
با وجود تجربه قابل قبول جوملا اما سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارای محتوا قالب، افزونه، آموزش و ابزارهای توسعه بیشتر و جامعه فنی بزرگتری است که به همین دلیل، توسعه و مدیریت سایت در وردپرس، پایدارتر از جوملا بوده بسیاری را راغب به مهاجرت از جوملا به وردپرس میکند. اگر قصد انتقال اطلاعات سایت خود از جوملا به وردپرس را دارید، تنها یک راهحل عمومی برای انتقال صحیح بدون از دست رفتن اطلاعات و تطابق درست محتوا نظیر از سایت مبدا به مقصد وجود دارد که در ادامه به آموزش آن خواهیم پرداخت.
تبدیل جوملا به وردپرس
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
- نکات و نیازمندیهای پیش از تبدیل جوملا به وردپرس
- پیشنیازهای مهاجرت از جوملا به وردپرس
- مهاجرت از جوملا به وردپرس با تمامی اطلاعات
- استفاده از افزونه و پوستههای وردپرس
نکات و نیازمندیهای پیش از تبدیل جوملا به وردپرس
پیش از انجام عملیات انتقال از جوملا به وردپرس، بسیار مهم است که یک نسخه پشتیبان از سایت جوملا خود داشته باشید تا در صورت بروز هرگونه مشکل بتوانید سایت را به حالت قبل بازگردانید.
نکته دیگر این که بهتر است، تبدیل جوملا به وردپرس را به صورت آزمایشی در یک فضای میزبانی دیگر امتحان کنید، استفاده از یک فضای هاست مجزا به شما آزادی ویرایش و تغییر عناصر محتوایی را بدون از دست رفتن نسخه مبدا میدهد؛ دلیل این امر، احتمال عدم تطابق اطلاعات و ترتیب آنها است.
برای انتقال از جوملا به وردپرس به صورت آزمایشی، در ابتدا نیازی به هاست خریداریشده ندارید و میتوانید آزمایشهای اولی را بر روی هاست لوکال انجام دهید؛ برای اطلاعات بیشتر، نحوه راهاندازی هاست لوکال وردپرس را مطالعه کنید، امکان انتقال وردپرس لوکال به هاست ازراهدور پس از اتمام شخصیسازیها فراهم است.
پیشنیازهای مهاجرت از جوملا به وردپرس
- هاست میزبانی با پشتیبانی از وردپرس؛ امکان استفاده از هاست شخصیسازیشده برای وردپرس، هاست لینوکس و هاستهای رایگان وجود دارد.
- نصب و راهاندازی نسخه بهروز وردپرس؛ برای یادگیری نحوه انجام، آموزش نصب وردپرس را مطالعه کنید.
- اطلاعات دسترسی به حسابکاربری سایت و پایگاهداده سایت جوملا مبدا را تهیه کنید.
مهاجرت از جوملا به وردپرس با تمامی اطلاعات
1.نصب وردپرس
وردپرس از اولین قدم، تجربه کاربری آسانی دارد. نصب وردپرس بسیار ساده است و همچنین برخی پنلهای مدیریت هاست، امکان نصب وردپرس را با یک کلیک فراهم کردهاند. پس از نصب وردپرس فارسی و ورود به آن، داشبورد این سیستم مدیریت محتوا را به شکل تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.

2.نصب افزونه انتقال جوملا به وردپرس
با توجه به تفاوت ساختار محتوا جوملا با وردپرس، برای انتقال اطلاعات از سایت جوملا به وردپرس نیاز به یک افزونه خواهید داشت که بهترین گزینه، افزونه “FG Joomla to WordPress Plugin” است. از این افزونه برای درونریزی اطلاعات در سایت وردپرس مقصد استفاده میشود. برای نصب این افزونه به صفحه افزونهها در وردپرس فارسی رفته و بر دکمه «افزودن» در بالای صفحه کلیک کنید.

در صفحه افزودن افزونه در نوار وارد کردن متن، عنوان FG Joomla to WordPress Plugin را وارد کنید تا نتیجه آن نمایان شود. در کادر افزونه، بر دکمه «هماکنون نصب کن» کلیک کنید، پس از کلیک، این دکمه به دکمه آبیرنگ با عنوان «فعال نمایید» تغییر میکند، بر دکمه کلیک کنید. پس از این کار، افزونه نصب، فعال و آماده استفاده میشود.

