مهندسی صنايع يك ابر رشته، رشته ای با فرصت های شغلی بی پايان
وقتی در سال 1881 رشته مهندسی صنايع در دنيا متولد شد ، همه انتظار يك منجی برای توليد و صنعت داشتند و اين انتظار هم صحيح بود.
با تولد مهندسی صنايع بسياری از سوالهای كارافرين ها و مديران در راستای بهبود توليد ، برنامه ريزی منابع ، كاهش ضايعات ، …. پاسخ پيدا كرد.
حال در ايران و در اين اوضاع دشوار صنعت و سازمانهای ايرانی ،مهندسی صنايع راه حل های متنوعی برای بهبود در انواع سازمانهای توليدی ، خدماتی و بازرگانی دارد.
با عنايت به مهارت های مختلف دانشجويان و فارغ التحصيلان مهندسی صنايع ، بازار كار بسيار گسترده ای برای اين افراد وجود دارد .
مباحثی چون تضمين كيفيت ، كنترل كيفيت ، برنامه ريزی توليد و خدمات ، كنترل پروژه ، نگهداری و تعميرات ، منابع انسانی از فرصتهای شغلی مهم مهندسی صنايع است.
اين موضوع ٢ نتيجه مهم در بر دارد:
نخست اينكه كارفرمايان و مديران محترم از تمامی صنايع مختلف، كارخانجات، استارت اپ ها ، كسب و كارهای اينترنتی و …. ميتوانند برای بهبود راندمان و مدل سازی سازمان وافزايش بهره وری در سازمان خود با خيال راحت سازمان را به مهندس صنايع بسپارند. لزوم حضور حداقل ٢ مهندس صنايع با مهارت و تجربه در هر نوع كسب و كاری ميتواند بهبود مستمر و افزايش ارزش افزوده را تضمين نمايد.
دوم انكه دانشجو و فارغ التحصيلان مهندسی صنايع می بايست خود را براي يك جنگ تمام عيار در صنعت اماده كنند . با توجه به وظيفه بزرگ مهندسان صنايع ، می بايست همراه با اموزشهايی كه در دانشگاه ميبينند ، ساير مهارتهای ديگر مهندسی صنايع مانند اموزش ISO9001 , اموزش كنترل پروژه ، اموزش برنامه ريزی توليد و ساير مهارتهای مهندسی صنايع را به طور كامل بياموزند و به طور مداوم نيز بهبود دهند.
در اين بين اموزشگاه فنی و حرفه ای خانه مهندسی صنايع به عنوان تنها اموزشگاه تخصصی مهندسی صنايع مهارت محور در ايران وظيفه مهم تربيت مهندسين صنايع برای كار در فرصتهای شغلی متنوع و مهم را بر عهده دارد .