرسانی ویندوز ۱۰ /۱۱ به آخرین نسخه

یکی دیگر از راه‌های حل مشکل مایکروسافت استور ویندوز، بروزرسانی نسخه ویندوز است. اگر مدت زیادی است که سیستم عامل ویندوز 11/10 خود را به روز نکرده‌اید، ممکن است چند بروزرسانی برای فروشگاه مایکروسافت وجود داشته باشد که در انتظار اقدام از جانب شماست. آنها را بررسی کرده و بروز کنید.

“Windows Update” را از منوی Search جستجو کنید یا به “Settings -> Windows Update” بروید. روی «Check for Updates» کلیک کنید.
دانلود و نصب بروزرسانی‌های مورد نیاز را به پایان برسانید.

بروزرسانی ویندوز

جمع بندی

یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن مواجه شویم، دانلود نشدن برنامه از مایکروسافت استور است. گاهی به برنامه‌ای در استور ویندوز نیاز داریم که باید از طریق مایکروسافت استور آن را دانلود کنیم اما چنین امکانی برایمان بلاک می‌شود. راه‌حل چیست؟ در این مقاله به ۱۱ مورد اصولی پرداختیم که می‌توانید با کمک یکی از آن‌ها به حل مشکل اپ استور ویندوز بپرازید.

سوالات متداول

فروشگاه ویندوز است که در آن برخی از اپ‌ها و نرم افزارها موجودند و می توانید با کمک آن‌ها امکاناتی را به ویندوز خود اضافه کنید.
اتصال شبکه با کد خطا 0x80131500 مسدود شد همگام سازی نادرست زمان فروشگاه مایکروسافت با زمان سیستم برای دسترسی به پوشه WindowsApps به عنوان یک کاربر «owning» نیستید. کش ویندوز استور کامل نیست یا آسیب دیده عدم تطابق بین آدرس IP سرور پروکسی/VPN و آدرس IP سیستم مشکلات فروشگاه غیرقابل ردیابی است که بدون نصب مجدد برطرف نمی‌شوند در انتظار به روز رسانی ویندوز 11/10 دسترسی غیرقابل اعتماد به اینترنت
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
تقریبا
خیر

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به معنی این است که شما ابتدا قوانین ارسال دیدگاه را مطالعه کرده‌اید و با آن موافق هستید.