3. اطلاعات کاربری پایگاه داده جوملا را فراهم کنید!
برای انتقال اطلاعات ذخیرهشده در پایگاه داده جوملا، نیاز به اطلاعات هویتی آن برای پذیرش اطلاعات در افزونه سایت مقصد دارید. برای دریافت این اطلاعات بر گزینه «کلی» در دسته «پیکربندی» در پنل سمت راست صفحه اصلی جوملا فارسی کلیک کنید.

در صفحه جدید بر گزینه «تنظیمات کلی» در بالای ستون سمت راست کلیک کنید و در صفحه این گزینه، وارد زبانه «سرور» شوید. در این زبانه در سمت چپ صفحه، کادر «تنظیمات پایگاه داده» قرار گرفته که اطلاعات مورد نیاز در این بخش وجود دارند.

در این بخش به اطلاعات قرار گرفته در سطرهای نام هاست، نام کاربری پایگاه داده، نام پایگاه داده و پیشوند پایگاه داده نیاز داریم، این موارد را در محل دیگری رونوشت بگیرید تا در مراحل آتی از آنها برای تطابق اطلاعات و مهاجرت از جوملا به وردپرس استفاده کنیم.
4. درونریزی و مهاجرت از جوملا به وردپرس
در نهایت، نوبت مهاجرت و انتقال اطلاعات از جوملا به وردپرس فرا رسید. به پیشخوان وردپرس سایت مقصد بروید و از پنل سمت راست وردپرس فارسی بر بخش «ابزارها» رفته و وارد گزینه «درونریزی» شوید. در صفحه درونریزی بر گزینه «اجرای درونریز» از مورد “Joomla FG” کلیک کنید تا عملیات درونریزی از جوملا به وردپرس شروع شود.

اگر قصد درونریزی و انتقال جوملا به سایت وردپرس عاری از دیگر اطلاعات هستید، ابتدا باید اطلاعات فعلی سایت وردپرس را پاک کنید (واضح است که با این کار تمامی اطلاعات سایت از بین خواهد رفت) در صورت اطمینان در زبانه “Migration” ابتدا رادیوباکس “Remove all WordPress content” را فعال و سپس بر دکمه “Empty WordPress Content” کلیک کنید. پس از کلیک تا زمان دریافت اعلان اتمام پاکسازی اطلاعات وردپرس، منتظر بمانید.

پس از کلیک بر دکمه حذف اطلاعات وردپرس به پایین صفحه پیمایش کنید و در کادر “Joomla web site parameters” آدرس سایت جوملا مبدا را وارد کنید.
در کادر پایینتر با عنوان “Joomla database parameters” اطلاعات پایگاه داده بدست آمده در مرحله سوم این آموزش را وارد کادرهای نظیر آن در وردپرس کنید. پس از وارد کردن اطلاعات بر دکمه “Test database connection” کلیک کنید تا صحت اتصال موفق به پایگاه داده سایت مبدا بررسی شود، در صورت موفقیت اتصال، متن “Connection successful” با رنگ سبز در زیر دکمه نمایان میشود.

پس اتمام مراحل بالا به کادر “Behavior” بروید تا نوع دریافت اطلاعات جانبی را تعیین کنید.
Archived Post: تعیین نحوه دریافت یا عدم دریافت پستهای بایگانیشده
- Not imported: عدم دریافت
- Import as drafts : دریافت به عنوان پیشنویس
- Import as published posts: دریافت به شکل پست منتشرشده
Media: تعیین نحوه دریافت رسانهها
- Skip media: عدم دریافت رسانهها
- Featured image: first content image: استفاده از تصویر اول پست به عنوان تصویر اصلی
- Import external media: درونریزی رسانههای خارجی
- Timeout for each media: مهلت زمان بررسی و دریافت هر رسانه بر حسب ثانیه
Meta keywords: تعیین ورود کلیدواژههای متا جوملا به شکل برچسب در وردپرس
- Import meta keywords as tags: فعالسازی برای درونریزی کلیدواژههای متا
پس از تنظیم موارد مورد نظر بر دکمه “Save Settings” کلیک کنید تا تنظیمات ویرایششده ذخیره شوند. پس از نمایش اعلان ثبت تغییر در تنظیمات بر دکمه آبی رنگ “Start/Resume the import” کلیک کنید تا عملیات درونریزی شروع شود.

در پایین این دکمه، نواری پردازش با کادر نمایش جزئیات فرایند درونریزی وجود دارد، تا پایان انجام این فرایند، 100 درصد شدن نوار و نمایش پیام “IMPORT COMPLETED” منتظر بمانید.

5. ویرایش لینکهای داخلی و انتقالی سایت
پس از مهاجرت از جوملا به وردپرس ممکن است با مراجعه به سایت با عدم کارکرد صحیح لینکها در سایت وردپرس جدید مواجه شوید که این به دلیل عدم درونریزی لینکها به سایت مقصد است، برای این کار باید لینکهای سایت را ویرایش کنیم.
بدین منظور در صفحه درونریزی جوملا از مرحله چهارم این آموزش به پایین صفحه بیایید و در کادر “After the migration” بر دکمه آبی رنگ با عنوان “Modify internal links” کلیک کنید. پس از اتمام فرایند تصحیح لینکها، اعلان موفقیت این فرایند را دریافت خواهید کرد و در کادر گزارش بالای آن میتوانید آمار لینکهای تصحیحشده را مشاهده کنید.

اکنون بار دیگر به سایت مراجعه کنید و مطمئن شوید که تمامی اطلاعات به درستی درونریزیشدهاند.
استفاده از افزونه و پوستههای وردپرس
جوملا سیستم مدیریت محتوا معتبری است، اما در زمینه محبوبیت و پشتیبانی، وردپرس دست برتر را دارد. با مهاجرت از جوملا به وردپرس، به تعداد بیشتری از افزونهها و پوستههای برای ساخت و توسعه سایت خود دسترسی خواهید داشت که این مشکلات و هزینههای ایجاد و مدیریت سایت را کاهش میدهد. همچنین جامعه پشتیبانی و توسعه بزرگی در حول وردپرس در وب فارسی فعال هستند که دریافت کمک را آسانتر میکند.
برای ادامه مسیر توسعه سایت در سیستم مدیریت محتوا جدید، بدون نیاز به کدنویسی، امکان استفاده از انواع ابزارهای صفحهساز و نرمافزارهای ساخت قالب وجود دارد، همچنین تعداد بالایی از قالبهای آماده رایگان و تجاری برای استفاده موجود هستند.
قابلیتهای سایت وردپرس محدود به امکانات قالب انتخابشده نیست و میتوان با استفاده از افزونهها، امکانات متعددی را به سایت اضافه کرد. وردپرس، بزرگترین مجموعه افزونههای قابل استفاده در مقایسه با دیگر سیستمهای مدیریت محتوا عمومی را دارد.
آموزش ویدیویی مهاجرت از جوملا به وردپرس
دانلود افزونه FG Joomla to WordPress
دانلود افزونه FG Joomla to WordPress صفحه افزونهمنبع: blog.templatetoaster.com
خرید محصولات حرفه ای وردپرس
alireza.magdizadeh 5 سال عضو همیار وردپرس
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
خدمتتان عرض کنم که قصد دارم با همکاری صدا و سیمای شهرستان زرندیه یک وبسایت خبری برای این شهرستان تولید کنم.البته از سال 92 تا 95 این شهرستان یک خبرگزاری به نام زرخبر داشته که علیرغم این که رتبه مناسبی در گوگل داشته ولی هم اکنون کاملا غیر فعال هست و فقط مطالب 3 سال پیش را نمایش می دهد…
آدرس این سایت zarkhabar.ir/ است.
من می خواهم دامنه ایشان را به نام خود انتقال دهم و اخبار را در وردپرس انتشار دهم.
اما مشکل اصلی اینجا است که ایشان از سیستم مدیریت محتوای دیتالایف استفاده می کند و من نتوانستم هیچ راهی برای انتقال کامل مطالب به وردپرس پیدا کنم و گوگل با فهمیدن این که تمامی لینک ها به خطای 404 فرستاده می شوند حتما رتبه بدی به من خواهد داد.
آیا امکان این هست که شما حدود 3000 مطلب را از دیتالایف به وردپرس انتقال دهید؟ در این صورت من را در جریان بگذارید
باتشکر از شما
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مطالعه بفرمایید
https://cms2cms.com/blog/cms2cms-datalife-engine-wordpress-converter-work-tutorial/
معین
سلام وقتتون بخیر. میخواستم بدونم شما هم اینکارو به عنوان سفارش قبول میکنین؟
یا شخص یا شرکتی رو سراغ دارین که قبول کنه؟
چون من یه سایت خبری داشتم که با این روش رسانه منتقل نمیشد و یوآرال ها هم بهم میریخت و نیاز داشتم افراد حرفه ای تر برام انجام بدن و یکم سایتم رو هم سفارشی سازی کنن. در حد افزودن چند تا ویجت.
ممنون میشم کمکم کنین. لطفا توی ایمیل جوابمو بدین.
محمد امين
ممنون براي توضيحاتي كه فرمرديد.
وبسايت جوملا من از ويرچومارت و k2 استفاده ميكنه. در توضيحات افزونه خوندم كه در نسخه رايگان وبرچومارت را ساپورت نميكنه! چطور ميتونم اطلاعات اون را انتقال بدم؟
معصومه
من دارم سایت رو از جوملا انتقال میدم وردپرس اما وردپرس نمیتونه به دیتا بیس جوملا دسترسی پیدا کنه از هاستمم خواستمدستور دهنده ی allow_url_fopen را در php.ini فعال کرده نمیدونم ایرادم کجاست میشه کمکم کنید…
irmacfa 6 سال عضو همیار وردپرس
نسخه تجاری این افزونه رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ چون من مطالبم K2 هست
احمد
خب اگه میزبان این امکان رو بسته باشه میشه بک آپ گرفت از دیتابیس و گذاشت روی هاست خودمون و از اونجا درون ریزی کنیم؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله میشه به شرطی که کامل باشه
ایمان
تمام مراحل رو طی کردم ولی منتقل نمیشه
لطفا راهنمایی کنید.
تصویری از صفحه:
http://s7.picofile.com/file/8258937318/Screenshot_26_.png
علی
دمت گرم سایت های جوملا سئوی خوبی ندارن شاید وردپرسی شدم
hamid
سلام این امکان هست که سایت ازمایشی جوملا را روی لوکال نصب و بعد از اتمام انتقال به وردپرس بدم که روی هاسته و ایا نسخه خاصی از جوملا و وردپرس مدنظره یا اخرین نسخه
alirezanazari09 6 سال عضو همیار وردپرس
سلام من میخوام از جوملا به وردپرس انتقال بدم میخوام بدونم وضعیت عکس ها چی میشه و اونا انگار تو وردپرس کپی میشن و اگر من جوملا رو از سرور پاک کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
بعد اگه تو ی پوشه تو سرور وردپرس رو نصب کنم بعد انتقال بدم با مثلا ساب دامین بعد که به پوشه اصلی سرور انتقال بدم و جایگزین سایت جوملایی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
بعد میشه لینک ها خراب نشن و همونجوری لینک ها مثل زمانی که تو جوملا بود بمونن ؟؟
مسعود
سلام
ببخشید من سایتم جوملا هستش 2.5 و افزونه انتقال روفعال کردم ولی ارتباط با دیتابیس رو میزنه برقرار نیمشه.
میتونید راهنمایی کنید؟
ممنون
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
دوست عزیز این افزونه متعلق به چند سال پیش هست باید بروز رسانی بشه. به شما پیشنهاد میکنم از مخزن وردپرس دانلودش کنید. تا ما بروز رسانی رو انجام بدیم.
reza karimzadeh 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام مرسی از آموزشتون.
آیا امکان انتقال سایت های دو زبانه جوملا به وردپرس هم هست؟ با توجه به اینکه جوملا هر دو زبان رو روی یک cms نصب میکنه و تمام نوشته ها روی یک جوملاست!
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خیر بهم ریختگی به وجود میاد
reza karimzadeh 7 سال عضو همیار وردپرس
با سلام و احترام
آیا امکانش هست مثلا وردپرس فارسی نصب کنیم و بعد از انتقال اطلاعات مطالب انگلیسی رو پاک کنیم و بلعکس؟
آیا کلا راهی داره که سایت دو زبانه جوملا رو به وردپرس انتقال بدیم؟
اگر روی همون هاستی که جوملا رو داریم وردپرس رو نصب کنیم باز هم پروسه انتقال زمان بر میشه؟
تشکر
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله امکان پذیره اما زمانبر بودن ربطی به هاست نداره. شما از هاستی که پشتیبانی کنه ار وردپرس میتونید استفاده کنید
محمد
با سلام
سؤال 1 – آیا از پلاگین های جوملا میشه به عنوان افزونه وردپرس استفاده کرد؟
سؤال2- یه افزونه جهت رزرو وقت یا نوبت دهی (در تاریخ و ساعت مشخص) با پرداخت آنلاین برای ورد پرس نیاز دارم میشه لطفا راهنماییم کنین
با تشکر
ارغوان
با سلام و احترام. از طریق این افزونه میخوام سایتم رو جوملا هست و الان فعال و در دسترسه، به وردپرسی که روی لوکال هاست دارم انتقال بدم.با این انتقال وب سایتی که روی جوملا هست پاک میشه؟چون سایتم شرکتی هست و نمیخوان براش مشکلی پیش بیاد فقط میخوام یک نسخه از اون رو روی وردپرس لوکال هاست کپی کنم . و اینکه روی جوملا پلاگینها و صفحات زیادی دارم، با این انتقال در وردپرس صفحات نظیر به نظیر ساخته میشن و محتوا کپی میشه؟یا باید قبل از انتقال همون صفحات رو در ورد پرس هم بسازم و پلاگینهای مشابه رو اضافه کنم بعد سایت رو منتقل کنم؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
میتونید نسخه ی بک آپ کاملی تهیه کنید و انتقال بدید تا مشکلی برای سایت اصلی پیش نیاد.
باقی موارد دقیقا همان هایی هستند که برای انتقال جوملا به وردپرس باید انجام بشه.
ارغوان
با سلام و احترام .
سایت من روی جوملاست و روی هاست هست.اگر بخوام روی وردپرسی که روی لوکال هاست هست منتقلش کنم ، روندش با این مطلبی که گذاشتین تفاوتی نداره ؟
و اینکه نمیخوام با انتقال سایتم از روی جوملا حذف بشه.در واقع میخوام یه نسخه از همون سایت روی وردپرس لوکال هاست ایجاد کنم.این روش به طور کلی سایت رو از روی جوملا حذف میکنه؟
ممنونم
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
روی هاست فعلی خودتون از جوملا یه بک آپ کلی بگیرید تا حذف نشه.
روند همینه
امیر
ممنون مطلب مفیدی بود
mohammad hnr 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام من یه قالب جوملا دارم آیا میشه تبدیلش کرد به قالب وردپرس اگه میشه راهشو بگید ممنون میشم
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
امکان پذیر هست اما باید ساختارش رو کاملا بلد باشید و بتونید به وردپرس تبدیل کنید. یعنی میتونم بگم باید بر کلاس ها و توابع تسلط داشته باشید و با سی اس اس و اچ تی ام ال بتونید خوب کار کنید.
مرتضی
سلام
من سایت رو از جملا به ور پرس منتثل کردم ولی تصاویر رو منتقل نکرد؟
این مشکل رو چطوری حل کنم؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
مطلب زیر زا مطالعه کنید
حل مشکل موارد از بین رفته
iran.sky22126 7 سال عضو همیار وردپرس
پرسشم جواب داده نشد کسی نمیدونه جوابش رو؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
تایید کردم که دوستانی که در جریان هستن کمک کنند
iran.sky22126 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
من از همین افزونه استفاده کردم ولی فقط مطالب منتقل شدند .
اگه کاربران هم بشه احتمالا نسخه پولیش هستش با این که نشد
iran.sky22126 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام
خب با این افزونه مطالب رو میشه انتقال داد اما برای کاربران ثبت نامی چی؟ راهی هست بشه کاربران رو هم منتقل کرد؟
بهاره کوهستانی 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
از افزونه ی FG joomla to wordpress استفاده نمایید.
ebrahim.t.60574 7 سال عضو همیار وردپرس
با توجه به ایندکس شدن لینک های سایت جوملایی در گوگل آیا راهی هست که بشه مشکل آدرس ها رو در گوگل حل کرد؟
چون احتمالا با انتقال سایت فقط محتوا منتقل میشه و لینک های محتوا تغییر میکنه
Bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
پس از انتقال می تونید با کمک افزوه هایی که در وردپرس وجود داره لینک ها رو برگردونید، الان توی خاطرم نیست کمی سرچ کنید پیدا میشه
ErrorGroup 7 سال عضو همیار وردپرس
سلام برای نیوک چیزی ندارید که سایت مون رو کاملا انتقال بدیم به وردپرس
ganjinedownload603 7 سال عضو همیار وردپرس
با سلام
من تازه باسایت بسیار جامع و کامل شما آشنا شدم.
در هفته جاری با خوادن مطالب و پست های مفیدتون سایت خودم رو طراحی کردم ، البته از قبل با جوملا سایت دیگری داشتم.
از وردپرس بدلیل زیبایی در عین سادگی و سبک بودنش خوشم آمد و میخوام سایتم رو به وردپرس منتقل کنم.
میخواستم بپرسم بنظر شما بهرین راه برای انتقال چجوری هست؟
منظورم این هست که میخوام از این افزونه که کار تبدی خودکار رو انجام بده استفاده کنم ( سایتم در حدود ۳۰۰ مطلب داره ).
آیامیشه سایت اصلیم رو به ساب دومین ببرم و سپس رو home directory ورد پرس نصب کنم.
و در نهایت میخواستم از مطالب خوب و سایت عایتون تشکر کنم.
iranislamic13284 7 سال عضو همیار وردپرس
تنظیمات جوملا رو دیدم همه چیز هست ولی پسوردی وجود نداره…اون پسورد رو از کجا باید بیارم…خودم جوملا کار نیستم برای کس دیگه ای دارم انجام میدم…لطفا کمک کنید
RetriCa
سلام
تشکر بابت آموزشتون…
مطالب بدون هیچ نقصی انتقال پیدا کرد، فقط یه مشکل داریم…
اونم اینه که به عنوان برگه انتقال پیدا کرد و نه نوشته!
حالا چی کار باید بکنم تا به عنوان نوشته انتقال پیدا کنند؟؟!
Bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
فکر میکنم افزونه ی FG joomla to wordpress این مشکل رو بتونه حل کنه ، اما بازم قبلش یه تحقیقی بکنید
حامد
من مدتیه که دارم سایت خوب شما رو دنبال میکنم و تجربه کسب میکنم که سایتم رو به وردپرس انتقال بدم.
با توجه به اینکه سایت بنده ۲۰-۳۰ تا مطلب بیشتر نداره، میتونم بدون دردسر زیاد اون رو دوباره بسازم. آیا توصیه میکنید که از این افزونه استفاده کنم؟
درضمن دنبال یه قالب خوب شرکت برای سایتم هستم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید(پولی باشه هم مشکلی نیست)
http://www.rise.ir هم سایت بنده هست
Bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
بله میتونید
اگه از نسخه ی رایگان میخواهید استفاده کنید میتونید از قالب های موجود در همیار وردپرس بخش شرکتی استفاده کنید و اگه نه میتونید به مارکت همیار مراجعه کنید
موفق باشید
ali
با سلام وقتی با این همه چیز درست است و وقتی افزونه را اجرا می کنم یک دقیقه صفحه لود میشود و بعد هیچ اتفاقی نمی افتد دلیلش چی می تونه باشه؟
محمد جواد فرکاریان 8 سال عضو همیار وردپرس
سلام
ایا طبق اموزش پیش رفتید ؟
دهکده طراحی
سلام
به نظر می رسد باید هردوی سایتها روی یک هاست باشند تا این افزونه کار کن وگرنه با این خطایی که دوستمان گفتند روبرو می شویم.
ardebili
دوستان لطفا کمک کنید اطلاعات را می خوام از جوملا بیارم به وردپرس این ارور را دارم
[fgj2wp] Couldn’t connect to the Joomla database. Please check your parameters. And be sure the WordPress server can access the Joomla database.
SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user ‘iranagri_iran’@’localhost’ (using password: YES)
ardebili
یک سایت جوملا دارم میخواهم به وردپرس تبدیل کنم اما این خطا را دارم
fgj2wp] Couldn’t connect to the Joomla database. Please check your parameters. And be sure the WordPress server can access the Joomla database.
SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user ‘agrima’@’localhost’ (using
password: YES
چه کاری باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
با سپاس
Bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام همونطور که از ارور پیداست خطا در برقراری و joint کردن دیتابیس دارید ، چک کنید
جواد
سلام انتقال 4000 مطلب از جوملا به وردپرس احیانا ریسک نیست؟!!!
Bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
اگه نسخه ی پشتیبان شما دقیق و جامع باشه خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد
با احترام
محمد
سلام نسخه premium این افزونه رو می تونید بزارید ؟
معین
با سلام
آیا امکان استفاده از پوسته ی جوملا در وردپرس وجود داره؟
bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
انتقال دادن و تبدیل کردن با این موضوع که شما مطرح کردید خیلی متفاوته
اینکه به صورت مستقیم بخواید استفاده کنید خیر امکان پذیر نیست
با احترام
سید
سلام
برای تغییر دیتابیس چی؟
مثلا دیتابیس mdb رو بخوایم به وردپرس تبدیل کنیم؟
یا مثلا بخواییم توی این دیتابیس ها تغییرات ایجاد کنیم؟
bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
دیتابیس ها که فرق آنچنانی نداره و یکی کار میکنه
با احترام
♦ДϻɨƦ ҞɧѦԒ♦
من خودم زمانی از جوملا استفاده میکردم و این موضوع دغدغه ای بود برای من و اخر سر هم مجبور به پاک کردن کل اطلاعات هاستم بشم و دوباره از صفر شروع کنم البته با وردپرس.
alireza
مثل همیشه عالی
birdownload
با سلام مرسی ممنون خوب و مفید بود
akbar
سلام مرسی از اموزشی که دادی راستش من قبلا از جوملا استفاده می کردم ولی الان از وردپرس استفاده می کنم اگه بتونم اطلاعات قبلی رو هم به این سایتم انتقال بدم چه خوب میشه
m.b
زبونتو گاز بگیر !
چرا توهین میکنی ؟!!
🙂
دانلود
ممنون من از این روش خیلی وقت پیش سایتم رو به وردپرس اوردم
حسین
سلام …
لطف بفرمائید / فرم تماس با ما / سایت همیار وردپرس و نگاهی بندازید …
ظاهرا مشکل داره … هرچی پیام میفرستیم ظاهرا ارسال نمیشه …
با تشکر ….
امیر حسین حبیبی
سلام نخیر نیستش :دی
همیشه اموزش های انتقال از یه سیستم به یه سیستم عالی هستش نه بر عکسش
رها
نظر هر کس برای خودش محترمه. ما هم جوملا رو بهتر میدونیم. کار با وردپرس برای یک جوملا کار زجرآوره…
حالا اگه مجبور شدیم بخاطر EDD انتقال بدیم شمایل سایت ما تغییر می کنه یا نه؟
Bahar 9 سال عضو همیار وردپرس
سلام
منظر شما از شمایل سایت قالب هستش ؟ شما هر نوع قالبی رو که دارید در محیط وردپرس میتونید مطابق قوانین پوسته ها بارگذاری کنید
مجید
جالب بود.
ایا امکان انتقال وردپرس به جوملا هم هست؟
ناب صنعت
با سلام
خیلی خوب میشه اگه اینطور بشه !
به به !
سعید جعفری
با درود و خسته نباشید
اگرامکان پذیر باشه خیلی عالی میشه
با تشکر
سجاد جب پور
سلام. این آموزشی که گذاشتی خیلی خطرناکه واست. اگر جوملایی ها ببینن غوغا میشه.
خیلی مراقب خودت باش 🙂
علی حاجی محمدی 11 سال عضو همیار وردپرس
چشم سجاد جان ممنون 😀